![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
nie było Cię, gdy Cię potrzebowałam. standard.
bądź tu. pomóż mi przeżyć ten dzień i przyszły rok i moje osiemdziesiąte urodziny, dobrze?.--. Wiesz Kochanie, lubię słuchać jak z przejęciem opowiadasz o swojej pasji. Trochę przypominasz wtedy mnie mówiącą o Tobie. jesteś. niczego więcej nie chcę. podejrzanie dobrze się czuję. może to ten szczególny kolor nieba. może to te słodkie truskawki. może to ten Jego uśmiech. Zaopiekuj się mną. Zaopiekuj się mną, bo jestem jeszcze mała. Obiecałeś. i nagle nie wiadomo skąd w moim życiu pojawił się ten Ktoś do kogo chce mówić te najważniejsze słowa, z kim chce być najbliżej jak się tylko da, dla kogo mogę zostawić wszystko co miałam, żeby tylko był. nie potrafiłam z godnością przyjąć dawki upokorzenia jaką mi zaserwował. a gdy nagle odchodzi ktoś kto był dla Ciebie powietrzem, jak żyć? nie widziałam go kilka miesięcy. dzisiaj wpadłam na niego przypadkiem. spojrzał na mnie jak wtedy pierwszy raz. teraz znowu potrzebuje dużo czasu żeby dojść do siebie. nie obiecuj, że rzucisz mi świat do stóp. obiecaj tylko że będziesz. i z tonem wypełnionym miłością mówiła jak bardzo go nienawidzi. poduszka mokra od łez. śniłeś mi się znów. minęło pół roku. nauczyłam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. czasami tylko spotkam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa. nie przepraszaj że cie nie było. nie obiecuj że będziesz. po prostu bądź. Nie przyznam się że tęskniłam. Sam zobaczysz podpuchnięte oczy, obgryzione paznokcie, spierzchnięte wargi. znowu obudziłam się z Twoim imieniem na ustach. kolejny raz przez sen krzyczałam 'wróć'. znasz taki żal, który nie pozwala spać, jeść, oddychać? Twój zapach wywietrzał z mojej bluzy, za długo Cie nie ma. podobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności. ludzie są silni dopóki nie okażą uczuć. uczucia to słabość. Wiesz jak się czułam gdy mnie zostawiłeś, wiesz jak bardzo bezsensowne stały się moje ulubione zajęcia? wiesz jak gorzka była czekolada, jak zimne kakao, jak pochmurne niebo. nie wiesz jak było ciężko.nawet nie chcesz wiedzieć. są rzeczy do których nie zamierzam się przyzwyczajać na przykład rozstania. weź się człowieku przyzwyczaj do pękania serca, przeszywającego bólu, tęsknoty nie do opisania.n i e d a s i ę.
Edytowane przez babycham Czas edycji: 2009-11-11 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jestescie niemozliwe!
![]() nowy watek dopiero zaczęty, a tu już 4str zapisane ![]() ale oczywiscie oby tak dalej! okradam Was w.s.z.y.s.t.k.i.e.! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Nie potrzebuję słów... wystarczy dotyk ust...=*
Tylko Ty sprawiasz,że stąpam po niebiańskiej krainie. I tak już do końca będziemy trwać...wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd. Mimo burz, z woli dusz.. ja Cię kocham...no i już! Spadająca gwiazda spełnia sny,w których główną rolę grasz Ty. Na wszystko znajdę odpowiedź...na Ciebie znajdę sposób ![]() Mów mi szeptem i tylko szeptem...polećmy jak najdalej stąd. Słodki buziaczek ![]() ![]() Widzę gwiazdy i los...bo zostałam zaczarowana przez Ciebie ![]()
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
kamisha ... wiesz Tis to zawsze sie wepcha tam gdzie nie trzeba
![]() ![]() ![]() Paajkaa- ty głupku ! pewnie, że tak ! upominasz się po takim czasie i znowu cisza... (ja dopiero teraz z pracy wróciłam, patrzę jeteś, przewijam strony i dalej już pusto) to jak to jest ? wracaj na stałe!! <3 kamma1507- ![]() RealGirl89 małpo ty jedna ! jak możesz nydee pisać takie głupoty co ty szaleju się najadłaś czy co ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ zapomnieć nie ma mowy, być razem nie ma mowy, wyrzucić nie da rady . dobrze mi z tym . byłam pewna, jednak już nie jestem . in a solitary style . /w nieludzkim stylu./ the collision of your kiss . /niezgodność twojego pocałunku./ in the dress your boyfriend hates . /w sukience której twój chłopak nienawidzi./ these eyes have had too much to drink again tonight . /te oczy miały w sobie dzisiaj znów za dużo alkoholu./ I bet u're not fuckin` pretty on the inside . /założę się, że twoje wnętrze nie jest już takie idealne./ bury me in all my favourite colours . /pochowajcie mnie we wszystkich moich ulubionych kolorach./ .
#95 |
Raczkowanie
|
Pain is inevitable.
Suffering is optional. / Bol jest nieuchroniony, cierpienie jest do wyboru tact is for people who aren't witty enough to be sarcastic / takt jest dla ludzi ktorzy nie sa na tyle dowcipni byc byc sarkastycznymi You cannot see his heart, but you can feel his love. / nie widzisz jego serca, ale czujesz jego milosc. Right now you are punished for absolutely nothing And I feel so good Because once more I don't have to be honest /A teraz jestes ukarany za absolutnie nic. I swietnie sie czuje, bo kolejny raz nie musze byc uczciwa. not the brightest crayon in the box now, are we? / nie jestesmy najbardziej swiecaca kredka w pudeleczku teraz, co? Nie musisz mi prawic kazan, ani kochac caly czas... Association is overrated; friends are for fools. /Towarzystwo jest przereklamowane; przyjaciele sa dla glupcow. Ain't no sunshine when he's gone / nie ma slonca gdy go nie ma. Gone with the sin, my beautiful baby. /Odszedl z grzechem, moj piekny ukochany.
Watching you walk out of my life hasn't made me bitter or cynical about love, but rather, it has shown me that if I wanted so badly to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _____________________ ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱ Uszyję sobie płaszcz z tęsknoty i beret z żalu. Podobno jest modne. Koniec promocji. Wyp.ierdalaj. Jadłam jedną czekoladę za drugą w nadziei, że opuści mnie smutek. Teraz nie wiem czy to wina niedziałania czekolady, czy Twoja? -Dlaczego go zostawiłaś? -Miał żałosny rytm serca. Próbowałam ożywić moje biedne serce litrami kawy. Nie pomogło. 'Kobiety mają wrodzoną umiejętność, pozostającą zupełnie poza zasięgiem mężczyzn, obracania i zmieniania rzeczywistości tak, by pasowała do ich wyobrażeń.' '- Gdybyś była moją dziewczyną, kochałbym się z tobą w każdym pokoju, na każdym łóżku, na każdym dywanie, na każdym stole... - Mamy też śliczne wczesnoamerykańskie żyrandole.' '- gdybym Cię nie znała, pomyślałam bym że Ci na mnie zależy - widocznie mnie nie znasz'
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
meet me halfway
i nie mogę przestać.. to tak jakby kazano tobie nie oddychać, widzisz różnicę ? I`ll give u everything, so stay with me .. już czternasta część ; O ;*
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kamisha - przepraszam no, nie wiedziałam ![]() kama, RealGirl89 - mwahaha, oh dziekuje, za nadanie mi miana najwiekszej zołzy na tym wątku ![]() ![]() ------------------------ Kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości. Bo gdy zależy Ci na kimś, starasz się, niezależnie od tego co was dzieli. Najważniejsze jest to, co was łączy.. tęsknisz wtedy, kiedy masz ochotę swoje łzy zwinąć w kamienie i rzucać nimi o szyby, by rozpadły się na milion drobnych kawałeczków. tak samo, jak rozpada sie twoje serce, kiedy ukochana osoba wsiada do pociągu. Tak nagle. Z dnia na dzień, rozumiesz? Zaczęłam tęsknić za Twoimi ciepłymi dłońmi, czekoladowymi oczami i malinowymi ustami, które teraz należą tylko i wyłącznie do mnie. Usiądź. Opowiem Ci jak bardzo Cię zranię, w którym miejscu wbiję nóż i gdzie najbardziej zaboli. Usiądź. Pokażę Ci jak długo potrafisz umierać, jak głośno potrafisz krzyczeć, opętany bólem płakać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
bo wiesz to nie jest tak ze ja nie chce, po prostu nie mogę, nie umiem boje sie, obawiam i wszystkie inne emocje razem wzięte.
idę do historii bo mi mówi, że ją zaniedbałam i że się stęskniła. tak więc poświęce jej jakąś godzinke, a co mi tam. więc na dobranoc, chciałabym Ci przypomnieć, że Cie kocham, mimo wszystko. niestety. pocieszam się myślą, że gdyby w życiu wszystko układałoby się tak jakbyśmy tego chcieli, to stałoby się ono nudne Bo teraz, kiedy pomyślałam o nim, robiło mi się niedobrze. Piekielnie niedobrze. Nie chciałam, żeby był koło mnie, nie chciałam, żeby mnie dotykał, całował... Uświadomiłam sobie, że byłam z nim tylko dlatego, że chciałam mieć chwilę przyjemności. Ale teraz byłam już zaspokojona i nie potrzebowałam go. Oh tak, wiem. Egoistka. A jakże! Każdy z nas jest egoistą, tylko nie każdy się do tego przyznaje. taka już jestem. wolę sama siebie przygotować na najgorsze. lepiej potem znieść miłą niespodziankę niż przykre rozczarowanie.. Mam być szczera? Wybacz nie chcę. Życie w kłamstwie jest w tym świecie najlepsze. Bo nie boli, bo nie kłuje. Uświadamia. Tak, to dobre słowo. Jaka jestem? Oprócz tego, że jestem? Jestem cholerną szują. Jędzą, jakich mało. Złośliwą, pyskatą i bezczelną gówniarą, która ciągle walczy. Z kim? Ze światem. Z ludźmi. Ze swoimi słabościami. Mogę wymieniać do jutra, ale nie chcę. I tak mnie nie poznasz. Nikt nie ma do tego prawa. Kontynuując. Jestem wredna. Wyszkoliłam to w sobie w wieku 5 lat. Czy jestem odważna? Trudno stwierdzić. Mówię, co myślę i robię, co uważam. Choć dla niektórych jest to perwersyjne. I nazywają mnie "dziwką". Wiesz, co ja wtedy robię? GŁOŚNO się śmieje. Nie, nie z siebie. Z ludzkiej głupoty. Nieważne. Bystra. Tak, jestem bystra. Nie łatwo mnie oszukać i bardzo szybko łącze fakty. Na niekorzyść innych. Czy jestem inteligentna? Nie wiem, ale za głupią siebie nie mam. Mam wystarczająco dużo głupich osób wokół siebie, żeby to stwierdzać . wszystko na 'nie', wszystko na 'teraz, zaraz' i 'chcę natychmiast'.
#100 |
Zadomowienie
|
wróć do mnie 30 raz Pierwsza myśl: O matko boska. Druga myśl: O ja idiotka. te juro /przysięgam ci./ Tak często Cię widzę choć tak rzadko spotykam. no sporto un minuto mas /nie wytrzymam ani minuty dłużej./ Potykam się na sznurowadle bo Ty tak pięknie pachniesz. vamos a bailar /idziemy potańczyc./
#101 |
Wtajemniczenie
|
Ja zauważałam nanosekundy bez niego.
Zagubiona w sferze faktów gubiąc sens dobrego taktu. Niektóre kwestie rozsądnie jest zapomnieć. Nauczyłeś mnie kochać, a teraz sam nie potrafisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
"Nie zatrzymasz mnie - tak jak nie zatrzymasz kostki lodu w dłoni"
Why is everything so confusing? I couldn't find a way to break away my hell. Musisz wierzyć że z miliona tylko Ty. Zafascynowana szaleństwem skrzydeł rannego anioła. To uczucie jedno przy którym inne sprawy blendą.
#103 |
Rozeznanie
|
niedopite wino i resztki nadziei na dnie kieliszka. uwodzicielsko zaciągała się papierosem, a wydychany dym przesiąknięty był tęsknotą do mężczyzny jej życia. pusta sala kinowa, tylko nas dwoje gdzieś w przedostatnim rzędzie. marny film, z przewidywalnym zakończeniem -prawie jak my. niczego mi nie obiecuj. już tyle rzeczy miało być 'na zawsze'.. najpodlejsze słowa 'musimy porozmawiać'. wiadomo co po nich następuje -kulturalne rozstanie. pan kulturalny chce wyzbyc się wyrzutów sumienia tekstami typu 'zasługujesz na kogoś lepszego', 'to nie twoja wina' , 'zostanmy przyjaciółmi'.. Tobie chce się rzygac od tej całej kultury, ale nie wypada. nawet w twarz go uderzyć nie wypada. zastanawiasz się czy przynajmniej płakać wypada.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-11-12 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Witam.!
![]() -Choć nie mam powodu do radości to się uśmiecham...
-Żałuję,że przyznałam się do tego zakochania... -Na końcu tęczy jest miasto z czekolady. Pójdziesz tam ze mną? -Dla Ciebie z gwiazd ułoże całą siebie.... -Ja wiem że tak się nie da ale od czego są marzenia... -głupia, znów dałaś się nabrać! -nawet minuta spędzona z nim, była warta godzinom cierpienia.! -Wytłumacz sercu, że bić dla Ciebie nie powinno... -Słysząc Twoje imie, dziecinnie spuszczam wzrok...
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Patrzyliście kiedyś na swoje zdjęcie i widzieliście nieznajomego w tle?
Zastanawialiście się, ilu nieznajomych ma was na zdjęciach? W ilu chwilach z życia innych ludzi uczestniczyliśmy? Czy jesteśmy częścią czyjegoś życia, kiedy jego marzenia się spełniają? Czy kiedy umierają? Czy próbujemy się tam dostać, jakbyśmy byli przeznaczeni, żeby tam być? Albo czy zdjęcie było zrobione znienacka? Tylko pomyślcie. Możecie być dużą częścią życia kogoś innego... i nawet o tym nie wiedzieć. Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku? Mam wszystko czego potrzebuję - powietrze i czyste kartki papieru. Lubię rano wstać, nie wiedząc co się zdarzy, kogo spotkam, gdzie mnie rzuci los. Człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta, trzeba brać życie takim, jakie jest. Sprawić, by liczył się każdy dzień. To jest brak ciepła, brak zrozumienia,brak poczucia bezpieczeństwa,brak czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
no to ja też witam w XIV części ; ))))
jakie to cudowne móc pić z jednego kubka. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Uśmiech mimo wszystko.
Potrzebuje wiedzieć czy mam o co walczyć. Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wku*wianie stanie się legendą. Warto to przetrwać każdy to wie. Kiedy o Tobie pomyślę, maluję gwiazdkę. Mam już swoje niebo <3 Serce, które zwątpiło w istnienie dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
. Sen paruje na skórze jak rosa Umaluję usta żebyś lepiej je rozumiał Otoczeni naszym własnym mikroklimatem Dzień spływa z mokrego włosa... Szminka czerwona podkreśla słowa .
#109 |
Raczkowanie
|
Samotność związana z chęcią Ciebie posiadania...
I niby Cię mam ale nie mogę o tym głośno mówić... Serce w gipsie Zasypiać i budzić się przy Tobie... To jak marzenia o niebieskich migdałach Kochasz? Dziwne... nie czuję... Odległość nie zabija uczuć, potęguje tęsknotę ;( Chciałam uciec z nadzieją że zapomnę... Nadzieja zawsze pozostanie tylko nadzieją... I tysiące kilometrów od Ciebie wciąż kocham jak wariatka.... Gdy dwoje ludzi spotyka się nie w czas... Bajka nigdy nie skończy się dobrze. Nie, nie łatwo miłość wygnać z ciemnej duszy... --------------------- Witam Wielkie talenty w części XIV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
. Dziś na ścianie wydrapałam łyżką Twoje inicjały Puk, puk - pukam się w głowę. Wymaluj w myśli mą twarz i pamiętaj o mnie zbyt daleko by móc ciebie mieć W brzuszku mamy rozmawiają ze sobą bliźnięta. Jeden z nich pyta drugiego: - Wierzysz w życie po porodzie? - Jasne. Coś musi tam być. Mi się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to, co będzie potem. - To głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jakby miało wyglądać? - No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, jeść buzią... - To przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywimy się przez pępowinę. - No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę, a ona będzie się o nas troszczyć. - Mamę? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest? - No przecież jest wszędzie wokół nas ... . Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było. - Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma. - No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później. .
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-11-12 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Nie wiem... Może wciąż Cię kocham? Bo dlaczego... Gdy Cię wspominam to szlocham? Żałuję... Wszystkich dni spędzonych razem. Tylko o tym... By zapomnieć marzę. Jednak... Gdy wspominam Ciebie. Coś boli... Nie rozumiem siebie. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- *
You deserve much better than me. Zasługujesz na coś więcej niż mnie. * The bed I'm lying in is getting colder Wish I never would've said it's over. Łóżko, na którym leże staje się zimne, Chciałbym, żeby nigdy nie powiedziano, że to koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
XIV już. ![]() pewnie nikt mnie już tu nie pamięta, ale tak wyszło, że odechciało mi się tu udzielać. *** mój bezdźwięczny głos rozchodzi się niemym echem i niesłyszalnym brzmieniem w moim gardle. Nie ma co się dręczyć. Trzeba zamknąć ten rozdział, zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się, pozbyć się tego pliku z własnej pamięci. Trudno. Było, minęło. Człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki.
#113 |
Rozeznanie
|
gdzie się podziewa Moja 96LadyPoziomka96?!
WRACAJ SZYBKO!<3 ![]() ![]() A najgorsze jest to, że nie potrafię pokazać jak bardzo mi zależy ..
i tak wszystko w końcu trafi szlak chciałbyś być przekreślony jak błędna odpowiedź na kartkówce z matematyki? szukając szczęścia w zwykłych momentach . temperatura mojego szczęścia dalej poniżej zera .. żeby nie jeść sama, jem z telewizorem .. . ja chyba ciągle jeszcze za Tobą tęsknię.. ile można? kupię szczęście.. wiedział, że nabiorę się na jego grę, jeśli będzie tak na mnie patrzył. nosek do góry. ktoś Cię tu kocha Bez Ciebie schnę jak mokry chomik na patelni
#114 |
Raczkowanie
|
Witaam wszystkie wizażanki
![]() jesteście świetne. muszę się przyznać że beszczelnie kradne od Was wszystkich, opisy ![]() ![]() Trochę ode mnie mam nadzieję że się przyda ![]() Był niespełnionym marzeniem. Osobą której pragnęła jak nikogo innego, osobą, na której widok czuła trudny do zniesienia uścisk w sercu. Gdy stał się częscią jej życia, przestał ją fascynowac, Czuła jedynie zadowolenie ze spełnionych oczekiwań Wiesz jak to się nazywa ? Satysfakcja. Upłynęła równie szybko jak się pojawiła. Jej miejsce zajęła złość, złość na samą siebie Kiedyś, to było całkiem niedawno . oddałabym wszystko żeby móc być przy Tobie, być z Tobą. Teraz.. oddałabym wszystko aby powrócić do czasu gdy Cię nie obchodziłam.. Wciąż łapię się na tym, że porównuje, każdego kto zjawi się z moim życiu. Wiesz czemu ich skreślam ? Żaden z nich nie jest Tobą . Oglądam mniej, lub bardziej ciekawe filmy Czytam książki słucham dołujących piosenek siedzę na oknie, i wpatruję się w czarne coś co jest nad nami. Popijam gorącą herbatę I choć staram się o Tobie nie myśleć, ty bezustannie towarzyszysz mi w tych wszystkich czynnościach. Ufam wszystkim tylko nie sobie. Wszystkie wspomnienia Najszczęśliwszego okresu czasu, powracają do mnie jak bumerang. Wyrzucam je z pamięci, a mimo to powracają do mnie z podwojoną siłą. Coraz trudniej powstrzymać łzy, i udawać że wszystko jest ok. Coraz trudniej też jest oszukiwać samą siebie że wszystko się ułoży. a co jeśli byłam naprawdę okrutnym i złym człowiekiem w poprzednim życiu, a teraz za to płacę ?
#115 |
Raczkowanie
|
'Nothing you say today is gonna bring me down'
#116 |
Zadomowienie
|
Łaaaaaaa
14 ![]() ![]() ![]() Hello everyone! ____________ Siostra diabła i bliska kuzynka czarownicy...
Najgłębsze pojęcie nieskończoności daje ludzka głupota ... I była chwila ciszy. I powietrze stało głuche, milczące, jakby z trwogi oniemiało. Ty i ja- nasza gra Czas trwania gry- 4 lata... Level- kto to pamięta...
#117 |
Zadomowienie
|
I can see it in Your eyes. Taste it in our first kiss.. Widzę to w Twoich oczach. Czuję smak tego w naszym pierwszym pocałunku..
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Ciężko bywało, boleć bolało.
Upadła Podniosła się Jest silna I ma swoją wartość. On mówił Kocham Cię ona czuła się ja w niebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
miłość?..znów kojarzy mi się z obłudą... co mogę Ci dać,byś chciała tu być? Co jeszcze mam mieć i dokąd mam iść..? czemu gwiazdy zawsze spadają obok mnie zanim zdąże pomyśleć życzenie....? i już nie wiedziała patrząc na niego,czy nie poznaje jego czy siebie... kocham w Tobie to co niewidzialne,to co zapewne nie istnieje... często myśl gaśnie nim dojrzeje...tak samo dzieje się z uczuciem Ty mówisz mi że to za dużo..może to Twoja wyobraźnia Cię ogranicza....
#120 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ __ na początek...muszę go dodać bo zdziczeje ![]() wnuk sie pyta babci: -babciu widziałaś może moje tabletki z napisem LSD? -P***dol tabletki! widziałeś tego smoka w kuchni??!! Nasz związek to jakiś pokręcony poker. Ty stale pasujesz, a ja wciąż przegrywam.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-11-12 o 12:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.