![]() |
#91 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Wymienię - gł. kosmetyki do włosów kręconych!!matrix, wax itp.
nie no, kurcze, to juz by mi sie komletnie nie oplacalo. patrzac wg cen na kwc:
fm noa fruttini mgielka jantar - ok 6zl krem eva - 3zl miss punk - ok 30zl juliette has a gun - ok 15zl csp - ok 15zl aquolina mleczko migdalowe perfumy ok 20zl aquolina migdalowy szampon - ok 35zl tego wszystkiego jest za ok 120zl jak nie wiecej. Sorry, ale nie wymienie tylu kosmetykow na serial nagrany na plytkach. Moge Ci oddac cos za ok 40zl, i nie szampon migdalowy, bo on jest fajny i moge go sama zuzyc, ale wrzucialm na watek bo moglabym go wymienic na cos super, ale nie musze. Perfumy migdalowe moge Tobie oddac ewentualnie. Napisz jak to widzisz.
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, na razie się wstrzymam z wymianką, po nad galaretką się zastanawia jeszcze inna wizażanka, która ma perfumki, na których mi zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Agniesia666
Mycha zrozum, że jeden sezon to 2-3 płytki, a ja na szajsie nie nagrywam, nie mówiąc już o zabawie w napisy itd. Nie mogę wymienić 6 czy 5 sezonów (czyli ok.15-20 samych płytek) i hegrona za podróbkę perfumy, jantar i balsam do ust. Uważam, że powinnaś coś jeszcze dorzucić. Ale nic na siłę. Wybór należy do Ciebie - ja jestem otwarta na propozycje ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Chetnie pozbede sie tego, co Ci sie spodobalo u mnie w watku, ale u Ciebie juz prawie nic nie ma
![]() ![]()
![]() |
#95 |
Lady of Harley-Davidson
|
jestem sklonna na taka wymianke: 5 sezonow greysow + odzywka za mgielka jantar, krem eva, miss punk 25/30ml, csp ok.5ml, aquolina mleczko migdalowe perfumy.
tylko ze musialabys wyslac pierwsza, bo nie masz przekupek ![]() p.s. chcialam Ci powiedziec, ze bylam na Twoim blogu i masz sliczne wlosy ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
6. sensique trendy maskara, tusz do rzęs xxl, kolor ciemnozielony, użyty kilka razy
no i bylabym zainteresowana ksiazkami Joanny Chmielewskiej- jakie masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widze dla siebie... masz moze cos poza watkiem?
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- nie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
zatem podoba mi sie u Ciebie: 1. gliss kur oil nutrititive anti-spliss fluig na końcówki, poj. 50ml 2. 'Pani mecenas ucieka' 3. Jostein Gaarder 'Maja' twarda oprawa, 4. John Fowles 'Mag' wybralabys cos za te rzeczy u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
hej
![]() a co Ty na to gdybym zrezygnowala z Pani mecenas i serum na koncowki i wtedy ♥ krem do rąk Sweet Fantasy - Joanna - kokos - raz użyty ♥ Avon Clearsin - Szybko działający żel myjący do twarzy przeciw wypryskom ♥ Pierre Rene, Soft Facial Tonic, Bezalkoholowy tonik o działaniu oczyszczającym i łagodzącym - zużycie ok. 20% - Yellow - profesjonalny krem do modelowania loków z aloesem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ania-lokow.htm dermopreparat antytrądzikowy ACNE WIN firmy Lefrosch - specjalna formuła zapewnia bezpieczne jego stosowanie w obniżonej temperaturze otoczenia (tak więc idealny na obecny okres zimowy) NOWY - dr Jadwiga - papka do cery trądzikowej - zostało ok 40% - bardzo dobre opinie KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...radzikowej.htm za maga i maje? sam preparat do lokow to 35 zł... cos drobnego jeszcze moglabym dolozyc ![]() odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
kochana a jak to wygląda 3. paleta 6 cieni chanel contraste lumiere, kolory jak widać, użyte kilka razy, gł. zieleń i błękit bo nie widze foteczki?
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
no to nic dla siebie nie widze
![]()
![]() |
#104 |
Lady of Harley-Davidson
|
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- mgielka jantar krem eva coeur de vahine 5ml miss punk 25/30ml juliette has a gun 3,5ml csp ok.5ml aquolina mleczko migdalowe perfumy balsam do ust fruttini za 5 sezonow greysow, hegrona i odlewke Mousse de Chocolate? [nie wiem co to jest ale ma w nazwie czekolade wiec chce sprobowac ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Niestety zapachy już nieaktualne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Virginia podoba mi się u Ciebie tylko odżywka do paznokci,ale to niestety mało __________________
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie namawiam : )
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej, przyszlam po odzywki z dokladek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- a i pewnie cos z seriali tez bym chciala ![]()
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
interesowałaby mnie jakaś odlewka pelęgnacji i seriale, ale nie wiem, na ile je wyceniasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
dobre płytki moim zdaniem kosztują koło 2 zł, ale mogę się mylić, dlatego pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
z odżywek interesowałyby mnie:
Naturaloe, lorys proffesional, krem/odżywka z aloesem do włosów suchych, zniszczonych Deep Hidrat, lorys proffesional, krem do włosów głęboko nawilżający kallos jajeczny szampon (odlewka) ale naprawdę niewielkie ilości, na spróbowanie (50 ml?) z seriali: sex&city - 1 i 2 sezon grey's anatomy - 1 i 2 sezon i ew. House 2 sezon (wolałabym po angielsku z napisami) zdecyduj, co byś mogła oddać, zważając na to, że ja nie chciałabym się pozbywać za seriale serum tołpy i naomi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
uu bez napisów to dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ostatecznie chciałabym: sex&city - 1 i 2 sezon grey's anatomy - 1 i 2 sezon i te odleweczki powiedz mi proszę ile płyt jest potrzebnych na te 4 sezony, zakładając możliwą oszczędność (nie zależy mi, żeby każdy sezon był osobno, na oddzielnych płytach, mogą być pomieszane) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać lakier, maskę i jeden z balsamów - do wyboru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie zel brazujacy essence i ten scrub loreal. czy wymieniłabys to na bi es zapach i goldwell, krem do rąk i gratisy?
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
sprawdzałam odżywki na allegro - kosztują około 18 zł za 1kg, czyli każde moje 50 g jest warte koło 1 zł, nie wspominając o szamponie jajecznym, który jest wart jeszcze mniej - dlatego zaproponowałam taką wymianę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.