Październikowe PM :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 21:42   #91
BEAMI
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

judith8 a moze taka etolka http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,6567880.html?i=0
Ja mam podobną tylko ciut dłuższą, jak zrobie zdjęcie to wstawie. No z tą etolą to mi sie udało kosztowała 500 zł ale była w promoci bo to z zeszłego roku. Tylko ją bede miała do kościoła wiec nie chciałam dużo wydac własnie tylko lepiej na bizuterie, ale penie jak by mi sie nie trafiła taka okazja to tez bym sporo wydał.
Stary 2009-05-11, 21:58   #92
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
Każda mi się podoba, ale myślę, że 2 byłaby najlepsza, z tą kokardką to taka lekka, dziewczęca
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
a wlasnie dziewczyny macie jakis pomysl na podziekowanie dla rodzicow? jutro wkleje wam moj pomysl.
Rodzicom mamy w planach dawać kosz ze słodyczami i dobrym alkoholem i do tego duży wazon z wygrawerowanym podziękowaniem. Może jakieś kwiaty do tego, ale symboliczne
Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Suknię przymierzałam w salonie Nabla, zakochałam się szczególnie w jednej, na zdjęciu nie zwróciłabym wogóle uwagi, a na żywo wygląda cudnie. Ale poszukam jeszcze jakiejś, może natrafię na również ładną za ciut mniejszą cenę. A jesli nie znajde to pewnie w ostateczności będę szyła.
Maleństwo to widzę, że Ty też jeszcze nie masz kiecki? To witaj w klubie

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 05:35   #93
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

a mi się wydaje że pazdziernik to za wczesnie na takie futrzaste etole

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 07:14   #94
judith8
Rozeznanie

pozdrawiam z rana, wstalam o 4.10 (nie ma to jak pracowac ponad 80km od domu) teraz siedze w pracy, pisze i popijam kawe bez mleka, bo ktos zapomnial zamowic

zdjecia robila mi fotograf www.oczkowska.pl trafilam na nia przypadkiem bo przy przekladaniu slubu nie bylo wiadomo czy nasz fotograf bedzie wolny, a jak sie okazlo ze kacper moze pracowac to wymyslilam sobie ze zrobie z marcelina sesje slubna dla TZ w ramach prezentu, 4h pracy i 350 zdjec, czesc wyretuszowanych a reszte z latwoscia sama zrobie jak bede chciala; sesj specjalnie w ramach prezentu dla niego
dziekuje za mile slowa

prezentu dla rodzicow nie mamy, ale my chyba chcemy im wczesniej podziekowac, a nie na weselu

co do etoli to ja tez jakos koniecznie jej nie chcialam ale co zrobie jak nam pogoda bardzo nie dopisze to taka alternatywna i chyba narazie to najbardziej bym sie sklaniala ku tej z kokardka
cena etoli z lisa mnie zabila no ale ja sie nie powinnam oddzywac bo jak wybralam suknie to wpierw wybralam a potem zapytalam o cene no ale u mnie to jest tak ze wybieralam na ostatnia chwile z madonny bo w innym salonie widok sukni doprowadzil mnie do placzu i nie byl to placz szczescia

zawieszki rzeczywiscie tylko do tadka, ale teraz pomimo iz tadek zostaje to z zawieszek rezygnujemy chyba ze cos nam sie odwidzi, generalnie to boje sie ze bedzie tego za duzo

co do jedzenia to my tez mamy ryby w menu wiec ok, musze porozmawiac jak bedziemy ustalac menu i moze jakies sery dorzucimy bo nie pamietam czy sa - chyba nie; salatki tez sa z tunczykiem albo z ananasem i kurczakiem - a z kurczakiem to si enie liczy w kazdym razie ja i tak bede pewnei tylko skubac jedzonko bo bedzie duzo rodziny ktorej dawno nie widzialam i trzeba bedzie z kazdym porozmawiac; niech bedzie jakas ryba, salatka i owoce i dam rade

a my do wiejskiego stolu chcemy miec jeszcze stolik z alkoholami typu wghiski, koniaki i jakies inne - nie znam sie TZ ma sie tym zajac, u kolegi bylo i super sie sprawdzilo; piwa nie bedziemy miec; dodatkowo wina

watek rzeczywiscie strzal w dziesiatke, ja sie ciesze bo jak czytam sobie na przyklad o waszym menu to mam pomysly co mozna dodac u nas

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-05-12 o 07:21
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 08:42   #95
BEAMI
Raczkowanie

Czesc dziewczynki!!!

LadySith nie wiem czy za wcześnie może i tak, ale pogoda lubi platac figle wiec lepiej miec.

A mam pytanko do tych dziewczyn co przewidują etole, czy bedziecie miały tez lzejsze bolerko jak by było dosc ciepło.

Co do podzieńkowań rodzicom to nie mam jeszcze pomysłu,myśle nad tym
Stary 2009-05-12, 08:51   #96
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki!!!

LadySith nie wiem czy za wcześnie może i tak, ale pogoda lubi platac figle wiec lepiej miec.

A mam pytanko do tych dziewczyn co przewidują etole, czy bedziecie miały tez lzejsze bolerko jak by było dosc ciepło.

Co do podzieńkowań rodzicom to nie mam jeszcze pomysłu,myśle nad tym
w sumie lepiej się zabezpieczyc, jakby nagle się ochłoldziło... ja w kazdym bądż razie mam tylko płaszcz z hmmm atłasu [?? chyba]

ja dla rodziców planuję tylko bukiety kwiatów... te plastikowe pseudo książki dostepne w sklepach ślubnych są tragiczne... ewentualnie do tego kartki...

Stary 2009-05-12, 08:56   #97
hipka80
Raczkowanie

cześć Dziewczynki

judith8 ja też w pracy popijam kawke. dzieki za dopisanie do kalendarza

właśnie tak sie zastanawialam nad prezentem do rodziców co można im dać - prawda jest taka, ze przynajmniej moi strasznie sie napracują przy tym weselu, bo jest ono w moim rodzinnym mieście, a że ja w Warszawie mieszkam teraz to wszytsko oni załatwiają, a ja tylko na telefonie. Moze jakiś karnet do SPA? jak myślicie? bo ja nie mam żadnej koncepcji, a poza kwiatami chcielibyśmy jakoś podziekowac naszym rodzicom
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 09:09   #98
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki

judith8 ja też w pracy popijam kawke. dzieki za dopisanie do kalendarza

właśnie tak sie zastanawialam nad prezentem do rodziców co można im dać - prawda jest taka, ze przynajmniej moi strasznie sie napracują przy tym weselu, bo jest ono w moim rodzinnym mieście, a że ja w Warszawie mieszkam teraz to wszytsko oni załatwiają, a ja tylko na telefonie. Moze jakiś karnet do SPA? jak myślicie? bo ja nie mam żadnej koncepcji, a poza kwiatami chcielibyśmy jakoś podziekowac naszym rodzicom
Mi te ksiązki tez sie nie podobaja,a z tym SPA to dobra sprawa. JA myśle o koszu moze ale sama go skąponuje, ale tak naprawde dokońca nie mam pomysłu.
Stary 2009-05-12, 09:22   #99
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, idac za przykladem PM z wrzesnia zakladam nowy watek, szukalam, szukalam i nie znalazlam aby taki byl na wizazu. Mam nadzieje ze jest nas wiecej na forum i watek nie zginie smiercia naturalna

Proponuje porozmawiac i powymieniac sie doswiadczeniami itd.

Kalendarz

3.10.2009 Ana***
3.10.2009 hipka80
3.10.2009 LadySith
3.10.2009 malenstwoKr
3.10.2009 SSR
3.10.2009 zlotko855

10.10.2009 BEAMI
10.10.2009 judith8
10.10.2009 mysia7a
10.10.2009 pilaa

17.10.2009 pszczolaola

kto nastepny?

ja 17 .10

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 11:27   #100
zlotko855
Rozeznanie

witajcie dziewczyny
jej ale duzo napisalyscie

co do etoli to wlasnie wole ja miec w razie W niz nie miec. jak bedzie ladnie to jej nie zaloze. wlasnie BEAMI dobrze myslisz....ja nie mam nic jeszcze zamiast etoli, a jak bedzie ladnie to moze pasuje cos lzejszego zalozyc. a Twoja etola bardzo ladna (patrze na fotke zony pazury), taka zgrabna, nieduza.

mysle nad tym podziekowaniem dla rodzicow i nie wiem co im dac. karnet do SPA super pomysl
kwiaty zwiedna, wiec chcialam cos do nich dodac i tak sie zastanawialam nad czym takim: http://www.allegro.pl/item630724885_...ub_wesele.html
co myslicie? nie jest to jakies badziewne (jak te plastikowe ksiazki). posluza jako ozdoba w domu i beda przypominac rodzicom o nas. ale jakos przekonana nie jestem do konca. pisalam do tego pana i mozna sobie inne kolory wybrac, inny tekst, inne wzory (dla rodzicow maja jeszcze patery). to ich stronka:
http://www.statuetkiszklane.pl/pl/st...statuettes.htm

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 11:36   #101
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
witajcie dziewczyny
jej ale duzo napisalyscie

co do etoli to wlasnie wole ja miec w razie W niz nie miec. jak bedzie ladnie to jej nie zaloze. wlasnie BEAMI dobrze myslisz....ja nie mam nic jeszcze zamiast etoli, a jak bedzie ladnie to moze pasuje cos lzejszego zalozyc. a Twoja etola bardzo ladna (patrze na fotke zony pazury), taka zgrabna, nieduza.

mysle nad tym podziekowaniem dla rodzicow i nie wiem co im dac. karnet do SPA super pomysl
kwiaty zwiedna, wiec chcialam cos do nich dodac i tak sie zastanawialam nad czym takim: http://www.allegro.pl/item630724885_...ub_wesele.html
co myslicie? nie jest to jakies badziewne (jak te plastikowe ksiazki). posluza jako ozdoba w domu i beda przypominac rodzicom o nas. ale jakos przekonana nie jestem do konca. pisalam do tego pana i mozna sobie inne kolory wybrac, inny tekst, inne wzory (dla rodzicow maja jeszcze patery). to ich stronka:
Własnie sie zastanawiam nad tym bolerkiem, moze koronkowe renkawki ale czy nie zaduzo tej koronki. A etolke mam ciut dłuzszą ale ten typ.
Własnie o tej statułetce myslałm, bo jak sie postawi to za ozdobe bedzie robic. NArazie obserwuje aukcje bo sam do końca nie wiem i dotego myślałam skąbonowac prezent koszowy. Chciałbym cos wyjątkowego, ale nie mam pomysłu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 12:09   #102
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Też myślałam nad czymś podobnym.. bardzo ładne jest ale gdzieś na forum padł jeszcze pomysł albumu, i chyba jednak my zostaniemy przy tym... trochę zabawy z tym będzie ale ja tam lubie takie rzeczy
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 12:37   #103
zlotko855
Rozeznanie

wlasnie ten album to dobry pomysl i piekny przede wszytskim. przy robieniu go wklada sie serce w ta prace, wiec jego wartosc jest tym wieksza. ale ja za leniwa jestem niestety dlatego chcialabym cos kupic. ciesze sie, ze Wam sie to podoba, bo nie mam pomyslu na nic innego. troche to drogie, bo wyjdzie z 400 zl za wszytsko plus kwiaty, ale jak sobie pomysle, ile rodzice nam dali i jak duzo dla nas robia to to i tak nie wyrazi naszej wdziecznosci.

BEAMI wlasnie nie wiem czy nie za duzo koronek, a znowu jakie inne bolerko moze pasowac to nie wiem. jak cos wymyslisz daj znac, chetnie podpatrze

aha przypomnialo mi sie, ze kiedy u kogos widzialam taki prezen dla rodzicow: byla to antyrama (taka duzo), w tle byl szablon jednego koloru (np roz, zielen), a na nim na gorze wypisane imiona rodzicow i corki/syna, do tego zdjecia dziecka: niemowlaka, z dziecinstwa, lata licealne, z rodzicami, z narzeczona/narzeczonym taki skrot jakby zycia i z boczku na kartce innego koloru niz tlo wklejone byly ladnie wypisane podziekowania.
mam nadzieje, ze w miare jasno opisalam
podobal mi sie ten pomysl, ale nie wiem, czy moi rodzice mieliby gdzie to powiesic, ale wlasnie taka fajna rodzinna pamiatka ze slubu na lata.

Stary 2009-05-12, 13:18   #104
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
... co do nemiroffa to nie wiem dokładnie bo mój TZ sie tym zajmował, i zawiózł alkohol odrazu do domu swoich rodziców, ale zapytam go i napisze. Kupywalismy w makro.
Ja też nie planowałam koronkowej, a ta była jak dla mnie wyjatkowa i ja nie zuważyłam zeby koronkowe pogrubiały. Sama przymiez i sie przkonaj.
Jedynie co w własnym zakresie musze kupic to owoce, alkohol, tort i soki, a i bedziemy brali stół wiejski.
ta z papryką jest paskudna... :/

Stary 2009-05-12, 13:21   #105
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie ten album to dobry pomysl i piekny przede wszytskim. przy robieniu go wklada sie serce w ta prace, wiec jego wartosc jest tym wieksza. ale ja za leniwa jestem niestety dlatego chcialabym cos kupic. ciesze sie, ze Wam sie to podoba, bo nie mam pomyslu na nic innego. troche to drogie, bo wyjdzie z 400 zl za wszytsko plus kwiaty, ale jak sobie pomysle, ile rodzice nam dali i jak duzo dla nas robia to to i tak nie wyrazi naszej wdziecznosci.

BEAMI wlasnie nie wiem czy nie za duzo koronek, a znowu jakie inne bolerko moze pasowac to nie wiem. jak cos wymyslisz daj znac, chetnie podpatrze

aha przypomnialo mi sie, ze kiedy u kogos widzialam taki prezen dla rodzicow: byla to antyrama (taka duzo), w tle byl szablon jednego koloru (np roz, zielen), a na nim na gorze wypisane imiona rodzicow i corki/syna, do tego zdjecia dziecka: niemowlaka, z dziecinstwa, lata licealne, z rodzicami, z narzeczona/narzeczonym taki skrot jakby zycia i z boczku na kartce innego koloru niz tlo wklejone byly ladnie wypisane podziekowania.
mam nadzieje, ze w miare jasno opisalam
podobal mi sie ten pomysl, ale nie wiem, czy moi rodzice mieliby gdzie to powiesic, ale wlasnie taka fajna rodzinna pamiatka ze slubu na lata.
Fajna pamiątka, ale moi rodzice nie mieli by własnie gdzie tego powiesic. Mój tata uwielbia starocie, a mama biżuterie lub dodtki do domu wiec sie zastanwaim czy nie cos z tego, ale co teścia, ale jeszcze tescia nie mam pojecia. Duzy jak dla mnie problem, bo chciałbym im cos dac wyjątkowego

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ta z papryką jest paskudna... :/
Nie wiem jaka mam ale taką ze złotą lub srebrą etykietką. Mój TZ sie tym zajmował, to mam nadzieje ze to nie ta z papryką bo dobra wódka na weselu to podstawa. Bo byłam ostaniu na weselu gdzie był alkochol za 11 zł i sie pic nie dało
Stary 2009-05-12, 13:22   #106
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Nie wiem jaka mam ale taką ze złotą lub srebrą etykietką. Mój TZ sie tym zajmował, to mam nadzieje ze to nie ta z papryką bo dobra wódka na weselu to podstawa. Bo byłam ostaniu na weselu gdzie był alkochol za 11 zł i sie pic nie dało
złotą etykietkę ma chyba ta z miodem

Stary 2009-05-12, 13:29   #107
hipka80
Raczkowanie

Złotko, spoko pomysł z tą antyramą, albo własnie album w tym klimacie....z fotkami ułozonymi chrolnologicznie, najpierw zdjecia dziadków (rodziców rodziców), później naszych rodzców jak byli dziecmi, później z ich ślubu, nastepnie jak mysmy byli mali, w wieku dorastania i fotki z naszego ślubu
ale troche roboty z tym by było....
albo zafunować kolacje w jakies dobrej restauracji....moi rzadko razem wychodzą, wiec pewnie byliby zadowoleni;-)

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-05-12 o 13:33
Stary 2009-05-12, 13:52   #108
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Złotko, spoko pomysł z tą antyramą, albo własnie album w tym klimacie....z fotkami ułozonymi chrolnologicznie, najpierw zdjecia dziadków (rodziców rodziców), później naszych rodzców jak byli dziecmi, później z ich ślubu, nastepnie jak mysmy byli mali, w wieku dorastania i fotki z naszego ślubu
ale troche roboty z tym by było....
albo zafunować kolacje w jakies dobrej restauracji....moi rzadko razem wychodzą, wiec pewnie byliby zadowoleni;-)
kolacja dla rodzicow tez fajny pomysl, ale ja jednak bylabym za czyms co im zostanie na lata. wiesz o co mi chodzi, ze jak popatrza na album, ramke, statuetke , to bedzie im tak cieplutko na serduszku

Stary 2009-05-12, 13:54   #109
hipka80
Raczkowanie

moi to najbardziej by sie cieszyli jakbyśmy im wnuka zafundowali

ale tak na serio, to wiem o co chodzi Złotko, ale koncepcji brakuje na coś co by wyrażało naszą wdzieczność, spodobalo sie im i nie było kiczowate.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 14:02   #110
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
moi to najbardziej by sie cieszyli jakbyśmy im wnuka zafundowali

ale tak na serio, to wiem o co chodzi Złotko, ale koncepcji brakuje na coś co by wyrażało naszą wdzieczność, spodobalo sie im i nie było kiczowate.....

no wlasnie zeby to nie bylo kiczowate mam nadzieje, ze te statuetki takie nie sa. bo allegro roi sie od roznych innych statuetek, ale one sa jak dla mnie okropne. takie stojace szklo (np w ksztalcie serca) i na tym wypisane sa podziekowania.

wnuka mowisz, ze chca tak im sie do dziadkowania i babciowania spieszy aparaty

Stary 2009-05-12, 14:38   #111
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie zeby to nie bylo kiczowate mam nadzieje, ze te statuetki takie nie sa. bo allegro roi sie od roznych innych statuetek, ale one sa jak dla mnie okropne. takie stojace szklo (np w ksztalcie serca) i na tym wypisane sa podziekowania.

wnuka mowisz, ze chca tak im sie do dziadkowania i babciowania spieszy aparaty
Te szkalne z allegro tez mi sie niepodobają
Mama mi dzis zafundowała chórek do koscioła
Stary 2009-05-12, 15:20   #112
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Te szkalne z allegro tez mi sie niepodobają
Mama mi dzis zafundowała chórek do koscioła
dokladnie te szklane to totalna porazka, no procz tych ktore Wam wklilam

milo z tym chorkiem. lux pomysl, kochana mama
ja jak narazie mam skrzypce (kuzyn gra), ale chcialabym cos jeszcze, zeby msza byla piekna, nie odklepana.

Stary 2009-05-12, 15:35   #113
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:

ja jak narazie mam skrzypce (kuzyn gra), ale chcialabym cos jeszcze, zeby msza byla piekna, nie odklepana.
ja tez włanie chciałam ładną oprawe, abyłam ostanio na weselu i ten chórek tak ślicznie śpiewał i grał na instrumentach. Nabąknełam mamie o nim,a tu ona wczoraj do mnie ze go mi zamówiła. A juz myslałam ze mi organista bedzie przygrywał tylko a on za rewelacyjnie to nie gra. Własnie kochana mama, tyle co mi pomogła to zasługuje na piękny prezent odemnie.

Uwielbiam gre na skrzypcach

Nad tymi co wkleiłas własnie sie zastanwiam i mysle co do tego. Mamo to myślałam moze złoty łancuszek z zawieszką a na zawieszcze grawer z naszymi imionami, co myślicie?
Stary 2009-05-12, 16:51   #114
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
a mi się wydaje że pazdziernik to za wczesnie na takie futrzaste etole
Ja też tak myślę, a tym bardziej 3 października przecież może być bardzo ciepło a nie chciałabym wydać 500zł na etolę, a potem jej nie założyć .

A co myślicie o bolerku na długi rękaw?
Albo krótki + rękawiczki? Też będzie ciepło...
A jeszcze dodając do tego nasze rozgrzane serca to upał!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:07   #115
hipka80
Raczkowanie

Ana, ja jestem jak najbardziej za bolerkiem - raczej długi rekaw, bo 3/4 to chyba nie bardzo bedzie mi pasowało do sukienki, o etoli moge zapomnieć...poza tym zgadzam sie, ze bedzie za ciepło.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

chociaż najchetniej to bym poszła w samej sukni i welonie boje sie, ze z czymkolwiek na ramionach - za duzo może być
Stary 2009-05-12, 17:17   #116
zlotko855
Rozeznanie

no to swietnie z tym chorkiem.
lancuszek swietny pomysl, bede go miec zawsze na sercu

no to mam metlik w glowie z ta etola. ale wole miec cos jakby miala byc brzydka pogoda. tak poza tym to ja mam zamiar moj stroj sprzedac po slubie. TZ powiedzial, ze zamknie to wszytsko w szklanej gablocieAle tak na powaznie to mam nadzieje, ze pozniej znajde jakas dziewczyne, ktora kupi suknie, jak nie to trudno.

Stary 2009-05-12, 17:58   #117
agulack
Raczkowanie

Witam. Chyba jako jedyna z 2010 roku. No nic na razie sobie poczytam a za rok będę się udzielać
A na razie tak tylko chciałam się przywitać

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:06   #118
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
Witam. Chyba jako jedyna z 2010 roku. No nic na razie sobie poczytam a za rok będę się udzielać
Witaj
Stary 2009-05-12, 18:45   #119
malenstwoKr
Raczkowanie

Witaj agulack

Ja zamierzam mieć bolerko z długim rękawem. Pogody się nie przewidzi, ale z nerwów to nie wiem czy mi zimno przeszkodzi emocje będą grzały

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Rodzicom mamy w planach dawać kosz ze słodyczami i dobrym alkoholem i do tego duży wazon z wygrawerowanym podziękowaniem. Może jakieś kwiaty do tego, ale symboliczne
Jeśli chodzi o prezent dla rodziców to ten mi się podoba. Na album też jestem za leniwa i nie wiem czy by mi wyszedł taki, jaki bym chciała. Cały czas myślę co można im dać.

Mój TZ też ma czas na garnitur, ciekawa jestem kiedy się ruszy Bo nawet nie wiem w jakim chce kolorze, pewnie sam jeszcze nie wie.

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:47   #120
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
ja 17 .10
witaj, dopisano do kalendarza

Cytat:
Własnie sie zastanawiam nad tym bolerkiem, moze koronkowe renkawki ale czy nie zaduzo tej koronki. A etolke mam ciut dłuzszą ale ten typ.
wiesz co ja nie bede miala koronkowego moja suknia jest typowo koronkowa i jak zalozylam koronkowe bolerko to w moim przypadku bylo duzo za duzo

Cytat:

ja bede miala pania ktora spiewa w bydgoskiem operze, rewelacja, tak spiewa ave maria ze bral slow

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja też tak myślę, a tym bardziej 3 października przecież może być bardzo ciepło a nie chciałabym wydać 500zł na etolę, a potem jej nie założyć .

A co myślicie o bolerku na długi rękaw?
Albo krótki + rękawiczki? Też będzie ciepło...
A jeszcze dodając do tego nasze rozgrzane serca to upał!
no ja wlasnie tak mysle bo jak stalam w mojej sukni w salonie to mi sie goraco momentalnie zrobilo ja jestem przeciw rekawiczkom generalnie, ale to kwestia gustu, zona brata mojego TZ miala rekawiczki i tesciowa mowi ze to zly pomysl bo szybko sie przybrudzily i w kosciele zalozyla obraczke na rekawiczke, a potem w samochodzie zgubila i dopiero nastepnego dnia sie odnalazla

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
super witamy, zaraz cie dopisze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości