![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6
Cytat:
Rzeczywiście fajny kawałek ![]() A tłumaczenie na necie znalazłam tylko takie: Wake up in the morning feeling like P Diddy (Hey, what up girl?) Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city (Lets go) Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack Cause when I leave for the night, I aint coming back Im talking - pedicure on our toes, toes Trying on all our clothes, clothes Boys blowing up our phones, phones Drop-toping, playing our favorite cds Pulling up to the parties Trying to get a little bit tipsy [CHORUS] Dont stop, make it pop DJ, blow my speakers up Tonight, Imma fight Til we see the sunlight Tick tock, on the click But the party dont stop Woah-oh oh oh Woah-oh oh oh [Chorus] Aint got a care in world, but got plenty of beer Aint got no money in my pocket, but Im already here Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger But we kick em to the curb unless they look like Mick Jagger Im talking about - everybody getting crunk, crunk Boys trying to touch my junk, junk Gonna smack him if he getting too drunk, drunk Now, now - we goin til they kick us out, out Or the police shut us down, down Police shut us down, down Po-po shut us - [Chorus] x 2 DJ, you build me up You break me down My heart, it pounds Yeah, you got me With my hands up You got me now You gotta that sound Yea, you got me DJ, you build me up You break me down My heart, it pounds Yeah, you got me With my hands up Get your hands up Put your hands up No, the party dont stop until I walk in [Chorus] x 2 Budzę się rano, czując się jak P Diddy (Hej, co jest dziewczyno?) Wkładam moje okulary, Jestem za drzwiamy Zwojuję to miasto (Chodźmy) Zanim wychodzę, myję zęby z butlką Jack'a (whiskey) Bo kiedy wychodzę na noc, nie wracam Mówię - pedicure na naszych palcach u stóp, palcach u stóp Przymierzamy wszystkie nasze ciuchy, ciuchy Chłopaki wysadzają nasze słuchawki, słuchawki (?) Składamy dach, puszczamy nasze ulubione płyty Zatrzymujemy się na imprezach Prubując się troszeczkę upić. ref. Nie przestawaj, spraw to popularnym Dj, wysadź głośniki Dzisiaj, zamierzam walczyć dopóki zobaczymy światło słoneczne Tik tak, na zegarze Ale impreza się nie kończy Nie martwię się o świat, ale mam mnóstwo piwa nie mam pieniędzy w kieszeni ale już tu jestem Teraz, kolesie ustawiają się w kolejce, bo słyszą że zadzieramy nosa Ale my przepędzamy ich na krawężnik, chyba że wyglądają jak Mick Jagger Mówię - wszyscy zaczynają crunk'ować (rodzaj rapu) Chłopcy próbują dotknąć mojego grata, grata Walnę go jeśli za bardzo się upije, upije. Teraz, teraz - jedziemy, dopóki nas nie wyrzucą albo policja nas nie zamknie Policja nas zamknie Po-po zamknie nas. Dj, ty podbudowałeś mnie Załamałeś mnie Moje serce, ono łomocze Tak, masz mnie z rękoma w górze Masz mnie już Masz ten dźwięk Tak, masz mnie. Dj, ty podbudowałeś mnie Załamałeś mnie Moje serce, ono łomocze Tak, masz mnie z rękoma w górze Daj ręce w górę Trzymaj ręce w górze Nie, impreza się nie zaczyna dopóki ja nie wchodzę. Beznadziejne to tłumaczenie, zaraz popatrze co się da z nim zrobić xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem Martyś ![]() wyślę Ci listę żeby łatwiej było ci opanować nasze imiona ![]() masz nk ![]() Cytat:
![]() moja bajera nie przebije nikogo ![]() i oddali 100% kasy a ja kupiłam w to miejsce nowe buty totalnie na płaskim z wiadomych powodów [kolano] ![]() Cytat:
![]() Martyś jestem. ![]() masz nk ![]() ![]() gdzie sie uczysz co lubisz masz chlopaka ![]() ![]() Cytat:
![]() powinnaś ![]() ![]() hej laski ![]() ![]() no przecież od dwóch dni udzielałąm się na starym wątku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Anja no jakieś dziwne to tłumaczenie.. ale ogólnie to fajnie brzmi i to najważniejsze
![]()
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooooo tej to mi brakowało ![]() Jak coś do**bie to sikam po gaciach ![]() ![]() ![]() Wariatka ![]() Cytat:
Wiesz co dziwne, ale jak tak popatrzyłam to nawet poprawnie przetłumaczone tylko, że napisane nie po polskiemu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
idę się edukować
![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Kolorowych
![]() A ja się nie muszę uczyć <cwaniak> hahaha Bo jestem najmądrzejsza xD Nie nooo nie mam na jutro nic do nauki, pomijając spr z matmy ![]() ![]() Na który się nie uczę, bo to nic nie da ![]() ![]() Mam wrodzoną głupotę jeżeli chodzi o matme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej części, skopiuje to co napisałam w poprzedniej przed chwilą.
