![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: [ART] Sponsoring i prostytucja
a dla mnie te dwie rzeczy są różne , może moje myślenie wiąże się z wiekiem ?
zależy jak każdy / każda z nas rozumie te słowa , sponsoring może być czystą formą rozrywki , kiedy przyjaciele zawiedli , nie ma z kimś pogadać a przy okazji wpadnie kilka"drobnych" . Pod warunkiem że będzie jasna umowa :rozmowa , kino,kolacja etc . Może w ten sposób ludzie kobiety i mężczyźni w jakiś sposób się dowartościowują , lub po prostu ktoś jest nieśmiały i w ten sposób chce nabrać pewności siebie ? jednak trzeba uważać , bo można łatwo wpaść w pułapkę , adorator będzie nas dręczył co do prostytucji dlaczego mężczyźni tak robią : uważam podobnie jak wy , powiało monotonią w związku , dla adreneliny , podniesienia własnego ego , natomiast jestem cięta dla kobiet według mnie jest to poniżenie , jedynym wytłumaczeniem może być że są na krawędzi i muszą to robić , jednak oddawanie własnego ciała co jest rzeczą intymną i powinno być przeznaczone dla tego jedynego w dodatku za pieniądze jest obrzydliwe .Bo co to za przyjemność owszem łatwa kasa , ale nie ma w tym romantyczności , dreszczyku emocji seks , kasa i dziękuję przepraszam za porównanie ale niczym przedmiot który kasuje . Żadnych uczuć , facet przychodzi po swoje i odchodzi .A moim zdaniem sponsoring inaczej - nie obnaża siebie kobieta , owszem otwiera się przed mężczyzną ale "przyjacielsko" , kobieta miło spędza czas np facet płaci za kolację , kino , zabiera za wczasy , bez zobowiązań (seksu) , dwie strony są zadowolone
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Ten wątek mnie zadziwia jak rzadko który. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki Silvio Berlusconi, Mosze Kacaw w Izraelu ,czy Bill Clinton o Lepperze nie wspomnę miał za mało w domu sexu? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
W sumie nic odkrywczego.
![]() Powody są różne, co oczywiście nie usprawiedliwia zdrady partnera, bo facet ma chęć na panią z agencji. Często czegoś mu brakuje, a nie umie porozmawiać. Czasem jest to brak seksu lub nuda w łóżku, a czasem nieporozumienia. Dla nich ta pani z agencji to wtedy coś, bo zrobi co chcą, wystarczy tylko rzucić kaską. Nie muszą też o nią zabiegać, adorować ją, to tzw pójście na łatwiznę. Dziewczyny w agencji czy te ze sponsoringu często mają problem ze sobą, z psychiką i dlatego to robią, czasem jednak po prostu to przekonanie, że kasa jest taka ważna je do tego pcha. A czasem też kompleksy na tle rówieśników, że oni mają tak drogie sprzęty, a u nich bieda aż piszczy. A to przecież szybka i duża kasa, nęci je to. A bogaci faceci spragnieni młodego ciałka korzystają na młodych , naiwnych dziewczynach. Kasa to dla nich nie problem i mają 'profity'. Straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Czasem chodzi o coś jeszcze... mam kumpla - bliskiego. Gość ma wiele kobiet... ma ten bajer. Ale uwielbia prostytutki. Bo go kręcą. Powiedział mi, że nic go tak nie kręci jak właśnie kure**** . On nawet próbował trzykrotnie stworzyć związek z prostytutką! I co? I nic. Bo jak zaczynał się związek...to ona już nie była taka sama dla niego. Już opadała adrenalina.
Dodam tylko, że miałam okazję poznać jedną z tych dziewczyn. A, że należę do osób tolerancyjnych to patrzyłam na nią jak na zwykłą dziewczynę, na której zależy mojemu przyjacielowi. I ją polubiłam. Serio. I niekiedy dziewczyny się sprzedają bo nie mają innego wyjścia. Jej historia akurat była tego dowodem. Nic jej nie pozostało w pewnym momencie jak agencja. Ale po 4 miesiącach pracy tam odkuła się i odeszła ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaraj się bardziej,bo tracisz cięty język.mozna by pomyslec,że się wypalasz ![]() dobra,z teraz powiedz coś konstruktywnego na temat watku Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-07-20 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że zawsze jest inne wyjście niż agencja. No chyba, że ktoś jest przymuszany przez kogoś i nie ma jak uciec - słynne uprowadzenia. Niemniej nie wyobrażam sobie sprzedawać się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiele razy jezdziłam trasą na której stoją owe panie. I to, co one tam wyprawiają, uśmiechnięte. Szkoda słów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kwas;28246874]Ciekawy tekst Marty Puczyńskiej o sponsoringu i prostytucji ...
Zjawisko coraz bardziej powszechne. Trochę mnie to przeraża jak będzie nasze społeczeństwo wyglądało za lat klikanaście kilkadziesiąt.'' PS:A wy co o tym myslicie?[/QUOTE] Profesja stara jak świat. Co kraj to obyczaj. Jedni potępiają, inni się zagadzają. Jeszcze inni praktykują poprzez lagalną poligamię. Wybaczcie nie celowe hamstwo mojej wypowiedzi, ale "dupa" rządzi światem od niepamiętnych czasów, Parys porwał Helenę (wojna gotowa), Król Edward VIII abdykował na rzecz rozwódki ("wojna" gotowa), Peggy Eaton (wojna gotowa. USA)....blah..blah..bla.. . No i co ? No właśnie to...że nic . Dodam tylko że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...dupie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Corvette;28257524]
Cytat:
Dobre ! Ale romantyczna część wizażanek zaraz Cię poprawi i stwierdzi, że wszelkie konflikty i wojny zawdzięcza się religii i...miłości.
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o sex i kasę
![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mowimy o facetach z klasą,ale z pozycją społeczną. jesli ty uwazasz że polityk u władzy jest gościem bez "pozycji" to na prawde nie mamy o czym rozmawiać. można go nie lubic,nienawidzic,ale pozycji mu nie mozna odebrać.nawet do dziś tytułuja go panie premierze,choć był tylko wicepremierem byłego rządu IV RP. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-07-21 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Ni jestem bezczelna, tylko nie wydaje mi się, żeby wiele było kobiet na tym świecie, które wyobrażały sobie, że będą w przyszłości paniami do towarzystwa. A życie swoje, jak to piszą Wizażanki. Wierzę, że czasem naprawdę nie ma wyjścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakuje ci argumentów,ale tak myślałam.krowa,która duzo ryczy...mało ma do powiedzenia ![]() EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Poczytajcie sobie zamiast się bez sensu kłócić:
http://www.eksmagazyn.pl/wazny-temat...t-prostytutka/ http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title...l?ticaid=1cb3b http://www.newsweek.pl/artykuly/klie...ni-raz,24252,1 http://www.aids.gov.pl/?page=badania&act=res&id=4 Poukładałam od najnowszego do najstarszego tekstu. Podobno warto przeczytać: Zjawisko sponsoringu jako forma prostytucji kobiecej. Autor: Renata Gardian. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/95883...tucji-kobiecej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
13 proc. mężczyzn w Polsce. To niewiele. W USA w 2002 r. przyznało się do tego
70 proc. Amerykanów. - Dlaczego? Bo w społeczeństwie amerykańskim jest większa otwartość mówienia o doświad-czeniach związanych z seksualnością - komentuje profesor. Ciekawy fragment. To już wiemy, że jeżeli chodzi o przyznawanie się do swoich występków bardziej otwarci są Amerykanie ![]() Wszystkich wprawił w osłupienie sąsiad, który zaszedł do nich ze święconką w czasie ubiegłorocznej Wielkanocy. Postawił na barze koszyczek, wbiegł na górę i po 45 minutach wyszedł. A to zabawne ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-07-22 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu mi się to skojarzyło :c |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
a cóż ja mogę o tym myśleć?
Zawsze staram się nie oceniać ludzi, gdyż nie wiem, w jakiej sytuacji postawi mnie życie,i nie ma się co zarzekać, że 'ja to bym na pewno czegoś takiego nie robiła', także no.. ;0 drażni mnie jednak bardzo fakt, że kobiety są od razu nazywane dziwk*mi, kur*ami, zaś tacy mężczyźni są po prostu klientami i sponsorami :O
it's a fool's game ![]() Edytowane przez maszToCoChcesz Czas edycji: 2011-07-30 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.