![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.
Kolega z roku mi kiedyś powiedział, żebym nie piła alkoholu jak biorę tabletki anty, bo one wtedy nie działają.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzeniona
|
Ja w takich wypadkach obstawiałabym jednak wiatropylność - bo przecież ich ukochani są mistrzami w wyciąganiu na czas i to niemożliwe, żeby zaszły w ciążę stosując tę cudowną "metodę antykoncepcyjną"! Głupota ludzka nie zna granic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poszłam do niej po tabletkę "Po". Powiedziałam, zgodnie z prawdą, że biorę tabletki antykoncepcyjne, że zapomniałam o jednej i niestety zorientowałam się za późno, że nigdy wcześniej nie brałam tabletek "po". A potem powiedziała, że "ja takich rzeczy nie wypisuję. I co teraz?" po czym zaczęła wykład, że tabletka "po" to bomba atomowa, która odezwie się za kilka lat, bo te hormony które biorę odkładają się w organizmie na zawsze (sic!) i jak będzie ich już dużo za dużo, to nastąpi eksplozja = moje dzieci urodzą się bez rączek/z trzema rączkami (już nie pamiętam, anyway coś z kończynami miało być nie tak). Najpierw zaczęła mnie wypytywać jak biorę te tabletki. Usłyszawszy odpowiedź, wyzwała mnie od idiotek, które nawet instrukcji przeczytać nie umieją. Wytłumaczyłam jeszcze raz, i jeszcze raz - nie, jestem idiotką i tyle. Szlag mnie trafił, pokazałam babie na kalendarzu, dzien po dniu, jak biorę tabletki. Dotarło, "a nie, jednak dobrze" ![]() Potem wyzwała od idiotek moją stałą ginekolog (do której nie poszłam, bo była na urlopie), że od 1,5 roku bez przerwy pozwala mi brać tabletki (przy czym zaznaczam, że na początku ją poinformowałam, że powodem głównym zapisania mi tabletek była kuracja hormonalna, która miała trwać 2 lata). A potem mnie, że w ogóle jak się jest taką młodą anorektyczką (nie jestem anorektyczką, nie mam żadnych problemów z łaknieniem, ale nawet gdybym miała, to co z tego...) to trzeba jeść, a nie się puszczać - wtedy nie wytrzymałam, wyszłam od niej wściekła jak nigdy, a dodatkowy szlag mnie trafił, jak sobie wyobraziłam, że może do niej trafić dziewczyna, która nie będzie wiedziała, że to bredzenie... W ogóle jak się teraz zastanawiam, czemu od razu od niej nie wyszłam (bo generalnie choleryk jestem i normalnie tak bym zrobiła), i stwierdzam, że byłam tak zdumiona tym, że od lekarza słyszę takie brednie, że wryło mnie w fotel. Do tej pory mnie telepie jak o tym myślę, a to było ze 2 lata temu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Głupota ludzka i naiwność nie zna granic, genialny wątek, będę zaglądać z pewnością żeby mieć się z czego pośmiać.
Najbardziej ubawiło mnie analne rozdziewiczenie. I ta błona półprzepuszczalna w jednym kierunku (Ukrycior - ![]()
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alkohol podczas zażywania tabletek anty nalezy ograniczyć. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka mi kiedyś mówiła, że jej facet nie lubi gum, bo jak załozy, to od razu mu opada. Podobno więcej facetów ma z tym problem, tylko się wstydzą przyznać i unikają gumek
![]() |
#97 |
Zakorzeniona
|
Skoro nie lubią gumek, to niech używają tabletek albo plastrów. No, ale jak przeczytałam wypowiedź jednej dziewczyny, która napisała, że skutkiem ubocznym tabletek jest tycie, a ona tego się bardzo boi, to zwątpiłam - rzeczywiście, jak zajdzie w ciążę to będzie szczuplutka jak trzcinka. Co tam ciąża, byleby chłopak nie musiał gumy zakładać! A potem co miesiąc wariowanie, że okres się spóźnia.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdziłam teraz w ulotce i nie ma słowa o alkoholu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy śmiać się czy płakać w związku z niektórymi teoriami
![]() Najgorsze, że czasem niby-wykształceni lekarze, potrafią wymyślać jakieś bzdury... i co jeszcze gorsze! ludzie żyją sobie szczęśliwie w takiej nieświadomości, mają dzieci i je wychowują ![]() ![]() Ja co prawda, nie kojarzę tego typu "perełek" ![]() chociaż pewnie w swoim życiu, też spotkałam się z niejedną bzdurą... Mimo to genialny wątek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Nieźle się to czyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
grozi wypollizowaniem
|
Ja pamiętam, ze moje dojrzewajace koleżanki wszystkie miały wpojone ze w ciąże zachodzi sie podczas okresu....niektóre zostały tak uświadomione przez swoje matki...
![]()
#104 |
Raczkowanie
|
Wątek rewelacyjny!
![]() Ja jeszcze w liceum mialam taką dziewczynę w klasie która usilnie twierdziła,że czuje iż ma uczulenie na lateks więc uprawia sex bez zabezpieczenia i często zmienia partnerów, ponieważ częste wytryski tych samych plemników (tj. od tego samego mężczyzny) prowadzą do ciąży... ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- aaaa no i zapomniałam dodać,ze zaszła w ciążę w 2 klasie liceum ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
1. Jeśli podczas seksu mężczyzna jest na górze to na świat przychodzi chłopczyk, odwrotnie - dziewczynka
![]() 2. Podczas pozycji na jeźdźca nie zachodzi się w ciążę, bo plemniki nie mogą się przesuwać w górę ![]() 3. Wegetarianki nie mogą zajść w ciążę dopóki nie zaczną jeść mięsa, bo inaczej mają w organizmie za miało białka żeby dziecko mogło rosnąć ![]() ![]() ![]() 4. Jeśli partner odpowiednio długo ssie sutki partnerki, to w końcu wypłynie mleko ![]() ![]() ![]() taaaa, czasem ciekawych rzeczy można się dowiedzieć od bardziej "wtajemniczonych" znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
grozi wypollizowaniem
|
oj pewnie jej sie z jakims za bardzo spodobało i zapomniała o zmianie ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- aaa...kilkakrotnie spotkałam sie ze zdziwieniem ( u dorosłych facetów) , jak wtrąciłam ze przecież kobieta nie ma mleka cały czas.......
#107 |
Rozeznanie
|
Mi ta dziewczyna wkładająca sobie tampony skojarzyła się z taką gumką do ścierania.
Ja kiedyś słyszałam od dziewczyny 20letniej że jak ma się kolczyk w pępku to dziecko też będzie miało,z tatuażem podobnie.... ![]()
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, jak mój mąż (obecny mąż, rzecz jasna) miał wpojone przez kolegów, że dziewczyna zaspakajająca oralnie faceta, to dziwka i mała ladacznica! Potem zmienił zdanie tak jakoś! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to ja bym sobie wszczepiła w pępek diamentową kolię- moze dziecko tez sie z taką urodzi i będzie niezły zysk z tego...
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
nie wolno w ciąży uprawiać seksu, bo dziecko nie może zobaczyć penisa tatusia... już nie pamiętam, co to dziecko miało zrobić po ujrzeniu członka - przerazić się i ugryźć go, umrzeć ze strachu czy co?
no, jeszcze ewentualnie tatuś mógłby mu oko wybić przy gwałtownym stosunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wogole kobiety w ciazy bały sie wspolzyc. ze dziecko wyleci bo tatuś przetka ujście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zobaczy penisa i sie zgorszy ![]() pomijając juz techniczną sprawę- jakim cudem go zobaczy ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Facetowi (a czasem też dziewczynie) wsty kupic w sklepie: podpaski, tampony, papier toaletowy. Najnowsze nabytki z wątku o wysyłaniu faceta po podpaski w celu przetestowania delikwenta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17045788]
![]() ![]() wogole kobiety w ciazy bały sie wspolzyc. ze dziecko wyleci bo tatuś przetka ujście ![]() Ja to usłyszałam jakieś 2 lata temu...matka koleżanki dalej to głosi z pełnym przekonaniem (przed takimi pielęgniarkami uchowaj nas Panie! ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Gdzieś to już napisałam w jakimś wątku... ale to wszystko przez to,że u nas w zabobonnej i zdewociałej Polsce nie ma porządnego wychowania do życia w rodzinie czy jakoś tak to się nazywa... Sex jest tematem tabu a rozmawianie o nim w szkole to chyba byłoby karalne za demoralizacje
![]() Są jakieś pojedyncze przypadki...ale w większości jeżeli już takie zajecia istnieją to Pani nauczycielka rumieni się na słowo: sex a zakonnica prowadząca taką lekcje wmawia,ze modląc się gorliwie nie zajdziesz w ciązę... i jest to autentyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.