|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
Ja jakoś nie mogłabym zorganizować wesela wiedząc że kuzyn/kuzynka/brat/siostra ma zaplanowane na ten sam miesiąc... nie mówię tu o sytuacji że coś się wydarzy lub ktoś nie wie o dacie ślubu innej osoby.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja raczej nie skorzystam z kolekcji 2010, raczej 2011 albo 2012 życie....wiesz studia kończymy w 2011, rok sobie popracujemy i wtedy ślub, a nie tak na wariackich papierach, ale i tak z Wami będę niach niach poza tym jak się już razem mieszka to ten ślub to strata kasy na wesele itd i jakoś tego parcia już nie ma takiego
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:37 |
|
|
|
|
#93 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cóż za odkrywczy sposób rekrutacji ![]() Cytat:
Cytat:
Kotlin wymiata Właśnie mam okienko i się zabunkrowałam w pracowni komputerowej, żeby powizażować. To już jest zdecydowanie uzależnienie |
||||
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tu trzymać kciuki za nas i chlipać ze wzruszenia przy czytaniu ślubnych relacji bo ja naprawdę to się chyba popłaczę przy kompie jak pierwsze sluby panien młodych 2010 ruszą
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(normalnie na głos zaczęłam się śmiać )
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strasznie mnie to wkurzyło i chyba to widziała i potem powtarzała wiele razy że tak zrobią wesele (nawet nie pomyśleli jakie to obciązenie dla rodziców, nie wspominając juz o tym, że gościom nie będzie się chciało co tydzień chodzić na wesele to tych samych ludzi!) no ale nic nie zamawiali, to pewnie nie będzie wesela...oj nieciekawie będę mieć ze "szwagierką"
|
|
#98 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niektóre osoby to nie łapią tak szybko ale właśnie po to się uczą, to kurs tanca dla początkujących, nikt nie wymaga żebyśmy tańczyli od pierwszych zajęć super technicznie i w dodatku pięknie, rama na miejscu itp my też chcemy jeszcze po kursie, który się kończy w lutym albo pochodzić jeszcze 2 m-ce na równoległy, albo damy sobie spokój i pójdziemy w czerwcu na kilka lekcji indywidualnych z przygotowaniem muzyki i choreografii do pierszego tańca ![]() Cytat:
dokladnie, tego w pudliszkach nie lubię |
||
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-11-03 o 13:57 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap twoja szwagierka rzeczywiście jest "genialna" jak chciałaby mieć tydzień przed wami wesele.. matko gdzie tacy ludzie mają rozum
![]() jak my ustalaliśmy datę ślubu to u nas w rodzinie też żadnych planów nie było, a szwagier dopiero poznał swoją laskę.. widzę że nie tylko ja "kocham" swoją szwagierkę i szwagra no ale nie jestem wredna bo w końcu będziemy rodziną.. po prostu omijam szerokim łukiem i jak nie muszę to z nimi nie wdaję się w konwersacje..
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh możemy sobie ręce podac. Ale szwagrów będe mieć ok ale szwagierka mi już zalazła za skórę i przestałam ja lubić. ehhh Ale tzt ma super bratową i mimo, że jest 15 lat starsza to naprawdę świetnie się dogadujemy
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-03 o 14:05 |
|
|
|
|
#103 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
jestem chora ale mam simsy 3 i bede grać xD
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz jako mlode malzenstwo TZa kolega z pracy ma wesele tydzien po nas, ale prawdopodobnie nie przyjdziemy, bo bedziemy w podrozy poslubnej Cytat:
kazdy lubi co innego i tyle ja wole ruszyc tyleczek do Tesco ktore mam pod nosem, a w ktorym absolutnie niczego mi nie brakuje, bo mam cala spozywke, chemie czy rzeczy do samochodu, wiec wszystko sie kupuje za jednym zamachem az tak zabiegana to nie jestem zeby nawet nie miec czasu skoczyc za ulice wlasciwie tak organizujemy sobie czas, ze wszystkie wieczory mamy z TZem wolne wtedy jest czas na fryzjerow, zakupy, spotkania ze znajomymi, restauracje, kino czy silownie.moim zdaniem nadprogramowe zakupy nie sa takie zle zawsze znajde cos nowego, co moze okaze sie hitem z reszta takie nadprogramowe zakupy przez net tez mozna bez problemu zrobic (przyklad: ja kupujaca kosmetyki przez net |
||
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodam tylko, że on dobrze wie, że my nie chcemy robić osobnego panieńskiego i kawalerskiego, tylko wspólny panieńsko-kawalerski |
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zasnę
![]() luskap nie martw się tą zazdrosną cizią, po prostu zazdrości Wam i tyle ![]() Jozia najlepszego z okazji urodzin
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-03 o 14:20 |
|
|
|
#108 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
dołączam się do kochających 'szwagrostwo..' btw ja swoich bratowych nie poznałam jeszcze.
