|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE, kate moss, puma jamajca, manhattan! ZAPRASZAM!
Może zechciałabyś za Kate Moss tylko psiknięte Far Away Avon 30ml i Incendessence Avon 30ml ?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj, ja myślałam, że Ty masz setkę Kate
A to będzie kilkanaście ml tylko... może masz coś po za wątkiem? W torbie jest urwane to dyndadełko od zamka, ale po za tym wszystko z nią ok i chętnie bym ją oddała, ale wolę większe wymianki i chętnie bym Ci coś jeszcze ukradła Pokuś mnie trochę ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ok, w takim razie ja proponuję Kate Moss + odżywkę Gliss Kur + odlewkę Allure za torbę Diverse, co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ---------- Kochana, te koturny są warte ok 200zł, a kate i odżywka w porywach 80 ; ) ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- W takim razie proponuję Far Away za Kate i odżywkę, co Ty na to? Albo dorzucę coś fajnego do torby ; ) |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
hej mogę wymienić wszystkie te rzeczy które chciałaś ode mnie , ale w watku z ciuszkami nic nie znalazłam ale zainteresował mnie w wątku kosmetycznym puszek didl,błyszczyk manhatan, Kompaktowy podl\klad w kremie firmy manhattan.oraz Kilka razy uzyty jednak mam uczulenie jasny odcien, puder firmy manhattan zakupiony w niemczech. Kolor 76 sand czyli do naturalnej cery. Gabeczka brudna od pudru. napisz czy pasuje ci taka wymiana
![]() |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że kazałam na siebie tyle czekać. Na razie się wstrzymam, ale jakbyś miała jakieś dokładki, to pisz
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

A to będzie kilkanaście ml tylko... może masz coś po za wątkiem? W torbie jest urwane to dyndadełko od zamka, ale po za tym wszystko z nią ok i chętnie bym ją oddała, ale wolę większe wymianki i chętnie bym Ci coś jeszcze ukradła