Uwaga, czas dać mężczyźnie prezent. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 00:19   #91
lady karen
Zadomowienie

Dot.: Uwaga, czas dać mężczyznie prezent.

Cytat:
Napisane przez tulula1227 Pokaż wiadomość
u mnie przelom! Facet sie wygadal co potrzebuje pod naciskiem ale jednak!

perfumy jego ulubione sie skonczyly jak sie okazalo!
Heh a ja taka gapa nie 'wyweszylam' tego ))

Choc zaczelam myslec o dobrej golarce, z ktora mozna modelowac boczki ale skoro tak...
A ja mojemu dzisiaj kupiłam Powerballa miałam inny pomysł ale wczoraj się przy okazji obiadku przeszliśmy po sklepach i widząc jego zainteresowanie stwierdziłam, że to jest to
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-10, 00:32   #92
tulula1227
Rozeznanie

No widzisz

Trzeba albo sie bbardzo przygladac tz-owi albo naciskac naciskac i naciskac poki sie mu nie znudzisz ,przelamie swoja 'skromnosc' i powie co chce
Tez mi sie wydaje, ze takie ciagle zawalanie swojego mezczyzne wlasnorecznymi kartkami ze zdjeciem, poduszkami, pluszakami [ to dla mnie w ogole odlot] i innymi *******ami to troche zejscie na latwizne...
Jak opowiadalam dzisiaj swojemu tz o pomyslach wzietych z tamtego 'slodkiego' forum prezentowego powiedzial mi, ze to strasznie przeslodzone i dziecinne, a on chce miec kobiete dojrzala i powazna dlatego powinnam sie udac do sephory po perfum to bylo wypowiedziane pol zartem pol serio oczywiscie, bo on jednak twierdzi, ze nie powinnam sie narazac na koszty.- taka gadka wystepuje przy kazdym zblizajacym sie swiecie .
Stary 2010-04-13, 22:43   #93
wilczex
Zadomowienie

A ja swojemu kupiłam kubek termiczny. W weekend o tym gadaliśmy i powedził, ze przydałby mu sie taki, żeby nie wydawać fortuny na kawy z automatu na uczelni. To dzisiaj poleciałam i mu kupiłam w Campusie, klasyczny metaliczny kubek termiczny Mam nadzieję, że się ucieszy

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

A co do słodkich podarunków - umówiliśmy sięna sesję zdjeciowa i będziemy to robić wspólnie, na pamiątkę

Co do maskotek - dalam mu kiedyś małego głoda dołączonego do serka Smiechu było co niemiara

Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/
wilczex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 00:23   #94
Carpathia
Raczkowanie

Dot.: Uwaga, czas dać mężczyźnie prezent.

Z mojej strony mój mężczyzna dostał prezent który nazwał najgorszym prezentem. Dlaczego? Na końcu będzie wyjaśnienie.

Na urodziny kupiłam mojemu mężczyźnie duuuuży zestaw piw z całego świata. Każde z nich miało na szyjce wstążeczkę i doczepioną karteczkę z opisem co chciałabym z nim robić w każdym z tych państw z którego piwo pochodzi. Piwa ustawiłam w ścieżkę prowadzącą od drzwi wejściowych do sypialni. Mężczyzna szedł, uśmiechał się czytając karteczki a w sypialni czekałam skąpo ubrana ja.

Następnego dnia mój otworzył lodówkę tak zastawioną piwami że nie wychodziło z niej światło i stwierdził że to najgorszy prezent bo od 10 minut zastanawia się i nie wie które piwo wybrać.

Odnośnie tematu przewodniego wątku: to ja jestem tą wredotą która wyśmiałaby faceta dostając od niego pluszaka. Nie wręczam prezentów często, ale zawsze staram się żeby były one przemyślane i ucieszyły osobę która tę rzecz dostanie. Czasami nawet widząc coś myślę że ucieszyłoby to X albo Y i obdarowuję te osoby bez okazji. Nie lubię "wymyślać" prezentów. Jeżeli myślę o osobie i od razu wiem czym by się ucieszyła to myślę że będzie to udany prezent.

Mój mężczyzna też robi mi praktyczne prezenty, chociaż myśląc ostatnio o tym co chciałabym dostać i transformując to w drugą stronę stwierdzam że muszę zabrać go na jego ulubione jedzenie i na jakiś dobry koncert/film.
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 11:07   #95
wilczex
Zadomowienie

Za***isty pomysł z tymi piwami! A ile wydałaś na nie w przybliżeniu? Ja też nie wymyślam, robię tak ja Ty - jesli zobaczę coś fajnego to kupuję, albo robię tak jak z tym kubkiem - nic nie powiedziałam tylko poszłam i kupiłam.

Ja od niego często dostaję jakieś czekoladowe suweniry, bo on wie, ze uwielbiam czekoladę. Ale to jest takie spontaniczne, niewymuszone. Niedawno nawet dostałam różyczki w doniczce, co mnie zdziwiło, bo on mi raczej kwiatów nie kupuje. I zwykle dostaję od niego książki, bo wiem, że zbiera. Lubimy sobie dawać właśnie takie drobiazgi śmieszne typu "Mały Głod" a którym wczesniej pisałam. Wiem, ze będzie stał na półce i nie oczekuję, że będzie z nim spał, ale nie po to mu to dałam. Kupiłam to żeby się razem pośmiać. A i koszt nie był duzy I chyba o to chodzi

Stary 2010-04-14, 12:10   #96
lalalilala
Raczkowanie

tez spodobał mi się ten pomysł z piwami! jakbyś mogla podaj namiary gdzie takie cudo kupiłas i za ile
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 13:09   #97
alufa
Zakorzenienie

a ile wydałaś na te piwa?

jeśli nie chcesz podać kwoty to napisz tak mniej więcej
pomysł super
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 13:31   #98
krolowakiczu
Zakorzenienie

haha z tymi piwami dobre, ale no nie dla mojego tż akurat ale pomysł rewelacyjny

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 11:42   #99
Carpathia
Raczkowanie

Ach, dziękuję, dziękuję że piwny pomysł się spodobał.

O piwa najpierw pytałam w sklepach typu "alkohole świata", ale okazało się że mają tam tylko wódki i wina. Cały zestaw kupiłam w ... Carrefurze i za 18* piw zapłaciłam ok 80 zł. One naprawdę nie są takie drogie, kilka kupiłam za 6-8zł a reszta oscylowała w okolicach 5zł za butelkę. Najgorszą częścią było wniesienie tego na 5 piętro

Kupiłam 2 niemieckie piwa, czeskie, słowackie, 2 irlandzkie, belgijskie, duńskie, 3 jego ulubione polskie, japońskie piwo , włoskie, hiszpańskie, amerykańskie, meksykańskie... Sporo tego było i gdy tylko jakieś otwierał podpijałam z ciekawości kilka łyków.

Wiem że to był prezent, który bardzo go ucieszył, więc jeżeli będziecie realizować ten sam pomysł, zdajcie relację z reakcji faceta.

Miałam jeszcze inny pomysł odnośnie wręczania. Mianowicie żeby pochować te piwa w różnych miejscach w domu. Zostawić kartkę że prezent ma X elementów jest schowany w wielu miejscach które byłyby opatrzone karteczkami z numerkami, ale wolałam zobaczyć jego reakcję. I dobrze "bo gdybyś pochowała je po domu znalazłbym pierwsze 3, wypił i nie dzwoniłbym że znalazłem"

* 18 piw bo nie wyrobiłabym finansowo na jego ilość lat, a tak przynajmniej zawsze można powiedzieć "dla mnie zawsze będziesz miał 18"
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 19:51   #100
wilczex
Zadomowienie

hehhe spoko Ja zrobię coś takiego, ale za jakiś czas i z mniejszą ilością piw, tak ot, bez okazji, jak zasłuży

Stary 2010-04-15, 21:44   #101
lalalilala
Raczkowanie

ale piszesz ze 18 piw kupilas i 18 wreczylas i 18 kupila w kerfurze.
ale pozniej mowisz ze dokupilas jakies.

jej pomysł mi się BARDZO PODOBA! i chyba zacznę polować :P
a smakowały mu chociaż piwa nie wiesz ;>
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 13:49   #102
Malinkaaa_89
Przyczajenie

Rewelacyjny pomysł z tymi piwami ;D
Ja z moim TŻ doszłam do wniosku że bez sensu są okazje (urodziny, walentynki czy Boże Narodzenie), bo zazwyczaj człowiek wie że kiedy idą urodziny to coś dostanie. I cały czas myśli sobie co da druga połówka mu da :P a później dostaje coś i owszem podoba mu się ale niekoniecznie to chciał dostać. A ten sam prezent może dać o wiele więcej radości kiedy jest dany bez okazji
Więc te dni raczej spędzamy bez prezentów (choć wiadomo że jakis drobny upominek się zdarza), raczej wolimy iść sobie wtedy do kina, restauracji bądz kupić jakieś dobre winko i urządzić sobie wieczór w domku.
A prezenty dajemy sobie bez okazji i to są duperele, jak widze że mu się kończy krem do golenia czy żel pod prysznic to idę i kupuje Jak widzę że stoi w Empiku juz pół godziny i się podnieca jakąś książką którą koniecznie chciałby mieć to już mam kolejną niespodziankę Uwieżcie że widok jest bezcenny gdy się patrzy na minę Ukochanego kiedy dostaje bez okazji zapakowany prezent
Poza tym myślę że dla każdego Mężczyzny najlepszym prezentem (choćby go dostawał już po raz kolejny) będzie jego Kobieta w seksownej bieliźnie ;D
Co za tym idzie ? ;D lepiej się przecież zapamietuje wydarzenia a nie jakieś tam malutkie pierdułki rzucone do szafy w obawie przed kolegami ;D

Pozdrawiam Was Kochane ;**

Tak...
Dziś mam natchnienie.
Dziś wszystko zmienię….!
Malinkaaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości