wakacje 2010 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 15:07   #91
stookrotka1991
Zadomowienie

Dot.: wakacje 2010

Cytat:
Napisane przez Eywa Pokaż wiadomość
bedziesz zadowolona dobry wybór.
mam nadzieje trzeci raz z nimi poajdę

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 15:33   #92
Eywa
Przyczajenie

niestety nie każde biuro stać na odwagę, aby w miarę obiektywnie zamieszczać relacje z podróży. Funclub widać potrafi...

http://www.funclub.pl/?name=article&op=show&id=96
http://www.funclub.pl/?name=article&op=show&id=136

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
mam nadzieje trzeci raz z nimi poajdę
Eywa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 15:43   #93
martaaaa92
Raczkowanie

wiem, że pytam sie o to na kaŻdym forum: jedzie ktoś do egiptu z biura Steja w terminie od 23.07? ew. późniejszym? wylot z Katowic?
martaaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 15:58   #94
justxbe
BAN stały

GG do justxbe

Hej byłam w Bułgarii w tamty roku i w sumie polecam , mój hotel to była porażka , ale wiadomo nie to najważniejsze xd
w tym myślę nad Grecją, Francją - Lazurowe Wybrzeże, Hiszpanią
justxbe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 00:09   #95
kupanapatyku
Raczkowanie

Ja była w Lloret i było bajecznie i teraz mam dylemat. Nie wiem czy jechać gdzie indziej, bo nie przeżyłabym zmarnowanych pieniędzy, a jakoś nie widze tak wspaniałego miasta jak lloret. Ktoś był w Lloret i poleca coś lepszego lub równie dobrego za rozsądną cenę?
Ludzie którzy nie byli w Lloret to lepiej tam nie jedźcie haha;D bo potem już nigdzie nie bedziecie chcieli jezdzic;] a tak swoją drogą to nie wiem czemu ludzie sie zastanawiaja nad innymi krajami;D nie wiecie ile życia tracicie nie jadąc do lloret haha;D
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 13:35   #96
klaudia15105
Raczkowanie

ja tak juz sie napalilam na to Lloret,tylko jest jeden problem,nie bede miala skonczonych 16 lat,a siedzenie w hotelu nocami mi sie nie usmiecha,czytalam co prawda,ze podmienialo sie paszporty i inne triki,ale czytalam tez,ze byli opiekunowie,ktorzy ostro pilnowali tych,ktorzy nie ukonczyli 16 lat:-/Czemu ja nie mam 16 lat?No,czemu? Kurcze,za rok raczej juz nie pojade na oboz zagraniczny,tylko jak juz cos z rodzicielami;PSama juz nie wiem,czy ryzykowac i jechac do tego LLoret,czy wybrac jakies inne miasto wgl.
klaudia15105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 14:20   #97
justxbe
BAN stały

GG do justxbe

a rocznikowo masz 16 ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 15:27   #98
DearWhoever
Zadomowienie

nawet jesli ma rocznikowo to sienie bedzie liczyc. musi miec ukonczone 16 zeby wejsc do tropics'a.
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 17:52   #99
Bunia's
Rozeznanie

a tam . dziewczyny wszyscy mi mówią - Hiszpania, Hiszpania. a ja kocham moje Włochy <3
nie wiem czy już byłyście...ale ja się zakochałam od pierwszego wejżenia.

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 20:07   #100
Orchide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bunia's Pokaż wiadomość
a tam . dziewczyny wszyscy mi mówią - Hiszpania, Hiszpania. a ja kocham moje Włochy <3
nie wiem czy już byłyście...ale ja się zakochałam od pierwszego wejżenia.
Zgadzam się -ja też KOCHAM WŁOCHY Mam nadzieję, że w tym roku wróce tam, ale oprócz tego planuję jakiś obóz studencki do Grecji

Właśnie czy któraś znalazła może jakieś biuro oferujące obozy studenckie oprócz oczywiście almatura, ok-tours, steji(stei?, nie wiem;p) i azs politechnika - jak wspomniałam szczególnie interesuje mnie Grecja
Stary 2010-02-03, 20:21   #101
klaudia15105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justxbe Pokaż wiadomość
a rocznikowo masz 16 ?
Jestem z 95 z marca,niestety:-/
klaudia15105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 20:28   #102
justxbe
BAN stały

