![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: targowiskowe dyskusje - plotki
Wymieniam się także na innym portalu i kiedy pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja oczywiście zdenerwowana byłam na osobę, z którą się wymieniałam. Jak się okazało dziewczyna paczkę szczelnie przed wysłaniem zakleiła i zrobiła coś w formie "pieczątek"- taki miała zwyczaj. Ja dostałam paczkę otwartą. Od tamtej pory jestem bardzo czujna na takie rzeczy, bo nikt nie wie w kogo ręce i gdzie trafiają nasze paczki, prawda?
Niestety nie mamy wpływu na takie sytuacje ale jeżeli mi się to zdarzyło to uczulam Was na takie rzeczy.
![]() |
#92 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#93 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
nie każdego stać na markową rzecz i nie dla każego marka jest ważna. ważne jest to jak wyglada dany ciuch i jak Wy w nim wyglądacie niż to czy jest on z H&M czy ZARA ![]() A co do tematu sh: mam koleżankę, która w sh potrafi upolować mnóstwo modnych rzeczy, w idealnym stanie za grosze. I często są to rzeczy dużo lepsze niż te, ktore oferują nam markowe sklepy ![]() miłego wieczoru dla wszystkich zaglądających :P ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() zresztą nie każdy podąża za modowymi trendami sezonu.
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
pachnie nowością. mam nowy tusz do rzęs i siedemnaście róż. dzisiaj, wczoraj, nawet kochałam róże, zapach asfaltu, polubiłam siebie. ![]() szafa ♥ Edytowane przez claudiaaa Czas edycji: 2009-12-02 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A co do tematu sh: mam koleżankę, która w sh potrafi upolować mnóstwo modnych rzeczy, w idealnym stanie za grosze. I często są to rzeczy dużo lepsze niż te, ktore oferują nam markowe sklepy
![]() no dobrze ale co do wymianek to jest niesprawiedliwe np wymieniamy sie sweterkami . Moj i Twoj sa w dbd stanie ja swoj kupila gdzis tam za 49 zl (np) a Ty swoj 12 zl . czy w tym przypadku wymiana sweterek za sweterek jest sprawiedliwa? Problem jest w tym ze niektorzy podchodza do wymian myslac ze pozbeda sie swoich ubran (ktore czesto widac ze bylo UZYWANE) i dostana za to nie wiadomo co. Ja osobiscie staram sie wymieniac (rzeczy dla mnie wartosciowe-czyli kupione teraz ktore okazaly sie zadzue zamale i takie tam) tylko na to co ktos kupil i np okazalo sie zamale badz nie ma z czym tego nosic a rzeczy ktore mi sie znudzily(np sweterek z wiosny,oczywiscie sa w stanie uzytecznosci) na cos co mi sie popostu spodoba i moze to byc z sh aby nadawalo sie do noszenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Cotynato nigdy w zyciu/! heh nawet nie pomyslam o naszej wymience chociaz faktycznie byl sweterek za koszule, ale jeszcze byl ten cudny zegarek
![]() ![]() ![]() takze ja wymianke z Toba wspominam bardzo dobrze, mam nadzie ze Ty rowniez ![]() A jesli chocidzi o staniki to ja rowniez tego nie rozumiem;/ mam nawet taki jeden, ktory mialam na sobie jeden raz i jest sliczniutki, ale jakos glupio mi go wystawic.. a slynna kolezanke "za moje ubrania mialabym wymienic takie szmaty?! nie zartuj" to i ja pamietam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
a slynna kolezanke "za moje ubrania mialabym wymienic takie szmaty?! nie zartuj" to i ja pamietam
![]() ![]() kurczę ... tylko ja nikogo takiego nie kojarzę? |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja np. wole wygodne ciuchy niż eleganckie. Najważniejsze to dobrze się w nich czuć. Lubię długie bluzki i koszule, nie przed pępek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście zgadzam się co do wartości niektórych rzeczy, bo sama takie mam w wątku- ale nie przejrzy się osoby, z którą się wymienia (nie wiem czy mnie zrozumiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jest tez to ze ktos kupi jakąś rzecz ale nie spodobała mu sie czy nie ma z czym nosic , jest to modna rzecz dajmy na to z kolekcji będących w sklepach teraz . Niech to będzie sweterek i ta osoba pisze ze wymieni tylko na cos naprawde super lub za kilka rzeczy . Rozumiem za coś super . Ale niedawno nawet był wątek w którym był ten jeden sweter i dziewczyna stwierdzila ze wymieni się np za kilka moich rzeczy a ja dostane od niej sweterek . To troche nie wporządku i oczywiste ze ja nie oddam np 4 czy 3 moich rzeczy za jeden sweter .
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Kiiko - to dobrze bo już się przestraszyłam.
Fajnego masz tego chłopaka w takim razie ![]() Ja też fajnie wspominam , ale jakoś nie umiem się przemóc do koszuli jako że to coś nowego dla mnie ;p Co do Poczty to ja też wysłałam paczkę która nie dotarla w całości więc teraz oklejam paczkę w każdym możliwym miejscu 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
sprawa jest prosta to niech szuka czegos super za ten sweterek
![]() Nie mozna przesadzac. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
To, ze sweter jest nowej kolekcji, nie znaczy, że dostanie za niego 4 rzeczy... Sweter to sweter i tyle. A jak chce 'dużo' to niech go sprzeda na allegro.
A tak w ogóle, to po co kupuje coś, czego nie założy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#105 |
BAN stały
|
A wiecie co mnie wkurza,tzn moze nie tyle wkurza,a martwi? To,ze na nasze wishlisty jest taki maly odzew. Zakladamy je po to zeby nalaezc upragniona rzecz, kilka osob cos napisze i za pare dni watek umiera. Rzadko sa nam przydatne. Szkoda,ze nie da sie z tym czegos zrobic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
ja dostalam kiedysa paczke ktora byla z boku cala rozerwana...jeszcze troche i bluzka by wyleciala
czy zauwazyliscie ze jedna z wizazanek w watku z dokladkami caly czas wstawia rzeczy ktore ma i przypomina o nich ze sa w watku? i jakie tam dokladki...ja kiedys za takie cos dostalam ostrzezenie na samym poczatku i sie nauczylam mysle ze ona tez powinna. Co nie wejde do dokladek to widze jej post;/ i po co ciagle przypomina o tych rzeczach, jeszcze nic z nich nie wymienila, pewnie jest zbytnio wymagajaca, to moze niech lepiej poprostu te rzeczy usunie zauwazylam u niekotrych wizazanek ze te lepsze rzeczy to leza juz z pare miesiecy na wymianke, tzn sa w watku ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2009-12-03 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem sie przydaja ![]() ![]() ja na poczatku funkcjonowania na targowisku nie zakladalam wish bo mi sie wydawalo ze to bez sensu jesli nie szuka sie czegos konkretnego (powiedzmy zip dress), ale po tym jak kilka razy musialam napisac w watkach roznych dziewczyn czego szukam, mi sie znudzilo i wreszcie zalozylam wish ![]() a jesli chodzi o dokladki to ja niestety nie sledze tego watku i nie wiem, ale zdazrylo mi sie ze do zdjecie dokładkowego dorzucilam tez zdjecie ktore jeszcze mam w watku ![]() mnie bardziej martwi to ze strony w watku dokladkowym bardzo szybko przeskakuja, tzn bardzo szybko zapelniamy te 30postow i juz niewiele osob widzi ze byla dokladka :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Emilcia_1616;156385 10]
czy zauwazyliscie ze jedna z wizazanek w watku z dokladkami caly czas wstawia rzeczy ktore ma i przypomina o nich ze sa w watku? i jakie tam dokladki...ja kiedys za takie cos dostalam ostrzezenie na samym poczatku i sie nauczylam mysle ze ona tez powinna. Co nie wejde do dokladek to widze jej post;/ i po co ciagle przypomina o tych rzeczach, jeszcze nic z nich nie wymienila, pewnie jest zbytnio wymagajaca, to moze niech lepiej poprostu te rzeczy usunie wiem o kim mowisz.....juz trzeci raz widze te same rzeczy "nadal czekaja" |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Emilcia_1616 wlasnie wlansie ;]
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
kiiko jesli naprawde dodajesz jakies rzeczy i przypomniasz o czyms to nie widze nic w tym zlego, bo jakas dokladka byla
![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie dodawanie nowych!Tylko ciagle te same |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Może niektórzy nie mają ciągle rzeczy, by dodawać?
Sama rzadko coś dokładałam, bo zwykle zanim założyłam wątek przejrzałam wszystko porządnie i wstawiłam rzeczy, których nie nosiłam. Dokładki robiłam co jakiś czas i wcale nie takie duże. Ale nie lubię jak ktoś ma w wątku, że odda za coś super. Bo np. dla mnie ta rzecz wcale super nie jest i nie oddałabym za nią wiele. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
no to niech sie nie reklamuja w watku ktory sluzy do dodawania nowych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
nie chodzi o to ze trzeba miec dokladki ale o to ze jesli raz sie cos wstawilo w watku z dokladkami to chyba wystarczy, po co co 2 strony ciagle wstawiac te rzeczy
![]() ![]() a co do tego stwierdzenia "za cos super'' to logiczne ze Tobie moze sie cos nie podobac ![]() jesli ktos ma cos w swoim watku drogiego, w idealnym stanie to wiadomo ze bedzie wymagal czegos co go usatysfakcjonuje, czegos adekwatnego ![]() pewne rzeczy na targowisku trzeba poprostu zaakceptowac zeby moc tu dzialac ![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2009-12-03 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że wiele nowych wizażanek, które zakładają swoje wątki wymiankowe nie czyta regulaminu. To jest już przesada.
Raz wymieniałam się z dziewczyną, która wysłała mi paczkę jako zwykły list i jeszcze była zdziwiona, że tak nie wolno i myślała 'że na list polecony się umawia'... |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
jak to jest z tymi przekupkami....jak ma sie 3 (rowno)negatywy to sie wylatuje? Czy trzeba miec powyzej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
mowisz 3....to komus sie upieklo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.