![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: wakacje 2010
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
niestety nie każde biuro stać na odwagę, aby w miarę obiektywnie zamieszczać relacje z podróży. Funclub widać potrafi...
http://www.funclub.pl/?name=article&op=show&id=96 http://www.funclub.pl/?name=article&op=show&id=136 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
wiem, że pytam sie o to na kaŻdym forum: jedzie ktoś do egiptu z biura Steja w terminie od 23.07? ew. późniejszym? wylot z Katowic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Hej
![]() w tym myślę nad Grecją, Francją - Lazurowe Wybrzeże, Hiszpanią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja była w Lloret i było bajecznie i teraz mam dylemat. Nie wiem czy jechać gdzie indziej, bo nie przeżyłabym zmarnowanych pieniędzy, a jakoś nie widze tak wspaniałego miasta jak lloret. Ktoś był w Lloret i poleca coś lepszego lub równie dobrego za rozsądną cenę?
Ludzie którzy nie byli w Lloret to lepiej tam nie jedźcie haha;D bo potem już nigdzie nie bedziecie chcieli jezdzic;] a tak swoją drogą to nie wiem czemu ludzie sie zastanawiaja nad innymi krajami;D nie wiecie ile życia tracicie nie jadąc do lloret haha;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
ja tak juz sie napalilam na to Lloret,tylko jest jeden problem,nie bede miala skonczonych 16 lat,a siedzenie w hotelu nocami mi sie nie usmiecha,czytalam co prawda,ze podmienialo sie paszporty i inne triki,ale czytalam tez,ze byli opiekunowie,ktorzy ostro pilnowali tych,ktorzy nie ukonczyli 16 lat:-/Czemu ja nie mam 16 lat?No,czemu? Kurcze,za rok raczej juz nie pojade na oboz zagraniczny,tylko jak juz cos z rodzicielami;PSama juz nie wiem,czy ryzykowac i jechac do tego LLoret,czy wybrac jakies inne miasto wgl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
a rocznikowo masz 16 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
nawet jesli ma rocznikowo to sienie bedzie liczyc. musi miec ukonczone 16 zeby wejsc do tropics'a.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
a tam . dziewczyny
![]() nie wiem czy już byłyście...ale ja się zakochałam od pierwszego wejżenia. ![]() ![]()
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie czy któraś znalazła może jakieś biuro oferujące obozy studenckie oprócz oczywiście almatura, ok-tours, steji(stei?, nie wiem;p) i azs politechnika - jak wspomniałam szczególnie interesuje mnie Grecja ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
To jedź do grecji :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co tam że nie zobacze innych krai na zwiedzanie bd pózniej czas a teraz trzeba sie wybawić i szaleć ! i nikt mi nie powie że jest w europie inne takie miejsce bo Lloret to z pewnościa największa imprezowania nom wiadomo Ibiza wymiata totalnie ale jesli mówimy realnie raczej więcej z nas stać na LLORET niż na Ibizę tak więc ja w tym roku wracam do LLORET ale chciałabym znaleść oferte jeszcze z Paryżem po drodze oczywiście wczasy bo nie zniosłabym codziennego budzenia pzez opiekunów i debilnych zbiórek o 1 w nocy pod TROPICSem więc jeśli ktoś wpadnie na taka oferye wyjazd najlepiej z KC to ja bardzo bym prosiła o link
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
olcia i kupanapatyku ja też tak mam ;d jakiś szał , ja sobie planuje wyobrazam jak to bedzie w tym roku i pewnie jeszcze lepiej niż w 2009 r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też mam ten sam problem co Klaudia, i nie wiem jak to będzie.
Grecja też jest cudowna, ale byłam już, dlatego w tym roku postanowiłam jechać do Hiszpanii <3
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lloret ma coś w sobie takiego że przyciaga i cały czas chciało by sie tam wracać
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
olcia92 może za dokładnie wszystkiego nie wiem , ale czuję , że nie skorzystałam do końca z uroków Lloret i temu chcę wrócić i wykorzystać tyle ile można z tych wakacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozmarzyłam się ja chce już lipiec
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
ja cały czas marzę
![]() i oglądam filmiki na youtube jakichś paczek co jeździły do Lloret , są zdjęcia i filmiki ![]() właśnie nawiązując do dyskoteki jakie buty zakładacie ? na obcasach może być niewygodnie , adidasy tak sobie [nie wiem] , a w balerinkach mówię wam podepczą wam stopy -.- |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
no właśnie ja bd miała wtedy 17 lat , więc wczasów nie mogę.. ale olcia.. przecież jakbyś pojechała na studencki to masz pełne prawda zająć sie sama sobą i nikt ci nic nie nakazuje;]
kurdee;D ja też wlasnie nie skorzystalam do konca z uroków lloret;D nie byłam w tropicsie;] hahah. nie byłam na piana party.. nie byłam w st.tropie. ale byłam w londonerze i tam było za***iscie!! ale dla ludzi którzy lubią czarną muzę.. nie byłam na drinie pod parasolkami.. Kurde nie możan sobie wyobrażać, bo szął napadanie i w szkole nie wytrzymamy haha;D Ja znalazłam wycieczke z paryzem i wenecja i to dla mnie super oferta, bo nie chce znowu do monako a potem do gardalandu... co prawda było super. ale jeśli mam jechać w to samo miejsce to chociaż zwiedzanie zmienić. buty? mysle ze w szpilkach bd ciezko tanczyc;D ja zawsze chodzialm w balerinkach ktore spadaly mi z nog haha ale bylo za***iscie;D adidasy lipaaa;D o jaa;D jakie macie wspomnienia?;> mowcie cos;D haha. my mialysmy niezłą akcje z opiekunkami haha. szukałyśmy miejsca zbiórki i znalazłyśmy naszą grupe i sie nie zameldowałysmy i opiekunki sie na nas wkurzyły.. bo potem czekały pod tym miejscem moze z pol godziny, a my jeszcze jakies podpite bylymsmy i nie mialysmy gumy i pytamy jakiegoś kolegiii czy ma i by dał a on na to ' ze nie ma' i potem wraca za chwile i gume przyniósł;D hahah. no fajne to było.. ;D albo wchodzą opiekunki patrzeć czy porzadek w pokojach i pod łożko nad zagladają a tam kartony sangrii i nic nie mówiły;D jedzcie z ok-toursa.!!! spoko opiekunowei są.;] albo te róże.. to było cudowne!!!;D ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- uuu. mam nadzieje ze bedzie lepiej niz w 2009 roku, bo właśnie wtedy rzygałam ze dwa dni i miałam goraczkę i ominełam z 3 imprezy;D ale za to zapoznalam wtedy swietnego kolege z hotelu i do tej pory mam z nim kontakt i planujemy sie spotkac, chociaz mamy od siebie 500 km;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to zawsze piłam malibu z jakimś soczkiem , albo wódkę , wodke daja z kostka lodu i cytryny xD i to w duzej szklance dziwnie tak ![]() hmm ja jakiś takich przygód teraz sobie akurat nie przypominam , pamiętam jak z kolesiem długo tańczyłam to mu stanął i uciekłam do łazienki hahaha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
heheh to niezłe miałyscie przygody słuchajcie ja też nie byłam na piana party bo zaczeło sie jakos o 2 a my już musieliśmy wyjść wtedy masakra po***ane jakaś opiekunka heh
a co do butów to cały czas byłam na szpilach raz tylko na to niby "piana party" założyłam balerinki heheh nom ja też ogladam youtuba nawet sama zrobiłąm filmik z lloret i barcy ale bez wideo same zdj heh
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
ja nie brałam komy nawet do St.Trop'a bo bałam się , że mi ukradną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
czy ktoś był na obozie jakis z modą/modelingiem/urodą związanym bo interesują mnie takie obozy. Jeśli tak to powiedzcie coś wiecej o nich najlepiej odp na mojego e-maila : marrlen_n@poczta.fm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
był ktoś w grecji na obozie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co robiliście na warsztatach? w niektórych ofertach pisze że jest sesja zdjęciowa i portfolio dostałaś coś takiego? Jaka byla atmosfera? Jakies ciekawostki z Twojej strony ? Najlepiej opowiedz wszystko co pamiętasz ! ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
ja byłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
BAN stały
|
o to mów w jakiej byłaś miejscowości i jak tam wgl z warunkami , jedzeniem, i najważniejsze IMPREZAMI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-kreowanie własnego wizerunku -nauka chodzenia po wybiegu -zajecia związane z makijażem -aerobik -jak pozować do zdjec było -sesja zdjeciowa -oglądanie filmu o modzie , akurat jak ja byłam to oglądaliśmy " Diabeł ubiera się u Prady " -no i były rózne wycieczki Wiecej nie pamietam ale wiem, że było tego bardzo dużo a zajecia były bardzo ciekawe.. a no i oczywiscie pod koniec turnusu był pokaz mody który widzieli wszyscy obozowicze z hotelu. Była bym zapomniała, ćwiczyliśmy oddychanie przeponą. Polecam obóz z agencji modelek/modeli : Adelimodels.. ja jechałam przez biuro podróży, chyba naturatour ale to w 2007r. wiec teraz napewno program bedzie bardziej rozbudowany. Ogólnie polecam obóz , w 2007r. był w Tresnej (Żywiec) a w tym roku nie wiem. Moim zdaniem warto się wybrać. Naj milej wspominam stanie przed lustrem i mówienie przed całą grupą co ci się w sobie podoba a co nie i takie tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.