|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Gucci, Estee Lauder, Clinique, Elizabeth Arden
Cześć, może coś znajdziesz za 45. Givenchy - Prisme Timid Rose - Opakowanie w plastiku - tester, proooszę
![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ameliax, niczego nie znalazlam, pozdrawiam
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- up |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
tylko pink idol viki ?
)bo one sa ladne ale jasne - i zastanawiam sie czy w ogole roznice widac pomiedzy kolorami ^^ ( nie moge znalezc swatchy)
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
pryzmy prasowane nie dla mnie niestety, bo mnie zapychają, ale podobają mi się piątki diora i oczywiście sypańce, a jaki to kolor?
wpadło Ci coś w oko u mnie?
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Króliczku, no właśnie nie za bardzo widzę coś u Ciebie w wątku w tej chwilii. Bo piątki diora bardzo chętnie przyjmę ale lubie takie z ciemnym eye linerem a Twoje zestawy są raczej w jasnych odcieniach.
Te pryzmy givenchy to takie pastelowe kolorki transparentne....tylko ze nowka i trzymam w zapasach. Jak byś miała coś poza wątkiem to chętnie rozważę jakieś propozycje.... ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- up |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- up ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- up |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam nic z Twojej wishlisty
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- up ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- up |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
viki a wlasciwie to co za te 5 bys chciala??
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
najchętniej inny zestaw cieni dior (z ciemnym eylinerem), givenchy, guerlain itd.
albo jakis zapach. |
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Dior - mini paletka do ust - 4 szminki + 2 błyszczyk
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Kota, jakos nie za bardzo cos znalazlam, pozdrawiam
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:45 ---------- up |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- up ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- up |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana pisalaś u mnie
Podobają mi sie pryzmy Givenchy i puder Pupa ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Kochana za pryzmy moge Ci oddac Guerlaina Terracote 00 Make up artistry ![]() Najardziej mi zalezy na pryzmach to mój wish ![]() Chetnie oddam tez za nie Lolitke plus cos jeszcze (tylko napisz czy cos Cie interesuje poza preparatami do wlosów) Moge tez oddac tylko przetestowany piękny brazer Creamylicious Essence wypiekany |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja za bardzo nie używam brązerów itp, dlatego ten puder pupa rozświetlający oddaje bo mam sporo takich rzeczy a nie używam.
na niebiesko na początku mojego wątku napisałam co mnie interesuje, no ale jestem otwarta na propozycje jeśli Ci b. zależy na pryzmach.... |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!
Podobają mi sie i pryzmy prasowane i sypkie ![]() Do lolitki moglabym dołożyc: Splendor EDP nowe w folii E.Arden Sypki puder fixujący w tzw.solniczce Artdeco + chetnie coś jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Mam tez Esprit Summer pieknie owocowe 30ml w kartoniku z ubytkiem jednego psika![]() A lolitki jest 40ml z 50ml a nie 30ml
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Rypka, z Twojej listy to bym tylko wybrała lolitkę....chyba że miałabyś coś fajnego z pielęgnacji - ja mam sporo kolorówki i naprawdę już mi chyba niczego nie potrzeba....
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- up |
|
|
|
#109 |
|
Kici kici miau miau
|
hej to znowu ja
![]() mam 40 ml Lolity Fioletowej - moge ja oddac za Givenchy pryzmy. Bylabys chetna? |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Rypka, fioletowa lolita mi się bardziej podoba od żółtej...
a poza pryzmami czym bylabys jeszcze zainteresowana? |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#114 |
|
Kici kici miau miau
|
a ja?
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ranka wybacz, to w zasadzie do Ciebie pisałam że fioletowa mi się bardziej podoba od żółtej. Mam chwilowo kilka propozycji za pryzmy givenchy (te sypkie puder) i się zaczynam gubić. Muszę się zastanowić na który zapach wymienic.
|
|
|
|
#116 |
|
Kici kici miau miau
|
no przeciez ja mam fioletową..
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiem, dlatego napisałam że chyba fioletowa mi się bardziej podoba, chociaż już sama nie wiem...może żółta
|
|
|
|
#118 |
|
Kici kici miau miau
|
ok to daj znac jakby co
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ciągle myślę....
bo Rypka mi proponuje lolitę + jeszcze coś... |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

)