Barbie beauty* - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść
powiększanie piersi 32 43,24%
zmniejszenie piersi 2 2,70%
powiększanie ust 19 25,68%
liposukcja 16 21,62%
lifting powiek 11 14,86%
botox 12 16,22%
uwydatnienie kości policzkowych 15 20,27%
plastyka brzucha 14 18,92%
lifting(pełny) 5 6,76%
korekcja nosa 27 36,49%
korekcja odstających uszu 11 14,86%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 10:39   #91
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dot.: Barbie beauty*

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Te z Was, ktore tak sie czepiaja, ze jestesmy zasciankowe niech spojrza laskawie na wyniki sondy. Czy widzicie to, co ja? Nie mam nic przeciwko temu, ze jaka dziewczyna zrobi sobie operacje plastyczna. Uwaza, ze ma cos nie tak - prosze bardzo. Ale dziewczyn, ktore zaznaczyly w sondzie tylko 1 odpowiedz jest kilka (niektore pewnie chcialy zobaczec tylko wyniki - co mozna przeczytac w postach). A wiele osob chce kilka operacji. Czy naprawde sadzicie, ze wszystko jest dla ludzi jest sie nie umie zachowac umiaru?
Nie wierze w to, ze po Polsce chodza same paskudy, ktore chca poprawiac prawie kazda czesc samego ciala. A jesli faktycznie takie sa to ja bym sie wybrala na ich miejscu do psychologa, fryzjerki, stylistki i makijazystki i wtedy zobaczycie jak mozna ze zwyklej kobiety zrobic pieknosc. Nawet jesli ma dlugi nos albo maly biust.

Natomiast z wypowiedzia, ze niby osoby, ktore krytykuja zazdroszcza autorce, nie zgadzam sie zupelnie. Jest sporo ludzi, ktorzy naprawde lubia siebie.

Sama zmienilabym w sobie pare rzeczy, ale wiem, ze ladnym makijazem, dobrze dobranymi ciuchami, fryzura i wizyta u dentysty mozna bardzo wiele zmienic.

Nie jestem przeciwna operacjom plastycznym, jak juz ktos pisal, wszystko jest dla ludzi, ale trzeba znac umiar. A niestety nawet sonda pokazuje, ze wiele dziewczyn chce zmienic prawie wszystko.
Przepraszam, ale czy myślisz, że wszystkie dziewczyny, które chcą sobie zrobić operację są brzydkie. Ja się za brzydką nie uważam i to mnie obraża. Chciałabym mieć większy biust i to od razu ooznacza, że jestem jakąś straszną brzydulą?
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:39   #92
Mini1991
Zakorzenienie

operacja jadowitych kieł hahahhaha lol nobla za pomysł ;D zgadzam sie w 100%
Stary 2009-11-07, 10:40   #93
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
operacja jadowitych kieł hahahhaha lol nobla za pomysł ;D zgadzam sie w 100%
O tak, to powinno byc na pierwszym miejscu jesli chodzi o refundowanie....
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:41   #94
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Jak zawsze glupi, pieprzony wizaż. Niby dla lubiących mode itd. A co tutaj wątek ktoras zalozy to siediz kilka takich zdeformowanych zazdrosnic, ktore gdyby tylko mogly zrobily by operacje wszystkiego (ale ani hajsu, ani odwagi) i jadą wszystkim. Żal mi was.

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:42   #95
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest pokazywanie swojej niskiej samooceny. Mozesz wierzyc lub nie, ale mnostwo dziewczyn naprawde lubi swoj wyglad i jedyna rzecz jaka robia na wizazu to chwala sie tym, ze siebie lubia.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Moze niektore dziewczyny przesadzily ze slowami, ale ja z blotem nikogo nie mieszalam, wiec odnosze sie do mojej oceny stanu faktycznego. A za swoje slowa niech odpowiada kazda osobiscie.
Słuchaj ja wiem o co chodzi. Sama lubię swój wygląd ale jakbym miała okazję zrobić operację, zrobiłabym
Tylko napisałam o osobach, które napisały to w taki sposób, że jakby nie było lepszej od niej.
Zjechać kogoś do parteru, zmieszać z błotem a potem siebie wychwalać. No to nie jest dla mnie normalne. Dla mnie to zazdrość, to kompleksy.
Znam wiele lasek, które muszą kogoś obrazić aby poczuć się lepiej i nikt mi nie wmówi, że one czują się w swoim ciele dobrze.
jakby tak było to by nie musiały obrażać innych
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:42   #96
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
O tak, to powinno byc na pierwszym miejscu jesli chodzi o refundowanie....
ciekawa jestem gdzie bylyby wieksze kolejki???
do chirurgow plastycznych oczywiscie
a szkoda

