Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 08:44   #91
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
dokladnie mnie tez zeszloroczne nie interesowaly, no chyba ze na juz po wklejaly zdjecia w formie watkow z krotka realcja to wtedy zagladalam tam
ja to nawet nie oglądałam ich zdjęć.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:46   #92
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ja to nawet nie oglądałam ich zdjęć.
to jakas dziwna jestes zartuje oczywiscie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:51   #93
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
to jakas dziwna jestes
załapałam.

Stary 2009-12-02, 09:21   #94
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Melduję się w nowej części

*Agatek* tak staramy się o dzidziusia, ale krótko, bo dopiero od po ślubie Ale teraz musieliśmy przystopować, bo leczymy się z infekcji Całe lato pływałam w jeziorach i nawet pęcherza nie zaziębiłam, a jak raz poszliśmy na basen to od razu we dwójkę załapaliśmy Jeszcze tylko tydzień i znów będizmey działać

myszka_maj no to czekam na wynik sobotniego testu Bo to różnie z nimi bywa

martucha84 fajne tolokum, kuchnia i salon duże i fajne a ile tam jest m2?

zaaaabcia fajny chrześniak, ile ma ten brzdąc i jak ma na imię?

zielony_motylek a Wy też kupiliście mieszkanie?

kliwia fajna choinka

bzyczka1 buuuuu zawsze gdy chodzi o pieniądze to niedobrze się dzieję a macie wspólne konto?

AgatkaL mam nadzieję, że dowiemy się o tej czwartkowej tajemnicy

kasiaher to napisz przynajmniej czy da się to jakoś wszystko poskładać, czy wszystko jest ok?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:31   #95
myszka_maj
Zakorzenienie

Cześć

Pomysł na tytuł był Magialeny ja proponowałam nastepny

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:32   #96
mona_ja
Wtajemniczenie

I ja sie dziś melduję
Martucha, naprawde fajne mieszkanko, urządzone ze smakiem.
Jak też wkleję zdjęcie mojej chrzesnicy:

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:48   #97
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Jak też wkleję zdjęcie mojej chrzesnicy:
to ja też.
zdjęcia autorswa mojego męża.

Stary 2009-12-02, 10:14   #98
Lustereczko
Rozeznanie

Hej żoneczki Zaginęłam w poprzedniej części, ale jestem jestem zawalona robotą, i brakuje czasu na pisanie, ale staram sie czytac w miare na bieżąco a czas leci jak szalony, już niedługo będzie poł roku od ślubu U nas małżeństwo kwitnie, jest super, nie mieliśmy jeszcze klotni malzenskiej, i pare dni temu zaczelismy staranka o dzidzie Jak sie uda to bedziemy miec fajny prezent na gwiazdke, ale pewnie tak szybko to nie nastapi.... No zobaczymy jak to bedzie

Agatko przykro mi z powodu tego co sie dzieje w twoim życiu, niestety tak to w życiu bywa, że nie można niczego być pewnym, ale życzę Ci żeby nowy rok przyniosl wiecej pozytywnych zmian, napewno znajdziesz jeszcze prawdziwa milosc bo jestes wyjatkowa dziewczyna
kasiahr i domiks fajnie ze juz niedlugo bedziecie miec dzidzie przy sobie

Odnośnie PM2010 to tak sie sklada ze na biezaco czytam ich watek, bo moja kumpela jest pm2010 i po prostu jej przekazuje info na jakim etapie sa ich przygotowania, kiedy co zalatwiac, bo nie wszystko pamietam ze swoich przygotowan, i juz dawno temu zauwazylam to ze czesto sa tam komentarze odnosnie naszego watku, i wlasnie to nie kaska87 zaczyna tematy tylko taka innna wizażanka.... Ostatnio troche przeginaja, no ale co poradzic, kazdy ma prawo czytac co mu sie podoba. Najbardziej mnie wkurzył ich tekst kiedys jak napisaly ze juz malo co czytaja nasz watek bo ze po slubie to u nas sa takie nudy, ze myslaly ze po slubie inaczej bedzie wygladac zycie malzenskie, bo u nich tak bedzie ze codziennie romantyczna kolacyjka z mezusiem przy swiecach i namietny seks hehe zobaczymy jak życie zweryfikuje ich pogląd o życiu małżeńskim To tyle w ich temacie, więcej o tym nie będę pisać, bo nie chce rozpętać jakiejś wątkowej wojny....
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:15   #99
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
wolałabym w 2010
bo tak rok do tylu dzidzi by miało
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Agatek które przepraszam:cmo k: ale byłam tak wkurzona że nawet może nie zwróciłam uwagi
miałam wam napisać jak po rozmowie z tż ale niechcę tutaj nic pisac na ten temat bo Kaśka znowu sobie zrobi sensację
Kasiu w takim razie będę trzymać kciuki żebyście wytrwali z Małym do stycznia
A po rozmowie z mężem mam nadzieję, że wszytko jest ok, że wyjaśniliście sobie każdą niejasność i teraz będzie już tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
witam w nowej czesci,

cos mnie lapie, lekki katarek, bardziej zatykajacy nosek, nawet dzis kaszlnelam z konkretnym odkrztuszeniem, no i gardziolko czerwone troche pobolewa. ssie sobie tabletki i juz. a dopracy trza isc. chyba nawet wiem gdzie sie zarazialm, w tym nieszczesnym tramwaju w poznaniu, stalam obok zakatarzonej zasmarkanej dziewczyny, a stalam bo scisk jak w ouszczce sledzi :/

my choinke kupislimy w zeszlym roku sztuczna, kieeedys bedziemy miec zywa, jak bedziemy miec starsze dziecko. teraz zywa zawsze u tesciow. swierk syberyjski bodajze piekny i nie opada.
nasza sztuczna ma tez 120cm. w zeszlym roku ubrana byla na zloto/kremowo/czerwono plus pomaranczki zuszone na wstazkach.
Moja choinka w sklepie byla ubrana tak:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1229538065
A moja zeszloroczna w zalaczniku

osobiscie bardziej polecam do suszenia na choinke i do ozdob plastry pomaranczy. Cytryna ususzona po jakims czasie brzydko brazowieje ble.

magialena codziennie po filmie przd spaniem macie seks? farciara
Kliwia bardzo podoba mi się Twoja choinka motywy z pomarańczami są świetne, jeszcze jak byłam na okresie próbnym w kwiaciarni to uwielbiałam tworzyć stroiki świąteczne z użyciem suszonych owoców - fajna sprawa.
Nam się marzy własna choinka, we własnym "em"

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
kasiaher zawsze można posłać grudniowe dziecko wcześniej do szkoły. Jeżeli styczniowe dzieci sobie radzą to dlaczego nie grudniowe u mnie w klasie zawsze się trafiała taka osoba

miałam nie pisać..ale napiszę..
poprztykałam się z tż, jak zwykle o głupotę, czyli o pieniądze. Poprosiłam tż żeby zostawił mi pieniądze bo muszę wysłać paczkę na all, a on do mnie że on nie ma pieniędzy no to ja mówię do niego "nie żartuj sobie". A on do mnie że ma w portfelu 20 zł to dychę mi da na paczkę. No to mu powiedziałam że jutro obiadu nie będzie bo nie ma co zrobić a na zakupy nie mam. Zaczyna mi przeszkadzać to że on mi wydaje pieniądze a na większe zakupy jeździmy razem. źle mi z tym że nie pracuje a jeszcze do tego wszystkiego on mi dowala ehh...nie lubię go czasami
A to ci mąż
My odkąd krucho jest z kasą 7 razy przemyślimy jakiś ydatek zanim podejmiemy ostateczną decyzję

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja spać nie mogę...siedzę i myślę i myślę...myśliwym zostanę w końcu...ech...

Od jutra mam znów maraton i ciągle coś i coś...jutro gram koncert, w czwartek - narazie tajemnica , w piatek impreza urodzinowa u koleżanki, w sobotę znów koncert...i w niedzielę pewnie poleniuchuję dopiero...
z tego wszystkiego moje jazdy stanęły w miejscu, bo po prostu nie mam czasu...

Dzisiaj się dowiedziałam, że od jutra ktoś się wprowadza do mieszkanka, które wynajmowaliśmy...
Agatko dobrze, że tyle się u Ciebie dzieje - nie masz przynajmniej czasu na myślenie w ciągu dnia na noc trzeba Ci jszcze coś znaleźć do roboty, żeby myśli nie zaprzątały Ci głowy

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Wyjątkowo pojawiam się rano,bo za godzinke jade do pobrania krwi
Kurcze juz teraz sciska mnie z glodu ,musialam TZ odwiezc do pracy na 7 i teraz siedze i czekam Lekarz przyjmuje dopiero od 9.15...wszystko tutaj inaczej niz w Polsce
Atomufko pisz jak już będziesz po badanich co ewentualnie lekarz powiedział, wyniki kwri będą dziś czy musisz czekać?? wszystko będzie ok

Cytat:
Ale mi zafundowalyscie zaskoczenie z samego rana-juz myslalam, ze ze mna cos nie tak wchdze na poprzedni watek i patrze, ze nie moge cytowac wypowiedzi, wiec mysle znowu wizaz szwankuje a tu nowy watek
no to gratulacje

ja tez mojego czasem nie lubie, np wczoraj puscil focha to go nie lubilam przez godzinke

Anula- zaraz odszukam link do tych swieczek
Maggie turbodymomen przy nas wymięka ja też poproszę o linka do świeczek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ehsss nie mozemy popadac w paranoje bo tak jak mowi Agatka nic tu sie jjuz nienapisze... a rachunek sumienia o porzadnosci swojego zwiazku kazdy powinien zdobic sam a nie "rzucac kamieniem" tak mi sie katolicko zrobilo.. jak nie ja buu

a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
Maj gaszzzz fajne mieszkanko i z tego co widzę na zdjęciach to całkiem spore bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć, ja też zaraz wychodzę do pracy. Weszłam tak na chwilkę

W sobotę jedziemy z naszymi rodzicami do Tropical Island do Niemiec, taki prezent od nas. I mieliśmy wziać jeszcze mojego brata, który mieszka z rodzicami, ale mamy problem, może Wy wiecie...on jest niepełnoletni, ma 17 lat, a 18tke skończy za 2tygodnie, nie ma paszportu, no i dowodu. Czy orientujecie się czy może jechać na legitymację szkolną? Wiem, że nie sprawdzają już na granicy, ale w razie jakiejś kontroli na terenie Niemiec czy mogą się przyczepić? Podejrzewam, że on chyba jednak z nami nie będzie mógł jechać...
Aniu bardzo fajny prezent, rodzice będą mega zadowoleni a to jedziecie na cały dzień czy zostajecie na nocleg??

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Melduję się w nowej części

*Agatek* tak staramy się o dzidziusia, ale krótko, bo dopiero od po ślubie Ale teraz musieliśmy przystopować, bo leczymy się z infekcji Całe lato pływałam w jeziorach i nawet pęcherza nie zaziębiłam, a jak raz poszliśmy na basen to od razu we dwójkę załapaliśmy Jeszcze tylko tydzień i znów będizmey działać
SSR trzymam kciuki za Wasze starania ja wielbiam chodzić na basen, ale nie lubię basenów właśnie za to, że można się po kąpieli nabawić czegoś

dziewczyny odebrałam nowy dowód i prawko i jakoś mi tak dziwnie jak patrzę na nowe nazwisko
Stary 2009-12-02, 10:19   #100
Lustereczko
Rozeznanie

aniaaa84 przyzwyczaisz się, ja na początku też tak mialam A teraz to już nawet zapomniałam że miałam kiedyś inaczej na nazwisko, czuje się jakbym nosiła nazwisko męża od zawsze, i dobrze mi z tym, lubie je
Stary 2009-12-02, 10:22   #101
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
dziewczyny odebrałam nowy dowód i prawko i jakoś mi tak dziwnie jak patrzę na nowe nazwisko
ja sie bardzo szybko przyzwyczaiłam do nowego nazwiska

Nasz Skarb

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 10:27   #102
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
aniaaa84 przyzwyczaisz się, ja na początku też tak mialam A teraz to już nawet zapomniałam że miałam kiedyś inaczej na nazwisko, czuje się jakbym nosiła nazwisko męża od zawsze, i dobrze mi z tym, lubie je
Mam nadzieję, że szybko minie mi okres akceptacji zmian i przyzwyczaję się do niego
Lustereczko a jak tam po Waszej kolacyjce, którą wygraliście czy Ty wygrałaś byliście na niej chyba w jakąs Wasza rocznicę pisałaś nam już o niej ?

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Mnie pierwszy raz coś "ukłuło" w serduchu kiedy byliśmy w USC, ale wydali nam zaświadczenie i zanieślimy do księdza więc rozeszło się po kościach...a teraz ... jeny nie myślałam, że będę aż tak głupio reagować
Stary 2009-12-02, 10:40   #103
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieję, że szybko minie mi okres akceptacji zmian i przyzwyczaję się do niego
Lustereczko a jak tam po Waszej kolacyjce, którą wygraliście czy Ty wygrałaś byliście na niej chyba w jakąs Wasza rocznicę pisałaś nam już o niej ?
Byliśmy w nasza 3 rocznice restauracja jakiegos wiekszego wrazenia na nas nie zrobila, ale jedzonko bylo przepyszne objedlismy sie strasznie fajnie bylo i romantycznie
Stary 2009-12-02, 10:40   #104
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie pierwszy raz coś "ukłuło" w serduchu kiedy byliśmy w USC, ale wydali nam zaświadczenie i zanieślimy do księdza więc rozeszło się po kościach...a teraz ... jeny nie myślałam, że będę aż tak głupio reagować
ja to się pierwszy raz właśnie tym zaświadczeniem podniecałam - rubryką o nazwisku dzieci.

Stary 2009-12-02, 10:43   #105
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja dziś dostałam @ - pierwszy po odstawieniu...dokładnie po 28 dniach, także ciesze się bardzo, ze długo nie czekałam
Niestety czuję się fatalnie a dziś wieczorem czeka mnie koncert, nie wiem jak dam radę wystac na scenie...echhh

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:46   #106
gold-fish
Zakorzenienie

Melduję się w 15 części niezłe jesteśmy

Przeczytałam wczorajszą dyskusję i postanowiłam wyrazić swoje zdanie.
Z jedej strony przenoszenie informacji z wątku na wątek to takie sianie sensacji, takie jedna pani drugiej pani... z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby akurat PM 2010 żyjace marzeniami o tym wspaniałym dniu plotkowały o tej sytuacji w negatywnym tego słowa znaczeniu. Może na innych forach tak, ale nie ślubnym. Tak czuję. Że nie jedna z nich czytając to współczuła Agatce i innym, a może któraś pod wpływem tego przemyśli swój związek.

Cytat:
wogole.... wynajelismy mieszkanie
wygląda bardzo ładnie lubię taki nowoczesny, ciepły styl

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:47   #107
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja to się pierwszy raz właśnie tym zaświadczeniem podniecałam - rubryką o nazwisku dzieci.

ja tez ja ogolnie bardzo cieszyłam sie na nowe nazwisko, panienskie mi sie juz znudziło mi sie bardzo podoba moje nowe i juz sie nie mogalm doczekac kiedy bede sie tak nazywała wiec moze dlatego szybko sie przyzwyczaiłam

Nasz Skarb
Stary 2009-12-02, 10:48   #108
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
AgatkaL mam nadzieję, że dowiemy się o tej czwartkowej tajemnicy
Narazie milczę, żeby nic nie zapeszyć

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-12-02, 10:51   #109
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Byliśmy w nasza 3 rocznice restauracja jakiegos wiekszego wrazenia na nas nie zrobila, ale jedzonko bylo przepyszne objedlismy sie strasznie fajnie bylo i romantycznie
Czyli dobrze pamiętałam, że to był dla Was ważny dzień Świetny prezent na 3 cią rocznicę.

Cytat:
do mnie wtedy właśnie zaczęło docierać, że to się dzieje wszystko w realu...że to będzie nasz ślub nasz dzień nasza bajka, ale tak czy siak w dzień ślubu od rana zachowywałam się tak jakbym szła na wesele kogoś z rodziny stres mnie dopadł jak zaczeli się zjeżdżać goście i przyjechał przyszły mąż

Cytat:
A ja dziś dostałam @ - pierwszy po odstawieniu...dokładnie po 28 dniach, także ciesze się bardzo, ze długo nie czekałam
Niestety czuję się fatalnie a dziś wieczorem czeka mnie koncert, nie wiem jak dam radę wystac na scenie...echhh
Agatko czyli w sumie organizm Ci się nie rozregulował, aż tak bardzo. ja właśnie przed braniem tabsów miałam 28 dniowe cykle, choć nie powiem raz drżeliśmy z mężem w oczekiwaniu na okres, który spóźnił się jedyne dwa tyg
Ja przez jeden miesiąc nie brałam tabletek, żeby sprawdzić jak reaguje organizm, na okres nie czekałam specjalnie długo, ale to co się działo jak się zaczął ...
Stary 2009-12-02, 10:52   #110
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wierzę, że dasz radę!

Stary 2009-12-02, 10:58   #111
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie przed braniem tabsów miałam 28 dniowe cykle, choć nie powiem raz drżeliśmy z mężem w oczekiwaniu na okres, który spóźnił się jedyne dwa tyg
Ja przez jeden miesiąc nie brałam tabletek, żeby sprawdzić jak reaguje organizm, na okres nie czekałam specjalnie długo, ale to co się działo jak się zaczął ...
ja przed braniem tabsów zawsze miałam nieregularne okresy wiec wyobraźcie sobie co z TZ przechodziliśmy

Nasz Skarb
Stary 2009-12-02, 10:59   #112
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja przed tabletkami to nigdy nie wiedziałam kiedy będe miała okres...zawsze inaczej...zobaczymy jak teraz będzie...

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-12-02, 11:00   #113
bzyczka1
Zakorzenienie

ssr nie mam wspólnego konta. Tż ma swoje i na nie dostaje wypłaty a ja mam swoje i od czerwca nic się na nim nie pojawiło (stypendium z uczelni )

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 11:10   #114
Lustereczko
Rozeznanie

Ja przed tabletkami mialam nieregularne cykle, tabletki bralam 3 lata, odstawilam w lipcu i od tamtej pory mam rowno co 30 dni, i co miesiac czuje kiedy mam owulacje, wiec mam nadzieje ze uda nam sie szybko zmajstrowac dzidzie
Stary 2009-12-02, 11:12   #115
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
wiec mam nadzieje ze uda nam sie szybko zmajstrowac dzidzie
na pewno!

Stary 2009-12-02, 11:15   #116
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przed tabletkami mialam nieregularne cykle, tabletki bralam 3 lata, odstawilam w lipcu i od tamtej pory mam rowno co 30 dni, i co miesiac czuje kiedy mam owulacje, wiec mam nadzieje ze uda nam sie szybko zmajstrowac dzidzie
to zazdroszcze, tez bym tak chciala regularne cykle i dajaca o sobie znac owulacja wtedy napewno łatwiej o dzidzie ja mam nadzieje ze po tym moim incydencie (jesli juz sie wyjasni o co w końcu chodzi, ciąza czy jakiś foch mojego organizmu) ze wszytko wróci do mormy i tez bede miala w miare regularne cykle

Nasz Skarb
Stary 2009-12-02, 11:22   #117
stokrotka24
Zakorzenienie

hej i ja się melduję w nowej części
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
racja super tytul

a ja sie pochwale zdjeciami mojego kochanego chrzesnika bo wlasnie dzis dostalam zdjecia
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a jaki uśmiechnięty

to może i ja się pochwalę (choć sama nie mam czym ) i wrzucę zdj. mojej jedynej chrześnicy i siostrzenicy zarazem (tak dla przyszłych mamuś, żeby pomarzyły o swoich dzieciakach w wieku 3-4 latek...)
edit: Po namyślę dorzucam jeszcze jej młodszego braciszka - jak zasypiał nad talerzem

edit 2: tak patrzę i myślę.. ale offtop palnęłam już mi się na głowę choroba rzuca jutro do lekarza
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Jeśli Agatce to nie przeszkadza, to nie wiem czemu dziewczyny się tak buntujecie?? Agatka nie napisała "zastrzegam sobie do rozpowszechniania tego co tu napiszę" No bez jaj! Dajcie już sobie siana, a nie skaczecie sobie do gardeł...

A to moja chrześniaczka i również bratanica
słodkie dzieciaczki, dla mnie wszystkie sa śliczne. Kiedyś się śmiałam, że jak wygram w totka to adoptuje 10 dzieci. Mina tz była przerażająca, biedaczek się wystraszył. Ale myślę, że gdybym miała dużo pieniędzy chciałabym mieć sporo dzieci, niekoniecznie wszystkie swoje

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
kasiaher zawsze można posłać grudniowe dziecko wcześniej do szkoły. Jeżeli styczniowe dzieci sobie radzą to dlaczego nie grudniowe u mnie w klasie zawsze się trafiała taka osoba

miałam nie pisać..ale napiszę..
poprztykałam się z tż, jak zwykle o głupotę, czyli o pieniądze. Poprosiłam tż żeby zostawił mi pieniądze bo muszę wysłać paczkę na all, a on do mnie że on nie ma pieniędzy no to ja mówię do niego "nie żartuj sobie". A on do mnie że ma w portfelu 20 zł to dychę mi da na paczkę. No to mu powiedziałam że jutro obiadu nie będzie bo nie ma co zrobić a na zakupy nie mam. Zaczyna mi przeszkadzać to że on mi wydaje pieniądze a na większe zakupy jeździmy razem. źle mi z tym że nie pracuje a jeszcze do tego wszystkiego on mi dowala ehh...nie lubię go czasami
myśle, ze twój tz musi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji, że jest na razie jedynym zywicielem domu. Porozmawiaj może z nim tak na spokojnie na ten temat, że jest ci przykro jak wydziela ci pieniądze. Obyś szybko znalazła pracę

Cytat:
ehsss nie mozemy popadac w paranoje bo tak jak mowi Agatka nic tu sie jjuz nienapisze... a rachunek sumienia o porzadnosci swojego zwiazku kazdy powinien zdobic sam a nie "rzucac kamieniem" tak mi sie katolicko zrobilo.. jak nie ja buu

a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
fajne mieszkanko, ja też już marzę o jakimś swoim lub chociaż wynajmowanym

Cytat:
ja też sie szybko przyzwyczaiłam, cały czas używam go w pracy wiec łatwo mi przyszło. Chociaz zdaża mi sie przedstawić jeszcze starym nazwiskiem

Cytat:
dasz radę na pewno, trzymam kciuki

Dzisiaj znowy cały wieczór i noc będę sama, eh ci mężowie żołnierze. Pochlupie sie za to na basenie trzeba zżucić to co przybrałam po ślubie -4 kg.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 11:44   #118
Lustereczko
Rozeznanie

myszka_maj ja trzymam mocno kciuki żeby to jednak była ciąża
Stary 2009-12-02, 11:44   #119
zielony_motylek
Rozeznanie

kliwia jak dobrze, że pokazałaś choinke bo mi przypomniałaś żeby zasuszyć pomarańczki. Wogóle fajna choinka taka wąska i zbita, podoba mi się my sie chyba zdecydujemy na żywą, przynajmniej nie będzie jej trzeba cały rok przechowywać

Cytat:
Piękne mieszkanie, kuchnia owszem, ale ten narożnik jakoś mi tam nie pasuje martucha a ile to mieszkanie ma m2?

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
W sobotę jedziemy z naszymi rodzicami do Tropical Island do Niemiec, taki prezent od nas.
Z paszportem nie pomoge, ale jak wrócicie koniecznie napisz jak było. Chyba już tam raz byliście no nie?

Cytat:
zielony_motylek a Wy też kupiliście mieszkanie?
nom własciwie to mamy umowe notarialną narazie. Zapłaciliśmy 1/3 ceny i mieszkanie jest tak jakby nam zapisane, ale żeby nie płacic 19% podatku to fizycznie kupimy je za rok. No oczywiście już się tam wprowadzamy a nie za rok Mieszkanie kupujemy od syna sąsiadki moich rodziców także jesteśmy o nie pewni a i nam ta sytuacja pasuje bo obejdzie się bez kredytu. Mieszkanie co prawda malutkie, ale mamy nadzieje, że pomieszkamy tam 2-3 lata a potem będziemy je wynajmowac albo sprzedamy z zyskiem

Lustereczko powodzenia w staraniach

Cytat:
ja też, jedynie w pracy miałam problem jak tel odbierałam to mi się momentalnie panienskie nazwisko nawijało, ale juz też się przyzwyczaiłam. Gorzej było innym przyzwyczaić się do mojego nowego nazwiska i do teraz ktoś czasem się pomyli

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-12-02 o 11:45
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 11:48   #120
Lustereczko
Rozeznanie

MAGiALENA zielony_motylek dziękuje

A my chyba nie będziemy miec w tym roku choinki, bo i tak wiekszosc swiat spedzimy u rodzicow, a mamy malego kotka urwisa i nie wiem co by zostalo z choinki Prawdziwa choinkę będziemy mieć jak się dorobimy własnego mieszkanka, a nie wynajętego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości