|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.
ALEXA bede czekac
do jutra kolorowych papapaa
#92 |
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.
hej dziewczyny. ja dzisaj pierwsza z rana
![]() kregosłup mi niedługo wysiądzie. a tak wogole to jakos mi niedobrze jak bym była na poczatku ciązy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jak się kochane czujecie??Bo mi coś kostki puchną,szczególnie wieczorem ![]() ![]() Jakie macie plany na dzisiaj? ALEXA kochana napewno jak się urodzi Dorianek to wszystko wróci do normy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KICIA gratuluje z powodu pracy ![]() ![]() ENIGMA masz spory brzuszek i nosisz podwójny ciężarek,to nie ma co się dziwić Twojemu kręgosłupowi ![]() ![]() ![]() SENSUEL I ELCIA czyżby się rozpakowały,bo tak cichutko z ich strony ![]() AGNIESIA śliczne fotusie i brzuszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Tak dziewczynki nareszcie wszystko wychodzi na prosta wiec jeszcze chwilka i powinno byc z gorki ![]() Pepus nioo wiadomosci jeszcze lepsze niz byly z rana...ahh normalnie jeszcze w to nie wierze...bo wszystko jakos tak samo sie uklada,az zyc sie chce ![]() Sanderinka dziekuje ![]() Alexa kochanienka...wszystko bedzie dobrze...dziewczyny wiedza co mowia...hormony dojda do normy,Dorianek bedzie juz z Wami i bedzie cudnie ![]() Agus Myszko moja ![]() ![]() Kochanie wygladasz przepieknie...no poprostu miodzioooo,oj sluzy Ci ciaza sluzy ![]() Zeberko Slonko napewno mleczko wroci sobie do normy...poczekaj chwilke i zobaczymy co to tam bedzie ![]() ![]() Eniggma kochaniutka wytrzymasz jeszcze troszeczke ![]() ![]() Anusia malenka....wkoncu jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() AGUS cudowna wypowiedz ![]() ![]() ![]() "to tak jak dziecko uczy sie poznawac swiat przez dotyk a Ty chodzisz za nim i zabraniasz mu dotykac wszystkiego z obawy,ze sie pobrudzi...zabierasz mu prawo do radosci,do cieszenia sie z zycia,zabierasz mu prawo do cieszenia sie rzeczami zwyklymi.a czesto to wlasnie rzeczy zwykle,ktorych nie dostrzegamy daja nam prawdziwe szczescie...a dowiadujemy sie o tym dopiero wtedy kiedy stracimy...." Milego dzionka kochane ![]() ![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
witam z rana...
ja tylko ze złą wiadomością.... @ przyszła nawet nie zdażyłam zatestować... pozdrawiam kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Sanderinka
![]() Kochana glowa do gory ![]() ![]() A ja bede trzymac ![]() A co tu tak pusto?? Hallo weekend sie skonczyl,wstawac spiochy !!!!! Kicia wrocila...teraz nie ma spania :P:P:P
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki.... strasznie mi smutno ![]() nie nastawiałam sie ze napewno sie udało ale i tak przykro ... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Alexa super, że podjęłaś decyzję aby troszke wyluzować i trzymam kciuki żeby sie udało. Zobaczysz bedzie Ci wtedy dużo lżej jak przestaniesz wszystkim zawracać sobie głowe ![]() ![]() Sanderinka nic sie nie martw ![]() ![]() Anusia kochana mojej siostrze w ciazy tez puchly nie tylko kostki ale całe nogi, w męża kapciach chodzila bo zadnych swoich butow nie mogla założyc ![]() ![]() Eniggma niedobrze Ci bidulko? Mi codziennie niedobrze wiec doskonale Cie rozumie. Wytrzymasz, musimy byc twarde ![]() Mam nadzieje ze z koncem 3 miesica odejda odemnie te cholerne mdlosci i wstret do jedzenia. Kicia witaj, jeszcze nie zdazylysmy sie poznac, duzo dobrego tutaj o Tobie slyszalam ![]() Kochane moje dzis stanelam na wage i sie przerazilam skonczylam dopiero drugi miesiac a juz mi przybylo 2.5 kg, czytalam na forach ze wogole w ciagu 3 miesiecy powinno sie prawidlowo przytyc od 1 do 2 kg, a ja po 2 msc tyle przybralam. Ogolnie nie jestem szczupla, odkad rzucilam papierosy kiedys przytylam 15 kg i za zadne skarby juz tego zrzucic nie potrafilam. Poptem z tej wscieklosci ze schudnac nie moge znowu zaczelam palic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
DZIDZIA no co piszą na forach to często się różni od rzeczywistości,bo każda z Nas jest inna. Ty np. przytyłaś do tej pory 2,5 kg, a ja jestem w 32 tyg i od początku ciąży przytyłam
6-7 kg ![]() ![]() Mi tak bardzo nie puchną,ale troszkę tak ![]() ![]() Ja sobie właśnie pomalowałam paznokietki i muszę zafarbować włoski,ale coś się nie mogę za to zabrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Sanderinka Slonce wiem wiem jak to jest....swego czasu tez przezywalam staranka i choc mowilam ze sie nie nastawiam to mimo wszystko jak przychodzila @ to byl taki zal gdzies w srodku ze znow sie nie udalo
![]() Ale bedzie dobrze...mysl pozytywnie...NOWY cykl sie zaczal ![]() ![]() Dzidzia WITAJ ![]() ![]() ![]() Hmm coprawda w ciazy nie jestem,ale wiem od znajomych ze czasem tak jest ze przytyjesz w pierwszych tyg ale pozniej waga na chwile stopuje...nie ma na to chyba jakiejs reguly...jedne chudna innym wogole waga sie nie rusza a jeszcze inne tyja w pierwszych tyg... Co do papierosow to hmm rzucilas je w na tyle wczesnym stadium ciazy ze mysle ze akurat na dzidzie nie mialo to wplywu...zreszta ja mam troche dziwne zdanie na ten temat dlatego ze znam kobiety ktore w ciazy robily rozne rzeczy typu proby samobojcze,niedozywianie polaczone z nadmiernym piciem alkoholu i paleniem papierosow i dzieci rodzily sie zdrowiutkie i nie rzutuje to na ich zdrowie za kilkanascie lat....oczywiscie nie popieram takiego trybu zycia tym bardziej w ciazy zeby nie bylo !!!! Ale znam tez kobiety ktore nie palily w ciazy,nie pily i zdrowo sie odzywialy i roznie to bylo z dzidziami....wiec tez jestem zdania ze nie ma reguly...poprostu co ma byc to bedzie...a napewno BEDZIE DOBRZE !!!!! Ahhh jak swietnie jest byc z Wami na biezaco ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
staram sie a ten cykl bede piła zioła... jak poczytałam na jednym forum, że dziewczyny nie mogły zajśc latami i w pierwszych cyklach picia zachodziły to stwierdziłam, ze mi nie zaszkodzi ![]() na innym wątku ścio dodała linka http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...r=asc&&start=0 Kicia... to juz 13 cykl ![]() Edytowane przez sanderinka Czas edycji: 2010-02-01 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaakceptowałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
super ... bo ja wysłać zaproszenie umiem gorzej z wstawianiem fotek itp ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Pije kawusie kobietki, muli mnie i wcale na nią nie mam ochoty, ale znowu jak nie wypije jednej dziennie to cisnienie mam niskie i strasznie w glowie mi sie kreci
![]() ![]() A Wy gdzie sie podziewacie?? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Ja sie pare dni meczylam z dodaniem albumu, dzisiaj mi sie udalo dodac 3 fotki ze slubu, tak mysle ze mi sie udalo ja je widze ale czy reszta tez moze sobie poogladac to pojecia nie mam. Ja tez czasu potrzebuje zeby cos tu pomajstrowac. A jak sie daje fotke na zdjecie główne tzn. to ktore pojawia sie nad podpisem dzidzia_aim?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to gdzie na wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Idę sie troche po domu pokrzatac, chociaz poudaje ze cos robie
![]() A na obiad to niewiem co zrobic, pierozkow mi sie chce ale roboty troche z nimi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie siedze i sie nudze
![]() ![]() ![]() ALEXA gdzie te fotki słoniku????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mysle ze moze zrobie udka pieczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Sanderinka hmm jak to ziolka to napewno nie zaszkodza a pomoc moga...wiec pij kochana a ja bede trzymac
![]() Ja sie staralam prawie 4 lata z przerwami i nic ![]() Ale zycze Ci kochana z calego serducha aby udalo Ci sie jak najszybciej i nie poddawaj sie !!! Dzidzia dziekuje za zaproszenie ![]() ![]() HIhi Anusia no no nie ma to jak zrobic sie na bostwo ![]() ![]()
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedni twierdza ze kawy wogole sie nie powinno pic, drudzy ze w malej ilosci kawa dla dzidziusia nie szkodzi, ja przed ciaza pilam dosyc duzo kawy tez rozpuszczalnej i gdy nagle przestalam pic bo gdzies tam uslyszalam zeby kofeine odstawic w stanie błogosławionym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Dzidzia to pijemy kawusie taka sama
![]() Ja pije bardzo slaba ale wypic musze bo inaczej nikt sie ze mna nie dogada hehe...Hmm tez slyszalam ze w ciazy mozna pic slabe kawki w niewielkiej ilosci ![]() Ja na szczescie wyleczylam sie z nalogu picia kawy...kiedys pilam 5 dziennie :szok: teraz pije 1-2 i duzo herbatki ![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wcinam gołąbeczki
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- W końcu znalazłam natchnienie,żeby zafarbować włoski ![]() ![]() ![]() Co tu kochane tak cichutko dzisiaj??Gdzie się podziewacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale tylko troche. mezuś był ale nadal jestem zła na niego. ogolnie czuje sie okrponie zaraz nadrobie tylko sie musze troche ogarnąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez sie melduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
moze być tak że pojdziesz spac bez brzuszka a rano wyskoczy ![]() moj sie tak powiekszał i juz mam go dosc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dopiero zaczynam i jak czytam Wasze dolegliwości w pozniejszej ciazy to troszke sie obawiam i mysle ze moje terazniejsze mdlosci to pestka w porownaniu z tym co mnie czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.