Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 17:40   #91
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Hej
Wróciłam właśnie z korków z anglika
Miałam dzisiaj ten sprawdzian z historii i ściągi jak cała klasa i zaczęła przesadzać i ja wylądowałam w pierwszej ławce przy przed biurkiem
Już chciałam oddawać pustą kartkę, no bo jak tam ściągnąć? Ale wpadłam na genialny pomysł, że od czegoś jest internet w komórce I wiecie komórka wysunięta z kieszeni i tak tylko wpisywalam w Googlach co chciałam, wybierałam, a potem tylko podświetlałam i przesuwałam w dół nie patrząc na telefon i potem rączki na ławce i kątek oka na komórkę patrzyłam i napisałam wszytsko

Jutro 9 godzin na promocji głupiego Kubusia, ale dali gratisy chociaż do rozdawania
malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:41   #92
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Mnie mobilizujesz np. Ty , bo ciągle piszesz, że biologię robisz.
eee słucham?
ja piszę, że muszę się uczyć bio., ale więcej piszę niż robię, znaczy dużo gadam, a uczyć to sie ekhym.. no uczę się

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
kiedyś Tż: "ale po co ci woda? że internetu nie masz się martw"
no, faceci mają inne potrzeby xD

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Doookladdnie!:P hehe, zobaczymy na ile mu tej chęci wystarczy
Wczoraj znów jakieś buziczki itp. I zrozum facetów ...
nie no, to ten mój powstrzymuje się od buziaczków, ale napisał, że na spacer zawsze się czas znajdzie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
i co z tym Twoim byłym? może się obudził, że niedługo może przyjedziesz na studia "do niego"

hotel, ta, Sobieski sreski pół szkoły niezadowolona z tego miejsca, z ceny... a przede wszystkim z tego, że ten hotel jest MAŁY, za mały na tylu maturzystów i os. tow. No, a drugie pól się cieszy, bo to tradycja, i chcą mieć zdjęcie z obrazem
ale cóż, ludziom nigdy nie chce się walczyc do konca, nie ma kto zaproponowac czegoś i zmienic. esz. tak to juz jest.
a wiecie co jest najbardziej zastanawiające? że inni mający studniówkę w sobieskim płacą mniej
i dotychczasz z naszej szkoły studniówki także były tańsze.
a co ma być.. żyje
i chyba ma się dobrze
hiszpańskiego się uczy xD
za rok chce iść wreszcie na studia ;]]
jest baaardzooo miły dla mnie. normalnie raz to pomyślała, że on czegoś oczekuje ode mnie chociaż powiem szczerze, że pomimo tego żalu, który mam do niego, to nadal jest coś co mnie do niego ciągnie
no bo ten, ja nie mam do niego żalu o to, że nie jesteśmy razem, że nie chciał spróbować, tylko o to, że napisał mi wtedy, że doszedł do wniosku, że nie warto czekać.. że na mnie nie warto ;] to cholernie zabolało i nigdy mu tego nie przebaczę.. jednakże jestem w stanie na tyle o tym zapomnieć, żeby kiedyś podjąć próbę nr 2 sama siebie nie rozumiem

co się dziwisz.. kryzys jest, hotel musi się utrzymać jakoś

byłam na chemii.. i babka doszła do wniosku, że za mało mi zadawała xD
w sumie dzisiaj mi dużo nie dała, ale za to mam wypisać ze wszystkich matur jakie znajdę i P i R zadania z dzIału, co dzisiaj robiłyśmy zaraz się za to wezmę ;D
Stary 2009-10-16, 17:41   #93
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Na niemcu, znów śpiewaliśmy cudną piosenkę Ale już nie płakałam ze śmiechu, przejadła mi się:P

A do niego .. gdybym nic nie czuła, to bym już dawno go pożegnała
I znów gadamy

:O:O:O zraniłaś moje serce!!!

:P
A ja robię testy z historii:love :

Ooo i dostałam 2! kurna 2! z matmy, a się uczyłam z książki zadania mi wychodziły, a tu poszłam na ten sprawdzian i jak zwykle dowaliła liczby i zadania co na lekcji nie mieliśmy ... i gdzie tu sprawiedliwość?

a zerwal on, czy Ty? w ogóle po tym, dlaczego się rozstaliście możliwe jest bycie razem?
tak patrząc Z BOKU trzeźwym okiem myślisz, że to dobry pomysł?

wiem, że zraniłam, zdaje sobie sprawę ups

dobrze, że 2 a nie 1 :P ale tak to już jest, że się pojawiają zadania z piczki, nie wiadomo od czego zacząc nigdy
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:47   #94
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
mogłabyś zrobić je np mocniejsze
ale masz sliczne włochy, po co z nimi kombinowac i udziwniać jakies koki, czy Bóg wie co piękno tkwi w prostocie

zaraz pokombinuje nad fotamyy
ale mi sie nie chce nic dla odmiany.
No właśnie o tym myślałam. Podkręcić na grubszych wałkach. Bo o to czy się utrzymają to się nie martwię.

Zmarzłam i mi wychodzi. Głowa łupie . Idę po rutinoscorbin. 5 wezmę, zawsze pomaga.
Stary 2009-10-16, 17:49   #95
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Hej
Wróciłam właśnie z korków z anglika
Miałam dzisiaj ten sprawdzian z historii i ściągi jak cała klasa i zaczęła przesadzać i ja wylądowałam w pierwszej ławce przy przed biurkiem
Już chciałam oddawać pustą kartkę, no bo jak tam ściągnąć? Ale wpadłam na genialny pomysł, że od czegoś jest internet w komórce I wiecie komórka wysunięta z kieszeni i tak tylko wpisywalam w Googlach co chciałam, wybierałam, a potem tylko podświetlałam i przesuwałam w dół nie patrząc na telefon i potem rączki na ławce i kątek oka na komórkę patrzyłam i napisałam wszytsko

Jutro 9 godzin na promocji głupiego Kubusia, ale dali gratisy chociaż do rozdawania
ejj znam to
miałam kartk. z histy no i ściągi i wszystko przyszykowane.. a tu nagle sorka zaczęła nas pilnować i chodzić po sali. na domiar złego siedziałam w środkowym rzędzie, w I ławce, sama w 4-osobowej ławce ;]] koleżanka, która liczyła, że jej ściągi pożyczę, znalazła bezpieczniejsze miejsce ;]] sie wkur.. na nią ;]] no, ale nic.. niby tylko 3 pytania, ale tylko o germanizacji sama byłam w stanie cokolwiek wykombinować xD a reszta.. kolega w ławce obok pomyślał i w tel. uruchomił google xD i po cichu dyktował i pare osób skorzystało xD m.in ja xD a ta laska co mnie wystawiła prawie nic nie napisała, bo nie miała jak ściągać
Stary 2009-10-16, 17:51   #96
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

nie no, to ten mój powstrzymuje się od buziaczków, ale napisał, że na spacer zawsze się czas znajdzie

a co ma być.. żyje
i chyba ma się dobrze
jest baaardzooo miły dla mnie. normalnie raz to pomyślała, że on czegoś oczekuje ode mnie chociaż powiem szczerze, że pomimo tego żalu, który mam do niego, to nadal jest coś co mnie do niego ciągnie
no bo ten, ja nie mam do niego żalu o to, że nie jesteśmy razem, że nie chciał spróbować, tylko o to, że napisał mi wtedy, że doszedł do wniosku, że nie warto czekać.. że na mnie nie warto ;] to cholernie zabolało i nigdy mu tego nie przebaczę.. jednakże jestem w stanie na tyle o tym zapomnieć, żeby kiedyś podjąć próbę nr 2 sama siebie nie rozumiem

co się dziwisz.. kryzys jest, hotel musi się utrzymać jakoś

w sumie dzisiaj mi dużo nie dała, ale za to mam wypisać ze wszystkich matur jakie znajdę i P i R zadania z dzIału, co dzisiaj robiłyśmy zaraz się za to wezmę ;D
a tłumaczył Ci się kiedyś z tego? dlaczego tak powiedział?
wiesz, chcesz podjąc ewentualnie próbę, bo pewnie zdaje Ci się, że teraz jest znowu miły, znowu rozmawiacie, znowu jest fajnie i że tak może być, że jednak chciał "poczekać" na Ciebie, skoro znowu się odzywa. Tak jakby te jego slowa stawaly sie mniej wazne, bo w koncu robi teraz i pokazuje cos odwrotnego.

