Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 21:29   #91
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Wpadłam zobaczyc co słychac w trzeciej części

Lusesita wygląd sali nie jest najważniejszy. Lepiej żeby goście nie byli glodni

Grunia już wódkę kupiliście Oby dotrwała, ale macie zapas

Honolinko my kupimy w 2011 i będzie to albo Pan Tadeusz albo Maximus. Na Finlandię nas nie stac, bo wesele na ponad 200 osób, więc Honolinka super, że możecie sobie na taką wódkę pozwolic

Cobra dziadek Cię upił Moi dziadkowie niestety nie dożyli tego, żeby mnie upijac
Wygrzej TŻa i jutro też

Ma.ko majteczki i stanik i do TŻa
Wielocytowanie się udało

Mustique zdrowiej

Justi - super, że się odezwałaś Powodzenia w remontowaniu gniazdka i pisz częściej. I nie opuszczaj nas

T"ai- Need for speed - ja na prawdziwą kobietę przystało

MiciaKicia - podpisałam Nie rozumiem jak ludzie mają serce robic coś tak strasznego

Lula Głowa do góry - tylko tydzień - z nami wytrzymasz

Ja niestety opuszczam Was na weekend - jutro rano jadę do rodziców. Miłego weekendu

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:49   #92
jolkajp
Rozeznanie

własnie obejrzałam brzydulke kolejny odcinek na poniedziałek
http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc189/#more-595

ale ladnie wygląda
Stary 2009-10-16, 22:31   #93
cobra115
Zakorzenienie

Jeeeee jolka zaraz oglądam bo do poniedziałku nie wytrzymam
Stary 2009-10-16, 22:33   #94
lasoa
Zakorzenienie

mogę się dopisać? Byłam w wątku PM 2012 ale zdecydowaliśmy się jednak na 2011
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:37   #95
grunia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Heja no jasne że możesz. napisz coś o Was
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:37   #96
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

lasoa witaj. Opowiedz coś o sobie!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:43   #97
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Nauczyłam się cytować to i ja piszę częściami :P
Cz. 1

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
jak edytujesz podpis to tam jest tak jak w wordzie: wyśrodkowanie, do prawej i do lewej więc zaznaczasz tekst i masz jak chcesz
dziękuję Ja jestem ciemna masa jeśli chodzi o te sprawy, a najlepsze jest to, że jak w pracy nie ma informatyka to właśnie ja go zastępuję

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14767404]ma.ko jasne! Możesz sobie wziąć ten rysuneczek,nie pogniewam się.
A u nas z tą wódką to jest zabawnie doścBo mój tata już zbiera wódkę. Już ma ich sporo,tylko że on zbiera taką strasznie drogą wyborowa exquisite. Butelka kosztuje prawie 100zł. No,ale jednak chyba się skłoni ku Finlandii,bo ona jednak trochę tańsza...[/QUOTE]
No ale za taką cenę, to faktycznie trzeba już powoli kupować heh.

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Lecę się szykować włosy wysuszyć i przebrać sie, bo dzisiaj do TŻeta lece moze zostanę na noc
A jutro rodzice o 6 wyjeżdżają do wrocławia wiec chatka do jakiejś 21:00 będzie wolna
No no, to się szykuje udany wieczór i noc :P

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:50
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:49   #98
niunia32
Zakorzenienie

Hello!!!

część I

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14765820]A wy już myśliscie wszyscy nad kupnem wódki:!?[/QUOTE]
o kupnie nie myśleliśmy, ale chcemy kupić Pana Tadeusza

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Ja osobiście myślałam o Żołądkowej Gorzkiej de Luxe- bo jest w miare tania i dobra- ale wszyscy się uparli na tą to niech im będzie.
ta też jest dobra

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
właściwie to te trony mnie najbardziej urzekły
Cholera, nie wiem czemu, ale ja przeczytałam tory i za chiny nie wiedziałam o co chodzi. Trony super

Cytat:
Imię: Natalia
Imię TŻ: Marcin
Szkoła: UWM Olsztyn, DziKS II MU
Praca: redaktor strony internetowej, elektromonter

Data zaręczyn: 30.12.2008
Data ślubu: 23.07.2011
Sala: Osada Danków (mam nadzieję;p)
Zespół: Play (Skórcz) (mam nadzieję;p)
Fotograf: ?
Kamera: ?
Dekoracje: pewnie razem z przyjaciółmi

A figurka w załączniku
Oooo moja imienniczka

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
isabele a moja wypłata w porónaniu to nawet nie Pan pikuś, tylko Pan pikusiek

udało się, w końcu się nauczyła wielocytować - widać, że blondyna :P
Pan pikusiek ale w moim przypadku to również pan pikusiek
wielocytowanie. chciałam odpowiedzieć tak jak zawsze robiłam, ale uświadomiłam sobie, że wczoraj się uczyłam wielocytowania i trzeba z tego korzystać

Cytat:
uffff na szczęście to był chwilowy kryzys

Lecę się szykować włosy wysuszyć i przebrać sie, bo dzisiaj do TŻeta lece moze zostanę na noc
A jutro rodzice o 6 wyjeżdżają do wrocławia wiec chatka do jakiejś 21:00 będzie wolna
no to się będzie działo

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:58   #99
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cz. 2

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ma.ko wiedziałam że dasz radegratulacje
Honolinka finalandie??ona jest superańska wódeczka. noi jeszcze Absolut bo ale są drogie jak na naszą kieszeń, ale mój Tż powiedział że jak masz finlandie to On się wbija do Ciebie na wesele
Dzięki. Do mnie dziewczyny z Kielc chciały już wbić na wesele, więc myślę że i honolinka nie będzie miała nić przeciwko hehe.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14768623]PS.Dzisiaj Brzydula się chyba przeobrazi![/QUOTE] No i po minie Pana Przemysława, chyba będzie piękna

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
U mnie kilka zmian.. Za 2 tygodnie wyprowadzamy się z Marcinem do własnego gniazdka Niestety czeka nas bardzo kosztowny remont bo jest to ruina- pochłonie nasze wszystkie oszczędności, które miały być przenaczone na ślub i wesele. Dlatego chcemy się pobrać w czerwcu 2010, zrobić skromniejsze wesele. Niestety w innej sali troche tańszej ale myślę, że najważniejszy jest w tym wszystkim sam ślub. Oczywiście dam Wam jeszcze znać co z tego wyniknie- narazie musimy sprawdzić ceny i terminy.

Mam urwanie głowy w szkole i nie mam w ogóle czasu, żeby spokojnie wejść na wizaz... Czasem tylko Was podczytywałam ale nie byłam w stanie ogarnąc waszych rozmów A bardzo mi tego brakuje bo strasznie Was polubiłam

Mam nadzieję, że uda mi się częściej odzywać.

Pozdrawiam Was baaarzo gorąco
Fajnie, że uda się wam szybko zamieszkać razem. na pewno dacie radę i zaglądaj tu do nas jak tylko możesz

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Ma.ko, lusesita23 - Wasze formularze gotowe
dziękuję

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wpadlam znowu na chwilke...i znowu mam dola wiecie gdyby nie ta glupia praca Tz to juz by byl tutaj u mnie a tak to jeszcze tydzien sie nie bedziemy widziec
Oj bidulko. Wiem, że i cięzko, ale głowa do góry

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A brzydula się przemieniła,i mogliśmy zobaczyć tylko jej ładne buciki reszta w poniedziałek...
No ale buciki świetne. Sukienka też niczego sobie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wpadłam zobaczyc co słychac w trzeciej części
Ma.ko majteczki i stanik i do TŻa
Wielocytowanie się udało
A dziękuję dziękuję hehe, sama jestem z siebie dumna Jeszce rajstopki kupiłam. Ale tż jecsze nic nie widział. On stwierdził, że woli ten stanik zobaczyć na mnie, a właściwie, to moze i bez. Ach faceci. Tak słodzi za wczoraj <lol>

Cytat:
Jeeeee jolka zaraz oglądam bo do poniedziałku nie wytrzymam
ja tez

Cytat:
Witaj, super że zdecydowaliście się na rok 2011. jest najlepszy na slub

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
[I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]
Pan pikusiek ale w moim przypadku to również pan pikusiek
wielocytowanie. chciałam odpowiedzieć tak jak zawsze robiłam, ale uświadomiłam sobie, że wczoraj się uczyłam wielocytowania i trzeba z tego korzystać
Niunia taki malusieńki a szkoda, mógłby troszkę podrosnąć. A jescze się dowieziałam, że Dr obciął nam wszystkim premie i dostanę jecsze mnie kasy niż w zeszłym miesiącu z chęcią bym go wrrr

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:50
Stary 2009-10-16, 23:05   #100
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Cobra zazdraszczam

A ja dzis idę na imprezkę do kumpeli...ale smutno mi, że mój TŻ leży chory...choć On to sobie chwali, leżeć to on uwielbia...
Baw się dobrze

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14768623]grunia27 to w takim razie zapraszam,zapraszam!
PS.Dzisiaj Brzydula się chyba przeobrazi![/QUOTE]
a ja nie widziałam

Cytat:
U mnie kilka zmian.. Za 2 tygodnie wyprowadzamy się z Marcinem do własnego gniazdka Niestety czeka nas bardzo kosztowny remont bo jest to ruina- pochłonie nasze wszystkie oszczędności, które miały być przenaczone na ślub i wesele. Dlatego chcemy się pobrać w czerwcu 2010, zrobić skromniejsze wesele. Niestety w innej sali troche tańszej ale myślę, że najważniejszy jest w tym wszystkim sam ślub. Oczywiście dam Wam jeszcze znać co z tego wyniknie- narazie musimy sprawdzić ceny i terminy.

Mam urwanie głowy w szkole i nie mam w ogóle czasu, żeby spokojnie wejść na wizaz... Czasem tylko Was podczytywałam ale nie byłam w stanie ogarnąc waszych rozmów A bardzo mi tego brakuje bo strasznie Was polubiłam

Hej Justi ! faktycznie, zmian sporo. Fajnie, że będziecie razem mieszkać.
Ale wiesz, jak zmienisz datę ślubu to wcale nie oznacza, że nie będziesz naszą PM2011

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja uciekam do Piotrka na piwko
i pewnie pogram w Need For Speed (chyba się powoli wciągam )
miłego wieczoru dziewczyny
Miłego wieczoru

Cytat:
czesc dziewczyny wpadlam znowu na chwilke...i znowu mam dola wiecie gdyby nie ta glupia praca Tz to juz by byl tutaj u mnie a tak to jeszcze tydzien sie nie bedziemy widziec
Głowa do góry. szybko przeleci

Cytat:
mam nadzieje ze juz w lipcu bedziemy razem mieszkac
trzymam za to

Cytat:
Witamy

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Ma.ko ja bym się wcale nie obraziła gdyby pan pikusiek zrobil sie panem pikusiem. no.
eh szkoda, że premie odcięli u Ciebie

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-16, 23:12   #101
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Boże, dziewczyny jak wy szalejecie. Nie cale dwa dni nie zagladałam na forum i chyba czeka mnie pół dnia czytania, żeby to nadrobic. Szalone...

Ja jestem w domku przez weekend, wiec moge wreszcie nacieszyc sie moim Tz-em. No i reszta rodzinki tez..bo bardzo stesknilam sie z moja siostrzenica kochana...

Poza tym bylismy dzis ogladac sale. Dzien zaczal sie masakrycznie bo mialam jechac autem i zabrac Tz-ta, zapalam a tu mi akumulator siadł i nie zapalilam. Musialm czekac az Tz po mnie przyjedzie i wszystko dluzej zeszlo. Masakra..Najpierw wyladowalismy w takiej wiesniackiej sali, ktora na zdjeciach wygladala nawet niezle..ale masakra jak tam weszlam..moje uczucia estetyczne zostaly stłamszone..jakiesz muszelkie wiszace, greckie figurki, sztuczne kwiatki i jeszcze nawet nie pozwalaja zmieniac dekoracji..ucieklismy z tamtad szybciej niz przyszlismy..ale potem bylo juz lepiej, bylismy jeszcze w 3 salach..troche sie najezdzilismy.. no i juz prawie bylismy zdecydowani na jedna..wrocilismy do mnie i pojechalismy do mojej mamy a ona nam powiedziala zebysmy jeszcze w jedno miejsce pojechali, ktore mamy zaraz pod nosem, do takiego hotelu, ja z takim niesmakiem tam pojechalam, bo wydawalo mi sie ze tam strasznie drogo jest..no i szok..okazalo sie ze nie dosc ze nie jest tak drogo, to jeszcze bardzo ładnie w srodku..i okragle stoly achh.. no i chyba sie zdecydujemy na ta sale no ale mam jeszcze pojechac za tydzien przed jakims weselem i zobaczyc jak sala wyglada jak jest przystrojona strasznie sie ciesze ze wreszcie cos mamy na oku, bo juz bardzo mi to ciazylo..

To jest jedno zdjecie tej sali ale przygotowanej na sylwestra i takie strasznie ciemne, bo normalnie jest tam duzo jasniej. No i jeszcze maja ja w przyslym roku remontowac

http://www.hoteldunajec.pl/foto/10.html

Przed chwila moj Tz przyslal mi zdjecie kreacji w jakiej on by chcial wsytapic, co o tym mysliscie? bo mnie sie strasznie podoba..normlanie jak go sobie w tym wyobrazam to juz nie moge sie doczekac...

http://www.indochino.com/product/Morning_Coat_Suit.html

A wam co bardziej sie podoba frak, normalny garnitur czy moze jeszcze cos innego?

Uciekam lulu bo mialam ciezki dzien, jutro nadrobie z czytaniem
Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:18   #102
grunia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Boże, dziewczyny jak wy szalejecie. Nie cale dwa dni nie zagladałam na forum i chyba czeka mnie pół dnia czytania, żeby to nadrobic. Szalone...

Ja jestem w domku przez weekend, wiec moge wreszcie nacieszyc sie moim Tz-em. No i reszta rodzinki tez..bo bardzo stesknilam sie z moja siostrzenica kochana...

Poza tym bylismy dzis ogladac sale. Dzien zaczal sie masakrycznie bo mialam jechac autem i zabrac Tz-ta, zapalam a tu mi akumulator siadł i nie zapalilam. Musialm czekac az Tz po mnie przyjedzie i wszystko dluzej zeszlo. Masakra..Najpierw wyladowalismy w takiej wiesniackiej sali, ktora na zdjeciach wygladala nawet niezle..ale masakra jak tam weszlam..moje uczucia estetyczne zostaly stłamszone..jakiesz muszelkie wiszace, greckie figurki, sztuczne kwiatki i jeszcze nawet nie pozwalaja zmieniac dekoracji..ucieklismy z tamtad szybciej niz przyszlismy..ale potem bylo juz lepiej, bylismy jeszcze w 3 salach..troche sie najezdzilismy.. no i juz prawie bylismy zdecydowani na jedna..wrocilismy do mnie i pojechalismy do mojej mamy a ona nam powiedziala zebysmy jeszcze w jedno miejsce pojechali, ktore mamy zaraz pod nosem, do takiego hotelu, ja z takim niesmakiem tam pojechalam, bo wydawalo mi sie ze tam strasznie drogo jest..no i szok..okazalo sie ze nie dosc ze nie jest tak drogo, to jeszcze bardzo ładnie w srodku..i okragle stoly achh.. no i chyba sie zdecydujemy na ta sale no ale mam jeszcze pojechac za tydzien przed jakims weselem i zobaczyc jak sala wyglada jak jest przystrojona strasznie sie ciesze ze wreszcie cos mamy na oku, bo juz bardzo mi to ciazylo..

To jest jedno zdjecie tej sali ale przygotowanej na sylwestra i takie strasznie ciemne, bo normalnie jest tam duzo jasniej. No i jeszcze maja ja w przyslym roku remontowac

Przed chwila moj Tz przyslal mi zdjecie kreacji w jakiej on by chcial wsytapic, co o tym mysliscie? bo mnie sie strasznie podoba..normlanie jak go sobie w tym wyobrazam to juz nie moge sie doczekac...

A wam co bardziej sie podoba frak, normalny garnitur czy moze jeszcze cos innego?

Bardzomi się podoba ta sala- tylko że ja ogólnie nie jestem za okrągłymi stołami- ja wole podłużne.
Co do gajerka to ładny, mój Tż też juz szukał na necie i niektóre nawet ładne są.
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:20   #103
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ehh. Tak to już bywa.

Dobra, ja ide spać, bo jutro pobudka o 7 i zaczynam zajęcia. Buziole

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-10-16, 23:29   #104
bambusiek
Zakorzenienie

Jestem

Hononinka – super z pracą TŻ

Jenny – to poszukam jakieś inne foto, jak tamto nie chce… (w załączniku) Super z Oriflame, w liceum kupowałam czasem te kosmetyki od koleżanki, ale teraz jakoś nie ma od kogo

Elektra

Jola – boskie są te foty we fontannie

Bruneteczka – ale jesteś ładna A ta „wódka” ja jak piję to nie mogę czuć smaku wódki tak długo rozcieńczam Fajna zabawa z tym słoikiem

Ivona - też znam zabawę z miską, tylko tam chodziło o to, że dziewczyny musiały zdobywać różne przedmioty: łyżeczki, sznurowadła, męskie koszule itp. a miska była ostatnia. No i dziewczyna była ciągnięta za nogi przez chłopaka, który wygrał konkurencję męską. Żeby było śmieszniej są teraz małżeństwem

Cobra – ale miałaś problemy zdrowotne. Dobrze, że wszystko skończyło się pomyślnie

Ma.ko – zdolniacha nasza kochana szkoda tej premii

Justi – super, że do nas wróciłaś i faajne plany

Lasoa – witaj

Muszę się w końcu pobawić w zrobienie podpisu, już raz mi nie wyszło, ale nie dam się...jutro

Powinnam iść spać, ale chyba wygra poniedziałkowa „Brzydula” Dzięki Jolka

To do jutra Dziewczęta

DOBRANOC
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:42   #105
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie jeszcze z cz.II

Niestety ale nie umiem już cytować wypowiedzi (dlatego będą kursywą) , ale nadrobiłam wszystko co pisałyście

Stysik: Ładna ta trasa a liczyliście mniej więcej ile to będzie kosztować? Imponujesz mi tyle załatwiania z tym ja bym sie chyba za bardzo martwiła czy wszystko będzie ok: noclegi, trasa, auto itp... To bo ja na ae w rybniku studiuje no ładnie może się kiedyś u mańka spotkałyśmy a nawet nie wiemy. Ja byłam krótko w oriflame a teraz nie mam nikogo kto by mi katalogi pokazywał.

Jak byliśmy u znajomych to przyjechałam przygotowana z pełną ofertą tzn. cena/os + rozpisana trasa + nawet podzieliłam to na godziny, żeby wiedzieć ile w sumie będą potrzebować wolnego na wyjazd a dodatkowo mogli sobie na www pooglądać co i jak Wyszło nam: 1770zł/os w tym: 513zł nocleg, 953zł paliwo (lpg + benzyna) oraz 300zł jedzenie, ale zawyżyliśmy cenę do 2000zł/os, a znajomi stwierdzili, że lepiej 2500zł/os, bo może trasa ulegnie i jeszcze coś dołożymy i oczywiście przynajmniej po 100euro/os kieszonkowego , a w tej cenie co podałam to mamy 11 noclegów w Portugalii i 2 chyba we Francji (mniej więcej, żeby była połowa trasy). Teraz czekamy na info czy znajomi piszą się na wycieczkę A w załączniku kilka fotek z www lub link na wirtualny spacer po mobile homie => http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,Verona.xml

Jeśli chcesz to mogę Ci przynieść nowe katalogi a z widzeniem u Mańka wszystko możliwe. Kiedy mnie dziś widziałaś ?? Bo byłam u Mańka ok 1h od 10.30
---

MiciaKicia: Jenny fajna taka podróż samochodem... Jakbyście chcieli wypozyczyc samochód to sie polecam znaczy firme,w której Kamil pracuje polecam Są auta nawet na 9 osób hihi

Dzięki będę pamiętać, ale póki co chcemy jechać naszym autkiem, ewentualnie pożyczyć od rodziców
---
Isabele:
Ja jestem w pracy Dziś mi się śniła moja obrona mgr Nie nauczyłam się na nią i się strasznie stresowałam że nic nie umiem.

Zobaczysz wszystko będzie dobrze!
---
Joanwi - poszłam do optyka po soczewki to najpierw zrobili mi badanie, bo to było po tej wizycie u państwowego optyka i koleś powiedział, że lepiej dać większe soczewki, wypisał receptę i na miejscu kupiłam parę soczewek, a później z jego żoną poszłam do innego gabinetu i pokazała mi jak zakładać soczewki itd i oko od razu się przyzwyczaiło ... Soczewki noszę naprzemian z okularami już 2 lata i póki co sprawdzają się bardzo dobrze

Elunka
- a mogłabyś posłać mi ten zestaw ćwiczeń na maila ?
Cobra - co za operacja, opowiadaj szybko

To teraz zabieram się za nadrabianie obecnego wątku

EDIT:

Electra85 Sto lat! Sto lat!
Wszystkiego Najlepszego
z okazji urodzin!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-16 o 23:56
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:56   #106
lusesita23
Zakorzenienie

A ja własnie wróciłm od kumpeli

Petycję oczywiście podpisałam i mam namiary na fajnego kamerzystę
Stary 2009-10-17, 00:08   #107
niunia32
Zakorzenienie

ja się dzisiaj w pracy dowiedziałam, że koleżanka bierze ślub we wrześniu 2010 i podpytałam ją o zespół, kamerzystę.

ma mi przynieść płytki z 2 wesel. posłuchamy, zadzwonimy się zastanowimy

Dobrej Nocy.
Do późnego wieczora, bo na 8 jadę na zajęcia i potem do pracy na 15.30

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

ja petycję też podpisałam

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-17, 00:59   #108
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie z cz. III

Cobra - już doczytałam o operacji, mam nadzieje że wszystko już w porządku ?
Lusesita23 - ładna sala. Trzymam kciuki za szybką rezerwację sali i zespołu. Wow, jakie trony!
T'ai - wyspałaś się ?
Joanwi - co będziesz reklamować ?
Ivonka
- miłego weekendu
Diana220 - ładna sala i wcale fotka nie jest za ciemna. Macie już jakąś datę ślubu na oku ?

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14765820]A wy już myśliscie wszyscy nad kupnem wódki:!?[/QUOTE]

Dla mnie to za szybko, jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Jak pojechalam do dziadka po moich 18-tych urodzinach to mnie winem upił hahaha Masakra.. oni jeszcze kawe pozniej pili a ja sobie poszlam spac :P obudzilu mnie jak mielismy jechac do domu :P A dziadek to swoje wina robi sam hehe to takie mocnee..
Niezła historia

Cytat:
Oj to będzie się działo

Cytat:

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
własnie obejrzałam brzydulke kolejny odcinek na poniedziałek http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc189/#more-595 ale ladnie wygląda
Też oglądałam, ładnie wygląda tylko podobna do Pauli...

Cytat:
Witaj Macie już ustaloną datę ślubu ? A może przygotowania już ruszyły ?

Cytat:
Hej Kochane!
Ależ mnie tu nie byłooo masakra.. ostatni raz na początku drugiego wątku... A dziś Jenny pisze mi na gg, że to już 3 część jestem w szoku Jenny wspominała, że pytałyście o mnie.. Baaardzo mi miłooo!!!

Witaj Cieszę się, że odezwałaś się Trzymam kciuki za owocny remont i nowe ustalenia vs. ślubu I mam nadzieję, że do zobaczenia na TŚ

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Jenny- świetna podróż ci sie szykuje. zazdroszczę. a Portugalię nie chcecie zwiedzić.. Lizbona??? kiedyś byłam i mam nadzieję tam kiedyś wrócić! coś pięknego!
Wiesz co, nie pomyślałam o Lizbonie Zależało mi, żeby odwiedzić Porto, bo jest to marzenie Piotrka - ostatnio śmialiśmy się, że jak będzie w Porto to zrobi sobie fotkę ze znakiem i butelką Porto , a Faro bo tam byłby nocleg

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dobra, ja ide spać, bo jutro pobudka o 7 i zaczynam zajęcia. Buziole
Owocnego i szybkiego dnia na zajęciach

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Jenny – to poszukam jakieś inne foto, jak tamto nie chce… (w załączniku) Super z Oriflame, w liceum kupowałam czasem te kosmetyki od koleżanki, ale teraz jakoś nie ma od kogo.
Niestety, ale nie idzie kopiować fotek z tamtej strony Może znajdziesz coś fajnego

Cytat:
Dziewczyny jak mogę sobie taki formularz zrobić?
Wklej jako post, odpowiedzi na poniższe pytania, później umieszczę je na blogu a jako linka w podpisie dasz sobie linka ze swojego postu blogowego

Imię:
Imię TŻ:
Szkoła:
Praca:
Hobby:

Data zaręczyn:
Data ślubu:
Sala(cena menu/catering):
Zespół/ DJ:
Fotograf:
Kamera:
Dekoracje:
Świadkowie:
Suknia:

---
Nadrobiłam wszystko

DOBRANOC !!!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 08:59   #109
karolinusienka
Zakorzenienie

no nie wierze
nie bylo mnie tutaj jden dzien a tu juz nowy watek no prosze prosze
ja się powoli zaczynam szykować bo dzisiaj ide na weselicho wczoraj kupiłam sukienke na poprawinki
miłej soboty

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

ha tez sobie ładny podpisik zrobiłam
aaa dziekuje za dopisanie do bloga również link dopisany w podpisie

aaaaa zapomnialam powiedzieć jaką niespodziankę zrobił mi Piterek wczoraj więc od początku-pojechaliśmy rano do Ptaka i z Galerii, gdzie w końcu kupilam sukienke , i wieczorkiem juz mielismy sie nie widziec, wiec poszlam do baru, bo mielismy bankiet i nalatalam sie w bialej bluzecce jak glupia i zmeczona po 20 wylazlam z pracy i szlam na parking do autka, zeby jak najszybciej dojechac do domu, troszke odpoczac i wziac sie za nauke, i ide i patrze-ooo golf, ale podobny do Dziubka golfa a tu mi ktos z tego golfa mruga i patrze a tu Dziubol hehhee przyjechal przywiezc mi kwiatkahehhehe i bal sie, ze nie zdazy i w dodatku nie wzial telefonu, wiec nie mial jak sie skontaktowac ze mna, gdzie jestem i czekal posiedzielismy chwilke pogadalismy i sie rozjechalismy ale mi sie milo pozniej uczylo pytan do mgr hehehe
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:14   #110
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
no nie wierze
nie bylo mnie tutaj jden dzien a tu juz nowy watek no prosze prosze
ja się powoli zaczynam szykować bo dzisiaj ide na weselicho wczoraj kupiłam sukienke na poprawinki
miłej soboty

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

ha tez sobie ładny podpisik zrobiłam
aaa dziekuje za dopisanie do bloga również link dopisany w podpisie

aaaaa zapomnialam powiedzieć jaką niespodziankę zrobił mi Piterek wczoraj więc od początku-pojechaliśmy rano do Ptaka i z Galerii, gdzie w końcu kupilam sukienke , i wieczorkiem juz mielismy sie nie widziec, wiec poszlam do baru, bo mielismy bankiet i nalatalam sie w bialej bluzecce jak glupia i zmeczona po 20 wylazlam z pracy i szlam na parking do autka, zeby jak najszybciej dojechac do domu, troszke odpoczac i wziac sie za nauke, i ide i patrze-ooo golf, ale podobny do Dziubka golfa a tu mi ktos z tego golfa mruga i patrze a tu Dziubol hehhee przyjechal przywiezc mi kwiatkahehhehe i bal sie, ze nie zdazy i w dodatku nie wzial telefonu, wiec nie mial jak sie skontaktowac ze mna, gdzie jestem i czekal posiedzielismy chwilke pogadalismy i sie rozjechalismy ale mi sie milo pozniej uczylo pytan do mgr hehehe
hmmm i za takie niespodzianki ich najbardziej kochamy
a ja dzis cały dzień pilnuje chrześniaka...ale najważniejsze, żewieczorem zobaczę się z moim chorowitiem i zaczniemy coś już ustalać
Stary 2009-10-17, 09:15   #111
bambusiek
Zakorzenienie

Halo halo - dzień doberek,
trochę mokry bo z kropelek,
lecz "ciepełko" z deszczu bije,
będzie dobrze moje miłe!

To na razie tyle
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2009-10-17 o 09:17
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:45   #112
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Witaj Macie już datę??

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość

Sala świetna i garnitur też niczego sobie, a nie wiecie czy można garnitur dla Młodego wypożyczyć?? Bo mój TŻ nie chodzi w garniaku, więc raczej następnego w szafie nie potrzebuje

Cytat:
[COLOR=Purple]
Joanwi - poszłam do optyka po soczewki to najpierw zrobili mi badanie, bo to było po tej wizycie u państwowego optyka i koleś powiedział, że lepiej dać większe soczewki, wypisał receptę i na miejscu kupiłam parę soczewek, a później z jego żoną poszłam do innego gabinetu i pokazała mi jak zakładać soczewki itd i oko od razu się przyzwyczaiło ... Soczewki noszę naprzemian z okularami już 2 lata i póki co sprawdzają się bardzo dobrze [B]
A to świetnie, bo ja bym chciała tak ze 3 m-ce przed zacząć nosić, żeby na weselu bawić bez okularków

Cytat:
Joanwi - co będziesz reklamować ?
Będę rozdawać klientom karty CLUBCARD z TESCO, zbiera się na nie punkty

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Jednak wena do nauki się pojawiła

Ja dopiero wstałam i zaraz śniadanko jem i Brzydulę oglądnę sobie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:54   #113
Konto usunięte

Dzień dobry!
Udanego dnia!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:28   #114
nicolaaa
Rozeznanie

wow nie było mnie 3 dni a tu już nowy wątek

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:33   #115
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

wow, ale Ulę odwalili, normalnie "Cud nad Wisłą"

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:39   #116
niunia32
Zakorzenienie

hej!

witam z zajęć z infy

miłego popołudnia

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-17, 10:49   #117
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Udało mi się zgonić tatę z kompa i przyszłam się przywitać ....spadam sprzątać żeby się mamuśka nie denerwowała jak wróci z pracy.
Miłego Skarby

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:08   #118
Konto usunięte

Ja też staram się sprzątać,ale jakoś mi nie idzie.
Stary 2009-10-17, 11:17   #119
Mustique
Lena

cześć dziewczyny...

wyzdrowiałam! czyli to tylko było lekkie przeziębienie!

Jusstiii- witaj po długim okresiem nieobecności! brakowało nam ciebie!!

Brzydula- łądna po przemianie, ale zgadzam się- podoban do Pauli. mogli jakoś inaczej ją "zrobić"

Lasoa- witaj!

Wódka- u nas zakupiony Absolwent i Finlandia- tak pół na pół.

Jenny- Lizbona jest piekna. w zeszłym roku bylismy całe 3 dni. jest co zwiedzać. bo miasto jest położone na wzgórzach i żeby sie dostać z niższego na wyższe wzniesienie- można skorzystać z licznych wind. świetne widoki. i ten fantastyczny tramwaj (niepamiętam chyba linia 12?) zabytkowy, jeździ krętymi wąskimi uliczkami starego miasta. co chwila przystaje, bo gdzie niegdzie nie mieści sie i musi lusterka samochodom przestawiać. przejażdżka niezapomniania. dania rybne wspaniałe, winko porto też, i ta muzyka Fado! polecam!
......................... ...
dziewczyny oszalałam! wczoraj była u mnie psiapsiólka i namówiła mnie na kurs gotowania. że w naszym pobliskim hotelu otworzyli weekandowe spotkania kucharzenia i jest nabór. myślałyśmy że będzie mało osób, a tutaj aż 3 grupy zrobili. ja mam zajęcia w soboty popołudniami, aż 4 godziny dziennie. i jak tutaj to w tajemnicy przed teżetem utrzymać?? jest gotów pomysleć że w soboty na jakieś romanse bez njiego wychodzę!
Stary 2009-10-17, 11:24   #120
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Halo halo - dzień doberek,
trochę mokry bo z kropelek,
lecz "ciepełko" z deszczu bije,
będzie dobrze moje miłe!

To na razie tyle
ale fajny

Malinka

Haniusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości