|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zabawa małych dziewczynek w klaskanie
Mi przypomniała się zabawa (piosenka, wierszyk już nie wiem co to było
) mojego brata (kiedy chodził do przedszkola):Mam szare szarawary I zielony kaftan Turbany wyszywane lazurowym haftem Allach allach ja za te pieniądze Allach allach świata nie urządze... ![]() Ale głupie..
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko znam.
![]() Nie do konca zwiazane z watkiem, ale ja znam taka rymowanke: Kukuruku jest trujace w szkole w lesie i na lace, nadziewane kokaina i od tego dzieci gina, raz sprobowal je walesa i zasmierdzial sie od miesa. ![]() Jesli ju jestesmy przy oblesnych piosenkach to jest taka piosenka disco polo (chyba) co mi w glowie siedzi, znana od dziecinstwa. A chachary zyja i gorzale pija w gore spogladaja wszystkich w nosie maja.. wiecej nie pamietam.
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy tej grze nie klaskalismy tylko stawalismy w kolku, uderzalismy piesciami o piesci, na ktora wypadlo ta reka szla na gore i robilismy takie jakby mieszadlo a potem na koniec mieszalismy ten "makaron" ale wytlumaczylam ![]() btw. kiedys to byly zabawy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2009-11-22 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będę miała dziecko i będzie to mam nadzieje dziewczynka to napewno ją naucze takich zabaw
i nauczę ją skakać na gumie
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahah o boze co to xD ja zawsze grałam w omakamanse floooore.. . a reszty kurcze nie pamietam
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w zerówce bawiłyśmy sie w klaskanie i śpiewałysmy tak :
Si si smerfiątko I mapeciątko i mapeciątko i świnka Betty i papa smerf! I zaczynalysmy na si si od zlapania sie koncowkami palcow dloni i potem klask w swoje dlonie, potem prawa dlon i don kolezanki lewa dlon o dlon kolezanki, 2 razy w swoje dlonie, teraz zewnetrzna strona dloni o dlonie kolezanki, wewnetrzna, znow o swoje dlonie i znow prawa dlon o kolezanki itd. i to wszystko zgodnie z sylabami pamietam to jak dzis.. ahhh
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

) mojego brata (kiedy chodził do przedszkola):

pamietam to jak dzis..