PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz. 2 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 23:02   #91
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.

ALEXA bede czekac
do jutra kolorowych papapaa

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 07:39   #92
eniggma
BAN stały

Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.

hej dziewczyny. ja dzisaj pierwsza z rana hehe.
kregosłup mi niedługo wysiądzie. a tak wogole to jakos mi niedobrze jak bym była na poczatku ciązy
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 08:37   #93
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie kochane. Ja wstałam,zjadłam śniadanko i będę się nudziła. Mąż się właśnie szykuje do wyjścia do pracy,a ja nic nie gotuje,bo wczoraj zrobiłam gołąbki i kapuśniaczek,w domku też sprzątać nie muszę,bo w sobotę posprzątałam dokładnie,może tylko pozamiatam jak znajde natchnienie. Dzisiaj kurier powinien mi już przynieść zasłonki do pokoiku Gracjanka i pościel.A w środe będzie łóżeczko
A Wy jak się kochane czujecie??Bo mi coś kostki puchną,szczególnie wieczorem i taka troszkę ociężała jestem.
Jakie macie plany na dzisiaj?
ALEXA kochana napewno jak się urodzi Dorianek to wszystko wróci do normynasze hormony dają popalić. A na Twoje fotki słonicy już się doczekać nie mogę,bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić ,tylko nie powiękaszaj specjalnie:hahaha :.

KICIA gratuluje z powodu pracywszystko się zaczyna układać,więc napewno będzie dobrze.
ENIGMA masz spory brzuszek i nosisz podwójny ciężarek,to nie ma co się dziwić Twojemu kręgosłupowi,ale już dużo Nam nie zostałodamy radę.
SENSUEL I ELCIA czyżby się rozpakowały,bo tak cichutko z ich strony.
AGNIESIA śliczne fotusie i brzuszek,pewnie już Ci ciężkawo. Do 30 tyg szybciej mi leciały dni,a teraz coś mi się ciągną jak już tak blisko,Wy też tak kochane macie???

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:16   #94
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka Dziewczynki nareszcie moge spokojnie tu zagladac

Tak dziewczynki nareszcie wszystko wychodzi na prosta wiec jeszcze chwilka i powinno byc z gorki
Pepus nioo wiadomosci jeszcze lepsze niz byly z rana...ahh normalnie jeszcze w to nie wierze...bo wszystko jakos tak samo sie uklada,az zyc sie chce
Sanderinka dziekuje A tak wogole to WITAJ bo nie mialysmy okazji sie chyba wczesniej poznac :mysli:
Alexa kochanienka...wszystko bedzie dobrze...dziewczyny wiedza co mowia...hormony dojda do normy,Dorianek bedzie juz z Wami i bedzie cudnie Nie daz zbyt bardzo do idealnosci bo nigdy jej nie osiagniesz!!!
Agus Myszko moja Jakos sie zgadamy na skype...ja mam w tym tyg zmiane na popoludnie wiec mozemy klachac albo z rana albo wieczorkiem...teskno mi juz
Kochanie wygladasz przepieknie...no poprostu miodzioooo,oj sluzy Ci ciaza sluzy
Zeberko Slonko napewno mleczko wroci sobie do normy...poczekaj chwilke i zobaczymy co to tam bedzie Tylko juz nie denerwuj sie prosze jeszcze bardziej
Eniggma kochaniutka wytrzymasz jeszcze troszeczke Moze masarzyk sobie pani zyczy ??
Anusia malenka....wkoncu jest dobrze i oby tak juz zostalo

AGUS cudowna wypowiedz
"to tak jak dziecko uczy sie poznawac swiat przez dotyk a Ty chodzisz za nim i zabraniasz mu dotykac wszystkiego z obawy,ze sie pobrudzi...zabierasz mu prawo do radosci,do cieszenia sie z zycia,zabierasz mu prawo do cieszenia sie rzeczami zwyklymi.a czesto to wlasnie rzeczy zwykle,ktorych nie dostrzegamy daja nam prawdziwe szczescie...a dowiadujemy sie o tym dopiero wtedy kiedy stracimy...."

Milego dzionka kochane

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:04   #95
sanderinka
Zakorzenienie

witam z rana...

ja tylko ze złą wiadomością....

@ przyszła nawet nie zdażyłam zatestować...

pozdrawiam kochane

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:11   #96
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Sanderinka
Kochana glowa do gory Nowy cykl...nowe mozliwosci
A ja bede trzymac

A co tu tak pusto?? Hallo weekend sie skonczyl,wstawac spiochy !!!!!
Kicia wrocila...teraz nie ma spania :P:P:P

Stary 2010-02-01, 10:22   #97
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Sanderinka
Kochana glowa do gory Nowy cykl...nowe mozliwosci
A ja bede trzymac

A co tu tak pusto?? Hallo weekend sie skonczyl,wstawac spiochy !!!!!
Kicia wrocila...teraz nie ma spania :P:P:P

dzieki....

strasznie mi smutno
nie nastawiałam sie ze napewno sie udało ale i tak przykro ...

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-02-01, 10:38   #98
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Hej

Alexa super, że podjęłaś decyzję aby troszke wyluzować i trzymam kciuki żeby sie udało. Zobaczysz bedzie Ci wtedy dużo lżej jak przestaniesz wszystkim zawracać sobie głowe

Sanderinka nic sie nie martw w kolejnym cyklu ostro bierz sie do roboty a napewno wszystko bedzie super

Anusia kochana mojej siostrze w ciazy tez puchly nie tylko kostki ale całe nogi, w męża kapciach chodzila bo zadnych swoich butow nie mogla założyc Głowa do gory jeszcze troszke

Eniggma niedobrze Ci bidulko? Mi codziennie niedobrze wiec doskonale Cie rozumie. Wytrzymasz, musimy byc twarde
Mam nadzieje ze z koncem 3 miesica odejda odemnie te cholerne mdlosci i wstret do jedzenia.

Kicia witaj, jeszcze nie zdazylysmy sie poznac, duzo dobrego tutaj o Tobie slyszalam

Kochane moje dzis stanelam na wage i sie przerazilam skonczylam dopiero drugi miesiac a juz mi przybylo 2.5 kg, czytalam na forach ze wogole w ciagu 3 miesiecy powinno sie prawidlowo przytyc od 1 do 2 kg, a ja po 2 msc tyle przybralam. Ogolnie nie jestem szczupla, odkad rzucilam papierosy kiedys przytylam 15 kg i za zadne skarby juz tego zrzucic nie potrafilam. Poptem z tej wscieklosci ze schudnac nie moge znowu zaczelam palic Po raz drugi rzucilam palenie dokladnie 8 stycznia tego roku jak zobaczylam wynik testu ciazowego I mam pytanko nasluchalam sie od kolezanek ze zle zrobilam ze powinnam rzucic stopniowo a nie tak odrazu, ze to w jakims stopniu moze zaszkodzic dla dziecka, to prawda?? Juz i tak za pozno bo 2 msc nie pale ale z ciekawosci pytam czy zle zrobilam rzucajac papierosy z dnia na dzien?
dzidzia_aim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:51   #99
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

DZIDZIA no co piszą na forach to często się różni od rzeczywistości,bo każda z Nas jest inna. Ty np. przytyłaś do tej pory 2,5 kg, a ja jestem w 32 tyg i od początku ciąży przytyłam
6-7 kg. Więc się kochana nie przejmuj.
Mi tak bardzo nie puchną,ale troszkę tak,lecz wszystko da się znieść.
Ja sobie właśnie pomalowałam paznokietki i muszę zafarbować włoski,ale coś się nie mogę za to zabrać.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-02-01, 10:58   #100
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Sanderinka Slonce wiem wiem jak to jest....swego czasu tez przezywalam staranka i choc mowilam ze sie nie nastawiam to mimo wszystko jak przychodzila @ to byl taki zal gdzies w srodku ze znow sie nie udalo
Ale bedzie dobrze...mysl pozytywnie...NOWY cykl sie zaczal
Dzidzia WITAJ Nioo nie mialysmy okazji sie poznac...dolaczylas akurat w czasie kiedy ukladalam sobie zycie :zawstydzony: ale ciesze sie ze dziewczyny milo sie o mnie wypowiadaja
Hmm coprawda w ciazy nie jestem,ale wiem od znajomych ze czasem tak jest ze przytyjesz w pierwszych tyg ale pozniej waga na chwile stopuje...nie ma na to chyba jakiejs reguly...jedne chudna innym wogole waga sie nie rusza a jeszcze inne tyja w pierwszych tyg...
Co do papierosow to hmm rzucilas je w na tyle wczesnym stadium ciazy ze mysle ze akurat na dzidzie nie mialo to wplywu...zreszta ja mam troche dziwne zdanie na ten temat dlatego ze znam kobiety ktore w ciazy robily rozne rzeczy typu proby samobojcze,niedozywianie polaczone z nadmiernym piciem alkoholu i paleniem papierosow i dzieci rodzily sie zdrowiutkie i nie rzutuje to na ich zdrowie za kilkanascie lat....oczywiscie nie popieram takiego trybu zycia tym bardziej w ciazy zeby nie bylo !!!! Ale znam tez kobiety ktore nie palily w ciazy,nie pily i zdrowo sie odzywialy i roznie to bylo z dzidziami....wiec tez jestem zdania ze nie ma reguly...poprostu co ma byc to bedzie...a napewno BEDZIE DOBRZE !!!!!

Ahhh jak swietnie jest byc z Wami na biezaco

Stary 2010-02-01, 11:03   #101
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidzia_aim Pokaż wiadomość
Hej

Alexa super, że podjęłaś decyzję aby troszke wyluzować i trzymam kciuki żeby sie udało. Zobaczysz bedzie Ci wtedy dużo lżej jak przestaniesz wszystkim zawracać sobie głowe

Sanderinka nic sie nie martw w kolejnym cyklu ostro bierz sie do roboty a napewno wszystko bedzie super

Anusia kochana mojej siostrze w ciazy tez puchly nie tylko kostki ale całe nogi, w męża kapciach chodzila bo zadnych swoich butow nie mogla założyc Głowa do gory jeszcze troszke

Eniggma niedobrze Ci bidulko? Mi codziennie niedobrze wiec doskonale Cie rozumie. Wytrzymasz, musimy byc twarde
Mam nadzieje ze z koncem 3 miesica odejda odemnie te cholerne mdlosci i wstret do jedzenia.

Kicia witaj, jeszcze nie zdazylysmy sie poznac, duzo dobrego tutaj o Tobie slyszalam

Kochane moje dzis stanelam na wage i sie przerazilam skonczylam dopiero drugi miesiac a juz mi przybylo 2.5 kg, czytalam na forach ze wogole w ciagu 3 miesiecy powinno sie prawidlowo przytyc od 1 do 2 kg, a ja po 2 msc tyle przybralam. Ogolnie nie jestem szczupla, odkad rzucilam papierosy kiedys przytylam 15 kg i za zadne skarby juz tego zrzucic nie potrafilam. Poptem z tej wscieklosci ze schudnac nie moge znowu zaczelam palic Po raz drugi rzucilam palenie dokladnie 8 stycznia tego roku jak zobaczylam wynik testu ciazowego I mam pytanko nasluchalam sie od kolezanek ze zle zrobilam ze powinnam rzucic stopniowo a nie tak odrazu, ze to w jakims stopniu moze zaszkodzic dla dziecka, to prawda?? Juz i tak za pozno bo 2 msc nie pale ale z ciekawosci pytam czy zle zrobilam rzucajac papierosy z dnia na dzien?

staram sie a ten cykl bede piła zioła... jak poczytałam na jednym forum, że dziewczyny nie mogły zajśc latami i w pierwszych cyklach picia zachodziły to stwierdziłam, ze mi nie zaszkodzi

na innym wątku ścio dodała linka

http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...r=asc&&start=0

Kicia... to juz 13 cykl

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Edytowane przez sanderinka
Czas edycji: 2010-02-01 o 11:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 11:11   #102
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
staram sie a ten cykl bede piła zioła... jak poczytałam na jednym forum, że dziewczyny nie mogły zajśc latami i w pierwszych cyklach picia zachodziły to stwierdziłam, ze mi nie zaszkodzi

na innym wątku ścio dodała linka

http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...r=asc&&start=0
Jasne kochana, sprobowac warto, skoro tamtym sie udalo to czemu nie. Trzymamy kciuki
Stary 2010-02-01, 11:21   #103
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne kochana, sprobowac warto, skoro tamtym sie udalo to czemu nie. Trzymamy kciuki

pewnie w koncu sie uda wszystkim staracznom

zaakceptowałam bo ja nie wiem

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-02-01, 11:26   #104
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
pewnie w koncu sie uda wszystkim staracznom

zaakceptowałam bo ja nie wiem
Zaakceptowalas
Stary 2010-02-01, 11:41   #105
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Zaakceptowalas

super ... bo ja wysłać zaproszenie umiem gorzej z wstawianiem fotek itp

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 11:48   #106
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Pije kawusie kobietki, muli mnie i wcale na nią nie mam ochoty, ale znowu jak nie wypije jednej dziennie to cisnienie mam niskie i strasznie w glowie mi sie kreci i tak źle i tak niedobrze
A Wy gdzie sie podziewacie??

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
super ... bo ja wysłać zaproszenie umiem gorzej z wstawianiem fotek itp

Ja sie pare dni meczylam z dodaniem albumu, dzisiaj mi sie udalo dodac 3 fotki ze slubu, tak mysle ze mi sie udalo ja je widze ale czy reszta tez moze sobie poogladac to pojecia nie mam. Ja tez czasu potrzebuje zeby cos tu pomajstrowac. A jak sie daje fotke na zdjecie główne tzn. to ktore pojawia sie nad podpisem dzidzia_aim??
Stary 2010-02-01, 11:56   #107
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Pije kawusie kobietki, muli mnie i wcale na nią nie mam ochoty, ale znowu jak nie wypije jednej dziennie to cisnienie mam niskie i strasznie w glowie mi sie kreci i tak źle i tak niedobrze
A Wy gdzie sie podziewacie??

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Ja sie pare dni meczylam z dodaniem albumu, dzisiaj mi sie udalo dodac 3 fotki ze slubu, tak mysle ze mi sie udalo ja je widze ale czy reszta tez moze sobie poogladac to pojecia nie mam. Ja tez czasu potrzebuje zeby cos tu pomajstrowac. A jak sie daje fotke na zdjecie główne tzn. to ktore pojawia sie nad podpisem dzidzia_aim??

no jak to gdzie na wizażu

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-02-01, 12:07   #108
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Idę sie troche po domu pokrzatac, chociaz poudaje ze cos robie
A na obiad to niewiem co zrobic, pierozkow mi sie chce ale roboty troche z nimi zobacze jeszcze. Nie wylaczam sie, bede na biezaco zagladac tutaj do Was
Stary 2010-02-01, 12:14   #109
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

A ja sobie siedze i sie nudze. Pomalowałam te pazurki i teraz czekam aż najdzie mnie chęć żeby iść i włoski zafarbować,Synuś się troszkę rozpycha dzisiaj.Chyba jak się zaraz nie rusze z tego narożnika to mi tyłek do niego przyrośnie,heh
ALEXA gdzie te fotki słoniku?????

Gracjanek

Fabianek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 12:32   #110
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Idę sie troche po domu pokrzatac, chociaz poudaje ze cos robie
A na obiad to niewiem co zrobic, pierozkow mi sie chce ale roboty troche z nimi zobacze jeszcze. Nie wylaczam sie, bede na biezaco zagladac tutaj do Was

ja mysle ze moze zrobie udka pieczone

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-02-01, 12:37   #111
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Sanderinka hmm jak to ziolka to napewno nie zaszkodza a pomoc moga...wiec pij kochana a ja bede trzymac zeby sie udalo !!!!
Ja sie staralam prawie 4 lata z przerwami i nic
Ale zycze Ci kochana z calego serducha aby udalo Ci sie jak najszybciej i nie poddawaj sie !!!
Dzidzia dziekuje za zaproszenie Ojj wiem jak to z ta kawka A jaka pijesz...rozpuszczalna czy parzona??
HIhi Anusia no no nie ma to jak zrobic sie na bostwo Ja poki co jakos nie mam mocy na doprowadzenie siebie do stanu uzywalnosci...poszlabym sobie do fryzjera...znow mnie korci zeby sciac wlosy,a mialam zapuszczac

Stary 2010-02-01, 13:12   #112
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Sanderinka hmm jak to ziolka to napewno nie zaszkodza a pomoc moga...wiec pij kochana a ja bede trzymac zeby sie udalo !!!!
Ja sie staralam prawie 4 lata z przerwami i nic
Ale zycze Ci kochana z calego serducha aby udalo Ci sie jak najszybciej i nie poddawaj sie !!!
Dzidzia dziekuje za zaproszenie Ojj wiem jak to z ta kawka A jaka pijesz...rozpuszczalna czy parzona??
HIhi Anusia no no nie ma to jak zrobic sie na bostwo Ja poki co jakos nie mam mocy na doprowadzenie siebie do stanu uzywalnosci...poszlabym sobie do fryzjera...znow mnie korci zeby sciac wlosy,a mialam zapuszczac
Kicia kawusie pije rozpuszczalna z mleczkiem
Jedni twierdza ze kawy wogole sie nie powinno pic, drudzy ze w malej ilosci kawa dla dzidziusia nie szkodzi, ja przed ciaza pilam dosyc duzo kawy tez rozpuszczalnej i gdy nagle przestalam pic bo gdzies tam uslyszalam zeby kofeine odstawic w stanie błogosławionym miałam okropne zawroty glowy. Teraz pije jedna dziennie słabiutka i zawroty zniknely
Stary 2010-02-01, 13:35   #113
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Dzidzia to pijemy kawusie taka sama
Ja pije bardzo slaba ale wypic musze bo inaczej nikt sie ze mna nie dogada hehe...Hmm tez slyszalam ze w ciazy mozna pic slabe kawki w niewielkiej ilosci
Ja na szczescie wyleczylam sie z nalogu picia kawy...kiedys pilam 5 dziennie :szok: teraz pije 1-2 i duzo herbatki

Stary 2010-02-01, 14:39   #114
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

A ja właśnie wcinam gołąbeczki

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

W końcu znalazłam natchnienie,żeby zafarbować włoski. Ale ile się przy tym namęczyłam. Teraz musze sobie odpocząć.
Co tu kochane tak cichutko dzisiaj??Gdzie się podziewacie?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-02-01, 14:42   #115
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

W końcu znalazłam natchnienie,żeby zafarbować włoski. Ale ile się przy tym namęczyłam. Teraz musze sobie odpocząć.
ja juz jestem . przespałam prawie cąły dzień i troche mi lepiej .
ale tylko troche. mezuś był ale nadal jestem zła na niego. ogolnie czuje sie okrponie

zaraz nadrobie tylko sie musze troche ogarnąć
Stary 2010-02-01, 15:26   #116
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

Ja tez sie melduje
Stary 2010-02-01, 15:37   #117
eniggma
BAN stały

Cytat:
Ja tez sie melduje
a jak tam twoj brzuszek? rosnie juz?
Stary 2010-02-01, 15:49   #118
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
a jak tam twoj brzuszek? rosnie juz?
Narazie to mi boczki urosły a brzusio jeszcze nie.
Juz chcialabym miec taki widoczny Od ktorego miesiaca juz tak fajnie widac ciaze?? Wiem ze zalezy od organizmu ale mnie wiecej??
Stary 2010-02-01, 15:56   #119
eniggma
BAN stały

Cytat:
Narazie to mi boczki urosły a brzusio jeszcze nie.
Juz chcialabym miec taki widoczny Od ktorego miesiaca juz tak fajnie widac ciaze?? Wiem ze zalezy od organizmu ale mnie wiecej??
ja tam mysle ze moze koło 12 tygodnie. ale to naprawde roznie bywa.
moze być tak że pojdziesz spac bez brzuszka a rano wyskoczy hehe
moj sie tak powiekszał i juz mam go dosc
Stary 2010-02-01, 16:07   #120
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
ja tam mysle ze moze koło 12 tygodnie. ale to naprawde roznie bywa.
moze być tak że pojdziesz spac bez brzuszka a rano wyskoczy hehe
moj sie tak powiekszał i juz mam go dosc
Już nie tak duzo Ci zostało Zleci szybciutko
A ja dopiero zaczynam i jak czytam Wasze dolegliwości w pozniejszej ciazy to troszke sie obawiam i mysle ze moje terazniejsze mdlosci to pestka w porownaniu z tym co mnie czeka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości