|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy na wymianę:)
moze cos u mnie za
Armani Diamonds Intense 55/100ml |
|
|
|
|
#92 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj o mnie
Mogę Ci jakieś odlewki jeszcze zaproponować, jeżeli będziesz chętna. Na all nie mam pieniędzy, ale może drogą wymiankową skuszę Cię do wymianki ![]() ooo mogłabym Ci do flakonu dołożyć np błyszczyk FACE pot gloss heavenly, użyty dwa razy, mam go tydzień dopiero. Taki do nabierania palcem, 2,8g |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu, jak pachną skoncentrowane zen? mocno bardzo? nie chciałabyś za nie meteorków gold temptation guerlain? zen summer, które mam od Ciebie są śliczne, chyba najpiękniejsze perfumy, jakie kiedykolwiek miałam
jutro albo w sobotę będę w perfumerii, jestem bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() Wąchałam ostatnio i mnie zachwyciły, oddałabyś? ![]() Cytat:
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-02-12 o 04:30 |
||
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe.. muszę powąchać, nie wiedziałam wcześniej nawet, że jest taka skoncentrowana wersja. a z kolorówką rozumiem sama mam ciut nadmiar, ale zachłanna jestem, więc muszę sobie non stop coś ciekawego sprawiać ![]() jak u Ciebie z trwałością Elki? bo na mnie trzyma się wyjątkowo krótko i się zastanawiam, czy taka jej uroda, czy może ja przestaję ją czuć po chwili? |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i choćbym chciała, nie mogę tego odkręcić ...
|
|
|
|
|
|
#98 | ||
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() ?Cytat:
Dobra, niech będzie ten Gucio(rozumiem, że 100% oryginał?) ale czy oddałabys te 55ml bez odlewania sobie, bo Zen to jednak limitowanka i wart ciut więcej ? Jesli tak, to czekam na pw.
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie Gucci i jakby mnie naszło, to chciałabym mieć 5ml. W zamian mogę odlać Ci inne perfumy (odlewki z wątku). Chyba, że bardzo Ci zależy na tych 5ml, to ok, jakoś przeżyję hihi daj znać co postanowisz ![]() ok, to ja zaznaczam w wątku wymianę Gucia, a jak podejmiesz decyzję w sprawie tych 5ml to daj znać. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-12 o 13:42 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Elka to ysl elle
na mnie dość nietrwała i chciałam zapytać, jak u Ciebie. A'propos, nie wytrzymałam i dzisiaj kupiłam sobie zen shiseido czuję w nim pieprz i tylko pieprz, ale na jakiejś słodkiej bazie szkoda, że nie mieli tego koncentratu, ale w końcu to limitowanka.. słuchaj.. jeżeli szukasz ysl nu edt u mnie w perf. jest ostatnia flaszka 30 ml za 99 zł. gdybyś chciała, mogłabym dla Ciebie zakupić. widziałam też wszystkie escady sezonówki, skąd oni to wzięli? takie zapasy sprzed lat? nawet magnetism był. tanio dość, 50 ml za 138 zł. ale tym zenem to jestem zachwycona
|
|
|
|
|
#101 | ||
|
spin doctor
|
Cytat:
, przepraszam Jednoczesnie nie chcę Cie zmuszać do wymianki na siłe, jesli nie jesteś w 100% przekonana![]() Zaraz musze zmykać, wyjeżdzam na weekend i nie wiem czy bedę miała dostep do netu, więc ewentualnie odezwe się w niedzielę, pa ![]() Cytat:
Co do Nu to dzięki, własnie pozbylam się swojej edt, jakiś za smutny ten zapach... Ja też myslę, zeby wrócić do klasycznego Zen, jednak jest najlepszy
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, to będzie Gucio! Zarezerwuj go proszę dla mnie, albo wyślij dane na PW od razu )
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Ja oddałam Zenka za Gucia, trzeba troche zmian wprowadzić![]() Dołożyłam Elle YSL-brać póki się nie rozmyślę
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.... moze za elle tez cos u mnie znajdzziesz?
|
|
|
|
|
#106 |
|
spin doctor
|
Jedynie to Promesse, ale pisałaś,że raczej nieaktualne
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Elle?
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
elle nieaktualne, a ja mam promesse wolne
no trudno. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Dune Diora?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407737
|
|
|
#114 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
- podoba mi się Be Delicioushm, kuszące, a Brit to edp czy edt?
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Małgosia791;1746161 7]a znajdę
- podoba mi się Be DeliciousCieszę się, odpowiada mi taka zamiana A mogłabyś zamieścić zdjęcia Dune?
|
|
|
#117 | |
|
spin doctor
|
[QUOTE=Freyyka;17461843]
Cytat:
Dziewczyny, w weekend bedę w perfumerii, powącham oba zapachy i dam znać w niedzielę lub poniedziałek rano. Jeśli jednak trafi wam sie w międzyczasie jakaś wymiana, to absolutnie nie chcę was blokować
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Małgosia791;1746775 5]
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

Mogę Ci jakieś odlewki jeszcze zaproponować, jeżeli będziesz chętna. Na all nie mam pieniędzy, ale może drogą wymiankową skuszę Cię do wymianki
ciekawe.. muszę powąchać, nie wiedziałam wcześniej nawet, że jest taka skoncentrowana wersja. a z kolorówką rozumiem
i choćbym chciała, nie mogę tego odkręcić 

?
, przepraszam