![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki . Głównie perfumy ;)
Bardzo lubie tą koszule i żeby Ci ją oddać to musiałabym Ci wszystkie odlewki zabrać ;P nie no, a tak poważnie to bardzo sobie ją cenie (4str wątku i narazie nikomu się nie zdecydowałam jej oddać ;p- ale za perfumy to całkiem kuszące ;d)
Tak myśle żebym sobie chciała te 7ml In2u, i np 4ml słonika i 4ml flower.
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- up
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
słuchaj, a ten puderek z loreala byś oddała?
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Kurcze, no kuszą mnie te perfumiki, ale znowu jest problem z fiolkami bo mam tylko 4mililitrowe.. więc jakbym chciała 7ml to już bym musiała wysyłać po dwie fiolki.. zresztą nie wiem czy chcesz sie pozbywac aż tylu odlewek. bo jak sobie teraz policzyłam, to chciałabym od Ciebie: -słonika 4ml -orange-7ml -flower-7ml -in2u-7ml i to jest juz ostateczna wersja ![]()
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- hopsa
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i perfumy :)
hopp
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:07 ---------- hops
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
hop
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- dokładka- kuferek puccini oraz perfumy Armani Code ! Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
witaj, niestety soli nie zdobyłam ządnej
![]() a ciuszków w rozmiarze 36 mam kilka w wątku plus taką czarna spódniczke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263216710 ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- a flakoniki juz mi niepotrzebne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
kurcze nie doczytałam że pusty
![]() ![]() no to mamy problem, bo ja mogłabym przygarnąć kilka odlewek, ale nie masz atomków, a ja nie wyślę pierwsza paczki bo Ty masz za mało przekupek ![]() a może masz coś jeszcze poza wątkiem? za same książki mogłabym oddać polówkę i odżywkę do paznokci. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- nie zależy mi na czasie ![]() - z kenzo, jungle elephant - z Bossa orange - z kenzo flower najwięcej jak się da ![]() ![]() (to oczywiście oryginały???) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
kurcze sama nie wiem jak to zrobić żeby było sprawiedliwie...
może wycenimy jakoś te rzeczy? kuferek jest nowy, mam go z wymianki i dałam za niego rzecz wartą ok.130zł, a więc Ty oceń wartość swoich książek i zobaczymy ile nam zostanie na perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
mogłabym podesłac, idole i sephora aktualne nadal sa, mam atomki 12 i 20 ml, moze cos jeszcze ci sie u mnie podoba? szukasz niszowych zapachów? Figa fragonarda np
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
no to może weźmy ceny z kwc i przeliczmy na ml
![]() kenzo- elephant 400zł za 100ml czyli 4zł za 1ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...ephant-EDP.htm boss- orange 245zł za 50ml czyli 4,9zł za 1ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Orange-EDT.htm kenzo- flower (musisz podać czy masz edp czy edt bo są różne ceny) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-Kenzo-EDP.htm ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- chyba że chcesz jeszcze polówkę i odżywkę do paznokci to biorę 3 zapachy ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- ok, rozumiem ![]() a więc 4 książki + 2 zapachy za kuferek ![]() mogę dać Ci znać za kilka dni jakie zapachy wybieram, bo i tak czekasz na atomki, prawda? ![]() ja sobie je na spokojnie w douglasie obwącham i wybiorę najlepsze, ok? ![]() a więc czekam na wiadomości od Ciebie ![]() dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej, dziś byłam w drogerii i wybieram boss orange i kenzo flower
![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
hopa
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- DOKŁADKA- pacco rabanne 1 million ! ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
hej,
podoba mi się jedynie 1 million, ale rozumiem, że to nie wchodzi w grę ![]() pozdrawiam kota
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Soap_bubble ![]() Interesuje mnie kolor najlepiej 350 Rich Tan, do skóry tłustej i mieszanej. Ale z pokorą przyjmę także troszeczkę jaśniejsze odcienie ![]() Pozdrawiam Ps czy gdybyś miała odcień który mnie interesuje znalazłabyś cos u mnie ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
ojoj to co z tym fantem zrobimy? może dorzuce Ci jakieś próbki za te 2ml extra?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
MOJE DROGIE
![]() Nie ma mnie do 18.01, więc w razie co proszę o cierpliwość ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
hej, chcę się pozbyć jednak szybko tych rzeczy więc wracam.
Bik bok za: - CKIn2U her 4ml - z kenzo, jungle elephant 4ml - z Bossa orange 4ml - z kenzo flower 4ml Jak będziesz zainteresowana to daj znać ![]()
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Dokładka- dużo nowych perfum we flakonach ! .
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
oj to ja jeszcze po grubsza sprawę
![]() Pacco rabanne, 1 million EDT; 100 ml zostało ok. 95 ml, bez pudełka Armani Code, EDP. Całkiem nowe, mają pudełko 100 ml bez dwóch psików testowych. - Angel EDT. Całkiem nowe, w folii 50 ml EDT. za co oddasz powyższe? masz szanse z kolorówką,min:cienie tusze podkłady i błyszczyki NOWE Loreal,revlon i IsaDora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.