|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warmińsko- Mazurskie Panny Młode :)
i nawet ptaszki dzis slyszalam jak swiegola
byle do wiosny![]() a a propos sesji-wlasnie gadalam z sis, ona mowi,ze radzi nam inny dzien jednak... ze wyjde sztywna jak kolek...ech...i juz nie wiem...no bo inny dzien to co z fryzura?bo makijaz to ona mi zrobi![]() i w wakacje prawdopodobnie zrobi nam probna sesje...taka narzeczenska |
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Narzeczeńską ja też bym chciała
Hmm wiesz,ja ze względu na to że jestem nerwowa to zrobimy w poniedziałek, włosy jakoś upne
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
My ślubujemy w Giżycku, wiec pozwólcie ze do Was dołączę ![]() Sukienka zamówiona, bielzinka kupiiona, niema bucików a z reszty to sala, orkiestra, fotograf, makijaż, fryzjer... wiem jakie kwiaty do kościoła i na samochód, ale na bukiet sie jeszcze nie zdecydowałam... a tu coraz bliżej Ten Dzień...
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dika
Oj niedługo czerwiec, oby pogoda dopisała
|
|
#95 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, jak się cieszę, ze jest wątek dla panien młodych z W-M
![]() Ja mieszkam w Olsztynie aktualnie, ale pochodzę z okolic Giżycka i tam będę miała ślub w lipcu 2010 ![]() Cytat:
Nie wiem czy to aktualne, ale jeżeli tak, to mogę dać namiary. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pochwal się proszę kosmetyczką, fryzjerem i samochodem
24.07.2010 r. Edytowane przez notissa Czas edycji: 2010-02-21 o 17:47 |
||||
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
notissa, dika hej
jeny jak Wam zazdroszcze,ze juz w tym roku slubujecie![]() notissa a macie tez kamerzyste?szukam jakiegos dobrego... |
|
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do fotografa również, bo jeszcze się nie rozglądałam, a może akurat ten "Twój" mi podpasuje. ![]() I witamy!
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie są Twoje typy? A gdzie robicie wesele jesli mozna wiedziec
|
|
|
#99 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcieliśmy Amadeo (też z Mrągowa), ale mieli zajęty termin, więc wzięliśmy pana Piotra Deptułę. Wpisz w google "advm" to Ci wyskoczy na pierwszym miejscu, bo nie chcę zaraz bana dostać za wstawianie linków tam są filmiki przykładowe.Cytat:
A fotograf to p.Michał Topa, wpisz w google "pracownia fota" i tam znajdziesz przykładowe zdjęcia. Jakby ktoś chciał jakichś opinii o czymś do ślubu, to bez problemu podzielę się dotychczas zdobytą wiedzą oraz chętnie skorzystam z czyjejś wiedzy. Pozdrawiam wszystkie warmińsko-mazurskie panny młode. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ja właśnie nie mam jeszcze kosmetyczki i fryzjerki, te Twoje to sprawdzone? Ślub mam w miejscowości Miłki. A z ciekawości na którą brałaś malowanie i czesanie?
24.07.2010 r. Edytowane przez notissa Czas edycji: 2010-02-21 o 20:56 |
||
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
notissa dzieki
wiesz, my dopiero bedziemy w wakacje rezerwowac...mam nadzieje,ze nie za pozno orientujesz sie moze jaki jest koszt?bo my chcemy takiego do 2 tys. jak nie chcesz tu pisac do mozesz na priv? dzieki z gory
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty widzę podobna data tylko rok później, powiem szczerze, że rezerwacja teraz to ostatni czas. My się zaręczyliśmy w czerwcu 2009 i ciężko nam było już znaleźć kamerzystę na lipiec 2010. Info na prv zaraz wyślę.
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...to zalezy
bo u 2 kamerzystow od emnie z miejscowosci terminy jeszcze sa wolne i na razie nie trzeba rezerowac...umowy spisuja na jesien.jesli sie z ta data nie uda to wybierzemy inna dzieki za prv |
|
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja już czuję wiosnę, szczegól,nie, gdy świeci słoneczko
![]() Cytat:
![]() My, na dzień dzisiejszy, chcemy sesje w ten sam dzień ![]() Cytat:
![]() Już coraz bliżej ![]() Cytat:
![]() A mogłabyś dac mi namiary na tą krawcową? Może ma jakąś swoją stronę internetową? Z góry dziękuję ![]() Nasz wątek się rozrasta |
|||
|
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wolę byc pewna ze bedzie tak jak chcem z fryzjerką chyba na 12 sie umowie, zajmie jej 1-1,5h, a malowanie na 13-13.30 w zaleznosci jak pojdzie czesanie. Malowanie ok 0,5h wiec na ubranie zostanie mi co najmniej 1,5h. Wiec powinnam sie nie spoznic do kościoła hehehe
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
hej!
Super byłoby uszyć kiece w Olsztynie - na miejscu bez dojazdów.... Będę bardzo wdzieczna za namiary, adres może nr telefonu. Aha i mogłabyś mi napisac ile mniej więcej twoja znajoma zapłaciła za uszycie tej sukni? Bardzo dziekuję za zainteresowanie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
ślubujemy 11.09.2010
a jesteśmy oboje z Pisza... |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ile bierze za uszycie sukni ![]() Witaj ![]() Może opowiesz nam cos o Was Jak się poznaliście, zaręczyny ![]() Masz już suknię wybraną? |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Poznaliśmy się na mojej studniówce... w 2006 r.
on przyszedł z moją koleżanką(jako jej kolega); zaręczyny 26 czerwca 2009; w sobotę zamówiliśmy obrączki natomiast za sukienką jeszcze się nie rozglądałam ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=23&kol=1 podobają się Wam??? |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Sareczka hej
niestety nie moge otowrzyc tego linka, jakis blad mi sie pojawia![]() widze,ze duzo PMek na 2010 rok jest
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
lusesita23 spróbuj teraz
![]() http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=23&kol=1 |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne ma zdjęcia ten fotograf, naprawde podobają mi się, takie nietypowe. Właśnie o coś takiego mi chodzi, bo mój chłopak nie chce sesji. I ja chyba też nie. Mogę Cię zapytać ile sobie policzył za zdjęcia?
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() ------- Ja wróciłam juz ze szkoły i mam dość... jutro 3 godziny będziemy projektować teren zieleni, od tych ołówków to już mnie mdli.
|
|
|
#113 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Sama byłam u niej osobiście, ale nic dla siebie nie znalazłam. Spróbuję Wam wytłumaczyć, gdzie to jest. Jest rondo Bema i się idzie od tego ronda ul. Kętrzyńskiego prawą stroną. I tam po schodach jest salon ślubny, zabijcie mnie ale nie wiem jak on się nazywa. To była suknia wieczorowa i ceny na ślubne pewnie inne są, ale nie pytałam ile ona dawała.Jak wcześniej pisałam, ja tam byłam nic dla siebie nie znalazłam, ale Pani ma oko - spojrzała na mnie i powiedziała, że powinnam przymierzyć taką, a taką suknię i krój mi pasował. Dla znajomej chyba wybrały krój z katalogu ślubnych i nie wiem czy ta Pani zamawiała wstępnie uszytą suknię i dopasowywała czy szyła od podstaw. Cytat:
Na każdy rok są inne ceny i zależy gdzie ślub się odbywa, bo wtedy dochodzą koszty dojazdu.
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak będę w Olsztynie to zajdę i zobaczę, co mają do zaoferowania ![]() Dzięki za dobre chęci ![]() A ten salon to nazywa się chyba Anett, czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ANETT Salon Ślubny. ul. Kętrzyńskiego 2/2 / przy Rondzie Bema/ 10-507 Olsztyn woj. warmińsko - mazurskie tel. 510-269-689, 89 526 85 26 A pytanie do PM, które ślub w 2010 r mają, co już macie gotowe?
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
I sa namiary na krawcową
Jutro bądź pojutrze zadzwonie do niej umówię się na spotkanko/rozmowę co i jak...Jeśli chodzi o mnie to ślubuję 28 sierpnia i nasze przygotowania zaklepane umową to : sala, zespół, kamerzysta, dekorator, kościół (tylko nie wiem co z tymi nauki....), zaklepany także termin u kosmetyczki i fryzjerki(fryzura wybrana). W przyszłym tygodniu idziemy zamówić obrączki no i lada dzień zrobimy zamówienie na wódkę. Za kiecę też już się biorę jak widać ;p I chyba w marcu wybierzemy się na poszukiwania wdzianka dla Pana Młodego ![]() Wybrany mam również bukiet - tzn wiem jak ma wyglądać. I to tyle...jak mi się jeszcze przypomni "coś" to napiszę. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
my mamy ślub w czerwcu
a do tej pory załatwiliśmy:sala w Giżycku, fotograf z Ełku, orkiestra z Olsztyna, Suknia zamowiona i bedzie w maju, bielizna, butów i dodtakow brak. zaczelismy w sobote weekendowe nauczki i została nam jeszcze jedna! Zaproszenia rozdane w 98%, wiemy jak bedzie kosciól i samochod przybrany, są pomysly na prezent w podziekowaniu dla światkow i rodziców, na kurs tańca idziemy od marca... wiecej grzechow nie pamietam
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
No i doszla wczoraj moja sukienka-jednym slowem lipa. Powiedzcie mi dziewczyny,bo wy bardziej obeznane w terenie.Czy w salonach Olsztyn i okolice widzialyscie moze jakies krotkie sukienki slubne?tzn do kolana? Albo tez: czy moglybyscie powiedziec ile wynosci szycie waszych sukni?
Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:07 |
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy polecasz, czy nie ![]() Cytat:
Ja niestety się nie orientuje w sukienkach w Olsztynie, ale myślę, że w każdym sklepie gdzie są suknienki jakiekolwiek znajdziesz taką do kolana. |
||
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu opisywalam tamta sukienke i wrzucilam zdjecia. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=107 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=110
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

byle do wiosny
ze wyjde sztywna jak kolek...ech...i juz nie wiem...no bo inny dzien to co z fryzura?bo makijaz to ona mi zrobi

orientujesz sie moze jaki jest koszt?bo my chcemy takiego do 2 tys.
jak nie chcesz tu pisac do mozesz na priv?
dzieki z gory