![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Wróciłam.
I powiem najpierw że było naprawde baaaardzo miło. Ale od początku. Cały dzień do Niego nie napisałam, bo nie chciałam się narzucać w swoje urodziny. Stwierdziłam że w taki dzień sam z siebie powinien przyjechać. Przyjechał do mnie do pracy przed 18. Najpierw mnie skomplementował że ładnie wyglądam (szok! bo już dawno sam z siebie tego nie powiedział.) Złożył mi życzenia, wyściskał, wycałował i przepraszał że nie ma prezentu ale to dlatego że na swięta dostanę podwójny ![]() Później zaczęłam rozmowę jak to było w sobotę i oczywiscie tak jak myślałam wyszedł ze znajomymi (których ja znam) do pubu. Nie byli długo ale trochę zabalował z siostrą. Kolejny raz powiedziałam mu żeby mi mówił o wszystkim bo ja sie zmieniam i nie będe sie juz zachowywała tak jak kiedyś na kazda wiadomość o Jego wyjściu beze mnie. Pytałam czy był ktoś kogo nie znam (żeby podpytać o ta panne z nk) to powiedział że przyszła się z nimi przywitać jakaś koleżanka siostry i Jej chłopak. Ale zaraz się zmyli bo byli ze swoimi znajomymi. Podpytałam o nia troche i w sumie sam mi powiedział że wydawała się dość sympatyczna i miała ładny uśmiech (TŻ często mówił mi o jakichś dziewczynach że ta miała ładny uśmiech, tamta miała fajną fryzurę) wiec jakoś mnie to nie ruszyło. Nie powiedziałam nic o naszej klasie.. Bo nie chciałam sobie psuć dzisiejszego dnia a wiekszość rzeczy i tak się dowiedziałam. Później podjechaliśmy na chwile do Niego po kąpielówki ![]() Później nawiazując do Jego wyjścia powiedziałam że fajnie byłoby gdyby pomyślał i zabrał mnie ze sobą na taka imprezke bo też chętnie bym się pobawiła. I powiedział ze jak najbardziej pomyślimy ale już po świetach (bo teraz ma przerwe do połowy stycznia) i po Jego sesji. Z sauny wróciliśmy po 21 i do 23 rozmawiliśmy w aucie. Jak wychodziłam powiedziałam żeby dał znać jak dojedzie do domu. I puścił sygnał (szok już trzeci z kolei bo ostatnimi czasy jak Go prosiłam to "zapominał" ![]() I nawet zaczął rozmowę o sylwestrze że musimy postanowić co robimy żeby później nie zostać na lodzie.. I było tak jakoś fajnie.. I wiem że część z Was uzna ze jestem naiwna że wierze w to że coś się zmieni ale ja chcę próbować. I takie dni tylko mnie w tym utwierdzają. I niektóre Jego zachowania mnie zaskoczyły chociaz dla Was to nie jest nic nadzwyczajnego. Ale u mnie sypało się dosłownie wszystko i nawet takie drobne gesty duzo mi dają. Dużo się dzisiaj uśmiechałam...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę spać dziewuszki ;*
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A poza tym dziekuję bardzo za wszystkie życzenia ![]() ![]() ![]() I dobranoc Wszystkim ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę spać kobietki, bo jutro (dziś) nie wstanę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jakoś dawno nie napisał czegoś tak głębokiego i szczerego. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
z twarzy niezbyt ładna. zresztą widać, że podrasowana w photoshopie ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() napisałam TŻtowi, że mam wrażenie że mu głowę zawracam smsami i że mi przykro. ja się produkuje, słodzę mu, a on nic ![]() zaprzeczył oczywiście. ja tam nawet nie miałam zamiaru się długo złościć. samotne wyjście przetrwałam wzorowo. wymieniliśmy ze 2 smsy i to z JEGO inicjatywy! o 23 grzecznie wrócił do domu, ja godzinę później. i cacy ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() życzę, aby było już tylko lepiej |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
OMG
![]() jaka ze mnie blondynka.. dopiero zauważyłam ze jest trzeci watek... ![]() haha, no to napisze jeszcze raz ![]() ![]() ![]() aha no i nie ma mnie na listy stałej................... .......... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ale pędzicie...
![]() ![]() ![]() chcialam się tylko przywitać.Dzień dobry ![]() ![]() ![]()
#101 |
Wtajemniczenie
|
Prawda?
![]() Chcąc nie chcąc serce mi złagodniało, ale staram się nie okazywać mu tego specjalnie ![]() Cześć wariatki kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
![]() No nie wiem jak wam, ale mi się niestety śniły głupoty. Jak zwykle ![]() Cytat:
![]() Red jak u Ciebie tak zimno jak u mnie to ja się Tobie nie dziwie... U mnie -18...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2009-12-18 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
hej kochane
![]() ![]() Wanilka wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Hej Madame
![]() ![]() Echh...ja lecę...jeżeli nie zamarzne gdzieś po drodze to się odezwę później. Buziaki i miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg obejrzyjcie dokładnie - pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
U mnie -15
![]() Zamarzne! Na razie idę się malować, koło 10 jadę do TŻ-ta. I DO PRACY! Brakuje im hostess do promocji więc się zaczepiłam i on został moim kierownikiem ![]() Uznał ![]() ,,Widzisz Kotek, tylko Ty tam się nie chwal , wiesz...Ty sypiasz z szefem" ![]() Wiedziałam dlaczego dostałam tą robotę ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby tak dalej i jeszcze lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
WITAM!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj spytałam, a co ![]() mówię: "widziałam jaką panienkę dodałeś do znajomych" ![]() a on: "to koleżanka, znajoma z ulicy (haha jak to brzmi ![]() ![]() i że ma chłopaka i srata tata ![]() w ogóle dzień dobry, bo tak wlazłam bez przywitania ![]() muszę zaraz lecieć na pocztę... TŻ rano wstał, mimo że ma wolne, musiał po akumulator lecieć czy co tam... jest sam na chacie, ma się do mnie odzywać, bo mu wpier****dole ![]() ![]() Koszka wieczorem się z nim spotykasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jak tam trzymasz się postanowienia? A może on coś się odezwał? ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre dobre ![]() inne laski Cie zlinczują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj piątek i będzie miał dobry humor, jeszcze po treningu, więc mam nadzieję, że będzie ok. W sumie pod tym względem to ja mam uraz do niego, bo kiedyś jak tylko rozpoczynałam jakąś rozmowę to już widziałam jego niezadowoloną minę, i tylko wysłuchiwał (o ile można to tak nazwać) i nic się nie odzywał ![]() ![]() Przez tamte jego zachowania mam teraz stresa przed takimi rozmowami ![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
Rebe! ale Ty masz piękny naturalny, a ona pewnie sztuczny a bleee
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() nie wspominaj przeszłości, bo teraz może byc całkiem inaczej ![]() i masz rację, nie pozwól by Cię jakby olewał podczas rozmowy! ma mówić! ja uciekam na miasto, potem będę sprzątała pewnie, jak skończę to wejdę do Was ![]() miłego mroźnego przedpołudnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam do 10 i lece robić porządki (chociaż mi się nie chce buuu ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie trochę cieplej, bo -13, ale i tak się nie chce wychodzić. choroba mnie bierze, a wieczorem muszę skoczyć na aerobik. TŻ zameldował mi rano, że idzie odśnieżać ![]() dziś znowu nie damy rady się zobaczyć, także dopiero jutro. już dawno nie mieliśmy takiej 3-dniowej przerwy ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-18 o 09:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.