GG do justxbe

To jedź do grecji :d
Stary 2010-02-04, 09:36   #103
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kupanapatyku Pokaż wiadomość
Ja była w Lloret i było bajecznie i teraz mam dylemat. Nie wiem czy jechać gdzie indziej, bo nie przeżyłabym zmarnowanych pieniędzy, a jakoś nie widze tak wspaniałego miasta jak lloret. Ktoś był w Lloret i poleca coś lepszego lub równie dobrego za rozsądną cenę?
Ludzie którzy nie byli w Lloret to lepiej tam nie jedźcie haha;D bo potem już nigdzie nie bedziecie chcieli jezdzic;] a tak swoją drogą to nie wiem czemu ludzie sie zastanawiaja nad innymi krajami;D nie wiecie ile życia tracicie nie jadąc do lloret haha;D
TOTALNIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM !!!!!!! mam dokłądnie tak samo jak dobrze pamiętam z twoich postów byłaś tam w 2009 tak jak i mam to samo w tym roku nie chce nigdzie indziej jechać jak do Lloret
co tam że nie zobacze innych krai na zwiedzanie bd pózniej czas a teraz trzeba sie wybawić i szaleć ! i nikt mi nie powie że jest w europie inne takie miejsce bo Lloret to z pewnościa największa imprezowania nom wiadomo Ibiza wymiata totalnie ale jesli mówimy realnie
raczej więcej z nas stać na LLORET niż na Ibizę
tak więc ja w tym roku wracam do LLORET ale chciałabym znaleść oferte jeszcze z Paryżem po drodze oczywiście wczasy bo nie zniosłabym codziennego budzenia pzez opiekunów i debilnych zbiórek o 1 w nocy pod TROPICSem więc jeśli ktoś wpadnie na taka oferye wyjazd najlepiej z KC to ja bardzo bym prosiła o link
Stary 2010-02-04, 11:07   #104
DearWhoever
Zadomowienie

olcia i kupanapatyku ja też tak mam ;d jakiś szał , ja sobie planuje wyobrazam jak to bedzie w tym roku i pewnie jeszcze lepiej niż w 2009 r
Stary 2010-02-04, 16:57   #105
justine333
Zakorzenienie

no właśnie ja też mam ten sam problem co Klaudia, i nie wiem jak to będzie.
Grecja też jest cudowna, ale byłam już, dlatego w tym roku postanowiłam jechać do Hiszpanii <3
Stary 2010-02-04, 17:01   #106
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
olcia i kupanapatyku ja też tak mam ;d jakiś szał , ja sobie planuje wyobrazam jak to bedzie w tym roku i pewnie jeszcze lepiej niż w 2009 r
nom własnie bo wiesz którą dyskoteke wybrać co wypić gdzie są najlepsi kelnerzy na które miejsca widokowe warto jeszcze raz odwiedzić i w ogóle
lloret ma coś w sobie takiego że przyciaga i cały czas chciało by sie tam wracać
Stary 2010-02-04, 19:23   #107
DearWhoever
Zadomowienie

olcia92 może za dokładnie wszystkiego nie wiem , ale czuję , że nie skorzystałam do końca z uroków Lloret i temu chcę wrócić i wykorzystać tyle ile można z tych wakacji no i oczyiście będę się czuła pewniej wiedząc , jak tam jest i w ogóle
Stary 2010-02-04, 20:03   #108
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
olcia92 może za dokładnie wszystkiego nie wiem , ale czuję , że nie skorzystałam do końca z uroków Lloret i temu chcę wrócić i wykorzystać tyle ile można z tych wakacji no i oczyiście będę się czuła pewniej wiedząc , jak tam jest i w ogóle
ja też nie czuję żeby skorzystał z wszystkich np nie piłam tequilli wiem wielki błąd nie zwiedziłam wszystkich dyskotek i duuuuużo innych rzeczy nie zdązyłam tam zrobić ahhh
rozmarzyłam się ja chce już lipiec
Stary 2010-02-04, 21:16   #109
DearWhoever
Zadomowienie

ja cały czas marzę ostatnio myślałam co założyłabym na dyskoteke hahahah xD
i oglądam filmiki na youtube jakichś paczek co jeździły do Lloret , są zdjęcia i filmiki

właśnie nawiązując do dyskoteki jakie buty zakładacie ? na obcasach może być niewygodnie , adidasy tak sobie [nie wiem] , a w balerinkach mówię wam podepczą wam stopy -.-

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 23:11   #110
kupanapatyku
Raczkowanie

no właśnie ja bd miała wtedy 17 lat , więc wczasów nie mogę.. ale olcia.. przecież jakbyś pojechała na studencki to masz pełne prawda zająć sie sama sobą i nikt ci nic nie nakazuje;]
kurdee;D ja też wlasnie nie skorzystalam do konca z uroków lloret;D nie byłam w tropicsie;] hahah. nie byłam na piana party.. nie byłam w st.tropie. ale byłam w londonerze i tam było za***iscie!! ale dla ludzi którzy lubią czarną muzę.. nie byłam na drinie pod parasolkami..
Kurde nie możan sobie wyobrażać, bo szął napadanie i w szkole nie wytrzymamy haha;D
Ja znalazłam wycieczke z paryzem i wenecja i to dla mnie super oferta, bo nie chce znowu do monako a potem do gardalandu... co prawda było super. ale jeśli mam jechać w to samo miejsce to chociaż zwiedzanie zmienić.
buty? mysle ze w szpilkach bd ciezko tanczyc;D ja zawsze chodzialm w balerinkach ktore spadaly mi z nog haha ale bylo za***iscie;D adidasy lipaaa;D
o jaa;D jakie macie wspomnienia?;> mowcie cos;D haha. my mialysmy niezłą akcje z opiekunkami haha. szukałyśmy miejsca zbiórki i znalazłyśmy naszą grupe i sie nie zameldowałysmy i opiekunki sie na nas wkurzyły.. bo potem czekały pod tym miejscem moze z pol godziny, a my jeszcze jakies podpite bylymsmy i nie mialysmy gumy i pytamy jakiegoś kolegiii czy ma i by dał a on na to ' ze nie ma' i potem wraca za chwile i gume przyniósł;D hahah. no fajne to było.. ;D
albo wchodzą opiekunki patrzeć czy porzadek w pokojach i pod łożko nad zagladają a tam kartony sangrii i nic nie mówiły;D jedzcie z ok-toursa.!!! spoko opiekunowei są.;]
albo te róże.. to było cudowne!!!;D

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

uuu. mam nadzieje ze bedzie lepiej niz w 2009 roku, bo właśnie wtedy rzygałam ze dwa dni i miałam goraczkę i ominełam z 3 imprezy;D ale za to zapoznalam wtedy swietnego kolege z hotelu i do tej pory mam z nim kontakt i planujemy sie spotkac, chociaz mamy od siebie 500 km;]
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 07:45   #111
DearWhoever
Zadomowienie

Cytat:
kurdee;D ja też wlasnie nie skorzystalam do konca z uroków lloret;D nie byłam w tropicsie;] hahah. nie byłam na piana party.. nie byłam w st.tropie. ale byłam w londonerze i tam było za***iscie!! ale dla ludzi którzy lubią czarną muzę.. nie byłam na drinie pod parasolkami..
Kurde nie możan sobie wyobrażać, bo szął napadanie i w szkole nie wytrzymamy haha;D
JA też nie byłam na drinie pod parasolkami, i na piana party też nie byłam , bo zakaz cała grupa miała za czyjeś tam przewinienia ^^

Ja to zawsze piłam malibu z jakimś soczkiem , albo wódkę , wodke daja z kostka lodu i cytryny xD i to w duzej szklance dziwnie tak

hmm ja jakiś takich przygód teraz sobie akurat nie przypominam , pamiętam jak z kolesiem długo tańczyłam to mu stanął i uciekłam do łazienki hahaha lbo jak wyszłam podpita z St. Tropa i szłam tym dużym chodnikiem i upadłam cała na twarz i Ci murzyni się śmiali ze mnie
Stary 2010-02-05, 17:59   #112
olcia92
Raczkowanie

heheh to niezłe miałyscie przygody słuchajcie ja też nie byłam na piana party bo zaczeło sie jakos o 2 a my już musieliśmy wyjść wtedy masakra po***ane jakaś opiekunka heh
a co do butów to cały czas byłam na szpilach raz tylko na to niby "piana party" założyłam balerinki heheh nom ja też ogladam youtuba nawet sama zrobiłąm filmik z lloret i barcy ale bez wideo same zdj heh
Stary 2010-02-05, 18:43   #113
DearWhoever
Zadomowienie

ja nie brałam komy nawet do St.Trop'a bo bałam się , że mi ukradną [a nowa komórka była ^^]
Stary 2010-02-06, 14:34   #114
marrlen_n
Raczkowanie

czy ktoś był na obozie jakis z modą/modelingiem/urodą związanym bo interesują mnie takie obozy. Jeśli tak to powiedzcie coś wiecej o nich najlepiej odp na mojego e-maila : marrlen_n@poczta.fm
marrlen_n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 15:17   #115
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Cytat:
Napisane przez marrlen_n Pokaż wiadomość
czy ktoś był na obozie jakis z modą/modelingiem/urodą związanym bo interesują mnie takie obozy. Jeśli tak to powiedzcie coś wiecej o nich najlepiej odp na mojego e-maila : marrlen_n@poczta.fm
Byłam na takim obozie który prowadzili fotograf,model i stylista z adelimodels.. nawet jedna z dziewczyn z obozu została modelka
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
2017 - Tunezja maj i październik! czekaaaaaam
xxx3anahi3xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 17:32   #116
justxbe
BAN stały

GG do justxbe

był ktoś w grecji na obozie ?
Stary 2010-02-07, 08:51   #117
marrlen_n
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxx3anahi3xxx Pokaż wiadomość
Byłam na takim obozie który prowadzili fotograf,model i stylista z adelimodels.. nawet jedna z dziewczyn z obozu została modelka
mogłabys mi coś więcej opowiedziec?
Co robiliście na warsztatach?
w niektórych ofertach pisze że jest sesja zdjęciowa i portfolio dostałaś coś takiego?
Jaka byla atmosfera?
Jakies ciekawostki z Twojej strony ? Najlepiej opowiedz wszystko co pamiętasz ! ;d
marrlen_n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 09:29   #118
Bunia's
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justxbe Pokaż wiadomość
był ktoś w grecji na obozie ?
ja byłam fajnie tam jest jak chcesz wiedzieć o szczegółach, to pytaj

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 09:50   #119
justxbe
BAN stały

GG do justxbe

o to mów w jakiej byłaś miejscowości i jak tam wgl z warunkami , jedzeniem, i najważniejsze IMPREZAMI a i z jakiego biura ^^
Stary 2010-02-07, 10:19   #120
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Cytat:
Napisane przez marrlen_n Pokaż wiadomość
mogłabys mi coś więcej opowiedziec?
Co robiliście na warsztatach?
w niektórych ofertach pisze że jest sesja zdjęciowa i portfolio dostałaś coś takiego?
Jaka byla atmosfera?
Jakies ciekawostki z Twojej strony ? Najlepiej opowiedz wszystko co pamiętasz ! ;d

-kreowanie własnego wizerunku
-nauka chodzenia po wybiegu
-zajecia związane z makijażem
-aerobik
-jak pozować do zdjec było
-sesja zdjeciowa
-oglądanie filmu o modzie , akurat jak ja byłam to oglądaliśmy " Diabeł ubiera się u Prady "
-no i były rózne wycieczki
Wiecej nie pamietam ale wiem, że było tego bardzo dużo a zajecia były bardzo ciekawe.. a no i oczywiscie pod koniec turnusu był pokaz mody który widzieli wszyscy obozowicze z hotelu. Była bym zapomniała, ćwiczyliśmy oddychanie przeponą. Polecam obóz z agencji modelek/modeli : Adelimodels.. ja jechałam przez biuro podróży, chyba naturatour ale to w 2007r. wiec teraz napewno program bedzie bardziej rozbudowany. Ogólnie polecam obóz , w 2007r. był w Tresnej (Żywiec) a w tym roku nie wiem. Moim zdaniem warto się wybrać. Naj milej wspominam stanie przed lustrem i mówienie przed całą grupą co ci się w sobie podoba a co nie i takie tam Całość obozu prowadził : Model , fotograf,wizażysta i babka od fitnesu. Ogólnie mam porównanie również z obozem w Łebie i obóz w Łebie przy obozie w Tresnej może się schować... Pozdrawiam
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
2017 - Tunezja maj i październik! czekaaaaaam
xxx3anahi3xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości