![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Uwaga, czas dać mężczyznie prezent.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
No widzisz
![]() Trzeba albo sie bbardzo przygladac tz-owi albo naciskac naciskac i naciskac poki sie mu nie znudzisz ,przelamie swoja 'skromnosc' i powie co chce ![]() Tez mi sie wydaje, ze takie ciagle zawalanie swojego mezczyzne wlasnorecznymi kartkami ze zdjeciem, poduszkami, pluszakami [ to dla mnie w ogole odlot] i innymi *******ami to troche zejscie na latwizne... Jak opowiadalam dzisiaj swojemu tz o pomyslach wzietych z tamtego 'slodkiego' forum prezentowego powiedzial mi, ze to strasznie przeslodzone i dziecinne, a on chce miec kobiete dojrzala i powazna dlatego powinnam sie udac do sephory po perfum ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
A ja swojemu kupiłam kubek termiczny. W weekend o tym gadaliśmy i powedził, ze przydałby mu sie taki, żeby nie wydawać fortuny na kawy z automatu na uczelni. To dzisiaj poleciałam i mu kupiłam w Campusie, klasyczny metaliczny kubek termiczny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- A co do słodkich podarunków - umówiliśmy sięna sesję zdjeciowa i będziemy to robić wspólnie, na pamiątkę ![]() Co do maskotek - dalam mu kiedyś małego głoda dołączonego do serka ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uwaga, czas dać mężczyźnie prezent.
Z mojej strony mój mężczyzna dostał prezent który nazwał najgorszym prezentem. Dlaczego? Na końcu będzie wyjaśnienie.
Na urodziny kupiłam mojemu mężczyźnie duuuuży zestaw piw z całego świata. Każde z nich miało na szyjce wstążeczkę i doczepioną karteczkę z opisem co chciałabym z nim robić w każdym z tych państw z którego piwo pochodzi. Piwa ustawiłam w ścieżkę prowadzącą od drzwi wejściowych do sypialni. Mężczyzna szedł, uśmiechał się czytając karteczki a w sypialni czekałam skąpo ubrana ja. Następnego dnia mój otworzył lodówkę tak zastawioną piwami że nie wychodziło z niej światło i stwierdził że to najgorszy prezent bo od 10 minut zastanawia się i nie wie które piwo wybrać. Odnośnie tematu przewodniego wątku: to ja jestem tą wredotą która wyśmiałaby faceta dostając od niego pluszaka. Nie wręczam prezentów często, ale zawsze staram się żeby były one przemyślane i ucieszyły osobę która tę rzecz dostanie. Czasami nawet widząc coś myślę że ucieszyłoby to X albo Y i obdarowuję te osoby bez okazji. Nie lubię "wymyślać" prezentów. Jeżeli myślę o osobie i od razu wiem czym by się ucieszyła to myślę że będzie to udany prezent. Mój mężczyzna też robi mi praktyczne prezenty, chociaż myśląc ostatnio o tym co chciałabym dostać i transformując to w drugą stronę stwierdzam że muszę zabrać go na jego ulubione jedzenie i na jakiś dobry koncert/film. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Za***isty pomysł z tymi piwami! A ile wydałaś na nie w przybliżeniu? Ja też nie wymyślam, robię tak ja Ty - jesli zobaczę coś fajnego to kupuję, albo robię tak jak z tym kubkiem - nic nie powiedziałam tylko poszłam i kupiłam.
Ja od niego często dostaję jakieś czekoladowe suweniry, bo on wie, ze uwielbiam czekoladę. Ale to jest takie spontaniczne, niewymuszone. Niedawno nawet dostałam różyczki w doniczce, co mnie zdziwiło, bo on mi raczej kwiatów nie kupuje. I zwykle dostaję od niego książki, bo wiem, że zbiera. Lubimy sobie dawać właśnie takie drobiazgi śmieszne typu "Mały Głod" a którym wczesniej pisałam. Wiem, ze będzie stał na półce i nie oczekuję, że będzie z nim spał, ale nie po to mu to dałam. Kupiłam to żeby się razem pośmiać. A i koszt nie był duzy ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
tez spodobał mi się ten pomysł z piwami! jakbyś mogla podaj namiary gdzie takie cudo kupiłas i za ile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
a ile wydałaś na te piwa?
jeśli nie chcesz podać kwoty to napisz tak mniej więcej ![]() pomysł super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
haha z tymi piwami dobre, ale no nie dla mojego tż akurat
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Ach, dziękuję, dziękuję że piwny pomysł się spodobał.
O piwa najpierw pytałam w sklepach typu "alkohole świata", ale okazało się że mają tam tylko wódki i wina. Cały zestaw kupiłam w ... Carrefurze i za 18* piw zapłaciłam ok 80 zł. One naprawdę nie są takie drogie, kilka kupiłam za 6-8zł a reszta oscylowała w okolicach 5zł za butelkę. Najgorszą częścią było wniesienie tego na 5 piętro ![]() Kupiłam 2 niemieckie piwa, czeskie, słowackie, 2 irlandzkie, belgijskie, duńskie, 3 jego ulubione polskie, japońskie piwo ![]() Wiem że to był prezent, który bardzo go ucieszył, więc jeżeli będziecie realizować ten sam pomysł, zdajcie relację z reakcji faceta. Miałam jeszcze inny pomysł odnośnie wręczania. Mianowicie żeby pochować te piwa w różnych miejscach w domu. Zostawić kartkę że prezent ma X elementów jest schowany w wielu miejscach które byłyby opatrzone karteczkami z numerkami, ale wolałam zobaczyć jego reakcję. I dobrze "bo gdybyś pochowała je po domu znalazłbym pierwsze 3, wypił i nie dzwoniłbym że znalazłem" ![]() * 18 piw bo nie wyrobiłabym finansowo na jego ilość lat, a tak przynajmniej zawsze można powiedzieć "dla mnie zawsze będziesz miał 18" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
hehhe spoko
![]() ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
ale piszesz ze 18 piw kupilas i 18 wreczylas i 18 kupila w kerfurze.
ale pozniej mowisz ze dokupilas jakies. jej pomysł mi się BARDZO PODOBA! i chyba zacznę polować :P a smakowały mu chociaż piwa nie wiesz ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Rewelacyjny pomysł z tymi piwami ;D
Ja z moim TŻ doszłam do wniosku że bez sensu są okazje (urodziny, walentynki czy Boże Narodzenie), bo zazwyczaj człowiek wie że kiedy idą urodziny to coś dostanie. I cały czas myśli sobie co da druga połówka mu da :P a później dostaje coś i owszem podoba mu się ale niekoniecznie to chciał dostać. A ten sam prezent może dać o wiele więcej radości kiedy jest dany bez okazji ![]() Więc te dni raczej spędzamy bez prezentów (choć wiadomo że jakis drobny upominek się zdarza), raczej wolimy iść sobie wtedy do kina, restauracji bądz kupić jakieś dobre winko i urządzić sobie wieczór w domku. A prezenty dajemy sobie bez okazji ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym myślę że dla każdego Mężczyzny najlepszym prezentem (choćby go dostawał już po raz kolejny) będzie jego Kobieta w seksownej bieliźnie ;D Co za tym idzie ? ;D lepiej się przecież zapamietuje wydarzenia a nie jakieś tam malutkie pierdułki rzucone do szafy w obawie przed kolegami ;D Pozdrawiam Was Kochane ;**
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.