witam. Nie nadrobię tylu stron i szczerze mi sie nawet nie chce... przyszłam zobaczyć jak zyjecie. co u was? |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
zazdroszczę Wam tego że się uczyc możecie w liceach czy gimnazjach....
jak się chodziło do szkoły to się o tym nie myślało..marudziło się że trzeba się uczyc geografi czy fizyki...a teraz kapa tak ,bo tego uczyc się już nie będę no chyba, że na studiach ,ale to nie tak ogolnie. Teraz to mamy takie już typowo przedmioty pod kierunek... no i zazdroszcze tego ze macie fajnie material podzielony na sprawdziany itp. a nie to co sesja ![]() ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gloruś ty tak się nie zamartwiaj na zapas ![]() Będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Musi byc dobrze
![]() ale nudy ![]() ![]() ![]() ![]() albo nie... może poczytac? nieeeeeee,nie chce mi się... pogram sobie ![]() oo!!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi ![]() <3 ![]() ja też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
o jezu jets nowa część "wasze opisy na gg"
nie wiem kiedy ja to zdążę nadrobić.. moze jutro?:| idę się kąpac i spac bo ostatnio w ogóle nie sypiam ... ps. 3mać jutro kciuki zebym prace dostała. |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Gość
|
Witam kochne ;ddd . przepraszam ze sie nie udzielam ;p . ale male problemy w domku mam ;p i tak jakos wyszlo ze zabardzo dzisiaj w domu nie bylam ehh.. ;ddd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14696358]
Ania (dacia) jestem z Ciebie dumna ![]() ![]() [/QUOTE] ja z siebie też. co do pogody, słyszałyście, że ma być śnieg pod koniec tygodnia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
;**
phaha myślałam, że mi pomożecie, a tu każda inny gust ma
![]() mimo wszystko dziękuję ![]() sama ja idę w naukę i spać ![]() kororowych! ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Kamilka bedziemy trzymac
![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
a ja idem sie położyć
![]() ![]() <3.
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się niezmiernie
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14696358]cześć ![]() nienawidzę poniedziaałków. ![]() Edi (mogę tak mówić.?) - witaamy w tym niesamowitym gronie ![]() [/QUOTE] Jeśli to pytanie do mnie, to oczywiście że możesz. Mi jak najbardziej pasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do chłopaka. Właściwie to już nie mam, 2 dni temu się rozstaliśmy, ale myślę, że chyba to było najlepsze rozwiązanie bo już dłuższy czas nam się nie układało... A co do szkoły? Studiuję biologię medyczną, jestem na 1 roku ![]() Co lubię? Was! I nie podlizuję się tutaj, serio serio mówię ![]() ![]() Wszystkie wizażanki, z którymi nie miałam okazji się jeszcze przywitać witam ![]() ![]() Aaaa i czekam w takim razie na zaproszenia na nk ![]()
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-10-12 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miłego leżakowania ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
a ja witam.
dla tych, które mnie nie znają Sylwia jestem. ![]() Primadonna -> słonko jak dla mnie to 2 i 6 ![]() Siatkarka18 -> no to zaproszenie juz poszło ![]()
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-10-12 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już zaprosiłam xD Ej wieta co dziewuchy xD ( no trochę po wsiowemu ![]() Namęczyłam się nad tym zdjęciem bo te pinezki dodać to jest najgorsza rzecz do roboty ![]() ![]() No patologia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
edzia
![]() śliczna jesteś ![]() zapro już wysłałam ![]() posiedze jeszcze ![]() a co mi tam , jutro tylko 2 godziny mam i to na 9:50 ![]()
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
wiecie co.?
tak się faaajnie do was rozpissaałam. a tuu mi się komp zresetował. żaaal ![]() __________ Anjaa - pięknee zdj na nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Witam paskudyy .
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Masz racje
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14700541]wiecie co.? tak się faaajnie do was rozpissaałam. a tuu mi się komp zresetował. żaaal ![]() __________ Anjaa - pięknee zdj na nk ![]() To walnij kompa, bo niedobry jest ![]() Dziękuję ![]() hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Martyś!
![]() ![]() ![]() Ale kurcze miło mi się bardzo zrobiło. Zdążyłam uruchomić nk a tu masa komantarzy i zaproszeń. Normalnie kocham Was wszystkie bez wyjątku <3
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-10-12 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
a pewnie
![]() Cytat:
![]() i wszystkie się kochamy i masturbujemy i onanizujemy bo lubimy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to nas podsumowałaś :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.