|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: To i owo ;-)
Super więc Sweet Darling + odlewka Stelli za bronzerek
![]() A może chciałabyś jeszcze odlewkę 4 ml Tommy Girl, Kate Moss lub Bright Crystal za odlewkę She Wood? bardzo chciałabym przetestować...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Dior, 5 Colours - odc. 470 Spring Bouquet ??
dla "bladziocha" to polecam puderek brazujacy EL który mam w wątku
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za ktores z:
- Dior, 5 Colours - odc. 470 Spring Bouquet - 4 cienie tylko przetestowane, najciemniejszy niestety trochę ukruszył się podczas upadku kod 7k04. - Coty, Intimately Beckham Night for Her edt - 30 ml, bez jednego psika. bornzer nouba ? odp prosze u mnie |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
- Nouba, Earth Powder - odc. 5, puder brązujący, kilka razy przetestowany. Świetne opinie w KWC.
coś u mnie?
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
...ale piekne foteczki
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, czy Ty byłaś u mnie zainteresowana HP?
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
m-habibi, lilmary, little.b.blue dziękuję
mirra77 pomyliłam odcień, to 3, nie 5. Ładny, delikatnie skrzący brzoskwiniowy brązer. Łatwo stopniować 'moc' koloru. Jeden z moich ulubionych; mam dwa, drugi kupiłam, bo zostawiłam w hotelu pierwszy, ale ponieważ hotel był tak miły, że mi odesłał , a zapasów brązerów raczej nie planuję, to ten chcę wymienić, najlepiej na inny brązer. tyska30 spróbuję podejść do Douglasa i obejrzeć to cudo, bo nie kojarzę ![]() pola_ dziękuję, ale nie mam cierpliwości do sypańców ![]() Thelilku dziękuję . Juz do Ciebie tuptam.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soso mi sie 5diora podobaja, teraz niestety nie mam mozliwosci pobyc dluzej na wizazu, pojawie sie wieczorkiem jak wroce do domku albo miedzy czasie zakradne na wizaz |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Tocekam
|
|
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
dopiero teraz zauważyłam u ciebie :
- YSL, Baby Doll - umknął mi wczesniej uwagi. jejku, pokroję się za to! znajdziesz jeszcze może coś u mnie do tego Estee Lauder YOuth-Dew?? może zainteresuje cię Gloria Vanerlt lub: CALINE 50ml- ubytek testowy ? byłabym w stanie sobie u ciebiecoś dobrać, bo większość mnie rzeczy u ciebie kusi ![]() odp u mnie ![]() |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Może znajdziesz coś u mnie za : - Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!... - poj. wyjściowa 30 ml. ? ![]() Ps ile tam jest ml bo niedowidzę ;p ?
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie chcialabys ewentualnie wymienic go na brazer Everyday Minerals? |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Soso Droga.. ja mam ogromna ochote na te piateczki i puderek rozswietlajacy tylko zaczynam szukac w necie, z ktorej kolekcji pochodzi rozswietlacz chanel i czy oby data jest prawidlowa
zaczynam sie martwic a Ciebie pragne poinformowac najlepiej jak potrafie by nie zostawic po sobie zlych wspomnien ![]() Sciskam EDIT:... znalazlam a raczej jedna pani detektyw sie w to mocno zaangazowala Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-01-18 o 23:01 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
fanusia92, thelila odpisałam
![]() Soap_bubble nic u Ciebie za ten zapach nie widzę - a co do mililitrów - jak klikniesz na foto to powiększy się i wtedy w dokładnie widać ile zostało ![]() mirra77 to zalezy jaki efekt lubisz, ja akurat lubię mieć widoczny brązer na buzi, więc mi bardzo pasuje, choć jak pisałam, łatwo nim stopniować efekt i łatwo się rozciera pędzlem. Firmy EDM w ogóle nie lubię, poza pędzelkami |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowisz o tym diorku ktory jest na zdjeciu z lumierkiem ?? Jak najbardziej moze byc Twoj ![]() Pozdrawiam cieplutko i czekam na wiadomosc
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-01-19 o 18:29 |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam dokladeczke moze teraz cos za 5 znajdziesz u mnie ???
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
to może:
Estee Lauder YOuth-Dew EDP za Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!... - poj. wyjściowa 30 ml. |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Kaloriaku uciekaj a kysz a kysz
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-01-19 o 18:43 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
bohatera ?? kaloriaka swojego siekiera ????
![]()
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
...a wolisz tego jego moscia
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ee tym mnie nie wystraszysz
zapomnialas..ja agnostyk
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za którąś z tych rzeczy?
- YSL, Baby Doll - poj. wyjściowa 50 ml. - Paul Sagane, Satin Finish - BeneFit, Full Finish Lipstick |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
- Lolita Lempicka, Midnight edp - 7ml, śliczna różczka, wer. limitowana. Jako że to naprawdę śliczny gadżet raczej trudnowymienialna
- Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!... - poj. wyjściowa 30 ml. znajdziesz coś u mnie?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich obu watkach za miniaturkę Lolity różdżki?Poza wątkiem mam jeszcze próbkę niszowca Parfum d'empire Wazamba ok 0.9 ml
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
anarchia25 bardzo dziękuję za propozycję, ale 5tki już w sumie sa Thelili
![]() RNG, Princeska87, Zielona30 dziękuję, nic
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za piatki diora? mialam dokladki w miedzyczasie.....
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Sosiku, widzisz teraz ja drepcze po Twoim watku
![]() zainteresowal mnie sypaniec Paul Sagane. czy moglabys cos napisac o jego kolorku? czy jest bardzo jasny? i czy odcien cieply? masz moze porownanie do sypanca Lucidity EL w kolorze 01? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

. Juz do Ciebie tuptam.

zaczynam sie martwic a Ciebie pragne poinformowac najlepiej jak potrafie by nie zostawic po sobie zlych wspomnien
Milion kalorii w jednej