![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Re: L'azur Pupy -fotka
Sari, wyluzuj, Redakcja to nie cyborgi, zeby działać w dzień i w nocy. Twoja fotka moze spokojnie poczekać nie tylko 10 minut, ale też dzień-dwa
![]() ![]() sarimatha napisał(a): > Zło pobudka ![]()
![]() |
#92 |
Gość
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Sari, wyluzuj, Redakcja to nie cyborgi, > sarimatha napisał(a): > Zło pobudka ![]() Sajborg wklepujący nr 11fedGrE melduje się na rozkaz. Komenda wklepująca fotki w nieprawidłowym formacie. Powtórz komendę, bo - cholercia - po północy wydajność mojego CPU spada. ---***--- cyBORG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Sajborg wklepujący nr 11fedGrE melduje się na rozkaz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maga - TY JUŻ ŚPISZ!!!! ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Gość
|
> Maga - TY JUŻ ŚPISZ!!!! Śpi, bo ją sajborgi Wizażankowe wykończyły, co rusz to zmiana zdjęcia, bo producent zmienił naklejkę z zielonej na seledynową albo zmiana kategorii, bo przecież ja mam 25 1/365 roku, a krem jest w kategorii do 25 roku, czyli ja używam niezgodnie z Instrukcją Smarowania Maski... Padła bidulka, widać akumulatorki kiepskawe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> co rusz to zmiana zdjęcia, bo producent zmienił naklejkę z zielonej na seledynową albo zmiana kategorii, bo przecież ja mam 25 1/365 roku, a krem jest w kategorii do 25 roku, czyli ja używam niezgodnie z Instrukcją Smarowania Maski... ![]() ![]() > > Padła bidulka, widać akumulatorki kiepskawe ![]() Niom ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz ja idę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Gość
|
Korzystając z ciszy na pasie startowym
![]() ![]() Kolorowych snów i niskich sosen przy startach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
> ![]() ![]() Lejcia nic nie będzie, bo Lejcia już wie, że trza cierpliwym być. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
fotka dezodorantu Sauber firmy Healthcare
Fotka pochodzi z Esentii, więc nie wiem, czy można ją zamieścić, a poza tym na zdjęciu są wszystkie trzy dezodoranty, a ja zgłosiłam wersję w kremie (na zdjęciu w małej tubce), bo tylko taką mam i nie znam składów pozostałych, więc nie jestem w stanie stwierdzić czy sztyft i spray też można podpiąć pod to zgłoszenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Re: fotka dezodorantu Sauber firmy Healthcare
Jak się doda strzałeczkę na Twój dezodorant, to nawet ładnie to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Re: fotka dezodorantu Sauber firmy Healthcare/ MagJa!!
Hej, MagJa, znalazłam pojedyncze zdjęcie! To to chyba, prawda?
PS. Podaję stronę, na której znalazłam zdjęcia Sauber. http://www.saninforma.it/Database/fc...nForm&m=Sauber |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Re: fotka dezodorantu Sauber firmy Healthcare znaleziona!!!
Komi, Jesteś boska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
skąd zdjęcia do zgłoszeń?
Mam pytanie (lepiej późno niż wcale): skąd brać zdjęcia do zgłoszeń kosmetyków? Ostatnio zgłosiłam 2 zapachy, a zdjęcia wzięłam z jakiejś amerykańskiej perfumerii, natomiast pisząc opisy bazowałam na info z polskich perfumerii. Ale - być może są jakieś zasady, o których nie wiem. Nie chcę popaść w konflikt z prawem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Re: skąd zdjęcia do zgłoszeń?
Na to jest tylko jeden paragraf
![]() Nie zamieszczamy zdjęć, na których jest nazwa portalu / sklepu / serwisu z którego pochodzą (np. nasza esentia) Od strony technicznej - mile widziane są zdjęcia o rozmiarze minimum 200 pikselków - bo ładniej się prezentują na powiększeniach ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Re: skąd zdjęcia do zgłoszeń?
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Kanebo - błąd zdjęcia - dziewczyny/martiene ?
W tym zgłoszeniu jest jakiś dziwny błąd ponieważ
zdjęcie przedstawia milky soap 150 ml / flakon z dozownikiem ( obecnie go używam ) a zgłoszenie dotyczy przecież creamy soap 125 ml / tuba !!! a nie w pompce ![]() zgłoszenie creamy soap przedstawia zdjęcie zupełnie innego produktu niż oceniany zdaje się przez wizażanki (?) ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3173 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Re: Kanebo - błąd zdjęcia - Maga tasaczek :)
Maga usun to zdjecie i zdanie w zgloszeniu : opakowanie prozniowe z pompka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() poprawione, ale ... chyba to zgłoszenie jest w ogóle pochrzanione ... bo w opisie jeszcze jest mowa o tym że do cery normalnej i tłustej / mieszanej, czyli zgadzałoby się że z pompką ![]() Mogło się zdarzyć, że jeśli zgłoszenie przyszło bez foty, to pomyłka zaszła przy dołączaniu zdjęcia, ale w opisie który już usunęłam, było że to opakowanie z pompką ma 125 ml .... takiego wcale nie ma ! ![]() ![]() Szanowna Komisyjo co myślisz ? ![]() urąbać całe zgłoszonko ?
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ja myslę tak , że wymienimy na razie tylko zdjęcie na tę tubę a w zgłoszeniu nie zmienimy na razie przedziału skóry ( trzeba na to zerknąć w perfumerii ) ponieważ ja mam teraz emulsją IB III i w necie pisze dry/very dry skin a na moim opakowaniu pisze normal/dry/very dry więc być może coś tam na opakowaniu zmieniono ale nadal się dziwię jak można cytować z pudełka i nie wiedzieć co się trzyma w łapce ( tubę czy flakon z pompką ) to wygląda po prostu na zgłoszenie z próbki , niestety . Zostawmy to zgłoszenie na razie jak jest , zerkniemy w perfumerii jaki przedział cer jest na opakowaniu creamy soap - ale wymienić należy KONIECZNIE zdjęcie - tuba 125 ml bo w dalszym ciągu jest tam fota milk soap / ten skład nie jest do tego zdjęcia /
![]() Maguś tasaczek - czas na korektę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie jest już wymienione
![]() Ty widzisz stare, bo musisz usunąć pliki czasowe na swoim komputerze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
ale ze mnie ciapa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Manhattan "Wanted" - balsam do ust
Kochane, dzisiaj kupiłam balsam do ust WANTED - Manhattan, już w tej ulepszonej wersji. Ii...No, wlasnie, mialam wczesniej 2 tubki tego balsamu, tyle ze w tej starszej wersji, i zdaje mi sie ze te 2 wersje - 'stara' i 'nowa' ewidentnie się od siebie roznią wlasciwosciami. Tamte mialy zapach raczej 'na jedna nute', slodki, wrecz cukrowy i taki sam smak - ten balsam nie. Konsystencja zupelnie inna, mniej balsamowata i jednolita, a przede wszystkim z blyszczącymi drobinkami. Opakowania jeszcze nie wyrzucilam, wiec dysponuje skladem, moze ktos ma sklad starej wersji?
Mi sie wydaje, ze trzeba by bylo zglosic ten 'nowy' balsam i pod nim oceniac wlasnie tą nowsza wersje, bo w sumie sadze, ze ocenianie 'nowej' wersji pod 'stara' jest wprowadzajace w blad. To samo jest z blyszczykiem Glam Shine Holographic - dziewczyny oceniaja Holographic pod zwyklym Glam Shine, a chyba jednak oba blyszczyki sie roznia? Co o tym sadzicie? Magus, co z tym robimy, zostawiamy jak jest, czy rozbijamy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Re: Manhattan "Wanted" - balsam do ust
A, zapomnialam dodac, ze te balsamy roznia sie jeszcze pojemnoscia - ten 'nowy' ma tylko 5 ml i cena - ten 'nowy' jest tanszy od 'starego' - 11 zl.
Poza tym smakami - sa inne niz te 'stare' i jakos zdaje mi sie, ze bardziej sie od siebie roznia, bo wydaje mi sie, ze w tych 'starych' dominowala jakby jedna nuta. Nie wiem jak rzecz ma sie ze 'stara' wersja, ale w nowej jest aloe vera i bisabolol. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
No, tak...
To już teraz przestałam dysponować składem, mama w ferworze porządków wyrzuciła opakowanie! ![]() Echhhh... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Mialam to smao napisac i zpaomnialam.
Tubeczka mniejsza,nakretka inna-tamte byly mleczne pastelowe teraz sa poltransparentne z drobinkami. Nowe zapachy i smaki-ja mam wate cukrowa i wg mnie smierdzi jajkami-jak kogel-mogel. Tamte dawaly taki pastelowy,mleczny kolorek,te sa transparentne,daja leciutki kolorek i maja duuuzo drobinek. ![]() Youare a jaki kupilas smak?
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Estelko, ja mam kawę...
![]() Według mnie jednak bardziej transparentna była poprzednia wersja, faktycznie miała konsystencję bardziej zbliżoną do balsamu niż do błyszczyka, taką przyjemnie kremową. Właściwie prawie nie barwiła ust, no może trochę...Zmieniała ich kolor na bardziej „pastelowy”, mleczny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Re: Manhattan "Wanted" - balsam do ust/Maguś!!!
Hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Proponuję dwa rozwiązanka
![]() albo zgłosicie tę ulepszoną wersję (ale nazywa sie tak samo ![]() tak czy inaczej potrzebne jest zdjęcie "nowego" ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie – a właściwie zdjęcia – są. Te pierwsze to zdjęcie „nowszej” wersji, drugie – trochę wyraźniejsze (w KW błyszczyk jest w opakowaniu, więc dokładnie nie widac, może zmienimy?) zdjęcie tej „starszej” wersji.
A czy rozbijać nie wiem, wg mnie różnią się właściwościami, może też np. Lejka ![]() No ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Re: Manhattan "Wanted" /ocena do wytasaczkowania
Ja też mam ten z nowej serii
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...rname=lorraine |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.