![]() |
#91 | |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Małe testowanie naszych TŻ
Cytat:
Tylko po co go wysyłać po te podpaski wtedy, kiedy się ich nie potrzebuje? Przyjdzie moment, kiedy sytuacja Cię naprawdę zmusi do poproszenia go o to, nie trzeba takowych wymyślać. Poza tym jak się chłop zorientuje... Cierpię na migreny. Kiedyś, jak byłam jeszcze durnowata, to stwierdziłam, że sprawdzę jak mój misio mnie kofa, udałam ból i zapierdzielał w środku nocy do apteki dyżurującej po pyralginę. Zorientował się (głupi nie był) po czasie, że to była podpucha...następnym razem jak miałam prawdziwy atak, to musiałam błagać ze łzami, żeby uwierzył. I wtedy powiedziałam - nigdy więcej, nawet najmniejszej podpuchy. A było to lat temu ze 12. Trzymam się postanowienia. Są inne metody na zorientowanie się, czy mu zależy.
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
. Swoją drogą dziwne, że 5 lat jesteście małżeństwem i Twój mąż nie skumał się, że nie masz okresu - nawet już po kupieniu podpasek. Ja bym się nieźle wkurzyła, gdybym wyczuła, że mój facet tak dla jaj wysłał mnie wieczorem do sklepu, zgrywając "wyższą konieczność".
Swoją drogą ktoś tu nie czytał wątku ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Pisałam: TROSZCZENIE SIĘ= kocham cię/ LUBIĘ CIĘ ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Są inne metody na zorientowanie się, czy mu zależy. To prawda ![]() ![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Związek i mężczyznę to może przetestować życie, a nie skakanie po podpaski na zachcianki księżniczki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
ukrycior, to po co wchodziłaś?
![]() czy wszystkie wątki muszą być superwartościowe? Nie może być jeden nieco płytszy? jak widzę, ty sama jakoś nie udzielasz się w tych pierwszych ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- ech, zmęczyło mnie to bronienie się i tłumaczenie, idę spać ![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Takie testy jak wysylanie faceta po podpaski, pisanie do niego jako 'hot seksi bijacz' z innego numeru gg, trzymanie w niepewnosci 'a moze jestem a moze nie jestem w ciazy' to dziecinada i nie wiem czemu mialoby to sluzyc.
Zycie testuje i wystarczy i wcale sie nie trzeba wysilac i knuc. Nie testuje swojego partnera swiadomie. Oboje nas testuje zycie, sprawdzamy sie w ekstremalnych sytuacjach i widzimy jak reagujemy, czy nam na sobie zalezy. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Troska troską, ale testowanie żadna troską, według mnie, nie jest ![]() Dla mnie troską jest opieka podczas choroby, podanie śniadania do łóżka czy kubek gorącej kawy czekający na stole gdy zaspałam i strasznie mi się spieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
o rany, ale żal.
ale przynajmniej się dowiedziałam że nie jestem kobietą, jako że intrygi nie uprawiam. ![]() to na prawdę niezdrowe.
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaka u Ciebie strefa czasowa, bo u mnie jeszcze słońce za oknem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie rozumiem po co robić ze swojego życia scenariusz kiepskiej telenoweli
![]() ![]() (jakieś intrygi, testy... niczym w brazylijskim tasiemcu...)
#102 |
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie offtop, ale poplułam się ze śmiechu
![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
To spełniłam dziś dobry uczynek
![]() ![]()
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
#106 |
Zakorzenienie
|
Ale nie placz! To tylko wzmocni wasza relacje teraz! Prawdziwa wiez, test zdany!
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
a może zamiast testować porozmawiać i powiedzieć np "czuję się nie kochana"? od czegoś w końcu mamy narząd mowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba było założyć do tego drugie konto jeszcze, za łatwy ten test
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupil podpaski a okres dopiero za 5 dni a dodatkowo lekko pada - wynik - kocha jak szalony. Czyn bohaterski, jeszcze wnukom opowiadac bedziemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Sama mam do tego trochę dystansu, wiem, że to sprawdzanie, małe teściki są śmieszne i głupie z boku, ale kiedy są tzn. "zdane", ile radości dają wykonawczyni
pod warunkiem, że wykonawczyni jest mega infantylną osoba, bo dorosły i dojrzały człowiek to by się raczej ze wstydu spalił i daruj sobie teksty o braku dystansu, bo to nie jest kwestia braku dystansu do siebie tylko dojrzałości i rozsądku, czyli tego czego tobie niestety brak
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-02-07 o 15:48 Powód: bo zacytowac zapomniałam:D |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Plus 10 pkt, kiedy biegnie pod górę po schodach.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-02-07 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() Wizaż to jednak ubarwi każdy dzień ![]() Odczuwam co prawda lekki dyskomfort z powodu zalania klawiatury herbatą ze śmiechu ![]() ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie musimy tez punktowac rzeczy - np podpaski, rzecz szokujaca punktujemy wysoko, tampony plasuja sie w klasyfikacji jeszcze wyzej, taki tabletki od bolu glowy to male miki tylko 1 punkt... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dramat... testowanie kogoś jest dla mnie durne i dziecinne, a mam na prawdę dużo dystansu do wielu spraw. Test z podpaskami to jak dla mniej totalna głupota , nie wiem czy śmiac się czy płakać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą, jak bedzie w przypadku mężczyzn, którzy kupowanie podpasek mają opanowane do perfekcji? Np. mój brat od dawna biega po podpaski, światek piątek, noc czy dzień, jeśli nagle ja, lub moja mama, dostaniemy i w związku z tym jest to dla niego dość normalna i oczywista czynność. Więc czy dopisujemy mu kilka punktów za doskonale opracowaną, precyzyjną technikę, czy też uznajemy, że test dał wynik fałszywie pozytywny i przygotowujemy się do nowego testu, np. tego z gadu gadu?
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-02-07 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Oczywiscie - im dalej tym lepszy wynik koncowy.
Cytat:
Wyniki testow najlepiej zapisywac w arkuszu kalkulacyjnym z grafem i prezentowac na co miesiecznym spotkaniu. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Nalezy oszacowac nowa slaba strone i w te strone uderzyc 'jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla kup mi luby!' |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.