|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ****Lancome, Guerlain, Chanel****
coco miała pierwotnie 100ml jest połowa, no może 47ml, ale nie mniej to edp, 100% oryginal, ale jednak podziękuję za cienie guerlain, byłam dziś w perfumerii i to jednak nie moje kolory, może masz jeszcze coś spod lady, zawsze chętnie przyjmę aliena, chanela mat lumiere 40, no sama nie wiem...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej
Przemyslalam sprawe i stwierdzilam ze moge oddac podklad za korektor. Ewentualnie zastanawiam sie nad oddaniem pryzm i odsypki meteorkow za krem nuxe pod oczy...Co Ty na to? W ogole co ja przezylam...Zostawilam samochod na swiatlach i rozladowalam akumulator. A w bagazniku mialam torbe z ksiazkami, ubraniami, kosmetykami i z laptopem. Oczywiscie bagaznik otwierany elektrycznie. Nie bylam w stanie nic wyciagnac przez 2 dni! Najgorsze jest to, ze mam do wymiany akumulator a nigdzie nie moglam dostac takiego modelu jaki potrzebuje Chyba sie zalamie....aha...i jest jeszcze taka sprawa, ze moge wyslac paczke dopiero w piatek (jesli by doszlo do wymiany)
|
|
#94 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzuniu, ja muszę przemyśleć ![]() Cytat:
ech.. szkoda gadać, na wejście do sephory nie starczyło czasu nawet, żeby zobaczyć, czy te cienie tam przypadkiem siedzą. ![]() Cytat:
Cytat:
wczoraj doleciały kremiki i ten pod oka jest nowy w kartoniku, dorzucę Ci tubeczkę maski aromatycznej oczyszczającej, jest cudowna, o ile masz mieszaną cerę. ja jestem zachwycona. ![]() a z tym akumulatorem, to współczuję ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
zdjęcie cieni było na pierwszej stronie, to chłodne szarości jakby nie było i wyjątkowo piękne, dlatego chciałam je oddać za jakiegoś wisha, właśnie coco m. edp. ale skoro odcienie nie te, to trudno mi cokolwiek zaproponować innego. wydawało mi się, że niezłe smakołyki wystawiłam. nie mam co zaproponować innego, inne rzeczy sama używam. tak myślałam, że zbyt pięknie, abym dostała coco edp., ale trudno. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-01-30 o 23:54 |
|||||
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Moja co?!
A tak na marginesie, to kto czworek nie chce oddac? Mykaj do watku i czekam na relacje
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), pięknie pracują na oku |
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do cieni - wszystkie, ktore mam b. mi odpowiadaja, wiec nie za bardzo mam co oddawac ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic z tych rzeczy nie kręci oprócz idealista, ale tego wolałabym więcej niż 5 ml. także tak to. ![]() 4 oddam za coco, kulki motyle, inne ciekawe 4 guerlain.
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm czworki za cale opakowanie motylowych kulek, czy odsypke?
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
witam, czy interesuje Cie zapach lancome hypnose za shiseido?
pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że motyle mają 60 gram i kosztowały 310 zł. 4 guerlain kosztują 240 zł. Chciałabym wzamian 75 proc. motyli w oryg. opakowaniu. Nie lubię odsypek, a te cienie są właściwie nowe, bo mają komplet nawet z ulotką.
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
jakbyś miała coś z tego, chętnie.
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a ja cie jeszcze pomecze o te guerlainy szare
))mam jeszcze 4 ysl nr 5(tawny) raczej testowane niz uzywane mam puderek chanel sypki crisstaline rowniez malo uzywany...http://www.skapiec.pl/img/417319-136...wy-puszek.html 4 ysl http://www.ysl-parfums.com/ombres-qu...&preferedCateg= |
|
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baj baj
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
no to jak? wymieniamy sie?
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- jasne, już piszę pw ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- niestety nic
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:04 |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16890598]Laylo,które kolory są błyszczące a które matowe w 4 Guerlain? podobają mi się ale nie lubię błyszczydeł
[/QUOTE]guerlain są ogólnie matowe, średni szary i antracyt - matowe, biały i jasnoszary - mini perła. szukam za nie zasadniczo coco m.albo kulek motyli. |
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16895914]A parurka aqua 02 ?[/QUOTE]
chciałabym parurka, to prawda, jest moim wishem, ale oddałabym za niego np. 5 diora albo bronzer EL. 5 diora napewno Ci nie podpasują jednak, bo są znacznie mocniejsze i w większości perłowe, a bronzer jak doczytałam, masz ulubiony clinique. no i przede wszystkim chcesz guerlainki, a ja bym za nie jednak chciała coco m. edp albo motyle, których pewnie i tak nie dostanę, bo są jedynie propozycje odsypek, a ja nie mam co robić z odsypkami. nic innego nie wpadło Ci w oko za parurka? cały on jest czy połowa? bo mam nowy krem na pierwsze zmarszczki mimiczne nuxe nirvanesque, kupiłam dwa komplety. mam też prawie nowy, bo 2 razy testowany krem pod oczy z tej samej serii i mini maseczkę. w ogóle najchętniej oddałabym Ci też tego effaclara, on dla mnie za mocny jest. chociaż pewnie chciałaś tylko te guerlainki.. |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za
CK Euphoria edp 60/100 ml |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że to musi być jakiś znak, bo ja przed chwilą napisałam u Ciebie, czy chcesz euphorię?
podobają mi się u Ciebie pryzmy wzamian za nią, ale nie wiem, na ile byłabyś chętna, żeby je oddać. przygarnęłabym też 3/4 mini idealista. pojemność euphorii jest do sprawdzenia, jest minimum 60 ml, może 65.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy zrobisz nowy wątek ??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Przemyslalam sprawe i stwierdzilam ze moge oddac podklad za korektor. Ewentualnie zastanawiam sie nad oddaniem pryzm i odsypki meteorkow za krem nuxe pod oczy...Co Ty na to?
Chyba sie zalamie....aha...i jest jeszcze taka sprawa, ze moge wyslac paczke dopiero w piatek 
ech.. szkoda gadać, na wejście do sephory nie starczyło czasu nawet, żeby zobaczyć, czy te cienie tam przypadkiem siedzą. 
ja jestem zachwycona.