|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Hej
Wróciłam właśnie z korków z anglika Miałam dzisiaj ten sprawdzian z historii i ściągi jak cała klasa i zaczęła przesadzać i ja wylądowałam w pierwszej ławce przy przed biurkiem ![]() Już chciałam oddawać pustą kartkę, no bo jak tam ściągnąć? Ale wpadłam na genialny pomysł, że od czegoś jest internet w komórce Jutro 9 godzin na promocji głupiego Kubusia, ale dali gratisy chociaż do rozdawania
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
eee słucham?
![]() ja piszę, że muszę się uczyć bio., ale więcej piszę niż robię, znaczy dużo gadam, a uczyć to sie ekhym.. no uczę się ![]() ![]() no, faceci mają inne potrzeby xD Cytat:
![]() Cytat:
i chyba ma się dobrze ![]() hiszpańskiego się uczy xD za rok chce iść wreszcie na studia ;]] jest baaardzooo miły dla mnie. normalnie raz to pomyślała, że on czegoś oczekuje ode mnie chociaż powiem szczerze, że pomimo tego żalu, który mam do niego, to nadal jest coś co mnie do niego ciągnie ![]() no bo ten, ja nie mam do niego żalu o to, że nie jesteśmy razem, że nie chciał spróbować, tylko o to, że napisał mi wtedy, że doszedł do wniosku, że nie warto czekać.. że na mnie nie warto ;] to cholernie zabolało i nigdy mu tego nie przebaczę.. jednakże jestem w stanie na tyle o tym zapomnieć, żeby kiedyś podjąć próbę nr 2 co się dziwisz.. kryzys jest, hotel musi się utrzymać jakoś ![]() byłam na chemii.. i babka doszła do wniosku, że za mało mi zadawała xD w sumie dzisiaj mi dużo nie dała, ale za to mam wypisać ze wszystkich matur jakie znajdę i P i R zadania z dzIału, co dzisiaj robiłyśmy zaraz się za to wezmę ;D
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zerwal on, czy Ty? w ogóle po tym, dlaczego się rozstaliście możliwe jest bycie razem? tak patrząc Z BOKU trzeźwym okiem myślisz, że to dobry pomysł?wiem, że zraniłam, zdaje sobie sprawę ups ![]() dobrze, że 2 a nie 1 :P ale tak to już jest, że się pojawiają zadania z piczki, nie wiadomo od czego zacząc nigdy
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmarzłam i mi wychodzi. Głowa łupie |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam kartk. z histy no i ściągi i wszystko przyszykowane.. a tu nagle sorka zaczęła nas pilnować i chodzić po sali. na domiar złego siedziałam w środkowym rzędzie, w I ławce, sama w 4-osobowej ławce ;]] koleżanka, która liczyła, że jej ściągi pożyczę, znalazła bezpieczniejsze miejsce ;]] sie wkur.. na nią ;]] no, ale nic.. niby tylko 3 pytania, ale tylko o germanizacji sama byłam w stanie cokolwiek wykombinować xD a reszta.. kolega w ławce obok pomyślał i w tel. uruchomił google xD i po cichu dyktował i pare osób skorzystało xD m.in ja xD a ta laska co mnie wystawiła prawie nic nie napisała, bo nie miała jak ściągać
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, chcesz podjąc ewentualnie próbę, bo pewnie zdaje Ci się, że teraz jest znowu miły, znowu rozmawiacie, znowu jest fajnie i że tak może być, że jednak chciał "poczekać" na Ciebie, skoro znowu się odzywa. Tak jakby te jego slowa stawaly sie mniej wazne, bo w koncu robi teraz i pokazuje cos odwrotnego. idź z tym hotelem ![]() u mnie dziewczyny, które chodza na korki z chemii mają tyle zadawane, że o jaaaa ![]() apropo zadań z matur, to ja doszłam do wniosku, po tym jak mi koleżanka mówiła (miała prace wakacyjną, miala zrobic zadania wszystkie z matur z określonych działów i potem odpowiadać z nich), że teraz to w sumie mature by mogła napisać (ogólnie z chemii nie zdaje...), że to jest dobry sposób na nauczenie się tego... Bo na maturze jeśli się trafi jakieś zadanie z danego działu, to podobne do tych, ktore już były, czy też będzie trzeba umieć okresloną partię materiału, by dane zadanie zrozumieć i na tej podstawie mozna sie nauczyć tego działu. ![]() w sensie ze na postawie zadan z matur mozna sie nauczyć nie umialam się wysłowić
|
|
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No doooobraaaa ![]() Cieć ma swoje prawa Ja miałam dzisiaj trzy.... Z planu fizyka, wych, wf, polski, matma, zrobiły nam się tezy polskie, wf i matma bo w środę jedziemy na wystawę fizyczną, tracimy dwa polskie i byśmy nie mieli kiedy napisać wypracowania a za wychowawczą to już standard "bo tyle polskich przepada" ![]() Cytat:
) to chcę coś innego - i zepnę ![]() Kochanie, ale Tobie to się chyba nigdy nic nie chce ![]() Cytat:
Spałam sobie dwie godziny, budzę się, a tu zimno - nowa pompka od pieca się zacięła
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak czegoś będzie kiedyś chciał, to będzie musiał się baaaaaaaaardzooooooooo wysilić i postarać.. ja nie mówię, że z nas czegoś nie będzie ![]() ej no, mi mało nie zadawała, nie wiem co się jej uroiło xD ale spoko, lepiej dla mnie, może dzięki temu lepiej napiszę maturę )bo zad. z chemii są układane dosyć schemtycznie po przejrzeniu matur można zauważyć co się zawsze pojawia, jakiego typu zadania ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- i know xD i do tego dążę ) obiecałam sobie, że w kwestii szczęścia pozwolę sobie na nutkę egoizmu :P
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś podobnego często się trafia. |
|
|
|
|
#100 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przeżyjesz, wszystkie przeżyjemy ) Nie zazdroszczę. Cytat:
![]() A w ogóle to muszę się wam pochwalić, chyba w końcu zaczynam coraz więcej czaić z matmy, dostałam 5 ze spr. oby, oby.Jestem tak wykończona po tym tygodniu, że padam na twarz A za oknem się rozpadało na całego. Miłego wieczoru Żbiki ![]() A gdzie jest Ola?
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
xDo rany, no tak, polskiego nie mozna stracic obciiinaaaaszzz?! przed studniówką ?ja wyglądam jak debil w spiętych, więc ![]() mi nigdy, dzięki akurat ostatnio mi sie chce, gdzies wyjsc i coś porobić i w ogole z jakimis ludzmi czy cos, to jak na zlosc siedze sama w domu ![]() ooo niiie, i masz lodowato tak straszliwie
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.?Nie lubię swojej klasy,ogólnie ludzi z którymi mam się bawić na tej swojej studniówce.A w liceum tego kumpla są moi znajomi,jakoś raźniej mi będzie
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie, gdzie jest Ola ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
a myslałaś, żeby na tą swoją w ogóle nie iść, skoro nie masz ochoty, a na studniówkę i tak idziesz ?
|
||
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Z góry przepraszam, że nie nawiąże do rozmowy, ale z powodu awarii mego komputera jestem mocno nie w temacie. Chwilowo dorwałam laptopa siostry i zaraz zaczynam was nadrabiać (przynajmniej tyle ile zdążę). Komputer się nie chce naprawić na razie więc nie wiem kiedy się pojawię na dłużej. ![]() Na razie póki mam czas biorę się za nadrabianie ![]() aha i oficjalne dzień dobry w nowym wątku, bo mnie tu jeszcze nie było
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Gosias się brechtał jak na mnie patrzył ![]() oja. no zastanowię się ![]() a mnie, a mnie ? ![]() poka,poka ![]() wróciłam od koleżanki, pojechałam do niej po 16:00 bo zadzwoniła, że już siedzi i pierdzi w stołek, w sensie, że się obija
|
|
#108 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie mam dystans do niego i tego wszystkiego. Zobaczymy co wyjdzie ![]() Cytat:
A dziewczyny, kiedy planujecie kupować sukienkę? Czy już może macie?
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
A dziękuję, dziękuję
![]() Cytat:
Już zaczynałam się martwić
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już z koleżanką się umówiłam, że pewnego pięknego dnia skoczymy do W-wy porozglądać się, bo nie sądzę, że kupię coś w Radomiu
|
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! ta, łuczy Cytat:
![]() ale chodzi Ci tylko o wzrost czy o coś jeszcze ?tzn teraz to pewnie też i o to jego podkochiwanie a Cie tez, tez ![]() a ja siedze wlasnie i teraz pierdze w stołek ![]() Cytat:
zupełnie jak u mnie.ale jeśli z tego sie nauczyliscie czegos, to kto wie, jak wygladalaby przyszlosc wasza wspolna. nigdy nie wiadomo, czy ma sens, po jakichs klotniach ja bym chciała kupić do końca grudnia... taką co mi cycki powiększy |
|||
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będzie wycieczka szkolna do Warszawki do teatru.. to zostaniemy na weekend (o ile na wycieczkę pojedziemy w piątek...) i wtedy coś się kupi pewnie ![]() Marta, no właśnie teraz to mi bardziej przeszkadza wiadoma kwestia ![]() Ooooola ! jesteś ! ;*
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i idę do bajolożi Gudnajt |
|
|
|
|
#115 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale dam radę ![]() Cytat:
Cytat:
dużo egoizmu, dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem na trochę Cytat:
![]() jest ![]() bardziej rozpaczam z powodu zepsucia się komputera![]() ![]() jestem, jestem za chwilunię się odezwę ![]() Cytat:
mam nadzieję, że coś znajdę![]() nadrobiłam was ale tylko z tego wątku ![]() i teraz jestem na bieżąco
|
||||||
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio, mam pare takich miejsc, sklepow nie sieciówek, ze wiesz... ![]() bo ogolnie to nie chcialabym w siecowce kupowac, bo jeszcze sie okaze ze ktos tez ma taka sama, a tak.. głupio troche ![]() ano, kurde, niedobrze jak z nim w lawce usiedzisz teraz ![]() Cytat:
na jednej sie wybawisz a na druga pojdziesz, tak o
|
||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze myślałam, żeby naciągnąć ojca, żebyśmy do Nadarzyna pojechali, tam jest takie Centrum Mody Polskiej czy jakoś tak i właśnie na okazje typu 100dn, wesela, są kiecki :P
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
eej, trzeba uzupelnic tagi
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
haha mni też by się taka przydała
![]() Cytat:
jezu, ja muszę w końcu swojego lapka dać, żeby klawiaturę wymienili ;(((( ja jakiś pomysł w głowie mam, ale na bank nie znajdę takiej jak chcę ;]]]
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
A są takie? Bo mnie też by się przydała
Pa Łokej, czekam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

, bo ciągle piszesz, że biologię robisz.

Już wiem o co chodzi.

i know xD i do tego dążę
Nie zazdroszczę.
A za oknem się rozpadało na całego.