|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Igoolek - wygląda fajnie, choć wolałabym ją zobaczyć w normalnej pozie, a tu ta modelka jakaś przegięta...
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Igoolek ja mam to samo....jak oglądam jakiś film o zakochanych to mi przychodzi taki smutek że już nie przeżyję takiej euforii pierwszych chwil zakochania, że nie mogę już podryać facetów i takie tam....ale wiem też i o tym się staram wtedy myśleć, że czeka mnie wiele pieknych chwil, które będą równie emocjonujące. Ślub to nie koniec a początek nowego życia
choć strach jest czy to aby na pewno ten
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Ja już jedną podobną mierzyłam tylko na wierzchu miała jeszcze taką koronkę jakby narzuconą gdzieniegdzie
też śliczna i bajecznie wyglądała do sandałków
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia piękna
Kasiunia miała taki tiulowy dół i Waniliaania chyba też z tego co kojarzę. Kasiunia coś mówiła, że niewygodnie się w niej siedziało ale to pewnie zależy od sukni
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Iga sliczna ta suknia bardzo mi sie podoba |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
No to sie wyłamie
Mnie sie nie za bardzo podoba... Ale jestem w mniejszosci Ja to w ogole inne jestem
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry Mnie taki typ sukni odpowiada najbardziej bo jednocześnie podkreśla talię i biust dopasowanym gorsetem i jest lekka na dole co pasuje do sandałków słowem IDEALNA zobaczymy tylko jak będzie leżała
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was. Wstawiłam 2 fotki z tvnu na nk
Poźniej dam Wam link do reszty.---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Obejrzałam własnie swoj wystep w tvnie i jestem zaskoczona Bo ładnie wyszłam!!!!
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-11-06 o 10:24 Powód: dopisek |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
No i ładny głos mam
NIe myslałam, ze tak to ładnie wyjdzie wszystko![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Wysłałam Wam linka ze zdjeciami. Kto nie ma to pisac. |
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ale lecicie z tymi postami!Już V część
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
justys dzieki za fotki
fajna przygode miałaś z tym tvnem a cena pokoju powala
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co. Wiecie moze co to za suknia jest? Bo podoba mi sie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Kurde naprawde gwiazde tu mamy
Dziękuje za fotki. A na sukniach, tzn. ich nazwach sie nie znam na razie...
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia jak suknia ale jakie ta pani ma długaśne kolczyki
![]() A co to za model nie mam pojęcia.
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
A co do ceny to jak byliśmy w Międzyzdrojach dwa lata temu i mielismy pokój w Baltic czy jakos tak a to ma 4 gwiazdki, nad samym morzem i w ogóle tez wypas to płaciliśmy za dobe ok 600 zł a nie 920 w Warszawie za Merkurego... Przesadzaja troche moim zdaniem...
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Justyś, dzięki za linka, no i widzisz że nie okłamywałyśmy Cię mówiąc że ładnie to wszystko wyszlo Pomyśl o karierze telewizyjnej![]() Iga, ładna suknia, tylko dla czego taka wygięta modelka na pewno jej to uroku nie dajeA ja dzisiaj się przeszłam po salonkach w ostrowcu. Parę sukien mi wpadło w oko, ale przeważnie wszystkie panie mówiły żeby się wstrzymać do stycznia, bo wtedy nowe suknie będą a teraz to ciężko powiedziec. Byłam tylko w 3 salonach w wąskiej uliczce.I szczególnie przypadła mi do gustu sprzedawczyni w takim salonie co się do niego wchodzi od strony Górzystej. Wydaje się konkretna babka co potrafi doradzić. Zamawiała tam któraś z Was suknię??
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam w salonie na Górzystej. Tego co jest koło sklepu z materiałami. On jest taki dwupoziomowy. Na dole sa wystawione suknie a na górze jest przymierzalnia.
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie o ten salon mi chodzi, no i co Aga, zadowolona byłaś? Faktycznie ta pani jest taka pomocna, czy tylko takie wrażenie robi? Spodobalo mi się też bo mówiła, ze można do nich przyjść ze zdjęciem i mogą coś takiego uszyć. Ciekawe czy rzeczywiście tak jest
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A która cię obsługiwała taka w wieku gdzieś koło 40 czy starsza? Bo ich tam jest dwie. Jedna tak młodsza - konkretna babka i druga taka trochę rozlazła. Ale obie pyskate
![]() Wiesz ja wiele się tam nie nachodziłam . Poszłam raz w listopadzie wybrałam suknię taką co była na wystawie, potem poszłam w marcu na zdjęcie miary i na początku maja odebrałam gotową suknię. Nie było żadnych przymiarek, nawet jednej sukni nie przyłożyłam do siebie bo i tak by to nic nie dało A wtedy co w maju przyjechałam po suknię to już wszystko było gotowe, idealnie spasowane i nie trzeba było nic poprawiać. Także wiele Ci raczej nie pomogę.Aha suknie miałam ze Sposabelli
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie jest jakaś taka nieprzyjemnie pyskata
- Po prostu wygadana bardzo i pewna siebie.
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś dzięki za linka piękna pamiątka takie fotki a hotel rewelacja tylko te ceny
jej jakie Wy wszystkie podobne do swoich TŻ-etów widać że dwie połówki tylko ja jakoś nie jestem podobna do mojego męża.Igoolek suknia taka sobie góra mi się podoba ale dół nie bardzo ale pewnie na Tobie sto razy lepiej będzie wyglądać niż na tej modelce wykrzywionej jak w paraliżu. Madziaciu ten hotel o którym pisałaś to Amber Baltic najdroższy hotel w Międzyzdrojach. |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze nie wiecie jaki to model sukni. Sciagnełam ja z wizazu i nie pamietam od kogo i jaki to model. A to dawno było.
|
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładna
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Tz dzwonil i musi dłuzej w pracy zostac i nie wie czy zdarzy na dzisiejsze nauki
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki piękny dzisiaj miałyśmy dzionek
ja niestety tylko przez okno w pracy go podziwiałam.... Igollek mi sie góra sukni podoba dól niezaspecjalnie i faktycznie kasunia miała podobną suknię i trochę narzekała ze niewygodnie się w niej siedziało jeżeli mnie pamięć nie myli... Justyś ostatnie zdjecie sukni Elsi hihihihi...mam nadzieję ze udały Ci się wczoraj zakupy z mężem ![]() w sklepie znanej sieci......![]() nie sądziłam że Ty taka malutka i drobniutka jesteś ..po zdjęciach tego nie było widać...---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Justyś dzięki za zdjątka ....jak już pisałam wcześniej niezapomniana przygoda i fajna pamiątka .....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

się razem od
....

choć strach jest czy to aby na pewno ten
od 03.01.12

na pewno jej to uroku nie daje
jej jakie Wy wszystkie podobne do swoich TŻ-etów widać że dwie połówki tylko ja jakoś nie jestem podobna do mojego męża.