|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Wpadłam zobaczyc co słychac w trzeciej części
![]() Lusesita wygląd sali nie jest najważniejszy. Lepiej żeby goście nie byli glodni Grunia już wódkę kupiliście Oby dotrwała, ale macie zapas ![]() Honolinko my kupimy w 2011 i będzie to albo Pan Tadeusz albo Maximus. Na Finlandię nas nie stac, bo wesele na ponad 200 osób, więc Honolinka super, że możecie sobie na taką wódkę pozwolic Cobra dziadek Cię upił ![]() Wygrzej TŻa i jutro też ![]() Ma.ko majteczki i stanik i do TŻa ![]() Wielocytowanie się udało ![]() Mustique zdrowiej Justi - super, że się odezwałaś ![]() T"ai- Need for speed - ja na prawdziwą kobietę przystało MiciaKicia - podpisałam ![]() Lula ![]() Ja niestety opuszczam Was na weekend - jutro rano jadę do rodziców. Miłego weekendu
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
własnie obejrzałam brzydulke kolejny odcinek na poniedziałek
http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc189/#more-595 ale ladnie wygląda
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeee jolka zaraz oglądam
bo do poniedziałku nie wytrzymam ![]() ![]()
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się dopisać? Byłam w wątku PM 2012 ale zdecydowaliśmy się jednak na 2011
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
lasoa witaj
. Opowiedz coś o sobie !
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Nauczyłam się cytować to i ja piszę częściami :P
Cz. 1 Cytat:
Ja jestem ciemna masa jeśli chodzi o te sprawy, a najlepsze jest to, że jak w pracy nie ma informatyka to właśnie ja go zastępuję [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14767404]ma.ko jasne ! Możesz sobie wziąć ten rysuneczek,nie pogniewam się .A u nas z tą wódką to jest zabawnie dośc Bo mój tata już zbiera wódkę. Już ma ich sporo,tylko że on zbiera taką strasznie drogą wyborowa exquisite. Butelka kosztuje prawie 100zł. No,ale jednak chyba się skłoni ku Finlandii,bo ona jednak trochę tańsza...[/QUOTE]No ale za taką cenę, to faktycznie trzeba już powoli kupować heh. No no, to się szykuje udany wieczór i noc :P
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-10-16 o 22:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello!!!
część I [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14765820]A wy już myśliscie wszyscy nad kupnem wódki:!?[/QUOTE] o kupnie nie myśleliśmy, ale chcemy kupić Pana Tadeusza ![]() Cytat:
![]() Cholera, nie wiem czemu, ale ja przeczytałam tory i za chiny nie wiedziałam o co chodzi. Trony super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wielocytowanie. chciałam odpowiedzieć tak jak zawsze robiłam, ale uświadomiłam sobie, że wczoraj się uczyłam wielocytowania i trzeba z tego korzystać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#99 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cz. 2
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14768623]PS.Dzisiaj Brzydula się chyba przeobrazi ![/QUOTE] No i po minie Pana Przemysława, chyba będzie piękna ![]() Cytat:
i zaglądaj tu do nas jak tylko możesz ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Jeszce rajstopki kupiłam. Ale tż jecsze nic nie widział. On stwierdził, że woli ten stanik zobaczyć na mnie, a właściwie, to moze i bez. Ach faceci. Tak słodzi za wczoraj <lol>ja tez Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- [/COLOR]Niunia taki malusieńki a szkoda, mógłby troszkę podrosnąć. A jescze się dowieziałam, że Dr obciął nam wszystkim premie i dostanę jecsze mnie kasy niż w zeszłym miesiącu z chęcią bym go wrrr
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-10-16 o 22:50 |
||||||
|
|
|
#100 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14768623]grunia27 to w takim razie zapraszam,zapraszam !PS.Dzisiaj Brzydula się chyba przeobrazi ![/QUOTE]a ja nie widziałam ![]() Cytat:
Ale wiesz, jak zmienisz datę ślubu to wcale nie oznacza, że nie będziesz naszą PM2011 Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam za to ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ma.ko ja bym się wcale nie obraziła gdyby pan pikusiek zrobil sie panem pikusiem. no. eh szkoda, że premie odcięli u Ciebie |
|||||
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Boże, dziewczyny jak wy szalejecie. Nie cale dwa dni nie zagladałam na forum i chyba czeka mnie pół dnia czytania, żeby to nadrobic. Szalone...
Ja jestem w domku przez weekend, wiec moge wreszcie nacieszyc sie moim Tz-em. No i reszta rodzinki tez..bo bardzo stesknilam sie z moja siostrzenica kochana... Poza tym bylismy dzis ogladac sale. Dzien zaczal sie masakrycznie bo mialam jechac autem i zabrac Tz-ta, zapalam a tu mi akumulator siadł i nie zapalilam. Musialm czekac az Tz po mnie przyjedzie i wszystko dluzej zeszlo. Masakra..Najpierw wyladowalismy w takiej wiesniackiej sali, ktora na zdjeciach wygladala nawet niezle..ale masakra jak tam weszlam..moje uczucia estetyczne zostaly stłamszone..jakiesz muszelkie wiszace, greckie figurki, sztuczne kwiatki i jeszcze nawet nie pozwalaja zmieniac dekoracji..ucieklismy z tamtad szybciej niz przyszlismy..ale potem bylo juz lepiej, bylismy jeszcze w 3 salach..troche sie najezdzilismy.. no i juz prawie bylismy zdecydowani na jedna..wrocilismy do mnie i pojechalismy do mojej mamy a ona nam powiedziala zebysmy jeszcze w jedno miejsce pojechali, ktore mamy zaraz pod nosem, do takiego hotelu, ja z takim niesmakiem tam pojechalam, bo wydawalo mi sie ze tam strasznie drogo jest..no i szok..okazalo sie ze nie dosc ze nie jest tak drogo, to jeszcze bardzo ładnie w srodku..i okragle stoly ![]() ![]() ![]() achh.. no i chyba sie zdecydujemy na ta sale no ale mam jeszcze pojechac za tydzien przed jakims weselem i zobaczyc jak sala wyglada jak jest przystrojona strasznie sie ciesze ze wreszcie cos mamy na oku, bo juz bardzo mi to ciazylo..To jest jedno zdjecie tej sali ale przygotowanej na sylwestra i takie strasznie ciemne, bo normalnie jest tam duzo jasniej. No i jeszcze maja ja w przyslym roku remontowac ![]() http://www.hoteldunajec.pl/foto/10.html Przed chwila moj Tz przyslal mi zdjecie kreacji w jakiej on by chcial wsytapic, co o tym mysliscie? bo mnie sie strasznie podoba..normlanie jak go sobie w tym wyobrazam to juz nie moge sie doczekac... http://www.indochino.com/product/Morning_Coat_Suit.html A wam co bardziej sie podoba frak, normalny garnitur czy moze jeszcze cos innego? Uciekam lulu bo mialam ciezki dzien, jutro nadrobie z czytaniem
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do gajerka to ładny, mój Tż też juz szukał na necie i niektóre nawet ładne są. |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh. Tak to już bywa.
Dobra, ja ide spać, bo jutro pobudka o 7 i zaczynam zajęcia. Buziole
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Hononinka – super z pracą TŻ Jenny – to poszukam jakieś inne foto, jak tamto nie chce… (w załączniku) Super z Oriflame, w liceum kupowałam czasem te kosmetyki od koleżanki, ale teraz jakoś nie ma od kogo Elektra – Jola – boskie są te foty we fontannie ![]() Bruneteczka – ale jesteś ładna Ivona - też znam zabawę z miską, tylko tam chodziło o to, że dziewczyny musiały zdobywać różne przedmioty: łyżeczki, sznurowadła, męskie koszule itp. a miska była ostatnia. No i dziewczyna była ciągnięta za nogi przez chłopaka, który wygrał konkurencję męską. Żeby było śmieszniej są teraz małżeństwem ![]() Cobra – ale miałaś problemy zdrowotne. Dobrze, że wszystko skończyło się pomyślnie Ma.ko – zdolniacha nasza kochana ![]() Justi – super, że do nas wróciłaś Lasoa – witaj Muszę się w końcu pobawić w zrobienie podpisu, już raz mi nie wyszło, ale nie dam się...jutro Powinnam iść spać, ale chyba wygra poniedziałkowa „Brzydula” To do jutra Dziewczęta DOBRANOC
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie jeszcze z cz.II
Niestety ale nie umiem już cytować wypowiedzi (dlatego będą kursywą) , ale nadrobiłam wszystko co pisałyście Stysik: Ładna ta trasa a liczyliście mniej więcej ile to będzie kosztować? Imponujesz mi tyle załatwiania z tym ja bym sie chyba za bardzo martwiła czy wszystko będzie ok: noclegi, trasa, auto itp... To bo ja na ae w rybniku studiuje no ładnie może się kiedyś u mańka spotkałyśmy a nawet nie wiemy. Ja byłam krótko w oriflame a teraz nie mam nikogo kto by mi katalogi pokazywał. Jak byliśmy u znajomych to przyjechałam przygotowana z pełną ofertą tzn. cena/os + rozpisana trasa + nawet podzieliłam to na godziny, żeby wiedzieć ile w sumie będą potrzebować wolnego na wyjazd a dodatkowo mogli sobie na www pooglądać co i jak Wyszło nam: 1770zł/os w tym: 513zł nocleg, 953zł paliwo (lpg + benzyna) oraz 300zł jedzenie, ale zawyżyliśmy cenę do 2000zł/os, a znajomi stwierdzili, że lepiej 2500zł/os, bo może trasa ulegnie i jeszcze coś dołożymy i oczywiście przynajmniej po 100euro/os kieszonkowego , a w tej cenie co podałam to mamy 11 noclegów w Portugalii i 2 chyba we Francji (mniej więcej, żeby była połowa trasy). Teraz czekamy na info czy znajomi piszą się na wycieczkę A w załączniku kilka fotek z www lub link na wirtualny spacer po mobile homie => http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,Verona.xmlJeśli chcesz to mogę Ci przynieść nowe katalogi a z widzeniem u Mańka wszystko możliwe. Kiedy mnie dziś widziałaś ?? Bo byłam u Mańka ok 1h od 10.30 ![]() --- MiciaKicia: Jenny fajna taka podróż samochodem... Jakbyście chcieli wypozyczyc samochód to sie polecam znaczy firme,w której Kamil pracuje polecam Są auta nawet na 9 osób hihi Dzięki będę pamiętać, ale póki co chcemy jechać naszym autkiem, ewentualnie pożyczyć od rodziców ![]() --- Isabele: Ja jestem w pracy Dziś mi się śniła moja obrona mgr Nie nauczyłam się na nią i się strasznie stresowałam że nic nie umiem. Zobaczysz wszystko będzie dobrze! ![]() --- Joanwi - poszłam do optyka po soczewki to najpierw zrobili mi badanie, bo to było po tej wizycie u państwowego optyka i koleś powiedział, że lepiej dać większe soczewki, wypisał receptę i na miejscu kupiłam parę soczewek, a później z jego żoną poszłam do innego gabinetu i pokazała mi jak zakładać soczewki itd i oko od razu się przyzwyczaiło ... Soczewki noszę naprzemian z okularami już 2 lata i póki co sprawdzają się bardzo dobrze Elunka - a mogłabyś posłać mi ten zestaw ćwiczeń na maila ? ![]() Cobra - co za operacja, opowiadaj szybko ![]() To teraz zabieram się za nadrabianie obecnego wątku EDIT: Electra85 Sto lat! Sto lat!
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-16 o 23:56 |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie wróciłm od kumpeliPetycję oczywiście podpisałam i mam namiary na fajnego kamerzystę
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dzisiaj w pracy dowiedziałam, że koleżanka bierze ślub we wrześniu 2010 i podpytałam ją o zespół, kamerzystę.
ma mi przynieść płytki z 2 wesel. posłuchamy, zadzwonimy się zastanowimy ![]() Dobrej Nocy. Do późnego wieczora, bo na 8 jadę na zajęcia i potem do pracy na 15.30 ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- ja petycję też podpisałam |
|
|
|
#108 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie z cz. III
Cobra - już doczytałam o operacji, mam nadzieje że wszystko już w porządku ? ![]() Lusesita23 - ładna sala. Trzymam kciuki za szybką rezerwację sali i zespołu. Wow, jakie trony! T'ai - wyspałaś się ? Joanwi - co będziesz reklamować ? Ivonka - miłego weekendu ![]() Diana220 - ładna sala i wcale fotka nie jest za ciemna. Macie już jakąś datę ślubu na oku ? [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14765820]A wy już myśliscie wszyscy nad kupnem wódki:!?[/QUOTE] Dla mnie to za szybko, jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za owocny remont i nowe ustalenia vs. ślubu I mam nadzieję, że do zobaczenia na TŚ ![]() Cytat:
Zależało mi, żeby odwiedzić Porto, bo jest to marzenie Piotrka - ostatnio śmialiśmy się, że jak będzie w Porto to zrobi sobie fotkę ze znakiem i butelką , a Faro bo tam byłby nocleg ![]() Owocnego i szybkiego dnia na zajęciach ![]() Cytat:
Może znajdziesz coś fajnego ![]() Wklej jako post, odpowiedzi na poniższe pytania, później umieszczę je na blogu a jako linka w podpisie dasz sobie linka ze swojego postu blogowego ![]() Imię: Imię TŻ: Lokalizacja: Data urodzenia: Szkoła: Praca: Hobby: Data zaręczyn: Data ślubu: Sala(cena menu/catering): Zespół/ DJ: Fotograf: Kamera: Dekoracje: Świadkowie: Suknia: --- Nadrobiłam wszystko DOBRANOC !!!
|
||||||||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wierze
![]() ![]() ![]() nie bylo mnie tutaj jden dzien a tu juz nowy watek no prosze prosze ![]() ![]() ![]() ja się powoli zaczynam szykować bo dzisiaj ide na weselicho wczoraj kupiłam sukienke na poprawinki miłej soboty ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- ha tez sobie ładny podpisik zrobiłam ![]() aaa dziekuje za dopisanie do bloga ![]() ![]() również link dopisany w podpisie ![]() aaaaa zapomnialam powiedzieć jaką niespodziankę zrobił mi Piterek wczoraj więc od początku-pojechaliśmy rano do Ptaka i z Galerii, gdzie w końcu kupilam sukienke , i wieczorkiem juz mielismy sie nie widziec, wiec poszlam do baru, bo mielismy bankiet i nalatalam sie w bialej bluzecce jak glupia i zmeczona po 20 wylazlam z pracy i szlam na parking do autka, zeby jak najszybciej dojechac do domu, troszke odpoczac i wziac sie za nauke, i ide i patrze-ooo golf, ale podobny do Dziubka golfa a tu mi ktos z tego golfa mruga i patrze a tu Dziubol hehhee przyjechal przywiezc mi kwiatka hehhehe i bal sie, ze nie zdazy i w dodatku nie wzial telefonu, wiec nie mial jak sie skontaktowac ze mna, gdzie jestem i czekal posiedzielismy chwilke pogadalismy i sie rozjechalismy ale mi sie milo pozniej uczylo pytan do mgr hehehe
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzis cały dzień pilnuje chrześniaka...ale najważniejsze, żewieczorem zobaczę się z moim chorowitiem i zaczniemy coś już ustalać |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo - dzień doberek,
trochę mokry bo z kropelek, lecz "ciepełko" z deszczu bije, będzie dobrze moje miłe! ![]() To na razie tyle
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-10-17 o 09:17 |
|
|
|
#112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie już datę??Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę rozdawać klientom karty CLUBCARD z TESCO, zbiera się na nie punkty ![]() Cytat:
Ja dopiero wstałam i zaraz śniadanko jem i Brzydulę oglądnę sobie
|
||||
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
!Udanego dnia ![]() !
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
wow nie było mnie 3 dni a tu już nowy wątek
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ale Ulę odwalili, normalnie "Cud nad Wisłą"
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się zgonić tatę z kompa i przyszłam się przywitać
....spadam sprzątać żeby się mamuśka nie denerwowała jak wróci z pracy.Miłego Skarby
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Ja też staram się sprzątać,ale jakoś mi nie idzie
.
|
|
|
|
#119 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny...
wyzdrowiałam! czyli to tylko było lekkie przeziębienie! Jusstiii- witaj po długim okresiem nieobecności! brakowało nam ciebie!! Brzydula- łądna po przemianie, ale zgadzam się- podoban do Pauli. mogli jakoś inaczej ją "zrobić" Lasoa- witaj! Wódka- u nas zakupiony Absolwent i Finlandia- tak pół na pół. Jenny- Lizbona jest piekna. w zeszłym roku bylismy całe 3 dni. jest co zwiedzać. bo miasto jest położone na wzgórzach i żeby sie dostać z niższego na wyższe wzniesienie- można skorzystać z licznych wind. świetne widoki. i ten fantastyczny tramwaj (niepamiętam chyba linia 12?) zabytkowy, jeździ krętymi wąskimi uliczkami starego miasta. co chwila przystaje, bo gdzie niegdzie nie mieści sie i musi lusterka samochodom przestawiać. przejażdżka niezapomniania. dania rybne wspaniałe, winko porto też, i ta muzyka Fado! polecam! ......................... ... dziewczyny oszalałam! wczoraj była u mnie psiapsiólka i namówiła mnie na kurs gotowania. że w naszym pobliskim hotelu otworzyli weekandowe spotkania kucharzenia i jest nabór. myślałyśmy że będzie mało osób, a tutaj aż 3 grupy zrobili. ja mam zajęcia w soboty popołudniami, aż 4 godziny dziennie. i jak tutaj to w tajemnicy przed teżetem utrzymać?? jest gotów pomysleć że w soboty na jakieś romanse bez njiego wychodzę!
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Oby dotrwała, ale macie zapas 

Perfect Housewife 
!

ona jest superańska wódeczka. noi jeszcze Absolut bo ale są drogie jak na naszą kieszeń, ale mój Tż powiedział że jak masz finlandie to On się wbija do Ciebie na wesele