![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekoladomaniaczki
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ttylko ciekawe czy taki preparat naprawde dziala, a nie to tylko chwyt marketingowe jak inne leki typu zrucisz 10kg w 2 tyg ![]() Ale wyprobowac nie zaszkodzi ![]()
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym zastąpić czekoladę czymś zdrowszym ale nie umiem się jej oprzeć. :P ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Ale żeby się przekonać to trzeba spróbować. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
znalazłam, cosmopolitan aktualny grudniowy numer str:148
pozwole sobie zacytowac bo zrobilam zdjecie ale cos odbilo i brakuje tekstu: "często nie możesz oprzeć się pokusiei zamiast jeden kawałek czekolady,zdjadasz cała tabliczke? spokojnie! jest na to sposób- Dolce Gusto Block. To suplement diety, który powstał na bazie chromu organicznego oraz gurmaru.Działa bardzo szybko-już po jednej minucie blokuje odczuwanie słodkiego smaku w ustach , dzięki czemu jedzenie czei lub batonika nie sprawia przyjemnosci.www.ananda.p l" dziekuje koniec cytatu, nie znam tego preparatu i broń Boże nie robie nikomu reklamy, dziewczyny co o tym myślicie????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
jestem durna
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj opychałam się słodyczami. dzisiaj ide sobie kupić jakieś tabletki! może one pomogą .
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cos mi sie wydaje ze to dziala na takiej zasadzie: bierzesz ten cudowny specyfik nie masz ochoty na słodkie-odstawiasz masz podwojna ochote i dzieki temu "zyskuje się" od razu kilka kilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powinni cos zrobic z tymi slodyczami ![]() Ja poki co si trzymam i jem zurawine ![]() A Wam jak idzie dziewczynki?? ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie martw sie, bo mi sie tez nie udaje, ale dzisiaj to juz musi i koniec!!! Za Ciebie tez bede trzymac kciuki ![]() Przeciez nie jestesmy dziecmi! Slodycze co to w ogole jest!! Trzeba znalezc jakies slodyczowe skladniki z czego sklada sie z wykla sklepowa czekolada moze to nam przetlumaczy..ze nie warto po to siegac
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Ale naskrobałyście ![]() emisss nie przejmuj się, każdemu mogą się zdarzyć wpadki ![]() Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś w takie tabletki nie wierzę. Łykałam Therm Line II- owszem schudłam 2 kg, ale liczyłam na więcej. Potem brałam Thermo Speed- nic nie pomogły. Więc jakos straciłam zaufanie do takich wspomagaczy. Uważam, że to zwykłe żerowanie na kompleksach innych ludzi. A szkoda- mogliby wymyśleć lek, który naprawdę by działał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Serdelku kazdy ma chwile slabosci ja wiem to po sobie jak w niedziele sie objadlam slodkosciami strasznie( luby przywiozl mi 2 czekolady takie 0.5 metra jedna truskawkowa z takimi pysznosciami a druga z herbatniikami mleczkna z toffi w srodku w zyciu takich dobrych nie jadlam wie czym mnie skusic) jeeejj to byla pokusa mniam ![]() ![]() ![]() ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja herbaty też od paru lat nie słodzę, ale nie mogę sobie wyobrazić życia bez solenia. Jak tego dokonałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- a i chipsow nie jadlam juz moze z 6 miesiecy ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tymi fast foodami i chipsami to dobrze, na pewno wyszło Ci to na dobre ![]() ![]() Jej, ja kocham pizze i kebaby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
hehe a jaka to jest light?
![]()
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie zawsze Tzet karci, ze za duzo sole, ale to jemu wydaje sie duzo, bo on nic nie soli nawet kurczaka nie soli.. ![]() wiem, ze to zdrowo, ale jakos nawet pomidor mi dziwnie smakuje jak go nie posole. Moze kiedys sprobuje..a zapiekanki i chipsy to ci szczerze gratuluje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Ciagle bez slodyczy..a Wy jak sie trzymacie??
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kto wie- może kiedyś nam się odwidzi ![]() Brawo kochana, oby tak dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
ja juz 3 dzien bez slodyczy
![]() a co do soli to moj luby zawsze sie smieje ze ja " nie sole, nie slodze i nie pieprze" nie wiem co ma ostatnie na mysli ale ok hihi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=truskawkax;15626965]ja juz 3 dzien bez slodyczy
![]() a co do soli to moj luby zawsze sie smieje ze ja " nie sole, nie slodze i nie pieprze" nie wiem co ma ostatnie na mysli ale ok hihi ![]() ![]() Dobre ![]() ![]() Ja dopiero pierwszy dzien sie trzymam i poki co to sie jeszcze nie skonczyl. Ale w koncu musze wytrzymac!!!
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
ooo chętnie się dołączę.
Stety bądź niestety... mam ogromny problem z czekoladą! ![]() Jestem czekoladomaniaczką i przyznaję się do tego. Zaczynam dietę , do świąt bez czekolady, tak na początek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
jak na razie dzisiaj bez słodyczy. i jestem z siebie zadowolona
![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Dołączam się.
Bez słodyczy nie mogę. Jak nie batonik to lody. Albo odrazu cała czekolada. Ostatnio wzięłam się i nie jadłam cztery dni ^^. A potem mama kupiła pysznee lody. No i zjadłam wszystko naraz. Teraz kupuje sobie po szkole takie. Ehh. Muszę rzuciić słodycze.!
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
znam to doskonale...
![]() Teraz mieszkam w innym mieście. I w tym problem, mogę kupować co chcę i kiedy chcę ( o ile mam kasę ;d) i właśnie dziś za dużo zjadłam... ogólnie przez te 2 dni miałam wolne od pracy i cały czas żarłam! ![]() ale z tym koniec. Zadbam o siebie w 100%, także od zewnątrz. Niech ciało odzwierciedla moją duszę. Od jutra dziewczyny dbamy o swoje ciało, jemy zdrowo, a śmieciowe jedzonko odstawiamy .... damy radę ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Emisss i Serdelku brawo!
![]() witam kolejne dziewczyny uzaleznione od czekolady ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Witaaam i Ja wszystkie 'stare' i nowe czekoladomaniaczki ;dd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ale to tak na dobry poczatek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!!!!!! ale się rozpisałyscie, chyba niezła wene twórczą złapałyście
![]() ja nadal bez słodyczy (3 dzień) i drugi dzien byłam na trenningu fitness dzis dwie godziny i troche padnieta jestem; nawet mi sie podoba,dzisiaj niesamowite pokusy w pracy miałam (na kremówke toffi) ale zaczełam ze soba walczyc i myśleć ile trzeba się nameczyć na bieżni by spalic taka kremówke...no i udało się - nie kupiłam ![]() jesli chodzi o solenie- to bez soli zyc nie moge, choc odrobina ale musi byc, ostatnio kupiłam sól ziołowa i nia doprawiam zupy kanapki itp. herbaty i kawy nie słodze już kilka lat i posłodzona jest dla mnie po prostu ochydna!!!!! jak ja bym chciała miec taki wstret do słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie herbata bez cukru to rzecz niepojęta hehe :p
![]() |
![]() |
#119 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taki wstręt też bym chciała mieć- z resztą chyba każda z nas by chciała ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewik musisz się zmotywować, powiedz sobie np: tak "nie bede jesc cały miesiac słodyczy, i troche pocwicze to kupie sobie nowe jeansy lub coś innego"-w ten sposób się motywuje moja koleżanka z pracy, i dodatkowo oszczedza, bo jeśli ma smak na coś słodkiego np:batonika to wrzuca do specjalnego woreczka pieniadze(dokladnei tyle ile kosztuje ten batonik) i po pewnym czasie ma lewą kase na zakupy. pomysl co by Ciebie zmotywowało i zawsze przypominaj sobie o postanowieniu gdy złapie Cie ochota na coś slodkiego.POWODZENIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.