![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: -6kg! Kto ze mną od jutra?
dziewczyny uwierzcie mi że wiem co robię. pisalam juz ze nie zalezy mi na wadze, lecz na centymetrach, jak dla mnie moge warzyć i 60 kilo tylko chce lepiej czuć się w swoim ciele, chce pozybć się tłuszczyku z brzucha. dlatego planuje jakies aeroby , cwicze hh i mysle o a6w, poza tym od wiosny będę biegać(moze jeszcze uda mi się do tego namówić przyjaciółkę:P) co do chłopaka, to on nie mowi tego ze wg niego jestem 'za chuda' bo tak nie jest sporo rozmawiamy na ten temat i wiem ze mowi ze wygladam swietnie, mowi tak bo martwi sie ze mam niedowage i ze to jakos zle wpynie na moje zdrowie. nie planuje tu jakiejs rygorystycznej diety,ale glownie mniej slodyczy bo zalezy mi wlasnie na tym brzuchu moim ;p a ograniczenie słodyczy nigdy nie wychodzi zle
![]()
Edytowane przez maagdulaa Czas edycji: 2010-02-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mocno zmotywowane,
Ja również się przyłączam. Przeczytałam niedawno wątek jak dobrać sobie samemu dietę i jestem nieco zmieszana, bo wychodzi na to że powinnam jeść dużo tłuszczów a mało węglowodanów i zastanawiam się jak to zrobić. A ogólnie to mam: 165 cm wzrostu 62 kg wagi 55 to mój cel Najbardziej zależy mi żeby zrzucić w udach, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. W domku mam steper który już wcześniej przyniósł mi oczekiwany efekt bo schudłam jakieś 5 kg (z 67 na obecne 62) i do tego rowerek. Dietę rozpoczynam od jutra jak zdołam sobie ułożyć jadłospis ![]() Pozdrawiam
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Przyłączam się do Was, jeżeli można. Moje 'dane osobowe' ![]() Powodzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Bardzo przyda mi się grupa wsparcia ![]() ![]() ![]() To już przeszłośc! Od tygodnia zmieniam swoje życie ![]() W tym czasie dokonałam odkrycia ![]() ![]() Zmiany w odżywianiu: postanowiłam MNIEJ JESC i zdrowiej ... ale nie byc głodną ![]() ![]() Zmiany w spalaniu: body ball(kupiłam piłę ![]() ![]() Było:75 ![]() Jest: 73,5 Cel (marzenie): 58 ![]() Wzrost: 170 Wiek:26 Zauwazyłam już dwie dziewczyny z podobnym wzrostem i wagą, fajnie będzie się wspierac ![]() Trzymam kciuki za Was wszystkie ![]() ![]() PS. Jak się poducze to wstawie suwaczek, fajnie motywuje ![]()
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
trzymam za ciebie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
![]()
A co z tłustym czwartkiem .?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Przed chwilą się mierzyłam zgadnijcie ile mam ;( aż szkoda gadać ;( Brzuch: 80.!!! Szok! ![]() ![]() Udo : 55 Łydka 30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
juz po obiedzie, teraz zaluje ze zjadlam .;D ziemniaczki z sosem i udka xD kolacji - nie jem
![]() Cwiczenia ? brak czasu, nauka, goscie i wgl. mój cel - zgubić odstający tyłek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Również jestem już po obiedzie, zjadłam zdecydowanie mniej niż zawsze. Ohhh, bym robiła już tak zawsze! Następnie jakieś owoce, zielona herbatka i na kolację raczej nic.
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
cześć laski
![]() dimethicone - na kolację najlepiej jest jeść coś białkowego, ponieważ białko spala tłuszcze ![]() ja dzisiaj póki co: Ś: koktajl (na śniadanie pije koktajle odżywcze, żeby uzupełnić wszystkie potrzebne składniki, ponieważ kanapki na śniadanie nie przełknę ani niczego innego a trzeba coś jeść, żeby żołądek się rozruszał ![]() IIŚ: kawałek mały ciasta "murzynka" , który wczoraj upiekłam z moją mamusią xD O: brokuły z fetą+ robiony w mące niemal bez tluszczu ser camembert (bomba kaloryczna, wiem o tym, jestem tłuściochem i lubię jeść!) do tego 0,5litra (mam takie wieeeelkie kubki) zielonej herbaty + 0,5 litra imbirowo miodowej herbatki. a dzisiaj idę na imprezę, osiemnastka mojej kumpeli, więc napewno jakiś drink wpadnie, może nawet nie jeden xD ale zapewne to wytańczę ![]() ![]() poza tym moja cudowna mamusia stwierdzila dzisiaj 'Kamila, a ty w ogole czytalas 'Lalke' Prusa?' odpowiedź oczywiście brzmiała 'NIE', więc teraz męczę tą książkę ![]() a jak Wam dzień mija? ![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Ehh xD
Popełniłam grzech ; [ zjadłam wlasnie kawałek sernika na zimno ![]() Ale jak mozna czegos nie sprobowac robiac to samemu. ![]() ale wyszedl pyszny ! Ale juz wiecej nie ruszam .;D Trzeba mi wiecej motywacji . ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
hej to ja
![]() jestem tylko po śniadaniu, nie pamiętam o której jadłam ![]() zaraz coś na obiad zrobię śniadanie: musli z mlekiem, pół kubka zielonej herbaty ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- byłam u babci, miała ciastka i nie tknęłam ani jednego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
o kurcze ile nas tu jest
![]() ![]() ![]() Właśnie mam przed sobą kubek pokrzywy i całyyy dzbanek czerownej herbatki ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
mam obiad, zrobiłam ryż gotowany w curry do tego marchewka z groszkiem, ale przesoliłam ten ryż i zjem tylko marchewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zjadłam: 2 kawalki ciasta
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- kurcze cały czas jestem głodna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() SNIADANIE. 2 kanapki razowca z poledwica drobiowa i kiszonym ogorkiem, jablko II SNIADANIE. Grejfrut OBIAD. Udko z kurczaka gotowane(takie male) marchewski gotowane 3 duze i buraczki PODWIECZOREK. Banan KOLACJA. Muesli z mlekiem 0 % tluszczu i jablko. Jak mysliocie dobrze mi poszlo? ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
a ja dziś na
*sniadanie 2 x razowiec z liściem sałaty i polędwiczką drobiową + herbatka *poźniej jogurt *obiad rosołek mamy <3 znając mnie to na dziś koniec jedzenia, zresztą całkowicie nie mm na nie ochoty...
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Wolę prosto!
|
to ja się do Was chyba tez dołączę
![]() ![]() wzrost:166 cm waga:coś koło 57 kg cel:52-53 kg znalazłam na youtubie te ośmiominutówki i dziś zaczynam ![]() zależy mi głównie na brzuszku, który może nie jest w moim przypadku jakiś najgorszy ale wolałabym nieco jędrniejszy ![]() poczytałam też o Waszych dietkach i parę patentów przemycę do swojej diet, ogólnie natomiast postanawiam ograniczyć co się da-tak jak niektóre z Was też mieszkam z rodzicami jeszcze więc chyba ciężko by było mi rezygnować z obiadów przygotowanych przez rodzicieli, bo gotować za bardzo nie potrafię, a i samo przyrządzanie samej sobie jednej obiadu to byłaby trochę głupota ![]() ![]() Mam nadzieję, że tu z Wami wytrwam, wiadomo, że w kupie raźniej, pilnować się możemy i dzielić spostrzeżeniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
pewnie, zapraszamy
![]() ja też się boję czwartku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
witajcie - mogę się przyłączyć
![]() mam problemy z piciem, tzn. w ogóle nie odczuwam pragnienia ,a wiem że woda to podstawa , więc przypominajcie mi o tym często i gęsto ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey.! I jak tam .? Ja na razie nic nie żrę ;D I nie mam zamiaru.! Ciągle coś piję ;D Ostatnio herbatę miętową
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Witajcie ! majunka545 - współczuję, ja mam teraz ferie ;D.
Dziś trochę zaszalałam, ale też sporo spaliłam ![]() Śniadanie: 2 kromki razowego chleba z bialym serem, zielona herbata (oczywiscie bez cukru, a chleb bez masła ![]() II śniadanie: jabłko Obiad: trochę zupy, trochę kurczaka z surówką i łyżka ziemniaków (wiem, wiem...) Kolacja: pieczywo chrupkie, biały ser, jajko. A poza tym kilka herbat i woda. Ruch: 50 minut jazdy na łyżwach, spacer po CH ![]() ![]() Pozdrawiam . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Witam! Przyłączam się do Was!
wzrost:175 cm waga: 64 kg cel: 58 kg Stosuję dietę 1200 kcal, ale raz w tygodniu mam taki dzień kiedy pozwalam sobie na więcej i mimo to chudnę ![]() śniadanie - płatki z maślanką i rodzynkami II śniadanie - Activia z otrębami obiad - pierś kurczaka z grilla + dużo warzyw ![]() podwieczorek - kostka gorzkiej czekolady, łyżeczka słonecznika, 2 laskowe orzechy kolacja - kawałek ryby po grecku, pół jajka, ogórek i plasterek szynki ZMYKAM DO ĆWICZEŃ!!!! Trzymam za Was wszystkie kciuki! TYM RAZEM NAM SIĘ UDA !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już układam sobie trening, posiłki, biorę się za odchudzanie całkowicie serio ![]() ![]() Do tego smaczny wizaż i do wakacji na pewno ubędzie mi te 6 kilo plus wyrobię sobie kondycję. Ja nie chcę tych 30 centymetrowych zasp śniegu uniemożliwiających bieganie ![]() Jutro trening siłowy, we wtorek jakieś aeroby. Będzie dobrze, mam ogromna motywację do ćwiczeń ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
A ja nie tknę pączków ;p. Pewnie moja sąsiadka zrobi takie cudowne, z cukrem pudrem, że aż na samą myśl ślinka leci, ale... ach !
![]() ![]() natalia0089, mamy te same wymiary, ja właściwie też chcę 58 kg osiągnąć, choć napisałam, że 55 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
![]()
roztrzepana- ja mam ferie za tydzień. ;D
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
roztrzepanna - czytając Wasze posty, zauważyłam że masz takie same wymiary
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- A ja mam ferie do marca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.