![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam koleżanek Nysa-Prudnik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
ojej a co tu tak pusto obraziłyście sie !!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
ależ nigdy w życiu) pozdrowionka)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Co tam kobietki moje za cisza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
oj tak strasznie się tu cicho zrobiło
kurcze chyba przydała by się tu jakaś świeża krew bo coś nasz wątek wycisza się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam przypadkiem i pozdrawiam moje rejony
![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Witamy Cię Arkadio bardzo serdecznie) Dzięki za pozdrowionka i oczywiście też pozdrawiam i życzę miłego tygodnia)
Widzisz Paula,piszesz i masz) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
A Witamy witamy Arkadio
![]() Magge no właśnie widzę widzę i się z tego powodu bardzo ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przywitanie i pozdrowionka. Coś malutko was tutaj ale to i tak szok że z Prudnika ktoś tu buszuje
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() ![]() Pewnie jest nas więcej z tych okolic, tylko przyznać się nie chcą. ![]() Co tam u Was dziołszki drogie? Ja jestem teraz zawalona nauką, nawet nie mam czasu nigdzie wyjść, chyba 3 tygodnie nawet na spacerze nie byłam. ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
oo proszę kogo tu moje oczęta widza super ze wpadłąs
![]() ooojj mało nas mało ale zawsze coś ![]() Kochanowska hmmm ktoś tu jest zakochany ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- no ja sie nie dziwie ze sie ludzie wstydza wchodzic tutaj Nysa i Prudnik to małe miasta i mozna trafic na kogos kogo sie zna i nielubi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Paula, jak to mówią liczy się jakość, nie ilość
![]() ![]() ![]() ![]() Może pogadamy na jakiś konkretny temat, hm? Np. czym się interesujecie? ![]()
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze byc ja interesuje sie sport,muzyka,fotografia,t urystyka, a TY?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Oj tak. Najgorsze jest to, że nie możesz się do tego kogoś przytulić kiedy chcesz, poczuć zapachu, smaku... Ach :P
Oo to fajnie ![]() ![]() Ja się interesuję informatyką, wizażem, muzyką, filologią polską (w sensie że uwielbiam czytać książki, uczyć się języka polskiego, poznawać nowinki językowe itp) ![]() A muzyki to jakiej słuchasz? ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
tak tak to najtrusniejsza czesc znajomosci moje wczesniejsze znajomosci takie były ale co nas nie zabije to nas wzmocni
co do studii to jak narazie nie muzyka:wszystko oprócz metalu i hip hopu a TY?? oo to jaki lubisz ksizki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
No ja w sumie też
![]() ![]() Książki to lubię psychologiczne, filozoficzne, dotykające wiary i Boga no i czytam też romansidła ![]() ![]() PS. Mówisz też o znajomościach przez Internet? ![]()
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2010-11-15 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
tam miałam w swoim zyciu taki epizot jak znajomośs prze Internet ale to było coś okropnego nieważne
och to tak jak u mnie muzyka leci non stop chociaz sie stazeje(to napewno) bo kiedys musiał bys na ful i coś mocnego a teraz lubie spokojne kawałki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki moje )
U mnie duże zmiany) mój padnięty związek,jak myślałam, podniósł się) ![]() Ale żeby nie było za kolorowo,to wraca mój mężczyzna do roboty,daleko daleko/ więc taż będzie na jakiś czas internetowy / Ja czytam kryminały najczęściej,kocham taniec i muzykę oczywista,uwielbiam robić zdjęcia,jazdę rowerkiem,bilarda,podgląd am astrologię. Lubię swoją pracę) Ale się nam pogoda zrobiła,co.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Paula, chyba się obie starzejemy
![]() ![]() O Madzia ![]() ![]() ![]() ![]() O tak, pogoda do bani, w dodatku o 14 już jak wychodziłam ze szkoły to ciemno było jakoś tak ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Magge no to super !!
a jaka lubisz muzyke pogoda jest okropna brrr az z domu sie niechce wychodzić Byle do wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
TA byle do wiosny)
Jestem w 3,5 rocznym związku) Wszystko słucham oprócz muzyki poważnej,punkowej,metalu ,jezzu. Najczęściej jednak chyba RNB |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
ooo RnB jakich hmm wykonawców lubisz bo ja chyba najbardziej NE YO
![]() no i co słychac u Was bo umnie nuda musze chyba bardziej wźasc sie za szukanie pracy kurcze niedługo śnieg spadnie a u nas w miescie niemam butów zimowych to jest normalnie smieszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
U mnie nauka, jak zawsze
![]() ![]() Co do butów zimowych - ja w zeszłym roku chodziłam całą zimę w adidasach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
ach tu ucz sie ucz; oo olimpiady
no ja musze kupic jakies zimowe bo do płaszczu mojego nie pasuja adidasy heh a pozatym to chyba nawet nie mam bo tak jak sie ubieram to nie pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
No właśnie to jest największy problem, że nie pasują do płaszczyków
![]() ![]() kurcze, ale zimno za oknem :< A jak będzie dziś padał śnieg to już w ogóle! Ech..
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Nom straszą śniegami już. Jeszcze się dobrze zima nie zaczęła a ja już zaczymam mieć dosyć
![]() Lubię mnustwo muzyczki-Beyonce,Inna,Akon,David Guetta,Ja Rule,Jean Sean,Kanye West,Keri Hilson,Lady Gage,Rihanne, i mnustwo innych) Też będę się rozglądać za butami,w przyszłym tygodniu będę miała czas żeby pochodzić/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
ooo Beyonce ja to uwielbiam
![]() ach nawet nie mówcie o śniegu bo czytałam ze ma byc go bardzo dużo a ja tez mam juz dośc byłam ostatnio w CCC i innych sklepach tam nie mam juz butów zimowych zostały juz same małe rozmiary i kolekcja karnawałowa przeciez to chore bez wzgledu na wszystko powinni jeszcze miec buty zimowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
O.o
serio? A ja dopiero jutro zamierzam się rozejrzeć za butami zimowymi.. Paula, a byłaś w boti? Tam zawsze można na coś trafić ![]() ![]() ![]() ![]() A zimy ja już też mam dość (choć właściwie się jeszcze nie zaczęła), ale już same minusowe temperatury mnie dobijają :/ Wczoraj na wieczornym spacerze w adidasach tak zmarzłam, że szkoda gadać ![]() CHCĘ WIOSNĘ!! ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
patrzyłam w Boti tam nie znalazłam nic ciekawego... będę musiała przejsc się jeszcze raz ale w poniedziałek bo jak by tego wszystkiego było mało to sie przeziebiłam
![]() oszalałas z wilgotnymi włosami wychodzic w takia pogode a pózniej problemy z zatokami (to nic miłego) wiem o czym mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Co tam dziołchy zasypało was ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.