![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Cytat:
jasne, żeby było dokładnie z mojej strony: black 45/50ml promesse 30ml z ubytkiem testowym Caline Night 50ml z ubytkiem testowym habanita, odlewka 15ml, ale nie mam atomizerków, mogłabym wysłać w pon w fiolce plastikowej zakręcanej 15ml po lekarstwie, co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
witaj moja droga,
bucikow jeszcze nie mialam czasu poszukac, moglabym oczywiscie wymienic sie z Toba na bransoletke, z tym, ze wlasnie zauwazylam ze w moim zaufanym zrodle mozna ten zapach w pojemnosci 90 ml nabyc za 119 zł. tymczasem moja bransoletka warta jest minimum 220. nie wiem co z tym fantem zrobimy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro porównujemy ceny z allegro, to obu rzeczy, a nie moje perfumy z ceną z allegro, a Twoją bransoletkę z ceną sklepową.Albo albo. Jeżeli bierzemy ceny z allegro, to bransoletkę z apartu można nabyć już 120-150zł. A perfumy na allegro są za 189zł i więcej. Za perfumy zapłaciłam 199zł plus kurier w zeszłym roku i zużyłam ok 20ml i tyle dla mnie są warte, więc mogę coś dołożyć do bransoletki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jednak nie zdecyduje się na wymiankę ;(
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Marei, nie masz absolutnie żadnej innej flaszeczki na tą habanitkę? Powiem szczerze, że nie jestem fanka perfum w plastiku, przez zawartość alkoholu. To troche tak jakby whisky trzymać w plastikowej butelce... not good. Jeśli nic nie wymyślisz to ja spróbuję coś wykombinować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
z Twoich zapachów podoba mi się Insolence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
witaj
interesuje mnie CSP Vanille Extreme mam waniliowe perfumy, pachnące balsamy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze jedną propozycję,ale Twoja jest niezwykle kusząca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
hmm, prosze nie odbierz tego jako atak na wartosc Twojego przedmiotu wymiany, bo nie to w ogole mam na mysli.
chce tylko przedstawic Ci jak to wyglada z mojej strony. Ty zaplacilas 199 zł za zapach, z czego 25 ml zużyłaś. ja mam nowa bransoletke, ktorej nie mialam na sobie ani razu - jeszcze w opakowaniu i jej cena to 240 zł. takze jakby na to nie patrzec wystepuje tu pewna roznica a ja chcialabym zeby wymianka byla rownowartosciowa dla obu stron. moze wypatrzysz cos u mnie do bransoletki, tak abym mogla wybrac jakis drugi - tanszy i mniejszy zapach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
ciesze sie, ze sie rozumiemy
![]() nadal podoba mi sie to rock muse bucikow nie moge proponowac, bo calkowicie gdzies sie zawieruszyly moze cos wlasnie z ciuszkowego? albo ktorys kosmetyk wpadnie Ci w oczko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a te?
♥ szampon 2 w 1 z odżywką Pantene Pro V "Lśniący kolor" 250 ml - nowy ♥ mgiełka ochronna do włosów Radical - NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
no to widzialabym to tak: Velntino 65/90ml Rock muse 30ml z testowym ubytkiem za bransoletke radical pantene co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() niestety tym razem nic nie znalzłam
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
i jak sytuacja z flaszeczką? Bo już nam się przeciąąąąąga ta wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Przeprasam, zapomniałam w poniedziałek wieczorem napisać. Atomizerek na Habanitę jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Marei, mam flakon coco m. edp 8/50 ml i tak wstępnie chciałam zapytać o wymiary tej torby escada ocean lounge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
kochana, nie pamietam zapachu lacosty, TŻ go nie zna...
trzeba sprawdzic w perfumerii, więc na pewno się odezwę ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- jesli TŻ sie nie zdecyduje na lacoste, to ja bede chetna na gucci by gucci lub guerlain insolence. ok? jeśli będzie Ci pasować, mogłabyś chwilowo zarezerwować dla mnie? ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-02-11 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Brązer jest matowy. Ja jestem strasznym bladzioszkiem
![]() ![]() Nasycenie koloru moża uzyskać w zależności od ilość nakładanego kosmetyku, nie robi plam i brzydkich placków ten diorek. Nawet ja taka blada, przy odpowienim nałożeniu nie wyglągałam jakoś tragicznie ![]() W takim razie dam Ci znać, ale w razie czego proszę, weź pod uwagę także gucciego ![]() pozdrawiam A.
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
właśnie, właśnie, bo przyszłam sprawdzić, czy już coś napisałaś
![]() ta torba przydałaby mi się na wyjazd w sensie podróż poślubną , o ile wcześniej nie rozmyślę się co do ślubu.. ech.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz też zmierzę swoją torbę. zmierzyłam.. potrzebna mi 50 szer. na 30 wysokości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.