|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta? o tak! Razem możemy więcej.
[QUOTE=Czy do tej kawy coś do dawałaś ? tej na brzuchu?
A i jakiego efektu się spodziewasz?? Ujędrnienia?, bo jeśli pomoże to może też sobie zafunduję Niee.. pomieszałam ją z żelem .! Efektu .? hmm..myślę,że trochę z każdej kategorii heh.Według mnie jak po 1 razie to jest super.! Nawet mam brązowy brzusiO od kawki..zafarbowała mi POLECAM (dziś może owinę sobie uda )
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Jak przystało na piątek, robię dzis peeling kawowy
![]() psyhe666 ja tez uwielbiam maślanke mi bardzo smakuje jak dodam do niej trochę kakaa i pastylke słodziku lub bez
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MalinoweMarzenia;16 807952]Niee.. pomieszałam ją z żelem .! Efektu .? hmm..myślę,że trochę z każdej kategorii
heh.Według mnie jak po 1 razie to jest super.! Nawet mam brązowy brzusiO od kawki..zafarbowała mi POLECAM (dziś może owinę sobie uda )[/QUOTE/]kurcze problem jest taki że niemam foli ja mam małe spa co niedziele ;p znacie jakiś zamiennik zamist foli?
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hej co tu tak cicho???
mi to sie chyba motywacja skonczyła ![]()
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=RozkapryszonaKsiezn iczka;16814388]
Cytat:
Czytałam gdzieś ,że mogą być stare rajstopy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Ja wreszcie jestem po dwóch najgorszych egzaminach z sesji, ostatni dopiero w następny poniedziałek, tak mnie łeb boli, że nie wyrabiam. Przeciążenie umysłowe.
Dieta jak na razie bez zmian, ani wpadek. Spadek, mały, ale zawsze. Nie pamiętam która z Was pisała coś o diecie 1000 i liczeniu kalorii. ODRADZAM. Ja tak robiłam, jasne schudłam, ale wszędzie widziałam kalorie. Jak chciałam zjeść łososia, to tyci kawałek, bo przecież jest super kaloryczny 100g to ponad 300kcal, a obiad na 1000kcal to 350kcal, a więc niewielki to posiłek, jak się wybierze łososia, który z kolei zawiera tłuszcze pomagające w spalaniu tłuszczu, to samo z płatkami pełnoziarnistymi etc. Patrzcie dziewczyny na skład procentowy węglowodanów i tłuszczów NASYCONYCH. Białka prawie bez ograniczeń. One budują mięśnie, które z kolei spalają o 30% więcej kalorii. (tzn możesz jeść więcej i nie tyć) Oczywiście odradzam ćwiczenia siłowe, przed zrzuceniem nadmiaru tkanki tłuszczowej. Wszystko z rozumem. ![]() Poza tym badania wykazały, że osoby z niewielką nadwagą (5kg)* na 1000 to murowany efekt jojo, minimum to 1200 - i to jest dla mnie optymalna ilość kcal, bo pozwala zjeść sycące śniadanie i obiad. *ja nie mam nadwagi, ale chcę schudnąc i tak, chodzi o to, że tylko osoby naprawdę grube moga stosować 1000 i to pod kontrola dietetyka. Chudnięcie powoli wręcz gwarantuje nienawrócenie wagi, pozwala zmienić styl życia, nie na teraz, ale na resztę życia. Powodzenia! P.S. ja marzę o takim przyrządzie do robienia brzuszków bez obciązania kręgosłupa. Widziałam ostatnio taki w filmie Zakochana złośnica, i w weekend w Rozmiar w dół na TVN style. Ekstra sprawa. Może któraś z Was kojarzy, i wie jak to się nazywa??
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
nieiwem jak nazywa się taka maszyna w każdym razie jest u nas na szkolnej kulejącej siłowni.
dzisiaj wpadałam żeby pochwalić się wam że stracilma 6cm w brzuszku na wysokości pępka xD cieszę się i cieszę choć długa droga jeszcze przedemną, wam również życzę sukcessów ;D
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
A mi, tak samo jak Madziutce, wysiadła motywacja. I TO KOMPLETNIE. Masakra.
A co do 1000 kcal to chyba ja o tym pisałam, ale i tak nie udało mi się tego przestrzegać jakoś. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Aha! I RozkapryszonaKsiężniczko - moje wielkie gratulacje Zazdroszczę, 6cm!
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
farvolla i słusznie. Po co Ci to. Jak masz mało balastu do zrzucenia (ok.5kg) to wystarczy Ci 1500 i ćwiczenia po pól godziny dziennie + spacery.
Ja odnotowałam dzisiaj kolejny mały spadek. Więc się cieszę. Choć długa droga przede mną. Na szczęście tym razem wiem, jak się do siebie zabrać i jest mi łatwiej. Choć jak się mieszka z trzema innymi żarłokami to ciężko. Np. wczoraj mama upiekła sernik, i do wieczora ponad połowy nie było. Ale jakoś aż tak bardzo mnie to nie kręci. Na razie... Najgorzej jest jak się wychodzi z diety, ja za pierwszym razem poległam, teraz wytrwam. ![]() Najciekawsze to to, że oni jedzą jak smoki, a trzymają linię. Mama nosi 38, siora 34, ojciec jakiś mini rozmiar, a wielki facet z niego... Tylko ja mam jakies felerne geny, bo jem tyle co oni, ruszam sie wiecej, a ja noszę 40. :P I wyglądam jak gruba wersja siostry (jesteśmy bardzo podobne, ja mam 174cm, ona 173) i wszyscy biorą ją za młodszą z nas, pomimo że jest starsza od mnie o 6 lat!! Ale ja już z tym zrobię porządek!!! Fighting!!
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta
miejmy nadzije że również coś zejdziewątek nam cos pod upada ale miejmy nadzije że nie będzie źle mam nadzieje ze nie długo razem będziemy cieszyć się sukcesami ![]()
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
ale tu cichutko.
Ja dzisiaj wszamałam sos spagheti (bez klusek, mąki) z surówką, mniam Troche przeziębienie mnie chyba łapie, a we wtorek egzamin, ostatni hurrraaa!! Byłam dziś pobierać krew, i musiałam stać godzinę w kolejce do rejestracji, czegoś takiego jeszcze u mnie nie było. Tylko się wymęczyłam i przez dwie i pół godziny na czczo. Brzuch mnie tak bolał, że aż mnie mdliło. Ale teraz jest całkiem ok. Poza tym, że nie chce mi się uczyć. A jak tam Wasze odchudzanie?? |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Wątek prawdopodobnie upadł. Szkoda, dziewczyny powalczcie jeszcze trochę....
Taka piękna pogoda za oknem, a ja siedzę w materiałach do egzaminu. ![]() Mała przerwa nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pozbierałam się do kupy i zaczynam walczyć i to tak ostro! Zmobilizowały mnie zaczątki cellulitu nA mojej niegdyś idealnie gładkiej, jędrnej pupie i do tego brzuszek i boczki i nawet uda mi się otłuściły...
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Długo mnie to nie było, czasu brak aby coś napisac . w ogole musze wam powiedziec ,ze mam mały kryzys bo kurczę coś nie mogę sie tłuszczyku pozbyć.
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też waga stoi. Ale przecież kiedyś znowu ruszy. Postaram się trochę ćwiczyć, choć zapału na razie brak. Ostatnio tylko po lekarzach łażę i badaniach krwi itp. Np. jutro z samego rańca godzinkę spędzę w mroźnym autobusie by mi zrobili nieprzyjemność (kłucie). Ale po południu zamierzam pojechać do galerii (ubrania
), jak mi się w głowie oczywiście nie będzie kręcić, bo słaba ze mnie istota, i poprawić sobie humor. ![]() Egzaminy zdane , więc mam chociaż luz, próbuję sprzedać komputer i wymienić go na laptopa. Ale na razie nikt nie złożył oferty, cóż pewnie sobie poczekam...Wczoraj dostałam piękne bransoletki, nie mogę się przestac uśmiechac jak na nie patrzę. Cuda A jutro jak dam radę i pojadę jednak do tego sklepu (m.in. do SuperPharm), to kupię sobie peeling, maseczki na twarz i się zobaczy się co jeszcze. Gąbkę do masażu kupię w Rossmanie, bo w końcu wg wizaża to KWC. Więc na pewno będzie skuteczna.Pozdrawiam, i zapraszam do ożywienia wątku. Bo jest tu stanowczo za !!!
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
tak, tak dziewczyny ratujmy wątek xD chyba że wolicie to jakiś nowy się stworzy ;D
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Rozkapryszona może stworzymy nowy a ten zamkniemy, może jakaś nowa duszyczka się przyłączy. I będzie ciekawiej.
:3
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem za. !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

Ujędrnienia?, bo jeśli pomoże to może też sobie zafunduję
Nawet mam brązowy brzusiO od kawki..zafarbowała mi
POLECAM (dziś może owinę sobie uda
)

), jak mi się w głowie oczywiście nie będzie kręcić, bo słaba ze mnie istota, i poprawić sobie humor.
, więc mam chociaż luz, próbuję sprzedać komputer i wymienić go na laptopa. Ale na razie nikt nie złożył oferty, cóż pewnie sobie poczekam...
Gąbkę do masażu kupię w Rossmanie, bo w końcu wg wizaża to KWC. Więc na pewno będzie skuteczna.
!!!