Odzyskać ex - poradnik - opinie!!! PILNE - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-20, 21:26   #91
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Odzyskać ex - poradnik - opinie!!! PILNE

Cos , co się rozleciało , nigdy nie jest już takie samo. Powroty rzadko bywają udane.
Chłopak madrze Karolli napisal. A znoszenie czyjejś permanentnej zazdrości jest po prostu bardzo męczące i potrafi zabic każde uczucie. Nic nie jest wieczne , nawet miłośc.

Odzyskiwanie ex, nie jest aż tak trudne, trudne jest potem utrzymanie takiego związku.
Stary 2010-11-21, 16:17   #92
karolla3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Cos , co się rozleciało , nigdy nie jest już takie samo. Powroty rzadko bywają udane.
Chłopak madrze Karolli napisal. A znoszenie czyjejś permanentnej zazdrości jest po prostu bardzo męczące i potrafi zabic każde uczucie. Nic nie jest wieczne , nawet miłośc.

Odzyskiwanie ex, nie jest aż tak trudne, trudne jest potem utrzymanie takiego związku.
Eh teraz to mnie dobiłaś, a ja głupia mam ciagle nadzieje,ze wroci jemu w sumie ta zazdrosc tak nie przeszkadzała, jak bardziej roznego typu kłótnie skoro piszesz ze odzyskanie byłego nie jest takie trudne, to moze napiszesz jak to zrobic? a utrzymanie tego pozniej zeby było w porzadku dbała bym jak nie wiem co, bo juz kolejny raz nie chciała bym tego popsuc. \kocham \go strasznie mocno!!!!!!!! pozdrawiam
karolla3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 11:58   #93
paulinakita357
Przyczajenie

Hje dziewczęta, mialam ten poradnik , zamieszczalam tu nr gg ze w razie pytan piszcie to powiem co mniej wiecej tam jest i czy warto kupic , ale niestety juz go nie mam bo z meila skasowalam a komputer mi sie zresetowa l wiec nie piszcie juz prosze do mnie na gg ktore podawalam w poprzednich postach bo juz nie moge pomoc. a sprzedac tez nie moglam bo niestety nie mozna tego robic, polecam kupic sobie w wydawnictwie.powozenie
paulinakita357 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-11, 00:13   #94
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla3 Pokaż wiadomość
Eh teraz to mnie dobiłaś, a ja głupia mam ciagle nadzieje,ze wroci jemu w sumie ta zazdrosc tak nie przeszkadzała, jak bardziej roznego typu kłótnie skoro piszesz ze odzyskanie byłego nie jest takie trudne, to moze napiszesz jak to zrobic? a utrzymanie tego pozniej zeby było w porzadku dbała bym jak nie wiem co, bo juz kolejny raz nie chciała bym tego popsuc. \kocham \go strasznie mocno!!!!!!!! pozdrawiam
Nie ma żadnego gotowego sposobu , każdy związek i kazdy człowiek jest inny.
Przy odzyskiwaniu byłego partnera najwazniejszy jest nie tyle sposób, co fakt czy mu jeszcze zalezy. Jeżeli tak, to czasem wystarczy po prostu jedna rozmowa, jezeli nie, to w zasadzie nic nie pomoże.
Stary 2010-12-12, 14:20   #95
karolla3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Nie ma żadnego gotowego sposobu , każdy związek i kazdy człowiek jest inny.
Przy odzyskiwaniu byłego partnera najwazniejszy jest nie tyle sposób, co fakt czy mu jeszcze zalezy. Jeżeli tak, to czasem wystarczy po prostu jedna rozmowa, jezeli nie, to w zasadzie nic nie pomoże.
Moja sytuacja jest troszke dziwna, wydaje mi sie ze niby mu zalezy,ale nic z tym nie robi:/ zreszta dowiedziałam sie na dniach ze postanowil wrocic do swojej poprzedniej dziewczyny, mimo ze od samego rozstania powtarzał mi ze nie ma zamiaru do niej wracac i nie chce, nawet niecały miesiac temu z nim rozmawiałam i powiedział mi ze nie wrocil do niej i nie wroci, a tu nagle taki szko(normalnie taki dół mnie złapał ze nie potrafie sobie z nim poradzic)....a skad mam takie przypuszczenia ze moze mu zalezec....otóz jak pisałam juz we wczesniejszych wiadomosciach na tym forum, pracujemy razem,wiec czy chce czy nie chce to sie widzimy!...ciagle widze jak mnie obserwuje, ciagle, jak widzi mnie ze przechodze i on tez idzie to udaje ze go nie widze, a on w tym samym momenciezaczyna isc wolniej i mnie obserwuje. Takze ja juz nie wiem co myslec.....
karolla3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 12:49   #96
Madlen_04
Przyczajenie

Cześć, mogłabyś mi mniej-więcej napisać co tam przeczytałaś? Oczywiście tyle ile pamiętasz.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cześć, mogłabyś mi napisać co przeczytałaś w tym poradniku? Oczywiście tyle ile pamiętasz. Z góry dziękuję.
Madlen_04 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości