![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Skromności z mojej twórczości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Śliczniusie te Twoje zajączki i sówki, no i taka plejada biedronek i jak wyczytałam, to też uczysz w szkole.
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ale stadko pięknych biedronek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w szkole? Oczywiście-jestem wychowawcą w świetlicy! Obecnie jestem na macierzyńskim dzięki mojemu Karolkowi. -Pozdrawiam całym serduchem!!! ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Asiu!-Tobie też ogromne dzięki za uznanie i brawa! Skromności tu moje przedstawiam, ale z serca wykonane pod wpływem chwili natchnienia. Uwielbiam coś tam "ręcznie kombinować" ![]() -Moc pozdrowień frunie już do Ciebie! -Ściskam ciepło!!! -Marlena |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Biedroneczki prześliczne. Karteczki świąteczne też ładniutkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł. Marzę o takiej prawdziwej choince wg starych zasad
![]() Twoje ozdoby pięknie by na niej wyglądały ![]() Brakuje tylko czasu na realizacje marzeń ![]() Na ostatnią choinkę wykonałam ozdoby z masy solnej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- przepiękne! z czego je wykonałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
We wstępie pragnę podziękować za wizytę i przychylne opinię o moich przedmiotach. -Zatem Dziękuję!!! Co do choinki, to wszystko przed Tobą... Za suszenie jabłuszek i cytrynek możesz wziąć się już dużo szybciej, co by do grudnia były gotowe. Możesz popiec ciasteczka lub kupić gotowe, a jak nie zdążysz wykonać ozdób makaronowych to może ciocia-mikilukasza (t.j. Marlena) coś Ci podeśle... I marzenie o naturalnie zdobionej choince będzie spełnione. Warto, bowiem realizować marzenia; zwłaszcza te, których realizacja jest możliwa! Głowa do góry! Uda się!!! A pytasz jeszcze o biedronki ? Są wykonane z łupinki od orzecha włoskiego. Dokładnie połowa skorupki pomalowana na czerwono, domalowane czarne kropki i oczka, i gotowe. Na koniec jeszcze poprzyklejałam biedrony do drewnianych klamerek bieliźniarskich. Ot co! -Polecam-łatwe wykonanie, na nie nie potrzebujesz dużo czasu... A jakie dobre orzechy przed pracą można pochrupać... -Pozdrawiam cieplutko! ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Miło, że do mnie zajrzałaś! I jeszcze spadł na mnie "deszcz" ciepłych słów w Twoim imieniu!-Dziękuję! Cieszę się, iż te moje różne "cudaki" tak Cię zachwyciły. Polecam moje pomysły... Piszesz, że się skusisz? -A skuś, skuś!!! Wszystko jest łatwe do wykonania! -Ślę moc serdecznych pozdrowień i zawsze zapraszam!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Witam promiennie
![]() Do wiosny jeszcze podobno trochę dane nam poczekać. Ja jednak myślę już o wiośnie ![]() Dziś chciałabym zaprezentować Wam moje wiosenne drzewka (zdjęcia zeszłoroczne niestety). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ostatnie drzewka wiosenne są śliczne! Aż zapachniało wiosną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Powiało wiosną
![]() Śliczne te drzewka ,coś dla mojego kotka ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Honoratko
![]() ![]() Jesteście kochane ![]() Owszem wiosną zapachniało, ale podobno tylko na chwilę; wieść niesie, że i tak ma wrócić zima ![]() -Pozdrawiam Was ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
świetne te dzrzewka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Cudowne są te drzewka
![]() ![]() ![]() Cuda !! Ale masz zdolne łapki ![]() Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Asiu ! -Ciesze się bardzo, że moje drzewka Ci się podobają!
Pozdrawiam cieplutko!!! ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- thea2 - Dziękuję pięknie za moc ciepłych słów ![]() ![]() Ja też bym dziś trochę bogaciej udekorowałam te drzewka. (I jak śnieg odpuści to będę w tym roku robiła nowe-prezentowane fotki są z zeszłego roku). Masz rację ![]() -Dobrze, że Jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
A tak spędzałam dzisiejsze, niedzielne popołudnie z Karolkiem
![]() (Podzielę się z Wami krajobrazami ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Osiołek z zakątka :)
|
Witaj, piękny wątek stworzyłaś
![]() Masz masę oryginalnych pomysłów, Twoi podopieczni muszą być zachwyceni taką Panią Wychowawczynią ![]() Makaronowe wytworki na choinkę świetne, ale najbardziej za serce mnie chwyciły zająco-sówki z mchu i te cudowne biedronki z orzechów, są śliczne ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę morskich pejzaży, piękny spacer i piękny synuś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Marlenko , milo mi że wspomniałaś o moich i Honi kwiatkach ,nie wiem o jakich kwiatkach pisałaś ,o szydełkowych czy z bibuły ,szydełkowe kwiatki możemy z Honoratką zrobić i Ci podesłać ,tylko proszę o adresik na pw .Świetne fotki ,niezłe widoczki ,muszę się pochwalić że u nas śniegu już prawie nie ma
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Witam..Piękne prace ..wspaniałe ksiegi i makaronowe ozdoby,wszystko super ..pozdrawiam ..
![]() |
#112 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle ciepłych słów-od Ciebie! Aż miło się zrobiło na duszy! Cieszę się, że mchowe "cudaki" i skorupkowe biedrony się spodobały... A dzieci? Trudno powiedzieć czy są zachwycone? Myślę, że tak-skoro ochoczo podejmują wszelkiego rodzaju proponowane przeze mnie prace plastyczne. -Pozdrawiam całym serduchem!!! ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
-Wspomniałam o Waszych kwiatkach, gdyż thea2 podpowiedziała możliwość większego przyozdobienia moich wiosennych drzewek. A u Was widziałam wielobarwne bukiety i tak mi się skojarzyło, że bibułowe kwiatki by do nich pasowały. (Wasze prace są naprawdę wspaniałe!) -Uradowałaś mnie zaproponowaną niespodzianką w postaci dzierganych kwiatków. Nie spodziewałam się takiej propozycji. Oczywiście chętnie bym kilka przygarnęła; Wszak nigdy nie miałam z taką ozdobą do czynienia. Zapewne pięknie prezentowałyby się na moich skromnych kartkach, które powoli próbuję tworzyć. Nie chcę robić jednak kłopotu... Podam adres na Pw, ale musisz mi obiecać, że wydziergacie je z nudów w naprawdę wolnej chwili-bez pośpiechu. Ok? Dla mnie cenna jest już sama szczera chęć Wasza. To naprawdę wiele znaczy -móc być tak miło zaskoczonym-DZIĘKUJĘ! Tak sobie myślę czymże ja mogłabym Was obdarować? -Może wiosenne, orzechowe biedronki się przydadzą? -Daj znać... -Dzisiaj u nas śniegu też już prawie nie ma... Pozdrawiam ciepło i serdecznie Ciebie-Anusiu i Honię! Jesteście Niesamowite! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
To takie moje skromne wytwory...ale miło, iż Ktoś chociaż na nie spojrzał i uśmiechną się, twierdząc, że są świetne! Dla tego spojrzenia warto było je tu umieścić-Dziękuję! -Moc gorących pozdrowień frunie już do Ciebie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczne są Twoje prace! zajączki,sówki i biedronki to świetny pomysł że naprawde można zrobić " coś z niczego"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miło, że podobają Ci się moje prace. A czy tak z niczego??? -Staram się "wydziwiać" po najmniejszych kosztach; Często okazuje się, że w domu zachomikowanych jest tyle bezwartościowych "skarbów", które można wykorzystać na wartościowe przedmioty. -Pozdrawiam cieplutko!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję więc pomysłów!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Dziś przedstawię kilka skromnych pomysłów na dekorację sali, klasy, korytarza... (w moim przypadku była to świetlica).
Na początek papierowe rożki z kwiatkami z bibuły... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
"Na suficie"-przy lampach można umieścić bibułowe girlandy.
Ja robiłam najpierw warkocze z zielonej bibuły, do których przywiązywałam kwiatki.... (Niestety nie mam fotki z efektem końcowym gdzie girland było o wiele więcej i tworzyły swoistego rodzaju "sieć".) Oto fotki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Fajny sposób żeby umilić i ożywić jakieś nieciekawe wnętrze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Lamalama czujnie śledzi moje nowinki
![]() -DZIĘKUJĘ za wszystkie serdeczności. To miło, że mnie odwiedzasz i jeszcze tak ciepło oceniasz moje prace. -Pozdrawiam Przyjazna Duszyczko!!! ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Z archiwalnych fotek, jeszcze prezentacja wiosennej gazetki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.