![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni Guerlain
Ni, nadal w locie :-(
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Różyk zdecydowanienależy do jasnych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17257985]aktualne[/QUOTE] Dusiu, a czy któreś z tych cieni to maty ? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Jeszcze dziś pomyślę ostatecznie i jutro dam znać, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ok, fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za olejek podziękuję, mam jeszcze jeden i wystarczy bo rzadko go używam ![]() To właściwie tylko Flora by mnie interesowała ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17293573]Konkretne maty to żadne , ale trójeczki to śliczna satynka, w czwórkach też jeden czy 2 to satyna pozostałe perłowe[/QUOTE]
Dusiu a powiedz mi Kochana czy mam jakieś szanse aby nabyć u Ciebie 5 diora ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Asiu, wyslalam Ci priva dzisiaj rano, czy doszedl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17306560]oczywiście
![]() Dusiu wstrzymywałam się z odpowiedzią, bo wczoraj miałam okazję zobaczyć cienie (clinique i dior ) na żywo i jednak stwierdzam, że one nie dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
O jestes? Nie moglam sie doczekac Twojego powrotu i naszych dalszych negocjacji....bo jak to w koncu bedzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Tak, tak doszedł, tyle, że ja ostatnie kilka dni miałam ograniczony dostęp do komputera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Na razie dokladeczek nie planuje, ale jesli mamy sie dogadac to chetnie wyszukam cos poza watkiem, tylko powiedz mi z jakich kategorii moge Ci proponowac, bo nie wiem co ew. chcialabys dobrac sobie do tych cieni? Mam sporo rzeczy poza watkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
To może umówmy się, że jutro dam Ci znać, bo jutro zajadę do sephory i się rozejrzę o co mogłabym Cię prosić, bo tak z głowy to ja jakoś się zebrać nie mogę, żeby cusik wymyśleć, ok...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ok, to czekam. wszystkiego nie mam, no i mamy ograniczenie na ok. 100 pln wiec tez zaweza sie pole manewru
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Jeszcze chcialam dodac, ze jakbys byla zainteresowana prawie nowymi lub mowymi szminkami/ blyszczykami to moge zaproponowac. Mam glownie pewlnowymiarowe estee lauder, ale tez jeden maly clinique i jeden maly dior. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- czy bylabys zainteresowana? jesli tak, to powstawiam zdjecia kolorow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, widzę , że interesują Cię równiez cienie Clinique , nie tylko Guerlain
![]() mam na zbyciu Quad 110 Plum Seduction oraz paletę czwórek zawierającą cienie Sugar Sugar, Disco Pink, Lucky Penny, Brown Shade może zainteresują Cie cienie Sisley- mam jedyneczki: piekną szarość Qartz oraz antracyt Graphite |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
niestety wersje mini. najwiecej mam estee, bo uwazam ze sa najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
110 mam i sobie b.chwalę ![]() A sisleya nie znam kolorków, kidyś miałam jakiś cień i dobrze go wspominam ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- To może podaj mi numerki, a ja je jutro obadam na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
moglabym oddac 2 miniaturki:
dior mini szminka - 296 blyszczyk estee w tubce mini 7ml- 13 berry blyszczyk estee w tubce mini 7ml- 10 rose blyszczyk clinique mini 2.4g - 408 cherry eclipse blyszczyk clinique mini 2.4g - 03 glamour full lub jeden pelny wymiar: estee szminka 311 crystal coral - opakowanie takie jak w sephorze czyli ze zlota zakretka estee szminka 341 tiramisu - opakowanie w granacie estee szminka 702 switched on - opakowanie w granacie estee szminka 03 pink champagne - opakowanie w zlocie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ok, czekam, moze akurat cos Ci sie spodoba i bysmy mialy piekna finalizacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17363993]Asiu u mnie sytuacja przez te kilka dni również uległa zmianie.Chciałam Twój puder LP z racji puderniczki(mam swój puder z tą olbrzymią pudernicą), ale wczoraj oglądnęłam ją i poszukam jednak innej puderniczki. Na serum też tak do końca nie jestem zdecydowana, bo jak juz pisałam nabyłam ostatnio kilka specyfików. Jeszcze raz przekopałam Twoje skarby i tak właściwie to podoba mi sie tylko zapach LP Silver, za niego chętnie oddam parurkę[/QUOTE]
W porządku, więc ja przede wszystkim obadam podkładzik i jutro dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, jeśli 110 masz to może pokusze Cię czwóreczką Spicy
![]() mam jeszcze paletkę zawierającą kolorki: Duo Strawberry Fudge, Victorian Pink , Plar Blue ( zarówno ta jak i wymieniona w poprzednim moim poscie to paletki limitowane ) Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-02-22 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Niech Ci dobrze służy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem, że fioletami Guerlaina 292 tymi które wcześniej proponowałam nie jesteś ani trochę zainteresowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś za pryzmy 02 lub maczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.