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:43   #97
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
Karinka ja nie mowie ze ma ktos sobie zrobic operacje bo mi sie tak podoba.. ! to kazego indywidualna sprawa.. ale zauwaz ze wy (dziewczyny które nie popieraja) sa tak negatywnie nastawione ze mało tu autorki nie zlinczowały
jak dla mnie możecie się operować od stóp do głów, na zdrowie. Ale dziwi mnie wasze podejście, że gdy kobieta mówi: jestem piękna bez operacji wy uważacie że świadczy to o zakompleksieniu To bardzo nielogiczne...
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 10:43   #98
MdM
in love with life

A mnie zal tych z Was, ktore nie rozumieja, ze ktos inny ma inne zdanie na dany temat i grzecznie probuje je uzasadnic. Uogolniacie wrzucajac wszystkich do jednego wora.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:43   #99
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez karinka23 Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że jeśli ktoś napisze choć słówko krytyki na temat operacji plastycznych od razu grono fanek silikonu i botoksu zarzuca zazdrość, brak kasy na operacje, zaściankowość i kompleksy (czemu kompleksy to nie wiem, bo dla mnie bardziej zakompleksiona jest kobieta która chce się operować a nie taka która tego nie robi). To śmieszne i bardzo dziecinne Drogie Panie. Wyobraźcie sobie że niektóre kobiety NAPRAWDĘ nie potrzebują skalpela, jadu kiełbasianego i sztucznych piersi by czuć się piękne. Pewnie dla Was to niewiarygodne, ale tak właśnie jest. Osobiście odczuwam głównie politowanie gdy czytam coś w tym rodzaju: „U nas jest duzo brzydkich i zaniedbanych kobiet. I takie powinny robic operacje bo sie zle na nie patrzy.” Niektóre kobiety choć maja małe piersi, wąskie usta lub grube uda sa szczęśliwe i zadowolone, mają wspaniałe życie, wiernych partnerów. Sama jestem tego najlepszym przykładem Moje ciało jest moim przyjacielem, ma swoje wady ale w pełni je akceptuję. Bardzo współczuję osobom które choć sa młode i ładne planują operacje, powiększania, odsysania itp. W ostatnim Twoim Stylu był długi raport na temat operacji plastycznych Polek. Według mnie każda z opisanych tam kobiet powinna przejść terapie u psychologa (szczególnie taka jedna która powiększała biust). Jeśli macie możliwość przeczytajcie. Ja mimo mankamentów wyglądu czuje się świetnie czego wszystkim zwolenniczkom sztuczności życzę.
No nie, to uwazasz ze wszystkie gwiazdy sa zakompleksione(bo prawie kazda robi operacje) to w jaki sposob wystepuja przed tysiacami ludzi. Sobowtorow wystawiaja??
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:44   #100
Lacturia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
A gdzie ja tak piszę?
Niczyja, ale juważam że podejście do kogoś i powiedzenie mu 'Ej, Ty, musisz sobie zrobić operację, bo mi się źle na Ciebie patrzy'.

Mi przykładowo źle się patrzy na osoby z hmm, żeby nie było, czarnymi włosami. I co, mam podejść do takiej i powiedzieć, żeby się przefarbowała, bo mi się źle patrzy?
to po co tu piszesz? zalóż wątek PIĘKNA NATURALNIE, albo JAKIM MNIE BÓG STWORZYŁ, TAKIEGO MNIE MA
i nie pisz w watkach uwlaczających Ci - pięknej naturalnie.

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Stary 2009-11-07, 10:47   #101
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Znam wiele lasek, które muszą kogoś obrazić aby poczuć się lepiej i nikt mi nie wmówi, że one czują się w swoim ciele dobrze.
jakby tak było to by nie musiały obrażać innych
Tez znam (szczegolnie jedna taka) ale na to juz nic nie poradzimy i takie osoby mozna zwyczajnie wysmiac pokazujac, ze ich opinia po nas splywa.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15135532]Przepraszam, ale czy myślisz, że wszystkie dziewczyny, które chcą sobie zrobić operację są brzydkie. Ja się za brzydką nie uważam i to mnie obraża. Chciałabym mieć większy biust i to od razu ooznacza, że jestem jakąś straszną brzydulą?[/QUOTE]

Jesli wyciagnelas taki wniosek tzn, ze nie doczytalas posta. Napisalam jakie mam zdanie na temat osob, ktorym nie podoba sie wylacznie jedna czesc swojego ciala.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:48   #102
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Miałam korekte uszu, a nie chciałam wyglądać jak plastuś. PRZEPRASZAM ZA TO, ŻE NIE JESTEM W 100% NATURALNA. JESZCZE TYLKO CYCKI KUPIE I WIĘCEJ TEGO NIE ZROBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-11-07, 10:49   #103
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie zal tych z Was, ktore nie rozumieja, ze ktos inny ma inne zdanie na dany temat i grzecznie probuje je uzasadnic. Uogolniacie wrzucajac wszystkich do jednego wora.
Większość dziewczyn nie robiła tego grzecznie, tylko chamsko wyzywając założycielkę wątku
To one ją uogólniły jako pustą lalę, nazwały próżną

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-11-07 o 10:51
Stary 2009-11-07, 10:49   #104
Lacturia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
droga autorko tematu radze Ci dobrze uciekaj stąd jak najszybciej na jakies inne forum bo tutaj mozesz liczyc tylko na fale jadu i uwagi o tym jaka to jestes pusta, nie spodziewaj sie niczego innego ze strony tych dziewczyn!

dokladnie. bo tu siedza same mohery :P i po prostu trzeba sie z tym pogodzic.

a jak zaczniesz z nimi wchodzic w dyskusje to dostaniesz bana od Zlośliwca

Ten schemat jest nam bardzo dobrze znany - prawda dziewczynyki xD - i w sumei to wyszedl nam na dobre :P

Stary 2009-11-07, 10:50   #105
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
droga autorko tematu radze Ci dobrze uciekaj stąd jak najszybciej na jakies inne forum bo tutaj mozesz liczyc tylko na fale jadu i uwagi o tym jaka to jestes pusta, nie spodziewaj sie niczego innego ze strony tych dziewczyn!
popieram w 100%

własne doświadczenie :P
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:51   #106
Konto usunięte

Cytat:
Co do tego nie jestem taka pewna.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:51   #107
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
No nie, to uwazasz ze wszystkie gwiazdy sa zakompleksione(bo prawie kazda robi operacje) to w jaki sposob wystepuja przed tysiacami ludzi. Sobowtorow wystawiaja??
OWSZEM UWAŻAM ŻE TYLKO OSOBY ZAKOMPLEKSIONE I NIEAKCEPTUJĄCE SIEBIE DECYDUJĄ SIĘ NA OPERACJE. (gdyby kochały własne ciało nie planowałyby tak poważnej ingerencji). Osobiście żal mi takich osób które potrzebują skalpela, silikonu, botoksu by poczuć się piękne. Cieszę się że ja tego nie potrzebuję
Stary 2009-11-07, 10:51   #108
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Lac ojj..szykuje się ban

Stary 2009-11-07, 10:53   #109
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość

Ten schemat jest nam bardzo dobrze znany - prawda dziewczynyki xD - i w sumei to wyszedl nam na dobre :P
tiaaa bo to ze przynaleze do innej wizazowej spolecznosci odbiera mi prawo do wlasnego punktu widzenia-odmiennego od pozostalych

poza tym mohery urosly do rangi mitycznej sfory ktora rozwala watki..bo ma plecy u Szefostwa wolne zarty!!

czyli jak sie domyslam rozmawiam ze zbanowanymi barbiatkami??

a to zmienia postac rzeczy...Ciao

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-11-07 o 10:54
aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 10:53   #110
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:

zdecydowanie wyszlo nam to na dobre słynna wizażowa "tolerancja" robi takie pranie mózgu że najlepiej trzymać się od tego siedliska moherów z daleka! i ten cały wyrak-czyrak i wolność słowa w jego wydaniu! żart jakiś
mam nadzieje ze zasłużyłam na bana
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:53   #111
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Zgłoszę do NFZ prośbę o refundację operacji plastycznych, a dla niektórych wyproszę o pokrycie kosztów przeszczepu szarych komórek.
Dobre
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:54   #112
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
OWSZEM UWAŻAM ŻE TYLKO OSOBY ZAKOMPLEKSIONE I NIEAKCEPTUJĄCE SIEBIE DECYDUJĄ SIĘ NA OPERACJE. (gdyby kochały własne ciało nie planowałyby tak poważnej ingerencji). Osobiście żal mi takich osób które potrzebują skalpela, silikonu, botoksu by poczuć się piękne. Cieszę się że ja tego nie potrzebuję
No i w zwiazku z tym?
Moim zdaniem to dobrze, ze robia cos zeby sie poczuc lepiej. Jesli ma im to pomoc, to prosze bardzo. Tylko niech bron Boze sie nie przyznaja do tego, bo zostana zniszczone przez inne osoby....
Stary 2009-11-07, 10:55   #113
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

ahh wspomnienia... :P

ale wizaż to nie tylko samo zło..
patrzcie na nas - gdyby nie te czyrak+mohery nie poznałybyśmy się bliżej
Stary 2009-11-07, 10:56   #114
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Dobre
dziękuje, dziękuje

czemu nie krytykujecie wątków na chirurgii plastycznej, np. powiększenie piersi? Tam byście miały większe pole do popisu Przecież one takie nienormalne, że chcą mieć sztuczne cycki. Totalne krejzolki, pff głupoty im w głowi..

Edytowane przez ToTyLkoJa2
Czas edycji: 2009-11-07 o 10:57
ToTyLkoJa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:58   #115
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
dziękuje, dziękuje

czemu nie krytykujecie wątków na chirurgii plastycznej, np. powiększenie piersi? Tam byście miały większe pole do popisu Przecież one takie nienormalne, że chcą mieć sztuczne cycki. Totalne krejzolki, pff głupoty im w głowi..
No właśnie, tam to można też "rozszerzyć" znaczenie wątku
Stary 2009-11-07, 10:58   #116
Lacturia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
Lac ojj..szykuje się ban

strasznie sie boje

zobacz tam ktos na gorze boi sie z nami rozmawiac pewnie mysli ze jestesmy zarazone jakas choroba - moze rozowego plastiku zamiast mozgu - i mysli ze przez klawiature sie zarazi

POZDRO DLA MOHERÓW KOCHAM WAS CAŁYM SERCEM I DUSZĄ

Stary 2009-11-07, 10:58   #117
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
No i w zwiazku z tym?
Moim zdaniem to dobrze, ze robia cos zeby sie poczuc lepiej. Jesli ma im to pomoc, to prosze bardzo. Tylko niech bron Boze sie nie przyznaja do tego, bo zostana zniszczone przez inne osoby....
Powiedz mi w którym miejscu mojej wypowiedzi kogoś niszczę? Wypowiadam swoje zdanie. Jeśli ktoś jest wielbicielem sztucznej urody naprawdę nie zamierzam tego zmieniać, ani nikogo przekonywać do swojej racji. Operujcie się ile wlezie naprawdę nie będę płakać z tego powodu
Stary 2009-11-07, 10:59   #118
Konto usunięte

Zauważmy, że autorka wątku już nawet nie chce się tu wypowiedzieć. A miał być spokojny wątek dla dziewczyn bez "pojeżdżania" im.
Stary 2009-11-07, 11:00   #119
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie sie boje

zobacz tam ktos na gorze boi sie z nami rozmawiac pewnie mysli ze jestesmy zarazone jakas choroba - moze rozowego plastiku zamiast mozgu - i mysli ze przez klawiature sie zarazi

POZDRO DLA MOHERÓW KOCHAM WAS CAŁYM SERCEM I DUSZĄ

Gdyby nie one to wizaż niebyły taki "kolorowy"

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Powiedz mi w którym miejscu mojej wypowiedzi kogoś niszczę? Wypowiadam swoje zdanie. Jeśli ktoś jest wielbicielem sztucznej urody naprawdę nie zamierzam tego zmieniać, ani nikogo przekonywać do swojej racji. Operujcie się ile wlezie naprawdę nie będę płakać z tego powodu
taa Ty to nawet nie zauważysz, że ktoś miał operacje
Stary 2009-11-07, 11:01   #120
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Powtarzam jeszcze raz.... jesli kto sie operuje, to to jest jego sprawa, a nie twoja ani nikogo innego. Jak pojde sobie powiekszyc piersi, to co? Mam sie czuc gorsza? Nie bardzo wiem po co na kazdym kroku ironia w waszych wypowiedziach...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości