![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lumigan Latisse
A ja mam pytanie, jeśli stosowałabym go zupełnie bezpiecznie, bo na brwi, czy one tak samo jak i rzęsy po prostu by wypadły?
Dość oczywiste pewnie, ale jednak mnie męczy, ponieważ nie mogę sobie wyobrazić, że kształtują się cebulki, wyrasta nowy włosek, a potem znika bez żadnego śladu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Wow, no to powodzenia dziewczyny :P Swędzenie to "objaw", wiele osób zrypało sobie tak oczy. To, że nakładacie na linię nie ma żadnego znaczenia - produkt i tak wsiąka. A okolice oczu są takie wrażliwe! Na chwilę będziecie mieć ładne rzęsy, ale powikłania... OMG :P Moja puenta brzmi: dzieci nie powinny bawić się zapałkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Odświeżam temat
![]() Czy ktoś tego jeszcze używa? Chcę zacząć używać na same brwi, nie mam zamiaru zbliżać tego do oka ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Ja bym chętnie nabyła nie do oczu bo bimatoprost przyspiesza wzrost włosów także na głowie, dodatkowo stymuluje melanogenezę (częste przebarwienia powiek po używaniu) co powinno zahamować siwienie
![]() Jeśli ktoś zna okulistę o otwartym umyśle z Katowic, chętnie przygarnę jego wizytówkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.