![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
Kuleczki Avonu juz mam
![]() A moze masz np.spray rozświetlający balsam do ciała Radiance Oriflamu, lub Little Black Dress albo Fsr Away Avonu??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- albo wiesz co napisz mi jakie odlewki możesz mi dołożyć do tuszu niech strace ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-08 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood, Pink Sugar
-Tusz Lancome Virtuose Black Carat
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
up
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- dziękuję nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Pytałaś u mnie o Kurację antycellulitową TOŁPA - Super Koncentrat na noc borowinowy do ciała U Ciebie podoba mi się: Peeling roślinny Yves Rocher -wypróbowany raz KLIK Co Ty na to? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
kisssku przesylka dotarla, odpisalam w moim watku przeczytaj sobie, nie mam czasu pisac jeszcze raz wysylam paczke do ciebie za 2h jak bede ychodzic z pracy, buzka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
odp u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood, Pink Sugar
nic w moim guście niestety, pozdrawiam
![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Honey & Lemon 5ml oraz 2 peelingi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo w sumie interesuje mnie jedynie hypnose
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ops ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, mnie pasuje. Aktualnie aparat mam popsuty, ale mogłabym jutro spróbować coś zrobić. Po prostu zdjecie będzie nieostre.
Co do odcienia: sama jestem bladziochem i o dziwo pasuje. Aha, chciałam zaznaczyć, że ostatnio go użyłam, czyli został przetestowany dwa razy. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez ameliax Czas edycji: 2009-12-14 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Przesyłam zdjęcia. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć pędzelka. Mam nadzieję, że mi wybaczysz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Prawda, jako rozświetlacz fajnie wygląda.
![]() Korektor za tusz. Za różyk chciałabym podyskutować nad Burmese Rosewood, tak z 5ml. Dałoby radę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Właśnie nie mam. Chyba, że znasz jakiś magiczny psosob na wykorzystanie starych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dniach jeszcze postaram się przetestować korektor czy by mi pod oczki pasował ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-17 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
- L'occitane,Honey & Lemon 5ml wersja ze złotymi drobinkami
(odlewka z atomizerem) KLIK -L'or Torrente - odlewka 9/10ml w atomizerku tylkon za coś z wish - Vanille Canelle odlewka 5ml - ew. tyko za coś fajnego -Cinnamon Bun DEMETER 4ml (odlewka w atomku) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
hej
moglabym w takim razie oddac cien shiseido lub cien clinique i brokat do ciala za pink sugar i peeling dove, pedzelki juz niestety prawie wymienione odp prosze u mnie ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- witaj, no niestety puderek jest przeznaczony na prezent takze jesli bym go na cos wymieniala to tylko rowniez na cos nwoego, co nadawaloby sie na prezent ![]() moze wiec cienie clinique + brokat za pink sugar i peeling dove? ![]() moglabym dorzucic ejszcze jakis drobiazg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
- podkład Linen w pudełku -połowa
-podkład Buttered Tan -1/3 Basic - brązujący puder avon rare pearls za euphorie ck? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
-Pink sugar,Aquolina 20/30ml KLIK
-Organza Indecence ok 3/5ml miniaturka cudo! raczej tylko za inny unikat - L'occitane,Honey & Lemon 5ml wersja ze złotymi drobinkami (odlewka z atomizerem) KLIK -Cinnamon Bun DEMETER 4ml (odlewka w atomku) to moze za to ? ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- hm.. w sumie to wolałabym razem z perfumami moimi wymiankę, bo tak mi się bardziej opłaca.. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- L'or, Honey&lemon, Cinnamon Bun - puder brązujący + podkłady okej niech juz tak będzie ![]() przechodzimy na PW - wyslij mi swój adres ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- oo fajnie by było, to za rare gold może ok 15 ml CH ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ojej nie mogę to mój prezent urodzinowy a poza tym to inna półka
![]() ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-19 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.