potrzeba pomocy, facet-zło! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 20:05   #91
201803290936
Konto usunięte

Dot.: potrzeba pomocy, facet-zło!

Cytat:
Napisane przez grejpftutowa panna Pokaż wiadomość
miłość nie wybiera...
wiem że to jest straszne...
serce nie sługa...

może czas to zakończyć, ale jak o tym myśle to boli mnie każdy centymetr ciała a w sercu rośnie pustka...
Dziewczyno, skończ pipczyć. Głupia nie jesteś, ale zaczynasz gadać banialuki. Serce nie sługa, ale swój rozum masz. Facet Cię ma d..., nie kocha (bo jego zachowanie o miłości nie świadczy), a Ty jeszcze się zastanawiasz?

Co do pogrubionego: widzę, że krew zaczyna napływać do mózgu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 20:57   #92
PatrysiaSobi
Przyczajenie

Mam taki sam problem. Na początku M sie starał. Wszędzie mnie zabieral, przedstawiał rodzinie, znajomym. Byłam dla niego wszystkim. To ja traktowłam do jak popychadło na kazde zawołanie aż w końcu sama wpadłam w te sidła. Jesteśmy od 7 miesięcy a dla niego wystarczy jak sie spotkamy raz na dwa tyg. Nigdzie nie chce ze mna wychodzic, a jak juz to ja place bo on pokazał swój skapy charakter. Wogole mnie nie docenia, nie wspiera w trudnych chwilach, nie moge na niego wogole liczyc. Są chwile kiedy jest cudownie. Razem wszędzie. Teraz od dwóch dni totalna olewka;/ juz chyba caly pakiet smsow wypisalam do niego a on nawet nic;/;/ raz do mnie powiedzial ze sie odwdziecza mi tym jak ja kiedyś go traktowałam;/;/ myslę że wykorzystam tą metodę napewno i to już od jutra ide sama na ostatki i nie bedę czekała aż łaskawy pan przyjedzie 3 majcie kciuki
Stary 2009-11-27, 22:04   #93
grejpftutowa panna
Raczkowanie

tylko on mnie nie przedstawił ani swojej rodzinie ani znajomym.
czasem czuje jakby się mnie wstydził....

będzie ciężko...

grejpftutowa panna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 22:33   #94
katty86
Rozeznanie

Przeczytałam cały wątek.Dziewczyny dobrze radzą.Olej go,a jak to nie podziała to powiedz mu bye bye i niech spada.
Zawsze jak kogoś kochamy to się wydaje,że nie damy rady żyć bez tej osoby. Otóż damy rady.
Znam przypadki,gdzie osoby rozstawały się po 5-6 latach związku,włącznie z planami ślubu i jakoś dają radą,znaleźli inne połówki i są szczęśliwsze niż poprzednio.
Jak nie szanujesz siebie to nikt Cię nie będzie szanował.

katty86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 22:43   #95
grejpftutowa panna
Raczkowanie

tylko to jest pierwszy facet którego obdarzyłam uczuciem po długim czasie...
nie mówiłam mu że go kocham - tylko raz to powiedziałam i zostałam wtedy potraktowana jak śmieć.
tak czy inaczej, chce iść z nim jutro na impreze i ne wiem czy powinnam do niego napisać, zwarzając na mojego ostatniego smsa....

"jak dojrzejesz do tego żeby się ze mną spotkać i nie wstydzić się mnie to daj znać bo mam dość czekania."

musze podjąć decyzję czy napisac mu czy nie.... myślałam że by tylko napisać
"o [godzina] w [miejsce]"
ale teraz już sama nie wiem... tęsknie za nim strasznie...

będzie ciężko...

Edytowane przez grejpftutowa panna
Czas edycji: 2009-11-27 o 22:55
Stary 2009-11-27, 23:26   #96
gorica
Raczkowanie

Nie pisz nic!!! Nie ośmieszaj się przed nim.
gorica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 23:46   #97
katty86
Rozeznanie

Cytat:
tylko to jest pierwszy facet którego obdarzyłam uczuciem po długim czasie...
nie mówiłam mu że go kocham - tylko raz to powiedziałam i zostałam wtedy potraktowana jak śmieć.
tak czy inaczej, chce iść z nim jutro na impreze i ne wiem czy powinnam do niego napisać, zwarzając na mojego ostatniego smsa....

