prostytucja, czy jestescie za legalizacja? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 19:50   #91
karolinaa
Wtajemniczenie

Dot.: [ART] Sponsoring i prostytucja

a dla mnie te dwie rzeczy są różne , może moje myślenie wiąże się z wiekiem ?

zależy jak każdy / każda z nas rozumie te słowa , sponsoring może być czystą formą rozrywki , kiedy przyjaciele zawiedli , nie ma z kimś pogadać a przy okazji wpadnie kilka"drobnych" . Pod warunkiem że będzie jasna umowa :rozmowa , kino,kolacja etc . Może w ten sposób ludzie kobiety i mężczyźni w jakiś sposób się dowartościowują , lub po prostu ktoś jest nieśmiały i w ten sposób chce nabrać pewności siebie ? jednak trzeba uważać , bo można łatwo wpaść w pułapkę , adorator będzie nas dręczył
co do prostytucji dlaczego mężczyźni tak robią : uważam podobnie jak wy , powiało monotonią w związku , dla adreneliny , podniesienia własnego ego , natomiast jestem cięta dla kobiet według mnie jest to poniżenie , jedynym wytłumaczeniem może być że są na krawędzi i muszą to robić , jednak oddawanie własnego ciała co jest rzeczą intymną i powinno być przeznaczone dla tego jedynego w dodatku za pieniądze jest obrzydliwe .Bo co to za przyjemność owszem łatwa kasa , ale nie ma w tym romantyczności , dreszczyku emocji
seks , kasa i dziękuję przepraszam za porównanie ale niczym przedmiot który kasuje . Żadnych uczuć , facet przychodzi po swoje i odchodzi .A moim zdaniem sponsoring inaczej - nie obnaża siebie kobieta , owszem otwiera się przed mężczyzną ale "przyjacielsko" , kobieta miło spędza czas np facet płaci za kolację , kino , zabiera za wczasy , bez zobowiązań (seksu) , dwie strony są zadowolone

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 19:57   #92
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
a dla mnie te dwie rzeczy są różne , może moje myślenie wiąże się z wiekiem ?

zależy jak każdy / każda z nas rozumie te słowa , sponsoring może być czystą formą rozrywki , kiedy przyjaciele zawiedli , nie ma z kimś pogadać a przy okazji wpadnie kilka"drobnych" . Pod warunkiem że będzie jasna umowa :rozmowa , kino,kolacja etc . Może w ten sposób ludzie kobiety i mężczyźni w jakiś sposób się dowartościowują , lub po prostu ktoś jest nieśmiały i w ten sposób chce nabrać pewności siebie ? jednak trzeba uważać , bo można łatwo wpaść w pułapkę , adorator będzie nas dręczył
co do prostytucji dlaczego mężczyźni tak robią : uważam podobnie jak wy , powiało monotonią w związku , dla adreneliny , podniesienia własnego ego , natomiast jestem cięta dla kobiet według mnie jest to poniżenie , jedynym wytłumaczeniem może być że są na krawędzi i muszą to robić , jednak oddawanie własnego ciała co jest rzeczą intymną i powinno być przeznaczone dla tego jedynego w dodatku za pieniądze jest obrzydliwe .Bo co to za przyjemność owszem łatwa kasa , ale nie ma w tym romantyczności , dreszczyku emocji
seks , kasa i dziękuję przepraszam za porównanie ale niczym przedmiot który kasuje . Żadnych uczuć , facet przychodzi po swoje i odchodzi .A moim zdaniem sponsoring inaczej - nie obnaża siebie kobieta , owszem otwiera się przed mężczyzną ale "przyjacielsko" , kobieta miło spędza czas np facet płaci za kolację , kino , zabiera za wczasy , bez zobowiązań (seksu) , dwie strony są zadowolone
To bez zobowiązań czy bez seksu? w sponsoring bez seksu nie wierzę.
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 20:01   #93
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
Gdybym chciał zjadłbym Cię na śniadanie, ale nie sprawia mi satysfakcji kopanie leżącego
Pomarzyć zawsze możesz, nic innego Ci nie pozostaje.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
A moim zdaniem sponsoring inaczej - nie obnaża siebie kobieta , owszem otwiera się przed mężczyzną ale "przyjacielsko" , kobieta miło spędza czas np facet płaci za kolację , kino , zabiera za wczasy , bez zobowiązań (seksu) , dwie strony są zadowolone
Ten wątek mnie zadziwia jak rzadko który.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 20:02   #94
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Pomarzyć zawsze możesz, nic innego Ci nie pozostaje.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Ten wątek mnie zadziwia jak rzadko który.

Hehehe chciałabyś Rozczaruję Cię. Nie mam żadnych fantazji związanych z Twoją osobą
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 20:10   #95
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie wiesz o facetach z pozycją, no bo i skąd miałbyś wiedzieć?
Faceci z pozycją to co chcą dostają za darmo - od własnej żony, która również jest z pozycją (w każdym znaczeniu tego słowa). Żaden facet z pozycją nie chodzi do burdelu ani nie korzysta z usług prostytutek, bo wie, że takie rzeczy kończą się Piesiewiczem i DSK, i mają zbyt dużo do stracenia.
a ty jesteś przedstawicielem mężczyzn z pozycją,że wypowiadasz się za nich.

taki Silvio Berlusconi, Mosze Kacaw w Izraelu ,czy Bill Clinton o Lepperze nie wspomnę miał za mało w domu sexu?

Cytat:
62-letniemu Strauss-Kahnowi zarzuca się, że "w ubiegłą sobotę usiłował zgwałcić 32-letnią pokojówkę w hotelu Sofitel w Nowym Jorku w sobotę, a gdy to mu się nie udało, pozbawił ją wolności i zmusił do seksu oralnego"http://analizapolityczna.blogspo t.com/2011/05/kolejna-seks-afera.html
ale przeciez to tylko plotki
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 20:24   #96
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
a ty jesteś przedstawicielem mężczyzn z pozycją,że wypowiadasz się za nich.
taki Silvio Berlusconi, Mosze Kacaw w Izraelu ,czy Bill Clinton o Lepperze nie wspomnę miał za mało w domu sexu?
ale przeciez to tylko plotki
No więc właśnie dlatego mówię, że nie masz pojęcia, kim są faceci z pozycją. Nota bene, DSK z mojego posta, to właśnie Dominique Strauss-Kahn, Francuzi posługują się jego inicjałami

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2011-07-20, 20:27   #97
Candy_lips
Zakorzenienie

W sumie nic odkrywczego.

Powody są różne, co oczywiście nie usprawiedliwia zdrady partnera, bo facet ma chęć na panią z agencji. Często czegoś mu brakuje, a nie umie porozmawiać. Czasem jest to brak seksu lub nuda w łóżku, a czasem nieporozumienia. Dla nich ta pani z agencji to wtedy coś, bo zrobi co chcą, wystarczy tylko rzucić kaską. Nie muszą też o nią zabiegać, adorować ją, to tzw pójście na łatwiznę. Dziewczyny w agencji czy te ze sponsoringu często mają problem ze sobą, z psychiką i dlatego to robią, czasem jednak po prostu to przekonanie, że kasa jest taka ważna je do tego pcha. A czasem też kompleksy na tle rówieśników, że oni mają tak drogie sprzęty, a u nich bieda aż piszczy. A to przecież szybka i duża kasa, nęci je to. A bogaci faceci spragnieni młodego ciałka korzystają na młodych , naiwnych dziewczynach. Kasa to dla nich nie problem i mają 'profity'. Straszne.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 20:35   #98
Lianca
Zadomowienie

Czasem chodzi o coś jeszcze... mam kumpla - bliskiego. Gość ma wiele kobiet... ma ten bajer. Ale uwielbia prostytutki. Bo go kręcą. Powiedział mi, że nic go tak nie kręci jak właśnie kure**** . On nawet próbował trzykrotnie stworzyć związek z prostytutką! I co? I nic. Bo jak zaczynał się związek...to ona już nie była taka sama dla niego. Już opadała adrenalina.

Dodam tylko, że miałam okazję poznać jedną z tych dziewczyn. A, że należę do osób tolerancyjnych to patrzyłam na nią jak na zwykłą dziewczynę, na której zależy mojemu przyjacielowi. I ją polubiłam. Serio. I niekiedy dziewczyny się sprzedają bo nie mają innego wyjścia. Jej historia akurat była tego dowodem. Nic jej nie pozostało w pewnym momencie jak agencja. Ale po 4 miesiącach pracy tam odkuła się i odeszła By normalnie wrócić do społeczeństwa.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Lianca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 21:00   #99
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No więc właśnie dlatego mówię, że nie masz pojęcia, kim są faceci z pozycją. Nota bene, DSK z mojego posta, to właśnie Dominique Strauss-Kahn, Francuzi posługują się jego inicjałami
za to ty masz pojecie o facetach z pozycją.

postaraj się bardziej,bo tracisz cięty język.mozna by pomyslec,że się wypalasz

dobra,z teraz powiedz coś konstruktywnego na temat watku

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-07-20 o 21:35
Stary 2011-07-20, 21:02   #100
Candy_lips
Zakorzenienie

A ja uważam, że zawsze jest inne wyjście niż agencja. No chyba, że ktoś jest przymuszany przez kogoś i nie ma jak uciec - słynne uprowadzenia. Niemniej nie wyobrażam sobie sprzedawać się.
Stary 2011-07-20, 21:36   #101
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
A ja uważam, że zawsze jest inne wyjście niż agencja. No chyba, że ktoś jest przymuszany przez kogoś i nie ma jak uciec - słynne uprowadzenia. Niemniej nie wyobrażam sobie sprzedawać się.
Zgadzam się, zawsze jest inne wyjscie. Ale nie, lepiej jest dać doopy, a potem udawać biedną, że sytuacja ją zmusiła. Bo przecie nie będzie pracować za grosze przy sprzątaniu, czy w supermarkecie.
Wiele razy jezdziłam trasą na której stoją owe panie. I to, co one tam wyprawiają, uśmiechnięte. Szkoda słów.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 06:00   #102
Corvette
Zadomowienie

[QUOTE=Kwas;28246874]Ciekawy tekst Marty Puczyńskiej o sponsoringu i prostytucji ...

Zjawisko coraz bardziej powszechne. Trochę mnie to przeraża jak będzie nasze społeczeństwo wyglądało za lat klikanaście kilkadziesiąt.''

PS:A wy co o tym myslicie?[/QUOTE]

Profesja stara jak świat. Co kraj to obyczaj. Jedni potępiają, inni się zagadzają. Jeszcze inni praktykują poprzez lagalną poligamię.

Wybaczcie nie celowe hamstwo mojej wypowiedzi, ale "dupa" rządzi światem od niepamiętnych czasów, Parys porwał Helenę (wojna gotowa), Król Edward VIII abdykował na rzecz rozwódki ("wojna" gotowa), Peggy Eaton (wojna gotowa. USA)....blah..blah..bla.. .

No i co ? No właśnie to...że nic . Dodam tylko że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...dupie.
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 06:40   #103
Lianca
Zadomowienie

[QUOTE=Corvette;28257524]
Cytat:
Napisane przez Kwas Pokaż wiadomość
Profesja stara jak świat. Co kraj to obyczaj. Jedni potępiają, inni się zagadzają. Jeszcze inni praktykują poprzez lagalną poligamię.

Wybaczcie nie celowe hamstwo mojej wypowiedzi, ale "dupa" rządzi światem od niepamiętnych czasów, Parys porwał Helenę (wojna gotowa), Król Edward VIII abdykował na rzecz rozwódki ("wojna" gotowa), Peggy Eaton (wojna gotowa. USA)....blah..blah..bla.. .

No i co ? No właśnie to...że nic . Dodam tylko że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...dupie.

Dobre !

Ale romantyczna część wizażanek zaraz Cię poprawi i stwierdzi, że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...miłości.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Lianca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 11:54   #104
shirleyyy
Rozeznanie

jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o sex i kasę
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 13:13   #105
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaje Ci się Ciśnienie mi nie skacze. No chyba że jesteś ładną dziewczyną w co raczej wątpię
Gdybym chciał zjadłbym Cię na śniadanie, ale nie sprawia mi satysfakcji kopanie leżącego
oj to się zdziwisz- szugar jest bardzo ładną dziewczyną, osobiście widziałam

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 13:24   #106
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
uroda jest kwestią gustu

Cytat:
oj tak.facet dla sexu jest w stanie poswięcić wiele kasy ,a kobieta dla kasy jest w stanie poświecić wiele sexu
Stary 2011-07-21, 14:12   #107
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Pokaż wiadomość
jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o sex i kasę
Prawda stara jak swiat, acz w miejsce "i" dalabym "i/lub"
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 16:27   #108
Corvette
Zadomowienie

[QUOTE=Lianca;28257658]
Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Dobre !

Ale romantyczna część wizażanek zaraz Cię poprawi i stwierdzi, że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...miłości.
Ano.
"świento prowda"
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 16:43   #109
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
za to ty masz pojecie o facetach z pozycją.(...) a teraz powiedz cos konstruktywnego
Nie mam o czym rozmawiać z osobą, która uważa Leppera za faceta z pozycją
Cytat:
Każda z tych dziewczyn kiedyś tak mówiła pewnie.
Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
I nawzajem

Cytat:
(...)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 16:47   #110
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
I nawzajem
pozycja jest pojeciem względnym,nie to co klasa.
nie mowimy o facetach z klasą,ale z pozycją społeczną.
jesli ty uwazasz że polityk u władzy jest gościem bez "pozycji" to na prawde nie mamy o czym rozmawiać.
można go nie lubic,nienawidzic,ale pozycji mu nie mozna odebrać.nawet do dziś tytułuja go panie premierze,choć był tylko wicepremierem byłego rządu IV RP.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-07-21 o 16:48
Stary 2011-07-21, 16:51   #111
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
I nawzajem
Haha, dobre
Bezczelna jesteś
Stary 2011-07-21, 16:55   #112
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
ale pozycji mu nie mozna odebrać.nawet do dziś tytułuja go panie premierze,
Że tak powiem: klasyk w Twoim wykonaniu Tak, nie mamy o czym gadać

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Haha, dobre
Bezczelna jesteś
Ni jestem bezczelna, tylko nie wydaje mi się, żeby wiele było kobiet na tym świecie, które wyobrażały sobie, że będą w przyszłości paniami do towarzystwa. A życie swoje, jak to piszą Wizażanki. Wierzę, że czasem naprawdę nie ma wyjścia.

Cytat:
(...)
Stary 2011-07-21, 17:16   #113
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Że tak powiem: klasyk w Twoim wykonaniu Tak, nie mamy o czym gadać [COLOR="Silver"]

[a.
choćbys się wiła,jak wąż ze złości,ale i tak tego nie zmienisz-to on był wicepremierem w rządzie i miał pozycję.
brakuje ci argumentów,ale tak myślałam.krowa,która duzo ryczy...mało ma do powiedzenia
EOT

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 18:00   #114
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
I nawzajem
oj tam oj tam sie juz nie podlizuj

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 18:14   #115
201803290936
Konto usunięte

Poczytajcie sobie zamiast się bez sensu kłócić:
http://www.eksmagazyn.pl/wazny-temat...t-prostytutka/
http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title...l?ticaid=1cb3b
http://www.newsweek.pl/artykuly/klie...ni-raz,24252,1
http://www.aids.gov.pl/?page=badania&act=res&id=4

Poukładałam od najnowszego do najstarszego tekstu.

Podobno warto przeczytać: Zjawisko sponsoringu jako forma prostytucji kobiecej. Autor: Renata Gardian.
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/95883...tucji-kobiecej
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-22, 17:03   #116
Candy_lips
Zakorzenienie

13 proc. mężczyzn w Polsce. To niewiele. W USA w 2002 r. przyznało się do tego

70 proc. Amerykanów. - Dlaczego? Bo w społeczeństwie amerykańskim jest większa otwartość mówienia o doświad-czeniach związanych z seksualnością - komentuje profesor.

Ciekawy fragment. To już wiemy, że jeżeli chodzi o przyznawanie się do swoich występków bardziej otwarci są Amerykanie To już mamy wniosek, że polski klient wstydzi się tego, że chodzi do takich pań (nie dziwię się). W sumie widziałam gdzieś, na innym forum, że panowie, którzy tam chodzą sami piszą, że nikomu o tym nie mówią.

Wszystkich wprawił w osłupienie sąsiad, który zaszedł do nich ze święconką w czasie ubiegłorocznej Wielkanocy. Postawił na barze koszyczek, wbiegł na górę i po 45 minutach wyszedł.

A to zabawne

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-07-22 o 17:05
Stary 2011-07-26, 22:41   #117
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaje Ci się Ciśnienie mi nie skacze. No chyba że jesteś ładną dziewczyną w co raczej wątpię
leuwen, lubie Cie

Cytat:
pozycja jest pojeciem względnym,nie to co klasa.
nie mowimy o facetach z klasą,ale z pozycją społeczną.
jesli ty uwazasz że polityk u władzy jest gościem bez "pozycji" to na prawde nie mamy o czym rozmawiać.
można go nie lubic,nienawidzic,ale pozycji mu nie mozna odebrać.nawet do dziś tytułuja go panie premierze,choć był tylko wicepremierem byłego rządu IV RP.
mozna miec pozycje i nie miec klasy, i na odwrot
Stary 2011-07-27, 18:01   #118
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość

mozna miec pozycje i nie miec klasy, i na odwrot
mowa jednak była o panach z pozycją,nie klasą
Stary 2011-07-27, 18:19   #119
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wydaje mi się, żeby wiele było kobiet na tym świecie, które wyobrażały sobie, że będą w przyszłości paniami do towarzystwa
http://i.imgur.com/q7YKw.jpg

nie wiem czemu mi się to skojarzyło :c
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 16:10   #120
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

a cóż ja mogę o tym myśleć?
Zawsze staram się nie oceniać ludzi, gdyż nie wiem, w jakiej sytuacji postawi mnie życie,i nie ma się co zarzekać, że 'ja to bym na pewno czegoś takiego nie robiła', także no.. ;0
drażni mnie jednak bardzo fakt, że kobiety są od razu nazywane dziwk*mi, kur*ami, zaś tacy mężczyźni są po prostu klientami i sponsorami :O

Edytowane przez maszToCoChcesz
Czas edycji: 2011-07-30 o 16:11
maszToCoChcesz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości