![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chudnijmy razem ;)
Witam dziewuszki
![]() Moje dzisiejsze jedzonko wygląda(ło) nastepująco: śniadanie - 'jajecznica' z jednego jajka + kromka chlebka wasa + herbata czerwona. II śniadanie - kanapeczka z Wasy z sałatą, szynką i pomidorem. obiad- pół szklanki ryżu z piersią kurczaka, brokułami, fasolką szparagową, marchewką i papryką. podwieczorek- nie będzie, bo nie jestem głodna ![]() No i o 18 kolacja- sałatka z tuńczykiem (120g tuńczyka w sosie własnym, 2 łyżki kukurydzy, 2 łyżki ugotowanego ryżu, 2 liście kapusty pekińskiej) Lenia mam strasznego dzisiaj - ćwiczyć mi się nie chce! :O Ale trza spiąć poślady i pojeździć na rowerze, i 8min zrobić!
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mmm ![]() Powiem wam,że chyba tylko raz w życiu jadłam tuńczyka...kiedyś mi nie posmakował i nie moge się przełamać,ale sałatki z nim brzmią tak smacznie ... ![]() ![]() A ja tez mam dzisiaj lenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
tuńczyk nie dla mnie
![]() ja dzis na kolacje bede miec zupe warzywną ![]() ![]() zrobilam z pół paczki - a paczka ma 100 kcal ![]() a z tej pół paczki to wyjdzie na jakieś 2-3 kolacyje hehe ![]() bo przed nocka dobrze cos zjeść ![]() ![]() teraz lece na 2 godz spaciu przed praca ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Hej ho!
Właśnie wpadłam do domu. Umieram z głodu!! Zaraz coś sobie sporządzę (pewnie jajko na miękko i jakieś warzywko do tego), a później kiwi i już tylko napoje. No i 8min będę robić. Stres mnie dopada, to i przez dzień apetyt mniejszy - jakiś plus z nerwów, choć wolałabym mieć apetyt i nie denerwować się ![]() Wczoraj jakiś kretyn zaczął walić młotkiem o 23:30 u nas w bloku i skończył przed 1. w nocy. A tak chciałam się wyspać przed poniedziałkiem ![]() ![]() No nic, trza się wziąć w garść i wykrzesać jeszcze siły na ten wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
ja kolacje zjadłam już przed 18
![]() Poskakałam na skakance 20 minutek, a za chwilkę robię 8min. No i koło 20 na naszych 'CUDOWNYCH' polskich serialach typu 'na wspolniej' itp pojeżdżę na rowerze ![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaale jestem głodna... ostatni posilek jadlam coś koło 16 ... a teraz na wieczor nie chce sie juz opychać... Zostaje mi woda i czerowa herbata
![]() uwaga! uwaga! ZWAŻYŁAM SIĘ !!!!! Wchodząc na wagę powtarzałam sobie "oby było chociaż 65,oby było 65" ale niestety waga pokazała 66.1 kg. Tak więc moją wymarzoną wagą byłoby chociaż 55 ... Dodam,że mam 165 cm. Tak więc 11.1 kg przede mną ... echhh ![]() No ale jakoś damy radę ! oby !! ![]() Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2010-01-11 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eee, to mamy podobny cel - damy radę ![]() ![]() Ja już po kolacji, ćwiczeniach i kąpieli, idę się poprzytulać i coś w tv obejrzeć. Słodkich snów, Dziewuszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo powiem wam szczerze,że pierwszy raz planuję zrzucić więcej nić 5 kg ![]() Do 16 lutego chciałabym już "jakoś" wyglądać,ponieważ wtedy mam urodziny i przydałaby się jakaś ładna dopasowana sukienka ![]() Liczę,że chociaż w ciągu tego miesiąca jakaś piąteczka ze mnie ubędzie (oohhh chciałoby się więcej ![]() Ja teraz idę się myć,jestem już po 8min na nogi,przed snem sobie zrobię 8 na brzuszek ![]() To do jutra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wrócilam po nocce, ogolnie sie dosc kiepsko czuje, bo pojawił sie ból gardła ![]() ![]() ![]() a już mysle o obiedzie... dzis rybka z warzywami ![]() Widze,ze dążycie do celu który ja włąsnie osiagnełam ![]() ![]() lece spaciu, milusiego dnia kochane ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Coś widzę niespecjalny ruch dzisiaj na forum
![]() Mam nadzieję,że nie obijacie się tylko ćwiczycie jak was nie ma ![]() ![]() Ja wróciłam dopiero do domu,a byłam taka głodna,że myślałam,że zjem kasze z garnkiem przy odgrzewaniu ![]() Z samego rana zrobiłam sobie 8 na pupcię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ;*
Właśnie skończyłam 7 dzień a6w i idzie mi coraz lepiej ![]() Jutro mam próbne testy i mam mega stresa ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Hej! Mam na imię Natalia i bardzo chętnie bym się do Was przyłączyła.
![]() Mam 17 lat, a za 4 miesiące będę miała 18 i postanowiłam, że do tego czasu muszę wyglądać lepiej, znacznie lepiej. Przy wzroście 168 cm ważę 69 kg. Ta liczba mnie przeraża tym bardziej, że jeszcze rok temu ważyłam 58 kg. Jestem na siebie wściekła, że tyle przytyłam i teraz nie mam motywacji. Mam nadzieje, że razem z Wami znajdę motywację. Zaczynam. Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Natalko - witamy
![]() A za Amande trzymamy kciuki! ![]() Ale dzisiaj zabiegana byłam, na nic czasu nie było.. o godzinie 7 rano zjadłam 2 suche chlebki wasa + pomidor + green tea. No i to był mój posiłek do godziny 16.. Najpierw byłam w szkole, gdzie na nic czasu nie było - zdążyłam tylko wypić kawę(bez cukru), a jak już miałam zamiar iść do domku to zadzwonił mój instruktor, czy mam teraz(wtedy) czas pojeździć bo jest w okolicy. No i jeździłam od 14-16. Dopiero jak wróciłam do domku to zjadłam szklankę zupy szczawiowej, potem 20 min na stepperze. No i o 18 małą miskę płatków owsianych z mlekiem. W ogóle to .. mam dość tej zimy! ![]() No ale na poprawę humoru zrobiłam sobie miejsce w pokoju i od 18 do 19 tańczyłam ![]() ![]() Za chwilę biorę się za 8minutes, a potem rower przez pół godzinki ![]()
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja już po kolacji: jajecznica z dwóch jaj z szynką, cebulą, papryką żółtą i czerwoną oraz pomidorem. Amanda142 - ja warzywa jem na kanapkach, właśnie np z jajecznicą, do obiadu jem ogórka albo jakąś surówkę. Jestem też amatorką marchewek, więc je czasem chrupię na surowo. Kocham mozzarellę z pomidorem albo koreczki z sera (czy to żółtego, czy białego albo właśnie mozzarelli) z papryką, oliwką, ogórem i wszystkim, co mi do tego pasuje. Kalarepa na surowo też jest świetna, ale szczerze mówiąc nie wiem, czy w zimie da się kupić kalarepę ![]() Natalia 1992 - serdecznie witamy ![]() ![]() ![]() Ależ się rozpisałam... Zabieram się na 8minutes legs & buns. Endorfinki - przybywajcie!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ja warzywka jem codziennie - na śniadanie zwykle jem Wase z jakimś pomidorkiem, ogórkiem, sałatą.
A obiadu bez warzyw to już sobie nie wyobrażam! Jak mam zupę - to warzyw dodatkowo nie jem już. Ale jak mam np, kaszę, ryż, jakąś rybkę czy mięsko to zawsze do tego muszą być warzywa. Zwykle jadam właśnie gotowaną pierść z kurczka/rybe na parze + do tego brokuły, fasolkę szparagową, ogórki, pomidory, paprykę itp. Ale owoców jem za to bardzo mało (bo jak je jem to mnie bardziej do słodyczy ciągnie! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ważyłam się wczoraj i było 66,1 kg ![]() A wczoraj i dziś na wagę wlazłam wieczorem,po jedzeniu i w ogóle :P No ale chyba powinnam się cieszyć ![]() To w takim razie,Agatko,kiedy nadejdzie u mnie czas "zastoju" to mam nic nie zmieniać tylko dalej dietować i z czasem znów cyferki będą lecieć w dół ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam następne ważenie w niedzielę. Czeka mnie imprezowy weekend, ale oprócz napojów wyskokowych w planie mam też intensywne tańce, więc mam nadzieję, że wszystko mi się uda zrównoważyć. Więc mam nadzieję, że waga pokaże mniej niż tydzień temu ![]() Miłego dzionka Dziewuszki! Ja lecę się uczyć - jutro się bronię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się muszę pochwalić,że na calusi miesiąc zrezygnowałam z napojów bąbelkowo-procentowych ![]() i nie martw się Agatko waga na pewno pójdzie w dół ![]() ![]() ![]() I trzymam kciuki,mam nadzieję,że się obronisz na 100% ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Agatko trzymamy kciuki!
![]() A ja.. wstałam dziś rano i - zakwasy mam! ![]() Ja dopiero godzinkę temu śniadanie zjadłam (serek biały z pomidorem + chlebek Wasa + red tea), bo szłam na 10 do lekarza na badania i musiałam być na czczo. Rodzinka na obiad będzie miała zapiekankę ziemniaczaną z mięskiem mielonym ![]() Ale ja będę twarda i zjem warzywa na patelnię i rybkę zrobię na parze, albo usmażę na łyżce oliwy ![]()
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie waga znowu drgnęła, 2 tyg mineło nim sie musiał organizm przyzwyczaic, że znowu dieta, bo w swieta jadłammm jaaadłam bez ograniczen, a nic sie wtedy nie zmieniło
![]() póki co jestem przeziebiona, apetutu nie mam ![]() obiadek sie gotuje: ryż, gotowane udko + warzywa: marchewka, seler, brokuł i czerwona kapusta ![]()
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-01-13 o 12:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
no i 6 dzien sobie leci
![]() Ale powoli zaczyna mi brzydnąć kasza... ![]() Mam ochotę na bułeczkę...z masełkiem...żółtym serkiem i pomidorkiem <3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Hejka!
Właśnie wróciłam do domu od koleżanek. Łeb mam jak sklep od tego zakuwania... kurde, było się uczyć wcześniej... 7,5 roku czekałam na obronę ![]() ![]() Nie miałam dziś siły i ochoty jeść - praktycznie nic nie zjadłam konkretnego. Teraz mi TŻ zrobił naleśnika z serem, to nie wybrzydzałam i wsunęłam go ze smakiem. Zaraz będę ćwiczyć, więc i tak goodbye naleśniku ![]() Czeka mnie urocza noc z notatkami pewnie, więc muszę się teraz dotlenić ośmioma minutami ![]() Mroziq, chęć na bułę z masłem jest zawsze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
bułeczka,bułeczka,bułeczk a
![]() Już nie mogę patrzeć na tą kaszę...Dzisiaj zjadłam jedną miseczkę,a później wypiłam dwa soczki kubusie... Ale muszę wytrzymać cały miesiąc ![]() Udowodnię coś sobie ! ;d ale i odechciewa mi się ćwiczyć... wczoraj zrobiłam tylko 8 na pupę,na brzuch mi się już nie chcialo... dzisiaj chwilkę poćwiczę i całą noc nauki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Aaaaa, dziewczyny, stres mnie dopadł
![]() ![]() ![]() Chwilowo nic nie jestem w stanie przełknąć, napiję się herbaty, może zgłodnieję. Jak wszystko pójdzie dobrze, to sobie w nagrodę kupię trochę szynki parmeńskiej i będę wcinać (a kocham miłością najszczerszą!! ![]() Trzymajcie za mnie kciuki mocno o 12!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na zdanie relacji po wszystkim !! ![]() Za to ja wszędzie widzę kaszę...czuję jej okropny smak... Jak zawsze kochałam gryczaną,to teraz już nigdy na nią nie spojrzę ;d Ostatni raz w życiu zjem ją 8 lutego ;d I przerzucę się na jęczmienną do obiadów (tą też kocham) ![]() Czuję się coraz bardziej zniechęcona do diety,m.in. przez gorszy smak tej kaszy,ale również znajomych i rodzinę,po pierwsze nie wierzą,że wytrzymam ten miesiąc na kaszy,a po drugie mówią mi,że i tak przytyje jak zacznę normalnie jeść... Jestem takim małym rodzynkiem,który się broni i "nie! nie! Właśnie dam radę! a potem kolejna dieta ! trzymanie wagi ! blablabla" - a nikt nawet tego nie słucha...Wiedzą swoje ![]() Ale co tam ! Chcę pokazać przede wszystkim sobie,że mam silną wolę ! I,że nie jestem niewolnikiem jedzenia i alkoholu ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasza... nie dziwię Ci się, że masz jej już dość - ileż można ![]() Nie zrażaj się - uszy do góry! Pomyśl, że coraz mniej woreczków kaszy zostało Ci do zjedzenia! A satysfakcja będzie ogromna!! PS. relacje zdam oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
mroziq możesz kasze zastapić brązowym ryżem, jest pyszny i bardzoo zdrowy
![]() ja własnie gotuje sobie obiadek: ryż, gotowane udko, marchewka, brokuł i kiszona czerwona kapusta ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
![]() Ja dzisiaj umieraaaaaaaaaam ![]() Przez ten ból nawet jeść mi się nie chce. Na śniadanie zjadłam dwa plasterki polędwicy z indyka i wypiłam herbatę miętową. Na 2śn zjadłam jogurt morelowy, a na obiad małą gotowaną pierś z kurczaka z dwoma łyżkami kukurydzy. Nie umiem więcej zjeść przez ten ból ![]() Ale jak pomyśle, że jutro mam wolne, nie muszę wstać rano do szkoły tylko mogę spać do 11 to zapominam o bólu ![]() Teraz idę na basen z bratem także do 18 sobie popływam ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, tu magister Agata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śniadanie zjadłam o... 15 ... może raczej obiad powinnam napisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam wolne, chcę jechać na basen i może do sauny się przejdę - bardzo lubię, a dawno nie byłam z braku czasu. Teraz będę mieć go więcej, mam zamiar się wziąć za siebie jeszcze ostrzej!! Dziś ubierałam sukienkę, której dawno na sobie nie miałam - ostatnio ledwo mogłam się dopiąć w biuście, a teraz z łatwością zamek się w mig zasunął - miłe uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Ja na szczęście rośnięcie ząbków mam już za sobą
![]() Ale nic nie pobije bólu w pierwszych etapach noszenia aparatu na zębach !! (a takowy posiadam) ![]() I przy kolczyku w języku też nie mogłam nic przełknąć ![]() Więc to są "plusy" przy diecie ![]() Ja dopiero wróciłam do domu,jestem głodna jak wilk,ale myśl o kaszy mnie przeraża... Lecz nie mam innego wyboru,bo jeść coś muszę ![]() I wielkie gratulacje Agatko ! Pani magister ![]() ![]() Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2010-01-14 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.