|
|
#91 | |
|
perfumove love
|
Dot.: ***Givenchy, Lancome, Dior, Guerlain, minerały, pielęgnacja i inne:)***
Cytat:
Perłę wolę, miałam kiedyś i używałam nałogowo. Wspomnień czar ![]() Ze świeżych, ale trwałych mogę zaproponować np. YR Neonatura Seve. Świeże, roślinne, letnie. Charakterystyczne. Ale nie ulotne. Kremów nie mam na wydaniu, sama niedługo będę szukać Chyba że filtr 50+ by Cię interesował.
|
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślę tylko , czy ryzykować w ciemno, co teraz na pewno nie będę miec mozliwości testu Bardziej bym się skłaniała do:Yves Rocher, Neonatura Souffle EDP 45/50 - kartonik A te turkusowe kolczyki sa srebrne (3cie od lewej u góry)? : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1257679294 Masz jeszcze może jakieś srebrne kolczyki, typowo srebrne nie- kolorowe? ![]() Tak się na razie głośno zastanawiam ))---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Z minerałków szukam jedynie podkładów mineralnych :=Lumiere Med Beige 2.3 VV Foundation lub w formule Cashmere =LAURESS -Radiant Neutral Ethereal =LAURESS -Radiant Ginger Ethereal =Lauress Ultimate Finish Light- puder wykańczajcy ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Ach, no widzisz... tak się znam na zapachach, ze nie wiem, co mam za wersję Też taki mam dylemat . jak u miłej Kolciag Yves Rocher, Neonatura Seve EDP- trzyma się dość długo ? Poczytałam na Kwc i kręcika juz dostaję, ale nie mam gdzie teraz przestestować |
|||
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba z tego co byłabym w stanie oddać to wszystko jest na fotkach... a i tak kilku par w życiu nie oddam ![]() A powiedz T., szukasz małych czy dużych ? Może jaszczury - są 2 pary w bok od tych o które pytasz
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
KOLCIAG
Czyli te turkusowe odpadają ? ;/ Mam baaardzo podobne, moje ulubione obecnie, dlatego te wpadły mi w oko.Takich średnich, srebrnych szukam, może mniejsze od tych jaszczurek, ale coś w tym typie, trochę wiszące(ale nie zwięrzatka )Yves Rocher, Neonatura Souffle EDP 45/50 - kartonik- oddałabyś?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, nie odpadają, te akurat chętnie oddam, bo dla mnie są za małe i szkoda, żeby tak leżały nieużywane
Souffle jak najbardziej do oddania
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, to fajnie... Poczekam jeszcze za odpowiedzią Hatki... i jeszcze Silveretta była zainteresowana zapachem
I jakoś się mam nadzieję zdecyduję ))
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, oki
![]() Grzecznie czekam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No nie..... no jak możesz .... = CACHAREL Noa Perle EDP - dokładnie 1/2 z 30ml. Z wymianki.Fota post 2. !
Wiem,że nic, ale może coś u mnie? ![]()
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Khem khem, a jeszcze pokuszę kremem Galenic - nie miałabyś ochoty na: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...awilzajacy.htm
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Tompola, moze tym razem cos u mnie znajdziesz. mam kilka nowych rzeczy i sporo rzeczy poza watkiem.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Szkoda, że nie możesz potestować. Nie wiem jakie zapachy lubisz, w tym np. nie ma "otulaczy", jak wanilia, czy inna słodycz.
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-11-18 o 21:21 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ITAKA
VIKI79- ![]() Jutro do południa przejrzę kochane Wizażanki Wasze wątki ![]() Viki, a co tam chowasz pod ladą i co podoba się u Ci się u mnie ? ![]() KOLCIAG-he..he..kurczę..A to jabys widziała wymiankę ? poczytam jutro o składzie Galenic, HATKA Kurczę..co ja mam zrobić ? Noa tylko jedna ;/ Jutro podejmę decyzję.Miłego wieczoru dziewczyny ! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-18 o 21:31 |
|
|
|
|
#103 |
|
perfumove love
|
spokojnie, mnie się nie spieszy
podejmij jak najlepszą dla siebie decyzję. pozdrawiam |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, wybierz to, co dla Ciebie najlepsze
Miłego wieczorku
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Moim faworytem jest =GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet, odcień 5 Blue Happiness, kod 7DO1. Poczwórne cienie do powiek w odcieniach niebieskiego, zużycie w w garnicach 5-7 %, widoczne na fotce. Kasetka z lusterkiem i 1 aplikatorem( 2 posiałam gdzieś
w sobotę będę dodawała nowe zdjęcia i rzeczy do mojego wąku, wieć jeśli nic nie znajdziesz na chwilę obecną to zapraszam ponownie w sobotę. |
|
|
|
|
#106 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej.
Niestety nie mogę się dopatrzyć żadnego numerka na różu Lancome. Mam go z wymiany. Nie ma ani numerka koloru, ani żadnego innego. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia. Mnie interesuje: LANCOME Star Bronzer Bamboo CLINIQUE Blushing Blush Powder Blush, odcień 20 Bashful Poudre |
|
|
|
|
#107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj kochana ![]() Przejrzałam wszystko, ale kurczę, naprawdę jakoś nic nie wypatrzyłam Być może na cos bym się skusiła ,bo uwielbiam zamianki, ale już po tylu wymiankach..mój mąż liczy ile tygodniowo wysyłam przesyłek![]() ![]() Może kiedyś w końcu nadarzy się okazja na wymiankę, będę do Ciebie zaglądać ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Witaj Tak sobie myślałam wczesniej,żeby paletkę Givenchy zamienić na inną, ale nie miniaturki Szukam teraz czegoś z odcieniem różu/białego/brąz/granat.... jakbyś cos miała też innego, niekoniecznie z paletek, to zajrzę do Ciebie w sobotę na pewno---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Przepraszam, przykro mi ogromnie, ale jednak się nie zdecyduję Będę zaglądac do Ciebie, może jeszcze nadarzy się okazja na zamiankęps. Wymieniałysmy się już kiedyś w ogóle ? ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Hejka Myślłam i myślałam...mogłabym skusić się w ciemno w ciemno na Twoje :Yves Rocher, Neonatura Souffle EDP 45/50 - kartonik Interesuje mnie też krem Galenic i srebrne kolczyki z turkusem Jabyś widziała zamiankę ? ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
A to niedobrze,że nie ma kodu![]() Nie jestem pewna, czy to oryginał Mam róż Lancome, po drugiej stronie na naklejce jest mocno "wyryty" kod, raczej trudny do stracia![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-19 o 10:21 |
||||
|
|
|
|
#108 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Buźka!
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hmm, oczywiście interesują mnie u Ciebie Meteoryty , ale jeśli się nie zgodzisz to będę kombinować inaczej |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A podrabiają róże Lancome? Hmm, dziewczyna się wymieniła ze mną jako oryginał
Może zrobię zdj. to porównasz do swojego?---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Dziewczyna, z którą się wymieniałam, pisała, że kupiła w Marrionaud. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Doszukałam, że to 11 brume rose i kosztował 220zł. |
|
|
|
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej A ten grafitowy płaszczyk-ciemny szary czy w czarny wpada ?u mnie wychodzi na focie ciemny granat jaki on ma skład? jest ciepły?On jest błyszcący? Bo jakiś jest na Tobie wątku i trochę się pogubiłam![]() Szukam ciepłego kaszkietu na zimę(mile widzany komplet czapka+szalik), jednolity odcień, bardziej rozciągliwy, bo noszę upięcie z długich włosów, a u Ciebie są z nierozciągliwego materiału ?Hmmm. a co jeszcze poza meteorkami widzisz? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() Pozdrówka serdeczne..w razie czego odezwę się ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Guerlain, Givenchy, Lancome, Dior...na All aż się roi od podróbek czasem cięzko stwierdzić, czy oryginał..ważne , gdzie dokonuje się zakupów, kody tez są ważne.. ja tam specem nie jestem![]() Ja mam Lancome Blush Subtil Precious Poudre Edition taka sama kasetka z lusterkiem i pędzelkiem 7,5 g kod MD 169I- dzięki kodowi można sprawdzic datę produkcji w datecalculatorze .Na kartoniku też jest ![]() Co prawda firma Lancome zmieniała niedawno kody, o czym informrowały miłośniczki w wątku "Kocham Lancome ! " i dlatego np. kod z mojego bambusa już nie wchodzi, ale mam z pewnego żródła )))
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-19 o 14:33 |
|||
|
|
|
|
#112 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sprawdzę w domu, bo ponoć Lancome ma wkłady i można wyjąć i tam jest kod..
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
bardzo podobają mi się u Ciebie GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) LANCOME Star Bronzer Bamboo byłaby możliwość wymiany?
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda Noa jest dużo mnie, ale jak dla mnie to nie szkodzi ![]() Jak się nie zgadzasz to pisz. A Tompolu, może znajdziesz coś jeszcze za meteorytki ?
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-19 o 19:15 |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
BTW. - zapraszam, zawsze W razie czego krzycz ![]()
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym jeszcze bardzo ten krem Galenic+kolczyki z turkusem ![]() Meteorki mogę oddać - ale tylko 6 szt. ![]() Więcej ich nie mogę oddać , naprawdę...Jakbyś to widziała ? ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Ja myslałam,że tylko mój mąż patrzy duzymi oczami i wydaje mi się,że chciałby -
|
||
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, dostaniesz kolczyki i souffle
No a meteorytki kurcze już myślałam, żeby załatwić opakowanie i do niego zbierać odsypki ![]() To proszę o adresik, ja też jutro wysyłam
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-19 o 22:21 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- HATKO ![]() Wierzę, że innym razem na pewno uda nam się wymianka
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Wklejam zdjęcia. Próbując wyjąć niby-wymienialny wkład, odkleiłam go niestety (a był na stałe) i trochę podziurawiłam na górze, co widać na zdjęciu.
Może porównasz go ze swoim Lancome? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

mnie interesuje u Ciebie :
tak na serio to interesuje mnie:

Ale mogę zaproponować te dwa:

Być może na cos bym się skusiła ,bo uwielbiam zamianki, ale już po tylu wymiankach..mój mąż liczy ile tygodniowo wysyłam przesyłek
Może zrobię zdj. to porównasz do swojego?
jaki on ma skład? jest ciepły?On jest błyszcący? Bo jakiś jest na Tobie wątku i trochę się pogubiłam
czasem cięzko stwierdzić, czy oryginał..ważne , gdzie dokonuje się zakupów, kody tez są ważne.. ja tam specem nie jestem