![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Hej
![]() Wróciłam właśnie z korków z anglika ![]() Miałam dzisiaj ten sprawdzian z historii i ściągi jak cała klasa i zaczęła przesadzać i ja wylądowałam w pierwszej ławce przy przed biurkiem ![]() Już chciałam oddawać pustą kartkę, no bo jak tam ściągnąć? Ale wpadłam na genialny pomysł, że od czegoś jest internet w komórce ![]() ![]() Jutro 9 godzin na promocji głupiego Kubusia, ale dali gratisy chociaż do rozdawania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
eee słucham?
![]() ja piszę, że muszę się uczyć bio., ale więcej piszę niż robię, znaczy dużo gadam, a uczyć to sie ekhym.. no uczę się ![]() ![]() no, faceci mają inne potrzeby xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() i chyba ma się dobrze ![]() hiszpańskiego się uczy xD za rok chce iść wreszcie na studia ;]] jest baaardzooo miły dla mnie. normalnie raz to pomyślała, że on czegoś oczekuje ode mnie ![]() ![]() no bo ten, ja nie mam do niego żalu o to, że nie jesteśmy razem, że nie chciał spróbować, tylko o to, że napisał mi wtedy, że doszedł do wniosku, że nie warto czekać.. że na mnie nie warto ;] to cholernie zabolało i nigdy mu tego nie przebaczę.. jednakże jestem w stanie na tyle o tym zapomnieć, żeby kiedyś podjąć próbę nr 2 ![]() ![]() co się dziwisz.. kryzys jest, hotel musi się utrzymać jakoś ![]() byłam na chemii.. i babka doszła do wniosku, że za mało mi zadawała xD w sumie dzisiaj mi dużo nie dała, ale za to mam wypisać ze wszystkich matur jakie znajdę i P i R zadania z dzIału, co dzisiaj robiłyśmy ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zerwal on, czy Ty? w ogóle po tym, dlaczego się rozstaliście możliwe jest bycie razem? tak patrząc Z BOKU trzeźwym okiem ![]() wiem, że zraniłam, zdaje sobie sprawę ![]() ![]() dobrze, że 2 a nie 1 :P ale tak to już jest, że się pojawiają zadania z piczki, nie wiadomo od czego zacząc nigdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmarzłam i mi wychodzi. Głowa łupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałam kartk. z histy no i ściągi i wszystko przyszykowane.. a tu nagle sorka zaczęła nas pilnować i chodzić po sali. na domiar złego siedziałam w środkowym rzędzie, w I ławce, sama w 4-osobowej ławce ;]] koleżanka, która liczyła, że jej ściągi pożyczę, znalazła bezpieczniejsze miejsce ;]] sie wkur.. na nią ;]] no, ale nic.. niby tylko 3 pytania, ale tylko o germanizacji sama byłam w stanie cokolwiek wykombinować xD a reszta.. kolega w ławce obok pomyślał i w tel. uruchomił google xD i po cichu dyktował i pare osób skorzystało xD m.in ja xD a ta laska co mnie wystawiła prawie nic nie napisała, bo nie miała jak ściągać ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, chcesz podjąc ewentualnie próbę, bo pewnie zdaje Ci się, że teraz jest znowu miły, znowu rozmawiacie, znowu jest fajnie i że tak może być, że jednak chciał "poczekać" na Ciebie, skoro znowu się odzywa. Tak jakby te jego slowa stawaly sie mniej wazne, bo w koncu robi teraz i pokazuje cos odwrotnego. idź z tym hotelem ![]() ![]() u mnie dziewczyny, które chodza na korki z chemii mają tyle zadawane, że o jaaaa ![]() apropo zadań z matur, to ja doszłam do wniosku, po tym jak mi koleżanka mówiła (miała prace wakacyjną, miala zrobic zadania wszystkie z matur z określonych działów i potem odpowiadać z nich), że teraz to w sumie mature by mogła napisać (ogólnie z chemii nie zdaje...), że to jest dobry sposób na nauczenie się tego... Bo na maturze jeśli się trafi jakieś zadanie z danego działu, to podobne do tych, ktore już były, czy też będzie trzeba umieć okresloną partię materiału, by dane zadanie zrozumieć i na tej podstawie mozna sie nauczyć tego działu. ![]() w sensie ze na postawie zadan z matur mozna sie nauczyć ![]() nie umialam się wysłowić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No doooobraaaa ![]() Cieć ma swoje prawa ![]() ![]() Ja miałam dzisiaj trzy.... Z planu fizyka, wych, wf, polski, matma, zrobiły nam się tezy polskie, wf i matma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochanie, ale Tobie to się chyba nigdy nic nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spałam sobie dwie godziny, budzę się, a tu zimno - nowa pompka od pieca się zacięła ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak czegoś będzie kiedyś chciał, to będzie musiał się baaaaaaaaardzooooooooo wysilić i postarać.. ja nie mówię, że z nas czegoś nie będzie ![]() ej no, mi mało nie zadawała, nie wiem co się jej uroiło xD ale spoko, lepiej dla mnie, może dzięki temu lepiej napiszę maturę ![]() bo zad. z chemii są układane dosyć schemtycznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś podobnego często się trafia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przeżyjesz, wszystkie przeżyjemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to muszę się wam pochwalić, chyba w końcu zaczynam coraz więcej czaić z matmy, dostałam 5 ze spr. ![]() ![]() Jestem tak wykończona po tym tygodniu, że padam na twarz ![]() Miłego wieczoru Żbiki ![]() A gdzie jest Ola? ![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o rany, no tak, polskiego nie mozna stracic ![]() obciiinaaaaszzz?! przed studniówką ![]() ja wyglądam jak debil w spiętych, więc ![]() mi nigdy, dzięki ![]() akurat ostatnio mi sie chce, gdzies wyjsc i coś porobić i w ogole ![]() ![]() ![]() ooo niiie, i masz lodowato tak straszliwie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Hmm.?Nie lubię swojej klasy,ogólnie ludzi z którymi mam się bawić na tej swojej studniówce.A w liceum tego kumpla są moi znajomi,jakoś raźniej mi będzie
![]()
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no własnie, gdzie jest Ola ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Z góry przepraszam, że nie nawiąże do rozmowy, ale z powodu awarii mego komputera jestem mocno nie w temacie. Chwilowo dorwałam laptopa siostry i zaraz zaczynam was nadrabiać (przynajmniej tyle ile zdążę). Komputer się nie chce naprawić na razie więc nie wiem kiedy się pojawię na dłużej. ![]() Na razie póki mam czas biorę się za nadrabianie ![]() aha i oficjalne dzień dobry w nowym wątku, bo mnie tu jeszcze nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oja. no zastanowię się ![]() a mnie, a mnie ? ![]() poka,poka ![]() wróciłam od koleżanki, pojechałam do niej po 16:00 ![]() ![]()
![]() |
#108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie mam dystans do niego i tego wszystkiego. Zobaczymy co wyjdzie ![]() Cytat:
A dziewczyny, kiedy planujecie kupować sukienkę? Czy już może macie? ![]()
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
A dziękuję, dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już z koleżanką się umówiłam, że pewnego pięknego dnia skoczymy do W-wy porozglądać się, bo nie sądzę, że kupię coś w Radomiu ![]()
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta, łuczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ale chodzi Ci tylko o wzrost czy o coś jeszcze ![]() tzn teraz to pewnie też i o to jego podkochiwanie ![]() ![]() a Cie tez, tez ![]() a ja siedze wlasnie i teraz pierdze w stołek ![]() Cytat:
![]() ale jeśli z tego sie nauczyliscie czegos, to kto wie, jak wygladalaby przyszlosc wasza wspolna. nigdy nie wiadomo, czy ma sens, po jakichs klotniach ![]() ja bym chciała kupić do końca grudnia... taką co mi cycki powiększy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będzie wycieczka szkolna do Warszawki do teatru.. to zostaniemy na weekend (o ile na wycieczkę pojedziemy w piątek...) i wtedy coś się kupi pewnie ![]() Marta, no właśnie teraz to mi bardziej przeszkadza wiadoma kwestia ![]() Ooooola ! jesteś ! ;*
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i idę do bajolożi Gudnajt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale dam radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dużo egoizmu, dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem na trochę ![]() Cytat:
![]() jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem, jestem za chwilunię się odezwę ![]() Cytat:
![]() ![]() nadrobiłam was ale tylko z tego wątku ![]() i teraz jestem na bieżąco ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale serio, mam pare takich miejsc, sklepow nie sieciówek, ze wiesz... ![]() bo ogolnie to nie chcialabym w siecowce kupowac, bo jeszcze sie okaze ze ktos tez ma taka sama, a tak.. głupio troche ![]() ano, kurde, niedobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() na jednej sie wybawisz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze myślałam, żeby naciągnąć ojca, żebyśmy do Nadarzyna pojechali, tam jest takie Centrum Mody Polskiej czy jakoś tak i właśnie na okazje typu 100dn, wesela, są kiecki :P
#118 |
Zakorzenienie
|
eej, trzeba uzupelnic tagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
haha mni też by się taka przydała
![]() Cytat:
jezu, ja muszę w końcu swojego lapka dać, żeby klawiaturę wymienili ;(((( ja jakiś pomysł w głowie mam, ale na bank nie znajdę takiej jak chcę ;]]]
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
A są takie? Bo mnie też by się przydała
![]() Pa ![]() Łokej, czekam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.