idź z tym hotelem

u mnie dziewczyny, które chodza na korki z chemii mają tyle zadawane, że o jaaaa

apropo zadań z matur, to ja doszłam do wniosku, po tym jak mi koleżanka mówiła (miała prace wakacyjną, miala zrobic zadania wszystkie z matur z określonych działów i potem odpowiadać z nich), że teraz to w sumie mature by mogła napisać (ogólnie z chemii nie zdaje...), że to jest dobry sposób na nauczenie się tego... Bo na maturze jeśli się trafi jakieś zadanie z danego działu, to podobne do tych, ktore już były, czy też będzie trzeba umieć okresloną partię materiału, by dane zadanie zrozumieć i na tej podstawie mozna sie nauczyć tego działu.

w sensie ze na postawie zadan z matur mozna sie nauczyć
nie umialam się wysłowić
Stary 2009-10-16, 17:57   #97
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Jakim tłuszczem? Przecież Ty nie masz tłuszczu.

Ej, no 'podium' zostawię.

Napisałaś coś w stylu ' Ja? OooO ' to pomyślałam, że napisałam coś do Ciebie, ale to było do Martyny przecież.
Edit: Justyna, obczaiłam jeszcze raz. Ale się skisiłam. Już wiem o co chodzi. Tak, Ty mnie również mobilizujesz.
Maam. Na udach jak tak ścisnę, to czuję mięciutki tłuszcz, a pod nim chyba mięśnie
No doooobraaaa
Cieć ma swoje prawa
Cytat:
a teraz chce mi się mega spać - to przez 2 godz. polaka dziś
Ja miałam dzisiaj trzy.... Z planu fizyka, wych, wf, polski, matma, zrobiły nam się tezy polskie, wf i matma bo w środę jedziemy na wystawę fizyczną, tracimy dwa polskie i byśmy nie mieli kiedy napisać wypracowania a za wychowawczą to już standard "bo tyle polskich przepada"
Cytat:
mogłabyś zrobić je np mocniejsze
ale masz sliczne włochy, po co z nimi kombinowac i udziwniać jakies koki, czy Bóg wie co piękno tkwi w prostocie

ale mi sie nie chce nic dla odmiany.
Ja wychodzę z założenia, że skoro mam długie proste (w poniedziałek ścinam w cho.lerę), po wszystkich imprezach latam w rozpuszczonych (bo inne się nie utrzymają ) to chcę coś innego - i zepnę
Kochanie, ale Tobie to się chyba nigdy nic nie chce
Cytat:
a co ma być.. żyje
i chyba ma się dobrze
najważniejsze, żebyś była szczęśliwa

Spałam sobie dwie godziny, budzę się, a tu zimno - nowa pompka od pieca się zacięła

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:00   #98
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
a tłumaczył Ci się kiedyś z tego? dlaczego tak powiedział?
wiesz, chcesz podjąc ewentualnie próbę, bo pewnie zdaje Ci się, że teraz jest znowu miły, znowu rozmawiacie, znowu jest fajnie i że tak może być, że jednak chciał "poczekać" na Ciebie, skoro znowu się odzywa. Tak jakby te jego slowa stawaly sie mniej wazne, bo w koncu robi teraz i pokazuje cos odwrotnego.

u mnie dziewczyny, które chodza na korki z chemii mają tyle zadawane, że o jaaaa

apropo zadań z matur, to ja doszłam do wniosku, po tym jak mi koleżanka mówiła (miała prace wakacyjną, miala zrobic zadania wszystkie z matur z określonych działów i potem odpowiadać z nich), że teraz to w sumie mature by mogła napisać (ogólnie z chemii nie zdaje...), że to jest dobry sposób na nauczenie się tego... Bo na maturze jeśli się trafi jakieś zadanie z danego działu, to podobne do tych, ktore już były, czy też będzie trzeba umieć okresloną partię materiału, by dane zadanie zrozumieć i na tej podstawie mozna sie nauczyć tego działu.

nie umialam się wysłowić
aj idź mi z nim, irytuje mnie
a jak czegoś będzie kiedyś chciał, to będzie musiał się baaaaaaaaardzooooooooo wysilić i postarać.. ja nie mówię, że z nas czegoś nie będzie

ej no, mi mało nie zadawała, nie wiem co się jej uroiło xD ale spoko, lepiej dla mnie, może dzięki temu lepiej napiszę maturę )

bo zad. z chemii są układane dosyć schemtycznie po przejrzeniu matur można zauważyć co się zawsze pojawia, jakiego typu zadania

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
i know xD i do tego dążę ) obiecałam sobie, że w kwestii szczęścia pozwolę sobie na nutkę egoizmu :P
Stary 2009-10-16, 18:01   #99
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
nie umialam się wysłowić
No można, można.
Bo coś podobnego często się trafia.
Stary 2009-10-16, 18:16   #100
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lensky Pokaż wiadomość
Lena, miło mi :P Zdaję polski pr, ang pr, hist pr i mat pp
jak ja to przezyje to nie wiem
Cześć
Przeżyjesz, wszystkie przeżyjemy (a przynajmniej taką mam nadzieję )

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
hahaha moja znajoma nie ma prądu od środy
Nie zazdroszczę.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to organizuję dziś dzień dobroci dla zwierząt [dla siebie]. ;] Co znaczy, że obijam się, leniuchuję i robię, co mi się żywnie podoba. A co, należy mi się! ;]
Ja chyba sobie za często organizuję taki dzień dobroci Ale koniec z tym leniuchowaniem, od jutra naprawdę biorę się do roboty, bo ostatnimi dniami leniłam się strasznie. Jak się teraz nie wezmę, to potem będzie coraz trudniej. A prawdopodobnie oprócz przygotowań do matury czekają mnie jeszcze dwie olimpiady, więc nie ma zmiłuj

A w ogóle to muszę się wam pochwalić, chyba w końcu zaczynam coraz więcej czaić z matmy, dostałam 5 ze spr. Może nie będzie tak źle z tą maturą oby, oby.

Jestem tak wykończona po tym tygodniu, że padam na twarz A za oknem się rozpadało na całego.

Miłego wieczoru Żbiki

A gdzie jest Ola?

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:16   #101
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
No właśnie o tym myślałam. Podkręcić na grubszych wałkach. Bo o to czy się utrzymają to się nie martwię.

Zmarzłam i mi wychodzi. Głowa łupie . Idę po rutinoscorbin. 5 wezmę, zawsze pomaga.

Cytat:
Maam. Na udach jak tak ścisnę, to czuję mięciutki tłuszcz, a pod nim chyba mięśnie
No doooobraaaa
Cieć ma swoje prawa

Ja miałam dzisiaj trzy.... Z planu fizyka, wych, wf, polski, matma, zrobiły nam się tezy polskie, wf i matma bo w środę jedziemy na wystawę fizyczną, tracimy dwa polskie i byśmy nie mieli kiedy napisać wypracowania a za wychowawczą to już standard "bo tyle polskich przepada"

Ja wychodzę z założenia, że skoro mam długie proste (w poniedziałek ścinam w cho.lerę), po wszystkich imprezach latam w rozpuszczonych (bo inne się nie utrzymają ) to chcę coś innego - i zepnę
Kochanie, ale Tobie to się chyba nigdy nic nie chce

Spałam sobie dwie godziny, budzę się, a tu zimno - nowa pompka od pieca się zacięła
o jeny, jak ścisne to i ja mam tłuszcz, a jakbyś mnie zobaczyła, to byś pytała jak każdy, czy na mózgu nie mam przypadkiem xD

o rany, no tak, polskiego nie mozna stracic

obciiinaaaaszzz?! przed studniówką ?

ja wyglądam jak debil w spiętych, więc

mi nigdy, dzięki
akurat ostatnio mi sie chce, gdzies wyjsc i coś porobić i w ogole z jakimis ludzmi czy cos, to jak na zlosc siedze sama w domu

ooo niiie, i masz lodowato tak straszliwie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 18:17   #102
zaluzja55
Rozeznanie

Cytat:
a to czemu ?
Hmm.?Nie lubię swojej klasy,ogólnie ludzi z którymi mam się bawić na tej swojej studniówce.A w liceum tego kumpla są moi znajomi,jakoś raźniej mi będzie
Stary 2009-10-16, 18:19   #103
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

A w ogóle to muszę się wam pochwalić, chyba w końcu zaczynam coraz więcej czaić z matmy, dostałam 5 ze spr. Może nie będzie tak źle z tą maturą oby, oby.

Jestem tak wykończona po tym tygodniu, że padam na twarz A za oknem się rozpadało na całego.

Miłego wieczoru Żbiki

A gdzie jest Ola?

no własnie, gdzie jest Ola

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez zaluzja55 Pokaż wiadomość
Hmm.?Nie lubię swojej klasy,ogólnie ludzi z którymi mam się bawić na tej swojej studniówce.A w liceum tego kumpla są moi znajomi,jakoś raźniej mi będzie
aha a myslałaś, żeby na tą swoją w ogóle nie iść, skoro nie masz ochoty, a na studniówkę i tak idziesz ?
Stary 2009-10-16, 18:20   #104
201605040950
Konto usunięte

Dzień dobry
Z góry przepraszam, że nie nawiąże do rozmowy, ale z powodu awarii mego komputera jestem mocno nie w temacie. Chwilowo dorwałam laptopa siostry i zaraz zaczynam was nadrabiać (przynajmniej tyle ile zdążę). Komputer się nie chce naprawić na razie więc nie wiem kiedy się pojawię na dłużej.

Na razie póki mam czas biorę się za nadrabianie

aha i oficjalne dzień dobry w nowym wątku, bo mnie tu jeszcze nie było
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:20   #105
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie jest Ola?
łuczy się pewnie

edit: oo jednak się nie łuczy
Stary 2009-10-16, 18:23   #106
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Z góry przepraszam, że nie nawiąże do rozmowy, ale z powodu awarii mego komputera jestem mocno nie w temacie. Chwilowo dorwałam laptopa siostry i zaraz zaczynam was nadrabiać (przynajmniej tyle ile zdążę). Komputer się nie chce naprawić na razie więc nie wiem kiedy się pojawię na dłużej.

No i mamy naszą Olę
Stary 2009-10-16, 18:23   #107
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

a gosias tak śpiewa poważnie? w sensie jakos uczyla sie czy cos ?

ej, ja coś czułam, że ten Majkel to tego tego
ale to widzisz, musisz z nim zatańczyć poldka, bo tej jego kumpel na pewno się nie zgodzi.
ej no, ale nie rób tego majkelowi i zatancz z nim, walić wzrost! załozysz mniejsze obcasy
nie, nie uczyła się, ale naprawdę przepięknie śpiewa. Ma piękną barwę i czysty głos. Jeju, jak dzisiaj zaśpiewała to normalnie tam jej brawo biłam w trakcie a Gosias się brechtał jak na mnie patrzył

oja. no zastanowię się

Cytat:
ale też Cie kocham

kupiłam kurtałkę!

a mnie, a mnie ?

poka,poka

wróciłam od koleżanki, pojechałam do niej po 16:00 bo zadzwoniła, że już siedzi i pierdzi w stołek, w sensie, że się obija

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:24   #108
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
a zerwal on, czy Ty? w ogóle po tym, dlaczego się rozstaliście możliwe jest bycie razem?
tak patrząc Z BOKU trzeźwym okiem myślisz, że to dobry pomysł?

wiem, że zraniłam, zdaje sobie sprawę ups

dobrze, że 2 a nie 1 :P ale tak to już jest, że się pojawiają zadania z piczki, nie wiadomo od czego zacząc nigdy
U nas to wyszło jakoś powalenie heh .. pokłóciliśmy się, on się obraził na mnie ja na niego, a że oboje jesteśmy uparci, to później się jakoś tak wszystko potoczyło .. A czy moglibyśmy być znów razem, możliwe, tylko nie wiem czy to by miało sens, hehe
Na razie mam dystans do niego i tego wszystkiego. Zobaczymy co wyjdzie

Cytat:
Rozumiemy rozumiemy, i tez mam takie zdanie :P Np. jak u mnie z historii teraz robimy testy to zadania się powtarzają , może nie do końca identyczne, ale powiązane ze sobą.

A dziewczyny, kiedy planujecie kupować sukienkę? Czy już może macie?

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:25   #109
visionario
Rozeznanie

Cytat:
A dziękuję, dziękuję

Cytat:
Dzień dobry

Jesteś Już zaczynałam się martwić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 18:27   #110
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ja się tak ostatnio zastanawiałam kiedy by się tu zacząć rozglądać za sukienką i myślę, że przełom listopada i grudnia
już z koleżanką się umówiłam, że pewnego pięknego dnia skoczymy do W-wy porozglądać się, bo nie sądzę, że kupię coś w Radomiu
Stary 2009-10-16, 18:28   #111
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

No dobry dzien! o wilku mowa !

Cytat:
łuczy się pewnie

ta, łuczy ej, klasa maturalna, to jak kogos nie ma to sie wydaje, że sie łuczy

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
nie, nie uczyła się, ale naprawdę przepięknie śpiewa. Ma piękną barwę i czysty głos. Jeju, jak dzisiaj zaśpiewała to normalnie tam jej brawo biłam w trakcie a Gosias się brechtał jak na mnie patrzył

oja. no zastanowię się

a mnie, a mnie ?

poka,poka

wróciłam od koleżanki, pojechałam do niej po 16:00 bo zadzwoniła, że już siedzi i pierdzi w stołek, w sensie, że się obija
no zastanow lepiej no
ale chodzi Ci tylko o wzrost czy o coś jeszcze ?
tzn teraz to pewnie też i o to jego podkochiwanie co jak co, ale mnie to zawsze odpychało...

a Cie tez, tez

a ja siedze wlasnie i teraz pierdze w stołek

Cytat:
U nas to wyszło jakoś powalenie heh .. pokłóciliśmy się, on się obraził na mnie ja na niego, a że oboje jesteśmy uparci, to później się jakoś tak wszystko potoczyło .. A czy moglibyśmy być znów razem, możliwe, tylko nie wiem czy to by miało sens, hehe
Na razie mam dystans do niego i tego wszystkiego. Zobaczymy co wyjdzie

Rozumiemy rozumiemy, i tez mam takie zdanie :P Np. jak u mnie z historii teraz robimy testy to zadania się powtarzają , może nie do końca identyczne, ale powiązane ze sobą.

uparciuchy zupełnie jak u mnie.
ale jeśli z tego sie nauczyliscie czegos, to kto wie, jak wygladalaby przyszlosc wasza wspolna. nigdy nie wiadomo, czy ma sens, po jakichs klotniach

ja bym chciała kupić do końca grudnia...
taką co mi cycki powiększy
Stary 2009-10-16, 18:37   #112
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
ja się tak ostatnio zastanawiałam kiedy by się tu zacząć rozglądać za sukienką i myślę, że przełom listopada i grudnia
już z koleżanką się umówiłam, że pewnego pięknego dnia skoczymy do W-wy porozglądać się, bo nie sądzę, że kupię coś w Radomiu
ja tak samo

jak będzie wycieczka szkolna do Warszawki do teatru.. to zostaniemy na weekend (o ile na wycieczkę pojedziemy w piątek...) i wtedy coś się kupi pewnie

Marta
, no właśnie teraz to mi bardziej przeszkadza wiadoma kwestia

Ooooola
! jesteś ! ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:38   #113
zaluzja55
Rozeznanie

Cytat:
aha a myslałaś, żeby na tą swoją w ogóle nie iść, skoro nie masz ochoty, a na studniówkę i tak idziesz ?
Tak,myślałam.Tylko,że będzie mi później głupio jak będą między sobą opowiadać jak to faajnie było.Przynajmniej będę mogła porównać dwie studniówki
Stary 2009-10-16, 18:40   #114
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym chciała kupić do końca grudnia...
taką co mi cycki powiększy
To ja taką, co mi dupę zmniejszy

No i idę do bajolożi
Gudnajt
Stary 2009-10-16, 18:41   #115
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
ja byłam wczoraj, dostałam 3 kartki zadań
ale dam radę

Cytat:
ejj znam to
miałam kartk. z histy no i ściągi i wszystko przyszykowane.. a tu nagle sorka zaczęła nas pilnować i chodzić po sali. na domiar złego siedziałam w środkowym rzędzie, w I ławce, sama w 4-osobowej ławce ;]]
też miałam sprawdzian, ale profesor jak zawsze był dla nas miły i w połowie wyszedł zrobić sobie kawę

Cytat:
i know xD i do tego dążę ) obiecałam sobie, że w kwestii szczęścia pozwolę sobie na nutkę egoizmu :P
odrobinę phiiii
dużo egoizmu, dużo

Cytat:
Cześć
Przeżyjesz, wszystkie przeżyjemy (a przynajmniej taką mam nadzieję )

A gdzie jest Ola?
no ba bo kto jak nie my

jestem na trochę

Cytat:
ja też swojej nie lubię, ale studniówki sobie nie odpuszczę

Cytat:
no własnie, gdzie jest Ola
jest

Cytat:
jednak nie bardziej rozpaczam z powodu zepsucia się komputera

Cytat:
No i mamy naszą Olę

Cytat:
Jesteś Już zaczynałam się martwić
jestem, jestem
za chwilunię się odezwę

Cytat:
w ogóle nie mam pomysłu na sukienkę i też jakoś w listopadzie będę się musiała zacząć rozglądać mam nadzieję, że coś znajdę

nadrobiłam was ale tylko z tego wątku
i teraz jestem na bieżąco
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:41   #116
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo

jak będzie wycieczka szkolna do Warszawki do teatru.. to zostaniemy na weekend (o ile na wycieczkę pojedziemy w piątek...) i wtedy coś się kupi pewnie

Marta
, no właśnie teraz to mi bardziej przeszkadza wiadoma kwestia

Ooooola
! jesteś ! ;*
O, to pojdziemy razem
ale serio, mam pare takich miejsc, sklepow nie sieciówek, ze wiesz...
bo ogolnie to nie chcialabym w siecowce kupowac, bo jeszcze sie okaze ze ktos tez ma taka sama, a tak.. głupio troche

ano, kurde, niedobrze jak z nim w lawce usiedzisz teraz

Cytat:
Tak,myślałam.Tylko,że będzie mi później głupio jak będą między sobą opowiadać jak to faajnie było.Przynajmniej będę mogła porównać dwie studniówki
tez racja
na jednej sie wybawisz a na druga pojdziesz, tak o
Stary 2009-10-16, 18:42   #117
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo

ja jeszcze myślałam, żeby naciągnąć ojca, żebyśmy do Nadarzyna pojechali, tam jest takie Centrum Mody Polskiej czy jakoś tak i właśnie na okazje typu 100dn, wesela, są kiecki :P
Stary 2009-10-16, 18:43   #118
blue_apple
Zakorzenienie

eej, trzeba uzupelnic tagi
Stary 2009-10-16, 18:48   #119
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
haha mni też by się taka przydała

Cytat:
odrobinę phiiii
dużo egoizmu, dużo

jednak nie bardziej rozpaczam z powodu zepsucia się komputera

w ogóle nie mam pomysłu na sukienkę i też jakoś w listopadzie będę się musiała zacząć rozglądać mam nadzieję, że coś znajdę
taaa, to w ogólę nikogo sobie nie znajdę xD

jezu, ja muszę w końcu swojego lapka dać, żeby klawiaturę wymienili ;((((

ja jakiś pomysł w głowie mam, ale na bank nie znajdę takiej jak chcę ;]]]
Stary 2009-10-16, 18:49   #120
visionario
Rozeznanie

Cytat:

No i idę do bajolożi
Gudnajt
A są takie? Bo mnie też by się przydała

Pa

Cytat:
jestem, jestem
za chwilunię się odezwę
Łokej, czekam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości