|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Porządek w szafie Garfieldka ;)
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
czy 31) Karbownica, firma Philips to model HP 4645? bo mam taką samą i zmienia się nakładki(w ogóle tj prostownica)moja niestety spadła i pękła Jesli tak,to czego za nią szukasz? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- przejrzyj mój kosmetyczny,może coś Ci wpadnie w oko. Jaki rozmiar nosisz?może bielizna,mam nową? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze pomyliło mi się i pisałam do innej wizażanki o Twojej prostownicy
Więc nic nie mam do pielęgnacji włosow,tylko to co aktualnie sama używam ![]() bluzkę bym oddała ,ale skoro mała będzie to nie wiem.Przejrzałaś moje kosmetyki? Może tam coś wypatrzysz? |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- to jeszcze raz ja ,a jakich kosmetyków do włosów szukasz??Nietoperze rozm M? Nietoperka mam fiolet S/M,ale raczej golarka mu potrzebna do włosów zniszczonych tylko maseczkę fructisa ![]() Ja używam do cienkich. ok,już nie zawracam głowy,bo penie nie chcesz tego Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-03-07 o 13:40 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
czapka z daszkiem by mi się przydała, ale nie oddam za tą odzywke
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Nietoperka mam fiolet S/M,ale raczej golarka mu potrzebna
do włosów zniszczonych tylko maseczkę fructisa ![]() Ja używam do cienkich. ok,już nie zawracam głowy,bo penie nie chcesz tego __________________ |
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Hej, nie ma u mnie żadnej kamizelki
![]() Wydaje mi się, że chodzi Ci o czerwoną bluzkę (nr 1), ona troszkę wygląda jak kamizelka, ale to jest bluzka z dwiema warstwami z przodu: jedna, ta wierzchnia, na środku marszzcona, co widać na zdjęciu, dlatego wydaje się że to kamizelka, a druga pod nią to tak jakby przód podkoszulki na ramiączkach w tym samym kolorze, można ją nosić tak, że ten przód jakbypodkoszulki jest schowany z tyłu, wtedy bluzka ma dekold i pępek, można wtedy założyć inną bluzkę.
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
oj niestety nic ;(
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
nic niestety
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
fioletowe jasne rurki u mnie.
i brązowy szeroki pasek.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
mam depilator depilator BRAUN SILK EPIL (próbowany 2 razy)dla Ciebie za ta prostownicę
czy nadal jestes nim zainteresowana?pytałam o prostownicę,chciałaś oddac za depilator
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-03-18 o 19:05 |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Ci kurcze deBilator załatwiłam,żeby wyrwać prostownicę,a Ty mi tu z kurtką wyskakujesz???
i co ja teraz z nim pocznę? mam jeszcze jeden swój w domku.Kurtkę se bierz,a oddawaj prostownice Garfieldku
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
odp u siebie
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Garfi oddawaj!!! ![]() Prostownicę dam Ci buzi![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Garfi jeszcze wałki jeszcze oddaj ![]() dam Ci deBilator i tusz do rzęs za prostownice i wałki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Chętnie zobaczyłabym jego zdjęcie 

mam jeszcze jeden swój w domku.Kurtkę se bierz,a oddawaj prostownice Garfieldku

Prostownicę dam Ci buzi
za prostownice i wałki