![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !
o jak miło
![]() ![]() ![]() ![]() gabi, ale Ty nie jesteś gruba, nie musisz chyba aż tak drastycznych wyrzeczeń robić
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
katien - no tak ,ale wiesz . ja mieszkam w kaliszu . ciężko ci jest znaleźć chłopaka z tą wagą?bo mnie ciężko
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ło, ja do Kalisza mam tak z godzine i 20 minut samochodem
![]() t.zn. hm szczerze to nie uważam się za osobą brzydką :p jak ważyłam mniej to miałam sporo adoratorów ![]() ![]() ![]() ![]() edit: 80 brzuszków właśnie za mną... uf
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2009-12-18 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
katien - super ze juz brzuszki z głowy . ja tez miałam wielu adoratorów jak ważyłam mniej ,ale mówili ze mam fajny charakter i dla nich to nie wazne. ale napewno chcieli miec szczupłą dziewczyne . a ty ile mialas w zyciu chłopaków?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
czterech, z tym że z tym ostatnim byłam ponad 3 lata... no to widzę że na brzydotę czy brak powodzenia narzekać specjalnie nie możemy
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
katien - no raczej nie ,tylko na wage .mam nadzieje że w wakacje założe bikini a ty? ile chcesz osiągnąć? taką maksymalną wage? ja 45-50 .
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ej a masz gg? bo zapomniałam a wygodniej by nam sie gadało
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
o kurde 45-50? to mało naprawdę... widzę że przed Tobą też jakieś 15 i więcej kg do zrzucenia. trochę tu posiedzimy ;]
taki super ostateczny? u mnie to 57 kg ![]() na początku muszę dobić do 70 potem do 65, do 60.... utrzymać tą wagę i potem zacząć myśleć o 57, ale myślę że nie wcześniej niż w lipcu, może sierpniu... mam gg, ale wolę jednak pisać tutaj, taka troche anonimowość, nie bede narazie ujawniać kto ma taki wielki tyłek ![]() ![]() kurde misia, gdzie jesteś? zostawiłaś nas same i co sobie myślisz... :p
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
a podac ci moje gg?to jakby cos to napiszesz?
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
możesz napisać gg w prywatnej
![]() kurczę im więcej przebywam na wizażu ( przed chwilą natknełam się na dziewczynę, która zgubiła już 20kg ) tym mam większą siłę i chęci do odchudzania ![]() Jutro ostatni dzień przed ważeniem ![]() a Ty Gabi? też ważysz się 20 tak? a potem? co myślisz o tym żeby następny raz w Sylwestra? kiedyś jak się w wakacje odchudzałam, to zważyłam się dopiero jakoś po 9/10 dniach bo nie miałam baterii w wadze hehe i polecam je wyciągnąć żeby nie kusiły ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
katien- to juz ci pisze na priv ok? to napisz do mnie
no waze sie 20 . ciekawe czy cos ubyło. jak jutro i w niedziele zrobie głodówke to schudne 1-2 kg ,bo czytałam ze nawet 1 kg dziennie mozna zrzucic tylko trzeba pic min 2 l wody i poćwiczyc ,kuszące , ja chyba sie zważe nawieczór a ty? bo wiesz po całym dniu jeszcze cos spadnie zapewne
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ok.
To zważ się teraz i daj znać ile ważysz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
katien - nie , wytrzymam do niedzieli ( tak bedzie lepiej dla mnie ) ,czemu nie piszesz na gg? ile jeszcze bedziesz? ja bede tak z 30 minut
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
tak widzę często, że kilka osób przegląda nasz wątek, więc
JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ DO NAS DOŁĄCZYĆ TO OCZYWIŚCIE ZAPRASZAM DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANKA, DŁUGO TU POSIEDZIMY ![]() no, mam nadzieję, że przeglądając wątki rzuci się w oczy ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- gabi, widze nowy podpis, super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj ostatni dzień dietki przed ważeniem, hmmm no ciekawa jestem już jak nam wszystkim poszło ![]() ![]() gabi - dzisiaj głodówka? misia - odezwij się w końcu ! mam nadzieję, że się nie poddałaś... ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2009-12-19 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
katien - tak , nie jest tak źle . moze mi sie juz organizm przyzwyczaił ze głód o 23 zapijałam wodą hehe
dziewczyny mam problem !!!!! koleżanka zaprosiła mnie na wtorek na urodziny !!!! tam bedzie mnóstwo słodkości . co robić? jak ja sie tam powstrzymam? pomocy !!!!!!!!!
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, ale nie możesz zrezygnować z urodzin z powodu diety, musisz przecież żyć normalnie i robić wszystko po staremu... a na którą godzine masz te urodziny?
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
na 12 ,to co ja mam zrobic?
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- katien wejdz na gg,ok?
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
jesli na 12 to musisz zjeść kaloryczne śniadanie, tak żebyś była najedzona... wypij litr wody i idź
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- mam takie pytanie, jak ktoś wie i mógłby napisać to bardzo proszę ![]() chodzi mi o kalorie : jajko ? łyżeczka cukru ? kromka chleba ? bułka ? mandarynka? nigdy nie liczyłam kalorii, czasem sprawdzałam tylko na opakowaniach słodyczy itp. może najwyższa pora nauczyć się na pamięc ![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
katien - podoba mi sie twoja propozycja...
a teraz kalorie : jajko - 65 kcal łyżeczka cukru - 22 kcal kromka chleba - ok 50 kcal niewiem dokładnie bułka - 100 - 150 kcal w zależności jaka bułka mandarynka - 30 - 50 kcal
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Ci baaardzo gabi
![]() kurde mam nadzieję, że misia się nie poddała... ![]() gabi, jak idzie? głodówka?
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
katien - na obiad wypiłam rosołek ( bez makaronu ) i zjadłam marchewke . trudno jednak jest przez cały dzien, a co u ciebie?
wejdziesz na gg?
www.toster.pl = fajne zdjęcia i ekstra filmiki Edytowane przez ggabi11143 Czas edycji: 2009-12-19 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
nie, ja sobie tylko co jakiś czas odświeże i coś napisze, bo jestem zajęta, sprzątam
![]() no tak myślałam, głodówki nie są dobre, lepsze są chyba takie dni ograniczenia jedzenia do minimum ![]() a u mnie : śniadanie: bułka z rybą, herbata z cukrem obiad klops i 2 ogórki kiszone narazie tyle ![]() ![]() odezwe się za jakiś czas ![]()
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
katien - zrobiłam cos strasznego ,zjadłam pączka . chwilowe załamanie ale kolacje zjem juz małą. a ty jak radzisz sobie z pokusami?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
o kurcze... nie no to kara śmierci
![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny jak Wy jecie?! Czytałyście chociaż 10 zasad zdrowego odżywiania?
Jest tutaj jakiś moderator? ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
łyżeczka cukru 40kcal kromka chleba ok.90kcal bułka 180-300kcal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
katien - załamie sie ,zjadłam za duzo ,ale zrobiłam wielkie zakupy , chyba na tydzien na diete hehe , 2 rzeczy kupiłam light (lekkie ) i od jutra 5 posiłków zawsze. kupiłam gorzką czekolade i bede jadła jedną kostke czekolady . a co u ciebie?
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tu nie chce nic robić przeciwko Wam, po prostu przeczytajcie podstawowe zasady bo same sobie krzywdę robicie takim pseudo odchudzaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
podasz mi linka do tycch zasad?co robimy źle?
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Jest - tylko, że nie ma wpływu na to co kto je.
Na dietetyce są podwieszone wątki na temat zdrowego odżywienia, poprawnego komponowania jadłospisów, a nawet GOTOWE jadłospisy, żeby dziewczyny się zdrowo i racjonalnie odchudzały, a że pomimo tego one tego nie robią, to cóż ja więcej mogę? Nie przyjdę do każdego do domu i nie wmuszę w niego gotowych jadłospisów. Podawane jadłospisy w tym wątku nie mieszczą się w ramach zdrowego odżywania - poniżej 1000 kcal, głodówki -tego nie propagujemy. ![]() Proszę zapoznać się z linkami w moim podpisie i przejść na ZDROWĄ dietę powyżej 1000 kcal inaczej będę zmuszona wątek przesunąć na Krzywe Zwierciadło odchudzania. ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-12-19 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Swoją drogą to głodówka jest właśnie stosowana dla zdrowia i to nie tylko jednodniowa- nie mówiąc już o oczyszczeniu organizmu które jes zalecane przez dietetyków ![]() moooniaaaa- hehe dzięki za troskę, damy sobie rade świetnie i bez Ciebie. A jeżeli tak trzeba pani moderator to oczywiście prosze przenieść nasz wątek na KZ ![]() ![]() Ale muszę powiedzieć , ze widziałam tu juz nie jeden o wiele bardziej drastycznych diet, ale najwyraźniej Moooniaaaa tam jeszcze nie trafiła hehe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.