![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, dużo ciekawostek :)
Dla porzadku wpisuje planowana wymiane z Pozzzziomka:
ode mnie 2,5ml-5ml Nina Ricci Love by Nina 5ml-7ml Roberto Verino Platinum 5ml Fendi Celebration (+ odl. wspolnozakupowe) od pozzzziomki: 5ml Ginestet Sauvignonne i 4ml L'Occitane Feu d'Orange |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie ma ochoty na Hoggara??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie?
Caron - Eau de reglisse Liquorice 10ml Guerlain – Coriolan 10ml Pupa – Love 10ml Kylie Minogue – Couture 5ml Parfums Gres – Cabotine 10ml Puma – Red/white women 10ml Christian Lacroix – Bazar 5ml S.Dali - Dalimania 5ml Yves Rocher - Naturelle 20ml Yves Rocher - So Elixir EdT 5ml
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
z tym czego najbardziej potrzebuje i czy jestem gotowa oddac cienie moge poczekac do konca dlugiego weekendu?) bo i tak nie da sie nic wyslac)
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- dzięki za cierpliwość ![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-11-09 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Troche zmian w 1# i dokladka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Duza dokladka w 1#
YR - Vanille Noire 50ml z kartonem (bez ok. 5ml) Comme des Garcons - CdG2 Pocket Size (ok. 16/25ml) Guerlain - Mahora (25/50ml) i inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Interesuje mnie: YR - Vanille Noire 50ml z kartonem (bez ok. 5ml) YR - Hoggar - nowka sztuka w kartonie, zafoliowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja bym moze miala
![]() Z mniej popularnych zapachów chyba nic innego z flaszką nie mam ![]() Wątku swojego nie mam, wiec zajrze po odpowiedz tu ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam tej wody z Ori, a w ciemo to raczej wolalabym sie nie wymieniac... Jak widzisz, mam tu sporo takich srednioudanych strzalow w ciemno (z powodu flakonika ![]() Nie bede wybrzydzala, ale chcialabym cos znajomego, czego jeszcze nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem
![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. No to szkoda
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Oj, tak, bardzo bardzo bym chciała
![]() WENGE -> Donna Karan męskie WOLFGANG -> Joop! Tylko, żebyś nie była stratna - Incanto nie jest "kosztownym" zapachem ;-) - więc może coś dołożę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz mi jakie duze te odlewasy Cie interesuja, to cos wymyslimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
mogę prosić po 10 ml?
![]() PS. mam Incanto Heaven nie Dream, jak pisałaś - tak żeby uściślić ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Aukcję już wycofałam, więc jeśli się zgadzasz [Heaven nie Dream ;-)], to podeśli mi, proszę, adres na PW, bo chyba sobie nie zachowałam z poprzedniego razu ![]() Ale dobierz coś, proszę, bo te 15ml Incanto, to za mało za twoje odleweczki! Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-11-22 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie, zdjecia w 1#
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Eh, przed chwilką utargowałam Goutalka... a szkoda, bo bym Cię o Mahorkę molestowała
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Magdulenko, a co ja mogę od Ciebie wyciągnąć ![]() Może Bonda zachcesz oddać ![]() Bo nie wiem, na ile mogę Cię naciągać ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Odp. u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
La Perlę bym chętnie całą capnęła
![]() Ale za Avonowce to nawet nie ma co gadać hehe ![]() Kurcze, chyba na odleweczki się nie zdecyduję, la perlę jeszcze tyci mam i będę chciała właśnie flakonik ![]() Ale będę do Ciebie zaglądać kochana ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Kcesz ode mnie:
ODLEWKI: Zirh Ikon - ok. 4,5 ml T. Mugler – Innocent – ok. 4,8 ml Ja bym była chętna na: Anioła ogrodek piwoniowy Chopard Mira - Bai Chopard Madness Gucci Guilty Ile ml możesz mi zaproponować tych próbek? ![]() Dodatkowo, Ty chyba masz te limitowanki YR ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- A fajne to Guilty? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ma się rozumieć Kochana
![]() ![]() Dziękuję i na pewno do usłyszenia ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
A Feminite du Bois to nie chcialabys wiecej?
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
A Hoggar? za Tesori i odlewasa FdB?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
A ile bys chciala aby sie czuc usatysfakcjonowaną?
![]() edit: chyba jednak zrezygnuje, bo tż nie chce zapasowej flaszki hoggara ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-14 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Pin3sko,
ja oczywiscie przegapilam Twoja odpowiedz ![]() Teraz juz wszystko jasne ![]() Hoggar dalej szuka domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
Comme des Garcons - CdG2 Pocket Size (ok. 16/25ml)
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie
![]() Odlewki z 1# oddam bez wiekszego marudzenia ![]() Za Mahore szukam Trouble - Boucheron lub Hermes - 24F Eau Delicate Za CdG2 pocket size chetnie cos innego CdG w podobnej pojemnosci Za Hoggara cos meskiego, moze byc uzywane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.
![]() ![]() w zamian jestem zainteresowana odlewką perfum z AAvonu np. Bond Girl 007 ![]() ![]() Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post23689645 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.