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co za łoś. Mi paniesnki własnie ta koleżanka pokrzyżowała. Bo siostra będzie u niej na weselu(szwagier i pan młody są dobrymi kumplami). No a siostra musi na wieczorze byc obowiązkowo no i ona go organizuje No u nas świadkiem będzie ten fajny brat tzta i moja siostra. A siostra tzta tez się wtrąca, np. ustalała z rodzicami tżta listę gości z jego strony. A myslałam, że na zawał zejdę jak się zapytałą ile razy z tztem się "seksimy" i jaka jest nasza ulubiona pozycja. Myślałam, że ją walnę. I to pytała kobieta 35 letnia nie jakaś małolata. No co do diabła ją to obchodzi. Czy ja jej do łożka wchodzę?? ![]() No a dla wtjemniczonych to jeszcze nie byłam u niej w nowym domu . Bo ja np. jak będę miałą swój domek to na pewno całą rodzinkę zaproszę na parapetówkę albo chociaż na kawkę. No ale ja jeszcze nie rodzina więc może dlatego tam nie byłam I się założę, że ona pierwsza przyjedzie czaić do naszego domu. ehhh rodziny sie nie wybiera
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-03 o 14:23 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za zrozumienie...
Ja naprawdę wolałabym,żebyśmy się wszyscy lubili, imprezowali razem, czy gdzieś wyjeżdżali i ogólnie żeby była miła atmosfera, ale no nie da się z tą dziewuchą... tyle, że my teraz mieszkamy osobno, dopiero po ślubie zamieszkamy razem, a ona spędza w domu mojego TŻta wszystkie święta, weekendy, urlop(jakby nie miała swojej rodziny) i łazi w samych gaciach po domu, wszystko bierze z półek z całego domu, już nie mówiąc o tym, że opowiada, ze jak jej TŻ chodzi do pracy na nocki, to ona chodzi do mojego TŻta do łóżka itp itd i to tak opowiada przy rodzicach TZ no i strasznie sie podlizuje teściom, piecze tam im ciasta, sprząta, zmywa, w tamtym roku kupiła wszystkim prezenty na gwiazdkę(mojemu TZtowi też) a mi nie przykładów mogłabym mnożyć, ale cały dzień musiałabym pisać...I powiedzcie mi, czy to ja jestem nienormalna, że jej nie lubię.... Obca, no to też masz niezła szwagierkę... Z tym pytaniem o seksie, to chyba chciała pokazać jaka jest luzacka...No cóż...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-03 o 14:24 |
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w majtach przy teściach?!?! a co rodzice TZ na to, że ona tam pomieszkuje?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-03 o 14:24 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
matko jakbym czytała o swoim szwagrze i szwagierce.. tylko że oni mają już po jakieś 27 lat
![]() a plany mają owszem.. nie mają nic do mieszkania, żadnej lodówki, kuchenki czy szafki ale najważniejszym planem na obecną chwilę jest rozejrzenie się po sklepach za.. telewizorem ja tez.. zrobiłam drugie podejście do płyty z wesela brata ciotecznego ale nie da sie tego oglądac.. zacina się jak nie wiem a kamerzysta to chyba jakiś amator bo ja bym lepiej to nakręciła.. ale ja z tżtem bardzo ładnie wyszliśmy i znalazłam jeden wolny taniec gdzie nas kamera złapała i tż taaaak na mnie pięknie patrzył tak z miłością i w ogóle że aż sobie go kilka razy puściłam- jak tż tak będzie się na mnie pięknie patrzył na naszym ślubie to chyba będę płytę oglądała codziennie
|
#113 |
|
BAN stały
|
Omg,luśka co za nudna i zawista ( szwagierka ) para.
![]() Ja znam pare ,które nam pozazdrościła,najpierw zaręczyli się po nas,później jak się dowiedzieli się,że w maju jedziemy załatwiać slubne sprawy na wrzesień,to Ci pojechali w kwietniu i zalatwiali na sierpień.Szkoda tylko,że nie zajrzyli że mamy slub w 2010 a nie 2009 Ja w z bieg okolicznoście niewierze. ![]() No nic zmykam na szkolenie.Do potem PMK-i.
|
|
|
|
#114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kto za mnie kupi suknie ślubną i ja na mnie włoży??????? ![]() a tak w ogóle to cześć ale za to mam przyjść jutro od rana uśmiechnięta - to był rozkaz a wieczorem nauki, dziś kolejne spotkanie z małżeństwem, ostatnie było naprawdę fajne, tacy bardzo wyluzowani byli ![]() ja na swoja szwagierkę nie narzekam w ogóle, super z Niej dziewczyna, nawet ostatnio jak dłuższy czas nie przyjeżdżałam do Nich (bo po prostu u mnie jakoś siedzimy ciągle) to się pytała czy się nic nie stało bo już dawno u Nich nie byłam i się martwi a weselach przyszłorocznych to wolę już nie myśleć, bo w niedziele dowiedziałam się o kolejnym i to z mojej rodziny, oprócz Naszego będzie to już 6 ale ja takie imprezy lubię, wiec nie ma co narzekać (no może z wyjątkiem zwiększonych kosztów )idę troszkę poleżeć, może mi przejdzie - oj ale fajnie mieć tak wolne popołudnie w środku tygodnia, jakie to miłe
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście chyba jedyną parą jaką "znam" która ma w sobie mega pokłady miłości, która się nigdy nie kończy![]()
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta Twoja szwagierka to chyba chce się wkupic w rodzinę I pokazać jaka to ona fajna jest. A z drugiej strony może już jej taka natura, że musi miec wszystko porobione od razu(pozmywane, posprzątane) i placki piecze![]() Ale z gadaniem z włażeniu do łożka twojego tżta to przesadziła. Za kudły ją i niech spada.
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka panna by w zęby dostała jakbym się dowiedziała ze włazi do łóżka mojemu tżtowi.. z resztą ja nawet bym nie musiała jej stamtąd wywalać bo mój tż by ją pogonił tak że by jej się odechciało... nie no ja bym tego nie wytrzymała.. aż się zbulwersowałam..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Matko. Jak tak czytam to aż trudno uwierzyć że tacy ludzie są na świecie. miałam rację że są ludzie i parapety.
Jak to dobrze że w rodzinie mojej i tżta denerwuje mnie tylko jego ojciec a cała reszta z rodzeństwem włącznie jest de best
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi się zatęskniło za moim cukiereczkiem Cytat:
ja ze swoją rodziną nawet tyle razy w roku się nie widzę a co dopiero o weselach mówić heheu mnie wesela będą w styczniu, w maju, czerwcu, lipcu i nasze w sierpniu.. czyli oprócz naszego 4... przynajmniej ja o tylu wiem
|
|
#120 |
|
Adwokat diabła
|
widzę że moje przeboje z 'rodzinką' mam lajtowniejsze niż Wy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Ja jakoś nie mogłabym zorganizować wesela wiedząc że kuzyn/kuzynka/brat/siostra ma zaplanowane na ten sam miesiąc...
nie mówię tu o sytuacji że coś się wydarzy lub ktoś nie wie o dacie ślubu innej osoby.

poza tym jak się już razem mieszka to ten ślub to strata kasy na wesele itd i jakoś tego parcia już nie ma takiego
Jak się juz babki które miały prowadzić rozmowę zebrały w sobie (ok. 16:45) to się okaząło że rozmowy trwają ok. 5 min i składają się z jednego pytania: prosze Nam o sobie opowiedzieć. Ogólnie to samo co w cv (to sa ich słowa!). 
cóż za odkrywczy sposób rekrutacji
nie wierzę, że to tak szybko mi z Wami minęło! Dopiero co witałyśmy razem 2009, PMki z 2009 szykowały się do ołtarza, a teraz już kolej na nas...

ale za to mam przyjść jutro od rana uśmiechnięta - to był rozkaz
jesteście chyba jedyną parą jaką "znam" która ma w sobie mega pokłady miłości, która się nigdy nie kończy