|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: białystok- salon kosmetyczny w którym robia dobre makijaze okolicznosciowe??
J ateż szukam dobrego fachowca od makijazu ?? Jest w ogóle taki ktos w Białymstoku??
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: białystok- salon kosmetyczny w którym robia dobre makijaze okolicznosciowe??
Cytat:
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Wizażystka
Witam.
Nie wiem, czyw dobrym miejscu zadałam pytanie... Poszukuję dobrej wizażystki na studniówkę z okolic Sandomierzam Tarnobrzega, może ktoś mi polecić ? Nie mam idealnej cery i sama nie dam rady sobie zrobić dobrego kryjącego makijazu .
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wizazystka tarnow
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałabym by niekoniecznie profesjonalna wizażystka, ale osoba, która potrafi zrobic dobry makijaż podjęła się tego zadania na mnie
Chodzi oz robienie makijażu na co dzień i nauczenie mnie kilku podstawowych trików
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Bydgoszcz, Toruń - wizaż, stylizacja dla dziewcząt i pań niedosłyszących
Panie i dziewczyny niedosłyszące, jeśli marzycie o metamorfozie, profesjonalnym wizażu, ale macie obawy, że się nie dogadacie ze stylista - mamy dla Was propozycję spotkania z profesjonalistą, któremu bliskie są nie tylko tajniki wizażu, ale i tajniki świata ciszy
![]() Organizujemy też sesje zdjęciowe - za darmo dla niedosłyszących, ale tylko w weekendy, na terenie Torunia. Szczegóły na e-mail. Kontakt: r-o-c@wp.pl |
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Szukam wizażystki
Witam, szukam dobrej i polecanej wizażystki zajmującej się poradami z zakresu nauki makijażu i doboru kolorów/stroju. W katalogu wizażystek brakuje mi opinii o danej osobie, a zależy mi na profesjonalnej usłudze
![]() Jeśli wątek założyłam w nieodpowiednim miejscu, proszę o przeniesienie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam wizażystki
Napisz, z jakiego miasta szukasz wizażystki
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mogę z całego serduszka Jolę polecić:
http://www.makijaze.com.pl/ Wspaniała osoba i wizażystka
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Fryzjer i makijażystka z dojazdem -Lublin
Hej dziewczyny!
Szukam fryzjera i makijażystki na ślub z dojazdem do domu z Lublina lub okolic. Może macie kogoś sprawdzonego i zarazem dobrego do polecenia? ![]() Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer i makijażystka z dojazdem -Lublin
Hej
![]() Mogę polecić tylko makijażystkę - Gosię, robi świetne makijaże ślubne i studyjne, paznokcie żelowe, jest z Lublina |
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
stylistka/wizażystka z Trójmiasta poszukiwana
witam wszystkich
![]() Zwracam się z prośbą - czy znacie jakąś sprawdzoną wizażystkę /stylistkę z Trojmiasta ? Zależy mi aby dana osoba umiała dobrać styl do moich upodobań ( jestem menagerem hard rockowej kapeli ) a nie zrobić sztuczna lalkę barbie. |
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Wizażystka pilnie poszukiwana na dwie sesje w studio Śląsk!
Hej, w tym tygodniu mam dwie sesje studyjne:
22.03.2012 r w godzinach porannych lub po południowych (do ustalenia) - studio w Goczałkowicach 25.03.2012 r w godzinach po południowych - studio w Czechowicach-Dziedzicach. W związku z tym poszukuję wizażystki. Lub po prostu kogoś normalnego, kto zrobi mi fajny makijaż do zdjęć. Nie mam za dużego doświadczenia, więc wolałabym TFP. (Makijaż za darmo, w zamian dostajecie zdjęcia na których jestem ja z makijażem) może się przydać do portfolio itd. Jeżeli jest ktoś chętny proszę pisać tutaj a napiszę do was PW, lub sami piszcie PW. Możecie mnie też złapać na gg: 13463020 i mail : raptownerealiax3@wp.pl NAJLEPIEJ NA GG I MAILA ![]() Fajnie by było gdyby osoby były z bliska i nie miały problemu z dojazdem, jednak jeżeli będziesz z dalszej okolicy jeśli zechcesz oddam połowę za transport Czekam na zgłoszenia. Liczę na was moje drogie/ moi drodzy !
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Hej, w tym tygodniu mam dwie sesje studyjne:
22.03.2012 r w godzinach porannych lub po południowych (do ustalenia) - studio w Goczałkowicach 25.03.2012 r w godzinach po południowych - studio w Czechowicach-Dziedzicach. W związku z tym poszukuję wizażystki. Lub po prostu kogoś normalnego, kto zrobi mi fajny makijaż do zdjęć. Nie mam za dużego doświadczenia, więc wolałabym TFP. (Makijaż za darmo, w zamian dostajecie zdjęcia na których jestem ja z makijażem) może się przydać do portfolio itd. Jeżeli jest ktoś chętny proszę pisać tutaj a napiszę do was PW, lub sami piszcie PW. Możecie mnie też złapać na gg: 13463020 i mail : raptownerealiax3@wp.pl NAJLEPIEJ NA GG I MAILA Fajnie by było gdyby osoby były z bliska i nie miały problemu z dojazdem, jednak jeżeli będziesz z dalszej okolicy jeśli zechcesz oddam połowę za transport Czekam na zgłoszenia. Liczę na was moje drogie/ moi drodzy ! |
|
|
|
|
#106 |
|
Moderator
|
Dot.: Szukam wizażystki na dwie sesje w tym tygodniu śląsk
Po pierwsze zły dział (przenoszę na wizażystkę) po drugie trochę mi ręce opadają na to tfp. Tym bardziej że piszesz wprost że nie masz doświadczenia czyli gwarancja że wyjdziesz na tyle dobrze na tych zdjęciach że warto będzie je umieścić w PF jest żadna (a już poza PF to niby do czego mejkapistce by były potrzebne takie zdjęcia?)...
Ech dziś to każdy by chciał piękny makijaż za darmo - a dobry makijaż to Wielka sztuka, kosmetyki też na drzewach nie rosną...
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2012-03-20 o 13:58 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem że fotograf również pracuje za darmo ?
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
ha ha tez wlasnie o fotografa chcialam zapytac
|
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
Doradca wizerunku-Poznań
Witam
Poszukuje Stylistki-wizażystki z Poznania, która doradziłaby mi w sprawie makijażu i określiła analizę kolorystyczną. Jest wiele ofert, ale większość oferuje zakupy i wymianę garderoby, a ja tego nie chcę. Możecie mi polecić kogoś, kto ma talent i wykonuje te usługi w miarę w rozsądnych cenach w Poznaniu?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Makijażystka ślubna Katowice okolice
Witam,
Znanie może jakąś dobrą makijażystkę na ślub z Katowic lub okolic? pilne
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję wizażystki z doświadczeniem do wykonania makijażu ślubnego 16.09.2017, ślub jest o godz. 16.00 najlepiej z dojazdem na dolnym Mokotowie.
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-08-22 o 18:24 |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
hej! szukam wizażystki z Tychów (z dojazdem do domu), która wykonałaby makijaż okolicznościowy, data dosyć blisko - 9/09, godzina między 8-11, bardzo proszę o odpowiedź! pozdrawiam
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Szukam wizażystki w Wenecji
Biorę ślub w Wenecji w czerwcu 2018 i szukam doświadczonej wizażystki, która zrobiłaby mi makijaż ślubny.
Byłabym wdzieczna za kontakty lub sugestie. |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam wizażystki w Wenecji
Z okolicy Werony sa ale dojezdzaja i do Wenecji
![]() podsylam namiary http://www.yasminsanchezmakeup.it/ https://www.instagram.com/yasminmakeupartist/ a tu druga: http://www.elisasizaschiavon.com/ |
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Wizyta u makijażystki/wizażystki
Hej jestem tu nowa i przeszukałam cały internet i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania. Otóż to za miesiąc wybieram się na wesele siostry mojego chłopaka i moje umiejętności robienia makijażu są znikome więc chciałabym żeby zrobiła to jakaś profesjonalna osoba ale niestety nie mam jeszcze 18 lat i czy w takim wypadku moge mogę umówić się na ten makijaż czy potrzebuje zgody rodzica jeśli tak to jak ta zgoda powinna wyglądać?
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizyta u makijażystki/wizażystki
zgody na makijaz? czy makijaz to tatuaż? Nie nie musisz mieć zgody,chybaze Twoi rodzice sa przeciwnikami makijazu i Ci zabraniaja to lepiej pojsc zrobic makijaz i zmyć zanim do domu się wróci
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Szukam wizażystki w Warszawie, która w ciągu 1h doradzi mi wybór kosmetyków do tuszowania przebarwień na twarzy.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
Makijażystka w Toruniu
Jeśli zły temat to przepraszam ale potrzebuję namiary do dobrej makijażystki w Toruniu, która by mi zrobiła makijaż i jeszcze podzieliła się informacją o kosmetykach i zrobieniu efektu podobnego do jej roboty.
Makijaż ma być profesjonalny, taki żebym wyglądała jak modelka, ale naturalny. Mam 25 lat cerę porowatą, tłustą, jeszcze trądzik nie do końca wyleczony, wymagam zakrycia tego i musi ten makijaż wytrzymać do rana tak żeby około 7 rano był, nie chcę się również świecić. Chodzi o to że jadę do Norwegii do mojego nowego faceta i chcę mu wyperswadować z głowy pewną mężatkę, która mu się 2 miesiące temu spodobała... Po za tym ma żałować że mnie w ogóle ocenił (7/10). |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijażystka w Toruniu
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

.