![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rybnik - Ciucholandy ... :)
Polecam Ciucholand na przeciwko szkolaka w pasażu. Świetne, niezniszczone koszule męskie tak wyhaczyłam;-) Co Humany obok klubu Go-Go i Żabki przy Plazie (ul. Wiejska) nie potrafię się przekonać .
Wprawdzie tu mowa o Ciucholandach, ale ostatnio w Rydułtowach znalazłam niemiecki sklep KIK w Galeri Rudułtowy (Gliwicka ileś tam, przy samej głównej drodze jadąc na Racibórz). Znajdziecie tam gdy są przeceny ubrania nawet za 4 zł;p I to teoretycznie nowe (bo milion razy mierzone hehe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
![]()
Zapraszam do zapoznania się z ofertą odzieży używanej sprowadzanej m.in. z Anglii. Sprzedaż jest wysyłkowa, ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości wielu znanych marek. W asortymencie jest zarówno strefa kobiety jak i mężczyzny...ale i coś ładnego dla dzieciaczków się znajdzie
![]() Gorąco polecam ------> wchodzimy na fb i wpisujemy w wyszukiwarce Los Lumpos - odzież używana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Sporo lumpeksów wymienionych w wątku już nie ma - Humana. Z nowych - na ul. Powstańców, na skrzyżowaniu z Sobieskiego. W poniedziałki nowa dostawa. Towar luks - całkiem całkiem ale drogo. W niedzielę tłum - bo zwykły towar chyba za 2.99 zł za kg. Profit obok Auchana i Kauflandu- nie byłam, nie wiem. Nad Carrefourem nad Broniewskiego - w poniedziałek była wymiana, sensowne ceny. Na św. Józefa nowy towar był 25 sierpnia. W dzień dostawy tłumy, szarpanina, a towar można ( owszem drożej) porównać z innymi lumpami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Ja najbardziej lubię sklep Biga w Hermesie. Jak tylko jestem u rodziców jest to obowiązkowy punkt do odwiedzenia. Lubię sklep za przestrzeń, to że wszystko jest pięknie powieszone i opisane. Tydzień temu kupiłam tam piękny jesienny płaszczyk za 30zł! Na dodatek wcale nie wyglądał na znoszony
![]() ![]() Aha... ważna informacja dla mam: jest tam specjalnie wydzielona duża przestrzeń z ubraniami dziecięcymi i kącik z bajkami do oglądania dla pociech. Jak ostatnio byłam przecierałam oczy ze zdumienia, że tak może wyglądać lumpeks. Widać, że się starają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.