![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) ***
![]() ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
przepraszam, tusz poszedł
![]() jajo jest, czeka na nową właścicielkę (tam te kolory są wypróbowane po jednym razie pędzelkiem, prawie tego nie widać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- no ja już niestety nie powiem, co by się Tobie przydało z moich rzeczy, jeszcze troszkę ich zostało ![]() ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
cos u mnie? prosze odp w moim watku
![]()
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Proponuję :
The Body shop- lip balm, smak truskawkowy, nowy 9g Sally Hansen Lip Inflation Extreme- błyszczyk bezbarwny, o smaku cynamonu Clinique - superbalm moisturizing gloss szminka Avon Color Trend – Cafe au lait za:
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Priscilla Presley***
no niestety nic
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
z Twojej dokładki dużo mi się podoba
![]() Dr. Luv, Twisted Lime - balsam do ust o zapachu i smaku lemoniady (nowy?) The Body Shop, Crystal Sparkle Gloss - błyszczyk - nieużywany The Body Shop, Pearly lip & cheek stain #02 - błyszczyk - nieużywany L'Oreal, Lash Architect Carbon Gloss - tusz, kilka razy maźnięty Wella, System Professional, Perfect Hair (liquid hair, płynny włos) - preparat odbudowujący osłabioną strukturę włosów delikatnych - używana, na pewno zostało jeszcze ponad pół Coty, The healing garden - lotion do ciała w sprayu daj znać co byś za to chciała u mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- aha i czy pędzel TBS jest do pudru? jeśli tak to też jestem chętna ![]()
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy Masło i puder za pędzel i błyszczyk byłoby ok? ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- za masło - pędzel - będzie mniej więcej równoważnie ![]() błyszczyk też bym chciała ![]() z podobnych mogę jeszcze zaproponować Mineral Care SPA - masło cumquat troszkę mniej niż połowa z 500ml
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
podobał Ci się z tego co pamiętam u mnie jeszcze puder, błyszczyk Oriflame i Agatha Ruiz de la Prada i jeszcze kilka rzeczy, jesteś jeszcze na nie chętna?
![]()
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
to jak, odpowiesz?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ja jestem strasznym bladziochem więc brałam praktycznie najjaśniejszy odcień podkładu jaki znalazłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- podobał Ci się jeszcze puder Oriflame i preparat wybielający paznokcie Wibo ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- może masz jakąś drogerię blisko żeby sprawdzić? jakby co ten puder Oriflame jest bardzo jasny ![]() ![]()
![]() |
#111 |
BAN stały
|
witaj
pisalas u mnie mi u Ciebie podobaja sie: # The Body Shop - pędzel # The Body Shop - temperówka do kredek Wella, System Professional, Perfect Hair (liquid hair, płynny włos) - preparat odbudowujący osłabioną strukturę włosów delikatnych - używana, na pewno zostało jeszcze ponad pół # The Body Shop, Crystal Sparkle Gloss - błyszczyk - nieużywany\ ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- w takim wypadku to mi sie nie oplaca ![]() moglabym oddac demeter i acne za pedzel tbs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
no okej, dorzuciłabyś tę kredkę czarnobrązową? chyba nie będzie niesprawiedliwie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
Witaj ponownie
![]() ![]() Maybelline, New Superstay Silky 10 Ivory - podkład. - używany, ale sporo zostało. Z wymianki, ale okazał się za ciemny. # Avon, Clearskin - tonik oczyszczający przeciw wągrom - nieużywany (mam też taki sam, ale pół) Avon, Avon Care - glicerynowy krem do rąk - nieużywany Avon, Foot works, - odświeżający dezodorant do stóp - nieużywany + połowa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.