"jak dojrzejesz do tego żeby się ze mną spotkać i nie wstydzić się mnie to daj znać bo mam dość czekania."

musze podjąć decyzję czy napisac mu czy nie.... myślałam że by tylko napisać
"o [godzina] w [miejsce]"
ale teraz już sama nie wiem... tęsknie za nim strasznie...
Sorry,ale jaki facet tak się zachowuje??
Nawet jak się nie kocha drugiej osoby,to i tak należy uszanować jej uczucia.
Nie pisz,nie dzwoń.Na imprezę idź sama,spróbuj odnowić kontakty ze znajomymi. Może przy okazji humor Ci się poprawi.

Stary 2009-11-28, 08:52   #98
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dziewczyno proszę Cię nie poniżaj się jeszcze bardziej.

A Ty pewna jesteś, że nie jesteś "na lewo"? Skoro znajomi jego Cię nie znają rodzina Cię nie zna, on się odzywa od wielkiego dzwonu i traktuje jak panienkę od seksu, to nie przyszło Ci do głowy, że on ma "oficjalną" dziewczynę, albo w zależności od wieku żonę?

Pomijając te domysły nad czym Ty się zastanawiasz? facet:

-nie odzywa się do Ciebie w ogóle chyba, że na rękę mu się spotkać
-traktuje Cię jak śmiecia poniża
-nie kocha a Twoje wyznanie wyśmiał wyszydził (nie wiem co tam zrobił)
-związek dostarcza Ci samych łez zamiast spełnienia poczucia bezpieczeństwa i MIŁOŚCI

Marnujesz sobie z nim czas. I to nieprawda. Można odejść. Jest ciężko, ale można. Trzeba mieć tylko rozsądek i jaja. A jak się ich nie ma to się sobie pieprzy życie na własne życzenie.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2009-11-28 o 08:53
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 14:11   #99
grejpftutowa panna
Raczkowanie

Cytat:
tu mi chodziło o to, że ogólnie tylko raz w życiu powiedziałam facetowy że kocham.
nie chodziło o Niego.
źle to ujełam...

będzie ciężko...

Edytowane przez grejpftutowa panna
Czas edycji: 2009-11-28 o 14:12
Stary 2009-11-28, 14:18   #100
dorotka_wac
Zadomowienie

Kobieto ... jak dla mnie to jakiś toksyczny związek jest ... Pomimo tego ,ze go "kochasz" jak napisałaś , przykro mi to stwierdzić ale ta miłość chyba nie jest obustronna ... ;/ Osoba ,która kocha nie zachowuje się w taki sposób ... Jak można nie napisać , nie zadzwonić do osoby którą się kocha i nie zaproponować spotania? 1-2 razy w tyg ?! No ja bym chyba bez mojej miłości oszalała ...widząc go 2 razy w tyg...
Proszę Cię o poważne zastanowienie się ... 7 miesięcy to nie jest dużo jak na związek - wiem, że dla Ciebie może jest , ale jak znajdziesz tego odpowiedniego to bedzie to 4-10 -15 lat to jest długo !!!! Poza tym 20 lat to piekny wiek ... NA SZALEŃSTWA !!!!!!

Moda damska od zawsze była najdroższą sztuką opakowania. - Ambrose Bierce

dorotka_wac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 16:54   #101
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
jestem emocjonalną maochistką...
w tym momencie mam chęc już tylko umrzeć...

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

ja: "dziś zapewne też się nie odezwiesz ani nie przyjedziesz?"
on: "dzisiaj nie"
ja: "dlaczego?"
20min później
ja: "jak dojrzejesz do tego żeby się ze mną spotkać i nie wstydzić się mnie to daj znać bo mam dość czekania."

no to wstępnie już wiem że to się skończy.........
prędzej czy później.... (wolałabym później...)
;(
A czemu ty niby niedojrzała jesteś? bo sie nie odzywałaś? bo jak tak to on jest chyba przedszkolakiem w tym momecie poza tym, ty sie wcale nie potrafisz mu postawić- wszystkie jego "ciosy" przyjmujesz i jeszcze chcesz go przepraszać
Stary 2009-11-28, 17:11   #102
grejpftutowa panna
Raczkowanie

ide dziś na impreze bez niego.

impreza będzie pod hasłem:
"anty-facet - czyli panom dzis dziękujemy!"

będzie ciężko...

Stary 2009-11-28, 18:21   #103
katty86
Rozeznanie

Cytat:
ide dziś na impreze bez niego.

impreza będzie pod hasłem:
"anty-facet - czyli panom dzis dziękujemy!"

Jedyną opcją na jakieś poprawienie tego związku jest zmuszenie faceta,żeby zaczął się starać.Choć nie wiem czy to na dłuższą metę wystarczy,ale spróbować możesz,zwłaszcza że twierdzisz że go kochasz.

Poza tym strasznie smutno się czyta Twoje posty. Nie obraź się, ale masz 20 lat,dopiero zaczynasz swoje dorosłe życie,a już widać,że przydała by Ci się jakaś terapia. Każdy ma jakieś kompleksy,większość miała złamane serca,ale nie wchodź w rolę ofiary.
Nie twierdzę,że ja jestem taka super,pewna siebie itd,też mam problemy, ale musimy jakoś się starać się z tym uporać.
Nie można czekać samej, w pustym pokoju na faceta, żeby on dał Ci miłość,szczęście.Takie rzeczy to tylko w bajkach i telenowelach(no,może jeszcze w erze). Ucz się,rozwijaj,znajdź pasję,walcz o swoje życie i szczęście.
Nie licz na facetów,oni przychodzą i odchodzą. Jak jest Wam razem dobrze to pogratulować, a jak nie to może to po prostu nie jest Ten.

I jeszcze jedno, zauważyłam że często używasz jako argumentu,że go kochasz. Po pierwsze miłość to za mało,żeby utrzymać związek, konieczny jest szacunek,zaufanie i obustronna praca nad związkiem.
Samo słówko "kochać" nie załatwia sprawy.

Miłego wieczoru.

Stary 2009-11-28, 18:28   #104
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katty86 Pokaż wiadomość

Jedyną opcją na jakieś poprawienie tego związku jest zmuszenie faceta,żeby zaczął się starać.Choć nie wiem czy to na dłuższą metę wystarczy,ale spróbować możesz,zwłaszcza że twierdzisz że go kochasz.
Dobrze napisane, ale szczerze mówiąc, nie sądzę aby to wyszło... wydaje mi sie ze on zorientował się ze autorka chce go do tego zmusić i postanowił tym bardziej ją olewać bo wie ze ona zaraz sama do niego przyleci i jeszcze przeprosi a jeśli nie to cóż... nie ta to inna
Cytat:
Napisane przez katty86 Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno, zauważyłam że często używasz jako argumentu,że go kochasz. Po pierwsze miłość to za mało,żeby utrzymać związek, konieczny jest szacunek,zaufanie i obustronna praca nad związkiem.
Samo słówko "kochać" nie załatwia sprawy.

co z tego ze miłość skoro nieodwzajemniona
Stary 2009-11-28, 22:00   #105
Ivi 1988
Zakorzenienie

Przeczytalam caly watek.

Co moge doradzic? Otoz najwyrazniej facet to dupek, i mu na tobie nie zalezy.
Jesli chcesz byc kiedys szczesliwa, musisz go rzucic w diably, bo on Ci szczescia nigdy nie da. Niestety, ludzie sie raczej nie zmieniaja.
Jak mnie chlopak zaczal olewac, to tak mnie tym wkurzyl,ze ja olewalam go 100razy bardziej, cierpialam swoje no i oczywiscie zwiazek nie wypalil, a bylismy razem 2,5 roku, no ale trudno- milosc trzeba pielegnowac.

I tez mi sie wyadawalo,ze juz nie spotkam nikogo fajnego etc, a teraz mam chlopaka poznanego na necie, spotykamy sie od 3 miesiecy i TO NAJLEPSZE,co mi sie przytafilo Lepszy od wszystkich ex-ow razem wzietych, pomaga, jezdzi do mnie 2,3 godziny, ZAWSZE ma dla mnie czas, SZANUJEMY sie, i staramy,zeby nam wyszlo.

Nie badz z facetem, ktory ma Cie w swojej szanownej d.pie, poniza Cie i olewa tak,ze chyba kazda zolza odstawilaby go do olewartornii wieki temu.
Nie mysl,ze seks i to,ze jest przystojny daja mu takie prawa

Jestes mloda, rzuc go, zajmij sie soba i swoim zyciem, ani sie obejrzysz a bedziesz miala nowego chlopaka, o niebo lepszego
Najtrudnejszy pierwszy krok- ale zrob go, bo bedziesz miec przes...ne zycie i totalna depreche, toksyczny zwiazek to nie to,czego potrzebujesz, a w dodatku facet zaniza Ci samoocene.

Widac,zelezy mu na seksie niz na prawdziwym zwiazku.
Powodzenia z rzuceniem drania

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.

Edytowane przez Ivi 1988
Czas edycji: 2009-11-28 o 22:02
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 07:42   #106
PatrysiaSobi
Przyczajenie

ja sie złamałam( nie odzywaliśmy się 3 dni i wczoraj sama pojechałam na dyskoteke ze znajomymi nio i on był strasznie sie wkurzyłam wyprowadziałam go siła z dyski, dostał dwa razy w twarz ale chcial zeby isc do niego do samochodu wiec poszlismy i tak dostał jeszcze raz ( troche go podrapałam i szkoda mi go) nio i jak sie usmiechanal do mnie to wszystko mi odeszło chciałam go pocałaować ale nie dał się pocałować ani nie chciał mnie przytulić zapytałam dlaczego taki jest a coś tam mówił ale powiedział że kiedyś ja taka byłam i on teraz mi się odwdzięcza, i teraz widzę jak on kiedyś się czuł i że teraz ja musze za nim latać nie on poiwedziałam że jest już po równo i żeby mnie nie krzywdził nio i skończyło się na tym że odwiózł mnie do domu i powiedział że ma mnie dość, że poznał mnie po tych 7 miesiącach i że mnie nie kocha nie wytrzymała, płakałam( poźniej jeszcze napisałam sms że chce ratowac nasz związek ale odpisywał suche NIE więc napisałam że skoro bedzie szczęsliwy bezemnie to daje mu spokój i on napisał oki na koniec jeszcze wspomniałam przez smsa że kiedyś był inny, że innego pokochałam a on wysłał mi wieć niewiem do czego tą buźke przyczepić coś tam jeszcze mu napisałam i napisał PA nie bedę się odzywać do niego myślę że to da coś, on ma taki charakter że nie okazuje zbytnio uczuć tęsknie
Stary 2009-11-29, 10:42   #107
grejpftutowa panna
Raczkowanie

po wczorajszej imprezie uznałam że jeszcze nie jest ze mna az tak źle (faceci lgneli do mnie jak do lepa)więc sądze że po cichu ten "związek" wygasnie. i dobrze, nie lubie wielkich rozstań.

PatrysiaSobi! zjednoczmy się w naszym bólui poiperdolmy facetów. wiesz co mi wczoraj R. napisał? że dlaczego go nie będzie? bo idzie na imieniy kuzynki! ha! szkoda że nie na imieniny ciotecznej siostry brata szwagra!
udowodnij sobie że stać cię na lepszego!
ja wczoraj poderwałam 18latka! a myślałam że jestem na takich za stara(mam prawie 21).

poza tym na facetów działa jak sie mówi "od wczoraj jestem singielką" i klepie ich się delikatnie po klacie. poszłam na impreze która miała być bez facetów, poszłam bez pieniędzy i co?
cały czas coś piłam, panowie podbijali do mnie co chwile( dwóch nawet zaczęło "warczeć" na siebie). jestem całkowicie usadysfakcjonowana że poszłam bez NIEGO, musiałabym cały czas myśleć czy się dobrze bawi, czy muzyka mu pasuje, czy może chciałby iśc potańczyć, a może już mamy iśc do domu... bez niego nie musiałm myslec i dałam się ponieść

więc PatrysiaSobi! be my lady

będzie ciężko...

Stary 2009-11-29, 12:56   #108
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatrysiaSobi Pokaż wiadomość
ja sie złamałam( nie odzywaliśmy się 3 dni i wczoraj sama pojechałam na dyskoteke ze znajomymi nio i on był strasznie sie wkurzyłam wyprowadziałam go siła z dyski, dostał dwa razy w twarz ale chcial zeby isc do niego do samochodu wiec poszlismy i tak dostał jeszcze raz ( troche go podrapałam i szkoda mi go) nio i jak sie usmiechanal do mnie to wszystko mi odeszło chciałam go pocałaować ale nie dał się pocałować ani nie chciał mnie przytulić zapytałam dlaczego taki jest a coś tam mówił ale powiedział że kiedyś ja taka byłam i on teraz mi się odwdzięcza, i teraz widzę jak on kiedyś się czuł i że teraz ja musze za nim latać nie on poiwedziałam że jest już po równo i żeby mnie nie krzywdził nio i skończyło się na tym że odwiózł mnie do domu i powiedział że ma mnie dość, że poznał mnie po tych 7 miesiącach i że mnie nie kocha nie wytrzymała, płakałam( poźniej jeszcze napisałam sms że chce ratowac nasz związek ale odpisywał suche NIE więc napisałam że skoro bedzie szczęsliwy bezemnie to daje mu spokój i on napisał oki na koniec jeszcze wspomniałam przez smsa że kiedyś był inny, że innego pokochałam a on wysłał mi wieć niewiem do czego tą buźke przyczepić coś tam jeszcze mu napisałam i napisał PA nie bedę się odzywać do niego myślę że to da coś, on ma taki charakter że nie okazuje zbytnio uczuć tęsknie
Dziewczyno, pierzesz faceta po gębie trzy razy a potem sie dziwisz ze nie chce Cię pocałować
Rozsądny facet, ze się wymiksował ze związku w którym ktoś używa wobec niego przemocy fizycznej ...

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-11-29 o 12:58
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 18:24   #109
grejpftutowa panna
Raczkowanie

cóz viki1988, trudno się z toba nie zgodzić........

będzie ciężko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 18:41   #110
PatrysiaSobi
Przyczajenie

Cytat:
po wczorajszej imprezie uznałam że jeszcze nie jest ze mna az tak źle (faceci lgneli do mnie jak do lepa)więc sądze że po cichu ten "związek" wygasnie. i dobrze, nie lubie wielkich rozstań.

PatrysiaSobi! zjednoczmy się w naszym bólui poiperdolmy facetów. wiesz co mi wczoraj R. napisał? że dlaczego go nie będzie? bo idzie na imieniy kuzynki! ha! szkoda że nie na imieniny ciotecznej siostry brata szwagra!
ja wczoraj poderwałam 18latka! a myślałam że jestem na takich za stara(mam prawie 21).

poza tym na facetów działa jak sie mówi "od wczoraj jestem singielką" i klepie ich się delikatnie po klacie. poszłam na impreze która miała być bez facetów, poszłam bez pieniędzy i co?
cały czas coś piłam, panowie podbijali do mnie co chwile( dwóch nawet zaczęło "warczeć" na siebie). jestem całkowicie usadysfakcjonowana że poszłam bez NIEGO, musiałabym cały czas myśleć czy się dobrze bawi, czy muzyka mu pasuje, czy może chciałby iśc potańczyć, a może już mamy iśc do domu... bez niego nie musiałm myslec i dałam się ponieść

Jestesm jak najbardziej za ja tez mam prawie 21 a co do tej przemocy to nigdy wcześniej to się nie zdarzyło poprostu nie wytrzymałam że to były ostatki a on przyjechał z kumplami. Pamietam jak byłam singielka ojj co to za życie było codziennie imprezy, pełno znajomych a teraz siedzę w domu zdołowana nawet nie mam ochoty gdziekoleiwek wychodzić;/;/ Grejpftutowa Panienko może razem na imprezkę sie wybierzemy hehe dla 18-latków
Stary 2009-11-29, 18:42   #111
Merys
Zakorzenienie

Cytat:

Tak trzymac
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 18:55   #112
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatrysiaSobi Pokaż wiadomość
Jestesm jak najbardziej za ja tez mam prawie 21 a co do tej przemocy to nigdy wcześniej to się nie zdarzyło poprostu nie wytrzymałam że to były ostatki a on przyjechał z kumplami. Pamietam jak byłam singielka ojj co to za życie było codziennie imprezy, pełno znajomych a teraz siedzę w domu zdołowana nawet nie mam ochoty gdziekoleiwek wychodzić;/;/ Grejpftutowa Panienko może razem na imprezkę sie wybierzemy hehe dla 18-latków
Wiesz, nie wiem jak ty, ale jaby mój facet podniósł na mnie rękę choć raz to już by nie był moim facetem to ze "nie wytrzymałaś" nie jest tłumaczeniem dla używania przemocy fizycznej

Grejpftutowa, tak trzymać po co Ci facet który Cię olewa skoro możesz mieć na pęczki takich co będą za Tobą latać

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-11-29 o 18:56
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 19:01   #113
PatrysiaSobi
Przyczajenie

strasznie żałuje tego co zrobiłam, juz go przepraszałam kilka razy i chyba przyjął przeprosiny bo pisał dzisiaj tak sam z siebie
Stary 2009-11-29, 19:02   #114
grejpftutowa panna
Raczkowanie

PatrysiaSobi, ten chłopaczek był poderwany w jednym konkretnym celu i się tego nie wstydze (tak możecie wieszać na mnie koty)

Merys, zobaczymy jak długo utrzyma sie ten mój pogodny nastrój... wstępnie do przodu, chyba że sobie zaserwuje dziś sesje płakania przy moich ulubionych romantycznych piosenkach...
ale jak na razie to RHCP i SOAD leci

będzie ciężko...

Stary 2009-11-29, 19:13   #115
PatrysiaSobi
Przyczajenie

hehe wiesz ja wiem sama po sobie że jak wychodzisz do ludzi, bawisz się, śmiejesz się to jest o wiele lżej szkoda że mieszkam w takiej dziurze że wszyscy tylko na wszystkich koty wieszają a do najblizszego miasta 45 km tam to dopiero przystojnych studentów w każdym klubie
Stary 2009-11-29, 19:22   #116
grejpftutowa panna
Raczkowanie

może pora się wyprowadzić z domu?
cóż, ja mam łatwiej, mieszkam w najpiękniejszym mieście w polsce i łatwo tu o przystojnych studentów (nawet nie studentów )

tak czy inaczej, kocham R., ale cóż, skoro on mi nie dał tego czego potrzebowałam to sobie sama musze to znaleźć. cierpie bo cierpie ale moi znajomi okazali się wyrozumiali i nie żałuje!

będzie ciężko...

Stary 2009-11-29, 19:30   #117
PatrysiaSobi
Przyczajenie

a o jakim mieście mówisz?? tak bardzo chetnie już bym się wyprowadziła ale niestety tutaj mam dobrą prace i cięzko zostawić bo pewnie lepszej nie znajde wiesz co oni nie są warci naszej miłosci do mnie moja Przyjaciołka zawsze mówi: powiedz za co Ty go kochasz? podaj chociaż dwie rzeczy to może zrozumię dlaczego robisz z siebie taka idiotke hehe nio i ja niewiem co mam jej odpowiedzieć niestety

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 20:02   #118
grejpftutowa panna
Raczkowanie

oczywiście że Kraków .

teraz tak myśle, że dziewczyny które mi dawały kopniakina początku wątku miały racje. poboli, popłacze, pocierpie ale w końcu za jakis rok lub półtora znów sie może zakocham.

będzie ciężko...

Stary 2009-11-29, 20:12   #119
PatrysiaSobi
Przyczajenie

ja byłam z chloapkiem poltorej roku i płakałam płakałam mówiłam ze nigdy z nikim innym nie bedę że tylko on sie liczy ale wiesz co teraz uwazam ze to największy h** też mnie krzywdził a ja ślepa byłam i powiem Ci że po naszym rozstaniu miesiąć później zaczął spotykać się ze swoja koleżanka która czesto jeżdziła z nami na imprezy, a ja byłam taka głupia że on był jakieś pół roku z nią a ja nadal z nim po cichu sie spotykalam oczywiscie nie muszę mówić po co;/;/ aż w końcu przejżałam na oczy i pogoniłam psa a on teraz wypisuje do mnie po nocach ze tylko mnie kocha że tamtej nie kocha żebym zostawiła M i wróciła do niego ale mnie już taka opcja nie interesuje
Stary 2009-11-29, 21:45   #120
grejpftutowa panna
Raczkowanie

ja wiem że jak on napisze do mnie to polece do niego. ale mam świadomość po co polece. i teraz to już nie będzie opcja "dla niego" tylko "dla mnie".
pora stać się zimną suką ipokazać pazurki.

co nadal nie wyklucza tego że każdy centymetr mojego ciała krwawi z miłości do niego... cóż...

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

wchodze teraz na portal randkowy, patrze a on tam jest i jest dostępny.

czym ja sobie zasłużyłam na to...?
no czym...?
tym że kocham??

będzie ciężko...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości