![]() |
#91 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
U mnie w dniu dostawy paczek, mam zawalony przedpokój, często mam po kilkanaście paczek i to nie zawsze moich konsultantek. U mnie nadal rozwozi kurier avonowski ,wprawdzie w tym roku już jest drugi , ale zawsze są solidni, porządni, paczki całe nie uszkodzone. Mam do niego telefon słuzbowy, komórkę a takze i do jego szefa. Prawie zawsze przyjeżdza o czasie jaki mi podaje smsem, często z dokładnościa do 5 min. Nie chcę innych kurierów, dostawców paczek ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Jeżeli jeszcze masz tamtą ,to kupe te nową , póżniej oddasz na zwrot i przekonasz sie , że te są inne |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważasz,że ta paletka teraz jest lepsza, bo ma mocniejsze kolorki? Tamta była słabiutka. Kupić nową, oddać starą. Mam tamtych paletek jeszcze ze dwie.Dobrze kumam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
byłam w siedzibie UPS z reklamacją, że paczka zaginęła. kurier rzekomo zostawił ją na schodach przed domem - podpisane moim nazwiskiem!! wściekła jestem na tych ludzi - jakie to nie profesjonalne podejście mają
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nawet jak nie potrzebuję, to wezmę na zapas, bo grzech na takich promocjach nie korzystać... ![]() Cytat:
![]() Powinnaś sobie kupić superobronnego psa, żeby go następnym razem porządniej pogonił....jak zostawi paczkę pod drzwiami w samopas.... ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-11-03 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
po prostu zostawił- a w systemie mieli mój podpis z wcześniejszych dostaw więc go zeskanował, albo sam podpisał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ale fajnie że już 8 częśc!
![]() Aż strach czyta o tych kurierach. Ja jak narazie z dostawą do domu mialam tylko dwie paczki. Pierwszą i teraz ostatnią. Tak to zawsze odbierałam w Coku. Ostatnią to akurat byłam w domu. Kurier to taki starszy pan, ale z paczką wszystko w porządku. A pierwsze zamówienie to mi przywiezli w niedziele (!) wiec zamurowało mnie jak wrocilam wtedy do domu i znalazlam kartkę w dzwiach. Na szczescie sasiadki raczej uczciwe wiec nic nie zaginęlo ![]()
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zegarek od strony wewnętrznej ma 17 cm a od strony zewnętrznej 21 cm mi na szczęscie kuriera nie zmienili, mam cały czas tego samego avonowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() male delikatne drobinki idealne dla cery sucher i wrazliwej jaka ja mam ![]() robie go tak 2-3 razy w tygodniu ale mozna nawet codziennie... naprawde polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
na katalogowym wrzuciłam zdjęcia szczotki z naturalnym włosiem oraz biżuterii Tigresse i kolczyków Ursula, Nadya (na uszach), Sara, Carmen i Lizette.
Apropo szczotki, kiedyś już się wypowiadałam, że w moim przypadku działa na włosy jak magnes... ale przy rozczesywaniu wilgotnych włosów jest bombowa ![]() ![]() andziat: prośba - mogłabyś wrzucić jeszcze zdjęcia torebki Lynette na ramieniu ?! Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na kiedy miałaś termin dostawy...? Ja mam na dzisiaj, więc jeszcze cierpliwie będę czekać...ale już się boję, co to będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Paranoja. Niech Pan AVONowi Szpeig zwróci na to uwagę ile postów dotyczy dostawy! Już nie wspomnę, że prawie za każdym razem piszę do nich z Strefy.... Chyba coś trzeba z tym zrobić, a nie tylko obiecywać, że cały czas działają w celu usprawnienia dostawy.... Może i ja zacznę na COK zamawiać.... Wiadomość z działu reklamacji: Cytat:
Edytowane przez zabcia87stw Czas edycji: 2009-11-03 o 14:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15050204]12.11
![]() dzięki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy możecie podac mi braki które nie przychodzą? chciałabym dobic zebym mogła zamówić USB dla córci. i czy zapach który trzeba zamówic to może być np. kulka laguna? wiele osób zamawia u mnie całą serie laguny jest rewelacyjna wszystkim polecam. co zrobić zeby można było zamówic 2 usb? pewnie tak sie nie da
![]()
#106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oni to powinni jakoś nam rekompensować te problemy z dostawami... Jak ost.zgłaszałam telefoniczną reklamację, to sporo kasy straciłam zanim się połączyłam z kimś kto mi odp.na moje pytania, ehh... A gdzie tu stracone nerwy, świecenie oczyma przed klientkami czemu paczki nie ma... ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
powiem Wam że gdyby nie my konsultantki to przynajmniej o 50% mniejszy zbyt by mieli na kosmetyki. pewnie wiekszość z nas zamawia sporo dla siebie, ja czasem nawet zwroty zostawiam sobie bo nie chce mi sie zwrotów robić. i co nawet żeby kartkę na świeta dostać trzeba spełnić określone warunki. mają szczęście że jestem uzależniona od AVONU
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
już dziewczyny wcześniej pisały odnośnie braków ale nie ma tuszu uplifting black str 25 i zestaw do maniciure str 132
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
a powiedzcie mi czy zapach true glow nightfall jest damski czy męski, bo kupiłam w gorącej piątce i nawet nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Ostatnio dziewczyny poruszyły temat formularza zamówień, co w plikach do pobrania jest...
chodzi mi dokładnie o formularz, ten dla trendujących... Mówiłysmy wtedy o demo, a dziś dopiero przeglądałam te oferty na spokojnie i ott, co jeszcze dojrzałam... Zestaw biżu za jedyne 315 zł netto ![]() Nowy podkład ANEW! za 24,90 ![]() a tu link, bo wrzuciłam tez na katalogowy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1257262170 Cytat:
![]() ![]() EDYCJA: Zegarek Eternal Love - mała zgapka Koperta prostokątna o wymiarach 1,7 cm na 3,6 cm zdobiona 24 kryształami CRYSTALLIZED – Swarovski Elements. Tarcza prostokątna o wymiarach 1,4 cm na 1,9 cm, tło białe z czarnym logo i napisem Eternal Love, oraz cztery cyfry 3, 6, 9, 12. Czas wskazywany za pomocą trzech wskazówek (sekundy, minuty, godziny). Całkowita długość paska wynosi 40,7 cm. Pasek owija się dwukrotnie wokół nadgarstka. Długość regulowana wynosi pomiędzy 34,5 cm – 38, 5 cm. Szerokość paska 1,4 cm Zapięcie sprzączka Objęty dwuletnią gwarancją na uszkodzenia powstałe z winy producenta. Bateria wymienialna.
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-11-03 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapach dla NIEJ Tak jest opisany na Allegro: Zmysłowy i intrygujący zapach dla kobiety tajemniczej, oparty na ciepłych, kwiatowo-orientalnych nutach z drzewnymi akardami. Srebrzysta aura wraz z malinami i delikatną różą otacza luksusowe serce zapachu, w którym lśni biała orchidea i kwitnący nocą jaśmin. Kryształy ambry i truflowe drzewo otoczone seksownym piżmem wibrują na dnie tej kobiecej, wyjątkowej kompozycji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czekając na katalog gwiazdkowy przeglądam 15 i jedyną pokusę stanowi wygładzająco-nawilżający olejek do włosów Marokańska Róża z Planet Spa. Zaraz poczytam recenzje na KWC czy warto go mieć. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosić kogoś na wrzucenie na katalogowy formularza zamówień obecnego i trendujących? Bo w strefie lidera znaleźć za nic nie mogę. Albo się sprytnie schowało albo tego tam nie ma po prostu...
Wydałam dziś w COKu prawie 100zł na kosmetyki dla siebie. Najgorsze jest to, że większość na zapas bo jeszcze mam, ale ceny dobre były i się skusiłam. A miałam oszczędzać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w K17 wraca na życzenie klientek woda perfumowana Rare Pearls... I bardzo fajnie, tylko....
Ja chciałabym zamówić jej próbki w celu zwiększenia sprzedaży, zaprezentowania zapachu klientkom. Błagam powiedzcie mi czy gdzie kolwiek można kupić próbki Rare Pearls???? Przeszukałam wszystkie formularze zamówień i albo dostałam ponownie nagłego zaćmienia, albo ich tam nie ma. A jeśli nie tam to gdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A załadowac udało mi sie tylko K01, reszta jest za duża... ![]() Cytat:
Bo mam zwyczaj, że jak czegos w katalogu nie ma, to próbki wyrzucam... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie są, jeszcze wczoraj ich nie było :O
Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2009-11-03 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.