|
|
#91 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Fendi, Profvmo, Versace, YSL, Escada, Patou, Lancome, Galenic, Avon... zaprasza
Kurcze niewiele zostało dla mnie
nic nie wybrałam, szkoda zesmy sie wczesniej nie zgadały.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fendi, Profvmo, Versace, YSL, Escada, Patou, Lancome, Galenic, Avon... zaprasza
Witam,
zaglądałaś do mnie wczoraj pytając o Flowerbomb V&R. Przejrzałam Twoje zasoby ![]() Wymienię się chętnie na Versace Red Jeans o ile dysponujesz zamkniętym fabrycznie flakonikiem. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
![]() obejrzałam Twoje flakoniki. Na tą chwilę nie znalazłam u Ciebie żadnego mojego zapachowego marzenia, a Midnight chciałabym wymienić za coś bliskiego sercu. ![]() Dzięki za zainteresowanie
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
kolciu,
znajdziesz cos za: - Guerlain, Mahora 50 ml - bez 3 psików, kartonik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...ain-Mahora.htm ? pamietam, ze podobal Ci sie m.in. cien shiseido ![]() |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
pozbyłaś się już sean john unforgivable??
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za Mahorę?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Może chciałabyś za: Samsarę, Mahorę lub Lady Caron - Eau Cartier Concentree (niby uniseks, ale moim zdaniem to typowo męski, leśny zapach, trwały!), równa połowa za 100 ml
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze mi się podoba:
Sean John, Unforgivable EDP 75 ml |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
- Pisaki żelowe - do pisania po szkle, 11 dużych 4 małe, zużycie różne bardzo mi zależy |
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() ja po Mahorę mam ok 30/50ml Poison (z wymianki z DiTu77-jednak nadal mnie męczy) + ok.połowę z 15ml YR Voile dAmbre (musiałabym sprawdzić dokładnie) wiem,że to trochę mało moze być-jakby co mam jesio dwa Parfum Sacre Carona (jeden w atomizerze,jeden bez), odlewkę z mojego Aliena ok 7-8ml i odlewkę z mojego Angel la Rose ok9ml mogę zrobić też odlewki z innych moich flaszek(Angel,Prada,Prada Intense,Tumulte) pozdrawiam Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2009-11-17 o 06:36 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
- Escada, Margaretha Lay EDT 18/50 - piękny, ale nie do końca dla mnie, wymienię jedynie za Wish'owca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-41...aretha-Ley.htm mam pink sugar 20/30ml, Voile'd ambre YR 5ml,moge zrobic odlewke aliena lub burmese rosewood voluspy ![]() |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
I dokładka
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
kochana a nie masz poza wątkiem innego zapaszku o podobnej pojemności do Ralpha Laurena?
bo ta Neonatura średnio do mnie przemawia
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Pozdrawiam
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz się przypominam w Twoim wątku:
Może chciałabyś za: Samsarę, Mahorę lub Lady Caron - Eau Cartier Concentree (niby uniseks, ale moim zdaniem to typowo męski, leśny zapach, trwały!), równa połowa za 100 ml a to pisałaś w moim wątku i moja odpowiedź: "Cytat: Napisane przez kolciag Kurcze... ma super nutki i jak znam mój nos... to by baaaardzo mi się podobał Nie wiesz, czy udałoby się go gdzieś poniuchać ? Poszukam, bo mam na niego dużą ochotę Jak znajdę i potestuję to na pewno się odezwę ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- A właściwie... Chloe albo Cartier Cartier Delices nadal do oddania ? Bo brałabym w ciemno... tzn, znam i bardzo bym chciała Odpowiedziałam w Twoim wątku, że Cartiera Eau Concentree (trwały zapach) oddam chętnie za Samsarę, Mahorę lub Lady Caron , ale oczywiście mogę też wymienić na Delices, tylko że to jest EdT - najmniej 35 ml, może nawet 40 ml, i jest stosunkowo nietrwała, o czym lojalnie uprzedzam. Chloe prawdopodobnie wymienię z M-habibi" Masz nadal apetyt na Cartiera - Delices lub Eau Concentree?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
To moze tez wybierzesz sobie dwie flaszki ode mnie bo ja mam ochotę na Mahorę
|
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
kolciu
a moze cien shiseido za: - Victoria's Secret, Super Model, Shimmering Fragrance Mist 125 ml - bez 3 psików, kolejny słodziak nie dla mnie ? moglabym cos dorzucic ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- hmmm, klinika wolalabym sobie zostawic... moze wybierzesz cos innego?
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Może chcesz Ralpha Laurena, którym byłaś u mnie zainteresowana za Victoria's Secret?
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- kochana a czy to jest EDP? bo w tym linku co podałaś tak jest napisane:p i czy zapach jest trwały? ![]() dam Ci jeszcze dzisiaj znać, bo Ralph jest jeszcze w negocjacjach ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- obiecuję, że dam Ci jeszcze dzisiaj znać
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie Mgielka Super Model, Oriflame Petal Quarz, odlewka La Perla 5ml i jakbys pogrzebala i wyszukala cos jeszcze to oddalabym SMS, Maczki i Daring
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Pasa niestety nie mam
![]() U ciebie podoba mi się: Galenic, Aquapulpe, Gel-Creme Sorbet Hydratant - nowy, 40 ml, napis tester |
|
|
|
|
#120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba ze urzadzalaby Cie wymianka cieni shiseido + comba cieni clinique za victoria's i krem galenica? ja oczywiscie moge cos dolozyc
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

nic nie wybrałam, szkoda zesmy sie wczesniej nie zgadały.

Pozdrawiam