![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Witam wszystkie Panie,mozna sie przyłaczycdo Was
![]() Ja juz trzeci dzien stosuje diete turbo,bardzo podoba mi sie ta dieta i chyba musze sie do niej przyzwyczaic bo mam duzo do zrzucenia,wczesniej bylam 11 dni na 1200 cal,szlo mi nawet dobrze i co najlepsze 3,5 kg mniej,bardzo mnie to cieszy ale jeszcze duzo przede mna,ale mam nadzieje ze dam rade,z Wami sie napewno uda,mam racje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jestem 3dzień na TURBO i wczoraj miałam kryzys, dzisiaj jest już lepiej i wierze że uda mi się dotrwać do końca!!
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja dziś 1 dzień ONZ, na śniadanie zjadłam sałatkę z jabłek malin i płatków owsianych, na II posiłek chyba zjem całeeego brokuła, na potem mam sałatkę z warzyw, a na kolację twaróg z rzodkiewką
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam nadzieję że mogę się przyłączyć? ![]() Jestem na 3 dniu diety turbo i jak narazie jest świetnie ![]() ![]() W listopadzie byłam na diecie kopenhaskiej i w porównaniu z nią dieta turbo to wyżerka a nie dieta ![]()
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Bo kopenhaska to głodówa ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
kopenhaska - mój koszmar sprzed dwóch lat, po tych 13 dniach niemalże rzuciłam się na jedzenie i niby ubyło 4 kg ale przybyło 6 :/ stosowałam wiele diet ale i tak ONZ rządzi
![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
oj ja miałam dzisiaj kryzys, a polączenie kryzysu z wizytą u babci nie jest najlepszym posmysłem
![]() Ale i tak się ciesze, że przekroczenie dotyczy tylko jednego posiłku i że i tak zjadłam u niej 3 razy mniej niż zazwyczaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Na kopenhaskiej schudłam 6,5 kg i nic nie wróciło, ale ja nie rzucałam się na jedzenie, jadłam małe porcje i z umiarem. Z tym że muszę się przyznać że nie przeszłam jej całej. Wszystko szło znakomicie, aż tu nagle po zakończeniu dnia 11 wieczorem dostałam biegunki, wymioty, no masakra leciało ze mnie dołem i górą, po kilku godzinach trafiłam do szpitala z odwodnieniem, puls mi zanikał, ehhh, nic przyjemnego :/
No ale może jeszcze powiem coś o sobie ![]() ![]() Po porodzie ważyłam 81kg, załamka. Teraz synuś ma 14 miesięcy, ja ważę 60kg , a dążę do wagi 55kg ![]() to tak w skrócie ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witam witam
![]() ![]() ![]() u mnie choróbsko rozwinęło się w pełni, leżę, śpie, przydusza mnie katar, ja przyduszam kota (pakuje się co 5 min do łóżka i zawsze podkłada tam gdzie się chcę położyć) i wypluwam płuca ehhh i do tego zbliża się @ dziś nie miałam na nic kompletnie ochoty, wpierniczałam tylko galaretkę na mleku i parówki, w tym tyg chyba sobie jeszcze dam spokój, to jest niemożliwością walczyć z wagą w takim stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja jestem dumna bo mi dziś 1 (ciężki) dzień minął bezgrzesznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
![]()
Jest super dziewczyny,trzeci dzien diety turbo i 1,5 kg mniej
![]() ![]() Równiez trzymam za Was kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#103 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie!
Chciałam się pochwalić, że dziś rano spróbowałam zrobić te placki z płatków owsianych ![]() ![]() ![]() Tak sobie myślę, że przydałoby mi się też przejśc na turbo albo na onz... ehh... tylko, że jutro jestem zaproszona na romantyczną kolację z moim TŻ ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Aha... i uważaj na kicię, szkoda by było żeby zginęła taką śmiercią:P ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja jestem podłamana.Nie mogłam się oprzeć śledziom w śmietanie
![]() były takie apetyczne!!!I do tego ziemniaczek w mundurku(ale nie jeden) i waga w górę ![]() Witam wszystkie odchudzaczki!!! ![]() i napisze mój aktualny jadłospis. 1.3W1WB -chlebek z pomidorem,sałatą ogórkiem kiszonym i cebulą -surówka seler+marchew+jabłko z sokiem z cytryny -pierś z kurczaka na grilu,surówka z białej rzodkwi,kapusta kiszona z pomarańczą -warzywa na patelnię 2.3W 1B -sałatka owocowa -leczo -udko z grila -placek owsiany z warzywami 3.2W 2B -seler,jabłko z sokiem z cytryny -filet z dorsza z grila -zupa kapuściana -serek wiejski +szynka z indyka 4.1W 3B -jajecznica -brokuły na parze -pierś z grila -sałatka z tuńczyka 5.1WB 3B -2 jajka na twardo z szynką -ryba z grila -galaretka drobiowa -tatar z chlebkiem owsianym 6.1W 3B -parówki cielęce -serek wiejski ,szynka -sałatka z sałaty lodowej,papryki,pomidora, ogórek kiszony,cebula -burgery z ryby 7.2W2B- -serek wiejski -barszcz czerwony z mrożonki -schab z boczkiem -jajecznica 8.3W1B -sałatka owocowa -mielone drobiowe -zupa jarzynowa z mrożonki -Warzywka duszone jak na grecki 9.3W 1B -sałatka owocowa -warzywa na patelnię -udko z kurczaka,buraczki -duszona kapusta To taki bardziej zimowy jadłospis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
KOchane Dietkowiczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- idgi zdrówka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=tristia;17269998]KOchane Dietkowiczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Nie martw sie na zapas,z nami ci sie uda ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Do Palolinka
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- justynka, bardzo ładnie zacznasz! Tylko wytrwałość potrzebna i będzie sukces ![]() Dziekuje za wsparcie napewno sie przyda bo mnie to bardzo mobilizuje ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() 81,80 ![]() ![]() 72(19.07)... ![]() Edytowane przez Justyska1709 Czas edycji: 2010-02-18 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() jakie macie najlepsze przepsiy na obiadki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja dziś jestem 4 dzień na ONZ i... 1,2kg mniej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja równiez jestem od poniedzialku na turbo,jakos nie czuje sie oslabiona,chyba ze po duzym wisiłku ale to chyba norma ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
co do obiadów to ja na turbo albo na onz jadłam:
1. gotowane brokuły / kalafior z serem żółtym (takim rozpuszczonym) WB 2. jajecznicę z szynką B 3. gotowane mięsko (pierś z kurczaka/indyka) na parze z mieszanką warzyw też na parze (kalafior, fasolka, papryka... itp) WB 4. no i placki owsiane jadłam często, bo są na ciepło 5. ostatnio praktykuję zupę wielowarzywną (jarzynową) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() Obiadki hmm, ja lubiłam kurczaka z piekarnika z kalafiorem albo szpinakiem. Kiedyś nafaszerowałam indyka czosnkiem i pomidorami, polałam sosem sojowym i do piekarnika. Pycha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Justyska, ja dokładnie tak samo
![]() ![]() Nolka, ja czuję się świetnie, dzisiaj dodatkowo wypociłam się na fitnessie ![]() Dziewczyny, a mi się wydaje że na turbo strasznie dużo tego jedzenia, już i tak staram się jeść jak najmniejsze porcje ( typu pół małego pomidorka + kawałeczek ogórka + 2 rzodkiewki + cebulka - to taka sałatka z wczorajszego ostatniego posiłku ). Właściwie to mam wrażenie że ciągle coś jem ![]() Ale koleżanki które są na dukanie mówią że w porównaniu z proteinową ten mój jadłospis to głodówka :P a ja ciągle się najadam. Nie wiem , może powinnam jeszcze mniejsze porcje sobie robić?
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
nie wiem moze to tez przez okres
![]() ![]() aaaa, dziewczyny jeszcze jedno pytanie! czy wy tez mialyscie problemy z wyproznianiem w pierwszych dniach? pije zielona herbate [notorycznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Witam. Postanowiłam się dołączyć
![]() Moja waga jest DRASTYCZNA!!! Przy wzroście 171 cm ważę 91 kg ![]() Kilkukrotnie stosowałam dietę kopenhaską, i owszem kilogramy ubywały (9-7 kg) ale szybko wracały- niestety. Od dzisiaj zaczęłam turbo z nadzieją, że uda się do wiosny co nieco zrzucić. Marzyłoby mi się 70 kg, ale na razie nawet 5 mniej mnie zadowoli ![]() Mam nadzieję, że z Waszym wsparciem uda mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Nolka, dzięki za odpowiedź, co do brzucha to radziłabym połączyć dietę z ćwiczeniami, efekty na bank będą lepsze
![]() Dobra, znikam nakarmić mojego małego głodomora ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Alena, witam i zycze powodzenia! w kupie sila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj rowniez dołaczylam i mam taka wage jak Ty i tez jestem na diecie turbo,moim zdaniem jest super i nie martw sie napewno bedziemy sie wszyscy wspierac to szybko schudniemy ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.