![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różności..
strasznie mi się podobają czwóreczki clinique. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Może wynajdziesz coś za Guerlain podkład Parure Aqua 02---mam sporo poza---czego szukasz jeszcze oprócz tych rzeczy z wish?
![]() Ania
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 20-30%, z używaną gąbeczką - Xerial 10 SVR , balsam-mleczko do ciała 200ml użyte kilka razy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za cienie diora lub clinique? Ewentualnie zaciekawil mnie podklad guerlain.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
-odsypke pudru -podklad guerlain -baza clarins? pozdrawiam ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
jakby co to poza watkiem mam jeszcze platinum illuminatora, bede miala z wyminki nowy krem pod oczy nuxe nirvanesque i podklad estee lauder double wear light 01.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
cos za podklad guerlain lub NR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
a to fajnie, jakbys byla chetna na piatki diora za krem nuxe nirvanesque + 2 opakowania inneov po 60 sztuk to mi pasuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie podkład parure.
znajdziesz cos u mnie? z twojej listy mam jedynie szampon L'oreal vitamino color lub ewentualnie volumactive(+ maske tez mam), ale nie wiem jakie masz włoski. czego jeszcze szukasz z poza listy?
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za 5 Diora
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
...ladne 5diorcia Dusiu, nic a nic u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowie sie jeszcze, poczekam na odp. Dusi. Mozemy jeszcze ewentualnie tak sie wymienic jesli Dusie by interesowaly Twoje 5 diora. Wtedy ja bym sie wymienila z Toba a pozniej z nia ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Asik, Dusia, bardzo przepraszam, rzeczywiscie pomylily mi sie watki.
Czekam na odp. Dusi. Asik, do Ciebie pisalam o piatkach diora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
widzę Dusiu, że masz puderek la prairie. z nim to niekończąca się opowieść, ja już zużyłam 3 pudełka. teraz zamówilam lucidity coby zmienić opakowanie, ale jak mi nie podpasuje, to przyjdę do Ciebie wydębić la prairie - odsypkę. wsadzę ją do swojego pudełka i stare pudełko lp zostanie ze mną na zawsze
![]() zastanawiam się, wiesz, na ile ten parurek różni się od wersji gold.. bo ta też kusi nawet miałam zamówić. nie chcesz euphorii edp 65/100 ml wzamian za ten podkład? cienie zostawię dla siebie jednak.. obawiam się, że nawet mogę zostać kolekcjonerką cieni guerlain, mają tak piękne kolorki, ale.. są mniej trwałe od diora. widziałam też taką kolekcję 3 pudełek meteorków na rynek azjatycki, mają limitowane opakowania, i niestety, ale coraz bardziej stwierdzam, że ja jednak same opakowania tych meteorków uwielbiam najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
hej, a moze podzieliłabyś sie tym puderkiem *La Prairie w zamian za kremik Dianceal Avene??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a nic innego mnie nie interesuje niestety ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ennko niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
zgadza sie, mam ten zapach ale moglabym wymienic go za inny zapach z mojej wish listy (tlustym drukiem)....
jesli nic nie widzisz z mojej listy to moze moglabym cos z poza listy zaproponowac? ale od razu mowie ze zapachy to raczej na zapachy staram sie wymieniac.... moglabym np. cos z pielegnacji zaproponowac..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
co do podkładu to za jasny, platinium sama wydałam a w kremach nuxe męczą mnie zapachy, niestety ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- również nic ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Ale masz piękną biżuterie, szkoda że nie noszę dyndających kolczyków Choć te ciemno-zielone bym przygarnęła, ale to niestety nie za NR czy Guerlain a może coś innego Cie zainteresuję za kolczyki? ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() spoza listy to tylko ewentualnie zapachy bo ciągle szukam swojego ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- kolciu niestety nic z mojej listy nie masz ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A jak pachnie to masełko TBS? jakoś nigdy go nie widziałam, swieżo czy słodko?, bardzo tłuste? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16969477]Widze, ze szukasz pielegnacji. Mam krem pod oczy z wit. C Borghese. Czy interesowalby Cie?[/QUOTE] dziękuję za propozycję, ale pod oczy swoje ulubione antygravity już mam ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-02-05 o 13:22 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Ale masz piękną biżuterie, szkoda że nie noszę dyndających kolczyków
Choć te ciemno-zielone bym przygarnęła, ale to niestety nie za NR czy Guerlain a może coś innego Cie zainteresuję za kolczyki?[COLOR=Silver] Dusiu a pięć kuleczek metorkowych za te kolczyki byś oddała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
no to bedzie ciezko....
z takich silniejszych rzeczy na zmarszczki to mam w watku 2 typy serum avon anew.... poza watkiem moge zaproponowac: 15 ml Advanced Night Repair Estee Lauder mam mleczko do demakijazu Clarena hydro oxy line (ubyek z pamieci 1/4 z 200ml) rozne peelingi o ciala jesli Cie interesują no i poza tym to mam kolorowke jesli Ci pasuje: - rozne kolory lakierow do paznokci - rozne szminki estee lauder - juicy jelly lancome - blyszczyk do ust - guerlain kohl czarny do linerow w proszku no i nie wiem co jeszcze.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16977226]
polu, nie mówię ostatecznie nie, ale wolałabym wymienić od razu połowę pudru, coby się nie rozdrabniać ![]() [/QUOTE] spokojnie mialabym w co przesypac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze mydelko shiseido z ubytkiem jakies 10%-15% do mycia twarzy...
2 kremy estee lauder nowe po 15 ml (jeden double wear a drugi nie pamietam jaki ale cos z rozswietleniem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent
*Guerlain podkład Parure Aqua 02 ,użyty 2-3 razy, dla mnie za jasny ?? zależy mi na tej odsypce najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesują mnie u Ciebie: puder Isa Dory, podkład Parure oraz odsypka meteorytów, mam m.in. perfumy Ferragamo do wydania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
dusiu, czym poza rzeczami z listy można Cie skusić?
zrobiłaś takie piękne zdjęcie Imperialom , wpatruję się w nie jak zaczarowana może jakieś perfumy ( mam Crystal Noir) a może zamienisz się na taka samą ilość innych kulek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
*Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16977226]
A jak pachnie to masełko TBS? jakoś nigdy go nie widziałam, swieżo czy słodko?, bardzo tłuste?[/QUOTE] Dusiu.. szczerze mowiac nie pamietam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.